Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Igracica go-go prica

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Kratka prica o hot igracici

Devojka je meko ušla, bosih nogu. Klekla je ispred mene i poljubila mi noge. Lepo je izgledala, oko trideset, sa licem koje je istovremeno bilo zrelo i dečije. Telo joj je bilo ogrnuto prozirnim, svilenim šalom. Ruke, noge i glava su joj bili nepokriveni, osim s nešto zlatnog nakita koji je zveckao pri svakom njenom pokretu. Bez ikakve pratnje, počela je da igra. Ova igračica je širila seksualnost svakim, i najmanjim, trzajem usana, pokretima ruku i glave, igrom bosih stopala i dubokih očiju. Treperenje njenih nozdrva, lelujavo uvijanje njenog čvrstog ali elastičnog tela, bilo je očaravajući prizor. Mogao sam da osetim naboj devojčine erotske magije, a činilo mi se da koristi samo fragmente svoje veštine.

Njena igra, spora ali uzbudljiva, bila je krajnje simbolična: ispoljavala je različita seksualna raspoloženja - od početnog zanimanja i uzbuđenja do zavođenja i konačnog ushićenja. Igra, kao da je trajala satima, potpuno me obuzela. Onda me je uzela. Nije bilo vulgarnog striptiza. Tanano je iskliznula iz svoje odeće, otkrivajući gipko telo. Rekla mi je da legnem na prostirku. Zatim su postojali samo moj čvrst ud i njema vlažna ženskost u kosmičkom jedinstvu. Bila je, ono što Indusi zovu, »lomilica oraha« zbog zapanjujuće snage njenih vaginalnih mišića. Bio sam potpuno izvan sebe. Svo vreme je lagano pevušila tekst koji nisam razumeo, a koji me je vodio u trans. Iznenada je eksplodiralo u mom mozgu. Osetio sam sebe u nekoj drugoj dimenziji. Video sam blještava svetla i nezamislive boje. Činilo se da se zidovi raspadaju dok sam osećao ekstazu u svakoj svojoj ćeliji.
Objavljeno: 2012-11-30 22:07:57

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0124881 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 431 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker