Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

U ateljeu za slikanje

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Lazar i Tanja goli u ateljeu za slikanje

Lazar ulazeci u svoj ateIje koji je u stvari trosni gradski trap koji zimi stvara atmosferu grobne tisine a leti utisak - idealnog jebarnika.
To je dvosobni trap sa dva prozora, troje vrata od kojih su dvoje ulaznih a jedna naknadno prikovana dele trap na dva nejednaka dela. Zidovi" su obojeni u neodredjeno zeleno boju koja se otire ostavlja tragove po odeci. Pod je drven truo a tavanica - ko zna od cega napravljena! Uglavnom ne prokisnjava i to je Lazaru sasvim uredu.
Danas je Lazar doveo Tanju u atelje, da joj odrzi cas slikanja. One seda za stafalaj i nevestim pokretima sara kicicom po platnu, ispunjavajuci zadatu obavazu.
Lazar se ujedno klanja i divi se vestini koju Tanja prezentuje, pa se udaljava sporim koracima odlazeci u "spavacu sobu", leze na razdrndani krevet, i... Odjednom ustade, proteze se, kao da se upravo probudio, pridje polici sa video kasetama i uze jednu, jer sve su iste tematski, pa je stavi u video aparaturu.
i opet se proteze po krevetu, stavljajuci ruke pod glavu.
Film krece. Stenjanje, preglasno urlikanje, pusenje kurceva i lizanje picaka, izlivi sperme i tome sIicno. Jedna plavusa, koja neodojjivo podseca na Taninu majku, natrcila guzu u koju tip srednjih godina ogromnog BiiiiP, gura kompletnu saku i vrti po njoj, dok joj drugom steze sise a ona, sva u transu pusi BiiiiP jednom crncu, dug bar tridesetak centimetara.
Onaj prvi joj mlatara kurcinom po ledjima, a BiiiiP mu balavi i slini kao da je gripav.
Tanja slika i cuje, ali ne vidi, na nlenu zalost sta se na ekranu prikazuje. Zeli da vidi film, pa baca kicicu, umazanih ruku ulece a sobu koja smrdi na jebarnik, prilazi udubljenom Lazaru seda pored njega stavljajuci mu glavu na maljave grudi
Sve se odigrava kao na filmu....
Uzima mu kurcinu u saku, pocinje da ga drka a on se ukrucuje, pocinje da balavi, da pulsira... Lazar joj skida majicu i sisu joj nezno miluje, dok joj drugom rukom otkopcava mini suknju. Tanja spusti glavu uze Lazarev kolac u usta, pokusava da ga strpa u usnu duplju, ali neiskusna je ne ume to da radi, pa joj Lazar pomaze, tucajuci je u usta, kao da jebe u picu.Uhvatio je za glavu i natice je kao onaj na filmu. Isto tako!
Na Tanji majusne gacice ostale, ali ih Lazar ne skida, vec ih samo siri u stranu i u mali cupavi otvor, koji mu cudno i cedno zamirisa, uvuce lagano prst poce da vrti u krug kao da nesto unutra trazi. Povuce gacice i one skliznuse niz Tanine noge i ostadose negde na trulom drvenom podu mokre, sluzave.
Tanja zatvori oci, Lazar je prevrnu na ledja, krevet zacvili, a Tanja zastenja kada joj Lazar ugura kurcinu otvor koji se, pod naglim naletom macije glave, respuknu kao da je od stakla. Udje ceo, udari u utrobu, ona zajeca, ali muklo, gotovo necujno, napaIjena scenom na ekranu koja se ubrzano odvijala. Sama podize noge i kao sestar sestar rasiri, pa poce da vrti kukovima. Lazar je uhvatio za guzu, ujeda je po belom vraticu koji se znoji, gura i udara ubrzavajuci tempo, a Tanja stenje i koluta ocima ocekujuci prvi orgazam. Nije dugo morala da ceka. Strujni udar je prodrma celim telom, ona zavrte glavom zari nokte u Lazareva ledja, polete uvis, poce tako da se nabija podpomo-gnuta Lazarevim rukama kao da je to celog svog zivota ucila i radila.
Promenise pozu, Tanja je sada odozgo Lazar joj stiska sise, a ona sama bira ritam koji joj najvise prija vrti guzom i kukovima, podvivsi noge pod Lazareve butine.
Odjednom oseti strahovit bol u guzi, jeknu, sagnu se glava joj klonu na Lazareve grudi Lazar ugleda cupavo lice svog druga Sase, koji je iznenada banuo a atelje, i nije mogao de odoli prizoru koji mu se ukazao pred ocima vec je resio da svog djoku strpa u guzu Lazareve ucenice. Nastade urnebes koji je trajao citav sat. Ni Lazar niSasa nisu mogli da svrse, a Tanja je dozivijavala strujne udare na svakih pet minuta, brzo so prilagodivsi novonastalj situaciji.
Kada je iz Lazara grunulo kao iz terazijske cesme Sale vise nije bio na vidiku.Bio je u drugoj, radnoj sobi, I prao kurcinu nad lavaboom, koji je Lazar cesto koristio za ste stvari.
Pred vece, kada se rumeno Sunce nadvilo na Beogradom, Tanja je otisla iz ateljea, ostavivsi pisanu poruku Lazaru, koji je spavao kao dete
- Bila je super. Sutra u isto vreme ali u izmenjenim ulogama - Tanja.
Objavljeno: 2012-12-11 13:43:35

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0191650 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 1413 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker