Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Svingeri iz Valjeva

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Valjevski svingeri u akciji

Brankica je zivela u Valjevu al je rodjena Sremica, tipicna Mala
bucmasta, guzata, sisata ali izuzetno umilj-atog lica i glasa unosi raspolozenje u oso-bu sa kojom komunicira Ona i muz nisu zapoceli grupni sex na osnovu prevare jednog od partnera. Evo njihove price.
Bilo je leto i Brankica se u kostimu promolila kroz prozor prvog sprata da se poprica sa komsijama, tkodje bracnim pa-rom, koji se suncao u susednom dvoristu. Dvoriste je imalo ogradu, pa su ih jedino oni mogli videti sa prozora. Mlada i lepa, komsinica suncala se u toplesu, a komsija u mi-nimalnim gacama.
Usred razgovora sa komsilukom, Milovan je banuo u sobu i video Brankicu nagu-zenu na prozor. Bila je provucena ispod zavese. Ne dizuci zavesu provirio je kroz nju i ugledao razlivene i pustene iz okova kom-sinicine grudi. Odmah mu je BiiiiP pala na pamet. Cucnuo je pored Brankice i ne pomerajuci je, skinuo joj donji deo kostima. Gledaoje u komsinicu, a drzao zenu za guzu. Brankica je i dalje pricala, cak i kad joj je Milorad zavukao BiiiiP i poceo da je jebe. Strasno se uzbudila sto je posmatraju dok se tuca, a ipak ne znaju da to cini. Verovatno je komsinica pomislila da se Brankica samo klati preko prozora, kada joj je Milovan
nabijao BiiiiP u prednji polozaj, jer se on nije video od zavese. Posle je priznala da je i ona zamisljala lepog i polugolog komsiju da se nalazi iza njenih ledja. sa zavucenim kurem u njenu BiiiiP. i pred samo svrsavanje, povukla se iza zavese, pa su se spustili na krevet i jebali se kao nikad do tada.
Tada su shvatili da ih prisustvo drugih osoba, dok se jebu uzbudjuje, a da ih ne bi drugi put zamisljali hteli su da ih obezbede uzivo, pa su se javili na nas oglas za sexualno druzenje.
I sa njima smo se pojebali odvojeno, ali samo prvi put, a posle smo pravili fine gru-pnjake.
Brankici je ovo bila prva pomisao na drugog muskarca, a cak je i u brak usla nevina, pa je relativno dugo studirala oblik i velicinu mog BiiiiP. Cudila se ogromnim jajcima i naravno sve to vise puta proturila kroz ruke. Volela je da sama namesta svojim rukama moj BiiiiP u njenu pizdu, samo da bi imala sto vise razloga da ga oseti i u ruci.
Volela je da se fotografise gola, pa sam joj napravio desetak snimaka, a Milorad je jednom slikao nas dvoje, naravno gole u zagrljaju. Ja moje kopije jos cuvam, a njene joj je nazalost pobacala majka u vatru.
Jebali smo se za dve godine ukupno osam puta zajedno, Goca i Milovan na nekom
njihovom sluzbenom putu, gde je vo-dio Gocu, a jednom Brankica i ja nasamo kod nje.
Bio sam poslom u Valjevu i svratio na kratko. Kada me je videla obradovala se i sa-opstila pricjuci da je Milorad ponovo na nekom sluzbenom putu, da je zeljna BiiiiP i da joj sincic za 15 minuta dolazi iz skole Brzo mi je skinula sako izuo sam se sam, uzela me za ruku i povela u spavacu sobu, u trku je skinula gacice i bacila ih u kraj, zadigla suknju, legla na krevet rasirila noge i rekla:
Jebi!
Nasmejao sam se situaciji, otkopcao pantalone, svukao gace do kolena, pokazao mlitav BiiiiP i pitao:
Cime?!
Svatila je u brzini da ja nemam BiiiiP na dugme, pridigla se sela na ivicu kreveta, uzela mi BiiiiP u usta i pocela da ga mazi, malo rukom a malo ustima. Naravno, brzo se digo, legla je i zabio sam joj ga u nedavno obrijanu BiiiiP. Imala je redje dlake oko pizde u odnosu na moju cupavu Gocu, pa se obrijala misleci da ce joj biti gusce.
Taman sam joj svrsio u BiiiiP, kada su se cula vrata. Ustala je, pustila suknju da padne preko, uzela gace u ruke i otisla u kupatilo pozdravljajuci se sa sincicem.
Ja sam ostao u sobi da zakopcavam pantalone.
Objavljeno: 2012-12-11 13:42:08

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0181899 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 1332 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker