Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Moj rodjak - gej erotska prica

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Prica o meni i rodjaku, gej prica za odrasle

Često se upitam da li je dobro biti razapet između sočne ribe i tvrde kite. Meni je oboje podjednako drago. O ribama je skoro sve rečeno, no ljubav muškarca prema kiti nije do kraja pojašnjena.

Evo moje priče. Još kao srednjškolac često sam onanisao gledajući porniće i čitajući erotske magazine. To sam ponekad radio u društvu svog druga Igora. Jednom prilikom on je predložio da se međusobno zadovoljimo. Pristao sam. Bilo je lepo osetiti tuđu ruku na svom đoki i gledati facu svog druga dok se sa užitkom grči. Njegova kita i sperma na dlanu su me vidno uzbudili. Nas dvojica to više nikada nismo ponovili, a meni je to užasno nedostajalo.

Iste godine letovao sam u Ulcinju. Tu je bio i moj rođak Sava. Pogled mi je konstantno bio na njegovom međunožju. Pitao sam se kako da mu priđem. Jednom smo sedeli uz TV i započeo je razgovor o seksu. Pitao sam ga da li je to ikada probao sa muškarcem. Odgovorio mi je da je BiiiiP kitu svog drugara. Odmah sam mu ispričao svoja iskustva i predložio da se malo mazimo. "Samo malo, odoh u svoju sobu da se pripremim" - rekao je.

Izašao je nakon pet minuta odeven u crne haltere, grudnjak i čarape. Meni je ponudio korzet sa halterima i čarape, roza boje. Nisam puno razmišljao i obukao sam to na sebe. Milovali smo se. Kite su nam rasle do neslućenih visina. Milovao sam mu ga dlanovima, a onda, nekako instiktivno počeo da ga ljubim, grickam i sisam. Bilo je tako dobro osetiti ga toplog u ustima. I Sava je radio isto. Bio sam u polusnu od užitka. Prenuo me samo mlaz tople sperme koji mi se razlio po ustima, a jedan deo i po mom licu. Progutao sam sve. Nakon toga sam kremom za sunčanje namazao svoj anus i počeo milovati njegovu kitu želeći da opet stvrdne i bude namazana. Brzo sam to i postigao. "Stavi ga" rekao sam mu. Bio je iznenađen, no sledio je instikt. Nabijao me jako, ali nežno. Anus mi je goreo od užitka. Jednom rukom je milovao moju kitu. Bilo je fantastično. Tela su nam bila mokra od znoja. Korzet se prilepio za moje telo, a Sava je i dalje zabijao svoju kitu u moj anus istim ritmom, a ruka ga je pratila. Poprskao sam krevet, a u guzi sam osecao toplinu njegove sperme. Bilo je predivno.

Tog leta smo probali sve, bilo je i devojaka, ali najlepše je bilo sa Savom. Od tada smo se viđali jako retko, a on je sada daleko. Tu i tamo naleti neka kita, ali ja sam se poželeo Savine. Možda.......
Objavljeno: 2012-11-30 20:58:49

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0124929 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 403 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker