Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Nezaboravna devojka

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Ona se ne zaboravlja

Poljubila me je: "Hi". "Hi noodle" rekao sam i prešao joj rukom kroz kosu dok sam odvajao usne od njenih. "Where will we go?". Slegla je ramenima. Uhvatio sam je oko struka proturivši jedan prst kroz gajku na njenim pantalonama. Krenuli smo nizbrdo prema moru. Moje društvo je pravilo žurku na obali i znao sam da će biti dobro. Kroz borove smo stigli do plaže na kojoj se već čula gitara i senke pravile igru romantike oko vatre.
Seli smo na žalo dalje od drugih, pogledima sam se pozdravljao sa poznatima dok me ona nije prekinula strasnim poljupcem. Jezik joj se zapetljao o moj i u trenu sam osetio njenu ogromnu želju da me upije. Shvatih da će ovo biti najlepše veče u mom životu.
Stavio sam ruku na njen kuk, veoma lagano je spustila telo, prešavši iz sedećeg u ležeći položaj. Tako strasno smo se ljubili da mi je ruka za tren oka već bila ispod njene majice, mazeći joj predivne grudi. Izgledalo je kao da je čitav život čekala na ovo i moram priznati da se za mene sve ovo suviše brzo odigravalo.
Napetost je rasla do granica nesvesti. Uvijala je svoje telo oko mene sa takvim žarom koji je u meni rasplamsao ogromnu vatru i pretio da me potpuno sagori. Ustao sam i uhvatio je za ruku. Otišli smo iza jedne stene koja je krila malu plažu pod borovima. Stojeći, počeo sam da je ljubim svlačeći joj deo po deo odeće, otkrivajući joj svaki sledeći deo tela za poljubac.
Bio sam na kolenima i ljubio joj neverovatno privlačan brežuljak. U tom trenutku nisam znao -zaljubljivao sam se u svaki deo nje. Jezikom sam prošao kroz njenu pukotinu rastvorivši je malo, na šta je ona klecnula kolenima, ispustila uzdah i uhvatila me čvrsto za teme. Odgurnula me je, u istom trenutku se spustivši dole i počela opet divljački da me ljubi. Ubrzo je ležala na meni, a njene grudi su dodirivale moje svaki put kada bi ona kliznula niz moj ud.
Ta predstava koju su izvodile njene čvrste sise, nabrekle bradavice, čvrsta guza, zategnuta sva... To je nešto što se pamti celog života.
Objavljeno: 2012-11-30 22:03:15

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0219829 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 1412 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker