Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Zena neverna i neveljala

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Nevernica zena vara svoga muza

Ušla je u moju radnu sobu, podbočila se ljutito.

"Znaš šta je novo, dragi?" reče.
"Šta god da je, ti ćeš mi reći, pretpostavljam."
"Prevarila sam te sa jednim beogradskim ljubavnikom na glasu."
"Molim?"

Papiri iskliznuše iz mojih prstiju. U poslednje vreme, šokirala me kad god se ukaže prilika. Kuja. Kujica. Rospija uspaljena. Britke, ledene reči još vise u vazduhu dok se ona graciozno okreće i vrckajući zamamnom guzom izlazi iz sobe. To nam se događalo u poslednje vreme. Zahladneli odnosi, ustajala ljubav.
Kod mene tren sleđenosti, neverice. A onda naplavina energije. Razarajući bes, oganj vrelog gneva, poriv za ubistvom, silovanjem, cepanjem njene odeće. Seksualna želja?
Izjurim iz radne sobe u kojoj sam provodio najveći deo slobodnog vremena povijen nad papirima. Posao me obuzeo i umrtvio u poslednjih nekoliko meseci. Ono što je posao umrtvio u meni, njeno bestidno priznanje neverstva naglo vraća u život. Neko je drugi ševio moju ženu?
Sustigoh je u dnevnoj sobi. Nije bežala.

"Lažeš", rekoh tiho, oštro.

Plave, ledene oči na njenom licu. Prešla je četrdesetu ali njena lepota kraljice leda nije bila dodirnuta. Zaoblila se, postala zrelija sa godinama i iskustvom.

"Misliš?" reče.
"Ko je taj?"
"Jedan gospodin."
"Koji BiiiiP gospodin?!"

Sardonično osmehnuta zadiže suknju od lakog, lepršavog materijala i otrkiva čvrste, savršene noge. "Proveri", reče.

Nije imala gaće. Maljava BiiiiP je bila otkrivena. Ona razmače noge. Istog momenta sam posegnuo, napipao razdeljak pičke, uvuko prste u vreli tesnac. Prinesem ih do lica. Omirišem. Oprobam. Ukus njene pičke je teško opisiv. Meni BiiiiP poskoči.

"Miriše na tebe", rekoh.
"I na njega."
"Ne, samo na tebe."
"Uveravam te da si posisao i malo njegove sperme sa prstiju. To mi se pomalo gadi."

"Šta ti je uradio?" rekoh smireno, stropoštavajući se u kožnu fotelju jer su mi kolena klecnula. Možda je zaista postojao i ukus sperme u sekretu njene pičke, ali ja u to nisam mogao da budem siguran.

"A ti bi da znaš", njen glas je nepodnošljivo ironičan. "Sve detalje? I kako me je dirao po grudima, i kako je mazio moje telo. I kako me lizao, kako je njegov jezik umešno klizio mojom smokvicom, onako kako tvoj odavno nije."

"Hoću da znam", zarežah.
"Bila sam kod njega u stanu", odmah nastavi. "Sipao je nekoliko pića, govorio o strasti sredovečnih žena, o iskustvu i besramnosti. Primakao se, počeo da me dodiruje. Mogla sam da vidim veliku erekciju na njegovim pantalonama. Zavukao je ruku pod moju suknju i mazio me. Druga bi otišla, ali ja sam ostala željna maženja. Nisam mu branila da mi skine čarape i gaćice, ni da me ljubi po mačkici, ni da zadigne moje noge. Brzo me je uzeo na kauču, hropćući, van sebe od uživanja."

"Pijana si", rekoh uvereno.
"Bila sam, ali me dobar seks otreznio. Svršila sam čak dva puta, toliko sam pored tebe postala željna BiiiiP. On se uzdržao. Izvukao ga je i prineo mi ga do ustiju."
"Zaboga, šta to govoriš?"

"Uzela sam mu ga među usne i polako, veoma polako uvlačila u usta. Povremeno sam ga vadila da bi mu ga lizala i sisala mu muda. Tada je izgubio kontrolu, uhvatio moju glavu među šake i zabio se u grlo. Snažno ga je stavljao i vadio. Mislila sam da ću se ugušiti, ili zagrcnuti, ali nisam. Naučio si me da se suzdržavam, da trpim kada se muško štene zadovoljava u mojim ustima. Izvadio ga je, protrljao rukom i isprskao me licem."

Sela je na kožni otoman preko puta mene, sa još uvek zadignutom suknjom. Mogao sam da vidim njenu razdrljenu pičkicu. Vesna zabi prst unutra dok sam gledao. Pomerala ga je, vadila i zabadala dok je pričala. Njene su oči bludele. Sanjarila je. Meni se, od pogleda na nju, od ravnog tona njenog glasa koji je pričao vulgarnosti, BiiiiP podigao do bola.

"Tek što je svršio, a ja sam mu ga već ponovo trpala u usta."
"Kurvo."

"Htela sam da svrši u mene. Da me napuni. Ti nisi odavno. Tako sam mu ponovo podigla nestrpljivog patka, naterala ga da me ponovo uzme. Ovoga je puta bilo duže i lepše. Bila sam na kolenima i laktovima, a on je otpozadi prodirao u mene. Možda bi ga ponovo izvukao i još jednom podao mojim ustašcima da odrade završnicu, ali nisam mu dozvolila. Stegla sam ga u sebi. Svršio je skoro trenutno i napunio me."

Sedeći na otomanu širom razmaknutih nogu neprestano je drkala BiiiiP. Više nisam mogao da se uzdržim. Njena je priča bila agonija. Skočih, udarih je u lice. Odletela je na pod kao odbačena krpa, a ja se odmah nađoh na njoj. Okrenuo sam je na leđa, stisnuo jednu njenu sisu do bola, slušajući njen krik. Raskopčao sam se, izvukao tvrdi penis. Ona nije pružala otpor. Noge je širom razmakla. Ja se zabih u ribicu. Ponovo je vrisnula. Počeh da nabadam. Gurao sam ga iz sve snage, cepao je. Vesna je stegla zube, primala me u sebe, trpela. BiiiiP je silovito ulazio i izlazio. Pičkica je bila vrela, vlažna. Obuze me slast. Obuze i nju. Poče da me grli, preklinje da ga stavim jači i dublje. Bila ga je žedna i gladna, bila je voljna da se jebe do smrti ako treba.
Napunih je spermom koju sam toliko dugo držao u sebi. Ležali smo na podu ne dodirujući se.

"Sve si izmislila", rekoh iscrpljeno.

Ona je ćutala.

"Priznaj", insistirao sam.

Sela je. Ledene oči su ponovo bile uperene u mene.

"A kako ćeš saznati istinu?" pitala je.
Osetih kako me obuzima hladan talas. Šta ako je istina. Šta ako je neki krmak gurao svoju karu u nju?

Još dok sam razmišljao o tome BiiiiP mi se propeo. Bes me ponovo obuze. Ona ga ugleda na mom licu i osmehnu se. Skočih, nabih ud u njena usta kao raspomamljena zver. Nije se branila.
Objavljeno: 2012-11-30 22:12:38

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0304711 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 2783 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker