Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Seks sa majkom i cerkom

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Seksualno iskustvo sa majkom i njenom cerkom

Bio sam dete.Doselile su se neke nove komšije.Ulazi čovek sa jednom crnokosom malom devojčicom. Priča sa ocem i odlazi.Meni tata kaže:"Odsad ćeš se igrati sa ovom curicom.Stara je koliko i ti".Kako je njen otac bio nešto osorljiv i imao svoje "bube",curica nije nikad došla više.Mi smo se odselili u drugi deo grada. Dolazili smo s vremena na vreme kod starih komšija.Ova curica iz mog detinjstva se zvala Bilja.Postala je žestoka devojka.

Razvijena,a crnka.Pune oči svud gde pogledaš po njoj.Utegne se u farmerice.Šavovi pucaju.Ona je gledala tada nešto starije momke. Brzo se potom udala pa joj se brak vremenom raspao kao i meni.Samo što je ona iz braka dobila jednu slatku devojčicu.Tatjana.Kosa svetlo plava i oči.A sve ostalo kao mama.Samo mlađa.Ima oko 19 godina.Završila školu i nigde ne radi.A kao mama se od rane mladosti ševila sa nešto starijim momcima.

Nekako sam Bilju bio izgubio iz vida.Ponekad je sretnem.Hladno se javimo.A nekadašnje komšije.Silazim niz stepenice mog solitera.Stanujem na prvom spratu.Uz stepenice ide Bilja kod nekog.Prvo što ugledam je dekolte.Gledam je odozgo.Dve strašne lopte.Ženama grudi uvek poslednje staraju.Suknja kraća.Noge nisu baš ekstra kao nekad.Doterana i okićena zlatom.

Našminkana i jebozovna.Crna kosa se sija.Lutka ipo.Šećerlema. Mi sada 40 godina imamo.I ja i ona.Barabar je ona sa ovim mladim curama.U redu mlado je mlado.Bilja je zrela.To je ona zrela lepota žene.I nije za bacanje.

Stalno mislim na Bilju.Zagrejao sam se za nju.I što sam je uopšte pustio kojekakvima sve ove godine?Uskoro je bila jedna svadba.I čudo!?Ja i Bilja sedimo jedno naspram drugog za stolom.Muzika,pesma,veselje.Konobari donose supu, pa salatu i pečenje.Pića svakojaka.Kad se muzika malo stiša mi pričamo o svemu.Ona puši cigaretu i cirka crno vino.

Počeo je ples te večeri.Uzimam oko struka Bilju.Pričamo nešto.Malo nas je piće dokačilo.Ona me gleda i smejulji se.

Posle plesa odlazimo u mrak.Mesec skoro pun pa se vidi.Tu neki drvljanik.Mi sednemo na neko odbačeno zadnje sedište od fiće.

Ćaskamo o svačemu.Nešto od alkohola ili ko zna od čega već,meni se počeo ukrućivati.A kako i ne bi.Bilja,rasna crnka.

Došla sa mora i preplanula.Crna majica sa nekim šljokicama.Kao Brena nekad.Nema dekolte ali dve dobre lopte zatežu majicu.

Ruke predivne,punačke.Lepota neopisiva.Ona je uvek bila malo punačka.Jedna od te dve prelepe ruke mi otkopčava šlic.

Kao da je sve to normalno,ona mi vadi penis.Poluukrućen, sada naglo dobija čvrstinu.Odbacujem sve misli.Nije bitno gde se nalazim i da li je svadba tu blizu.Prepuštam se uživanju.Ona mi polako spušta kožicu.Pa jedno dvadesetak minuta možda i više.Lagano BiiiiP.Ona nešto kao priča.Ja reč ne progovaram.Dišem duboko i ubrzano.Prija mi ovo samo tako.Ruke su mi slobodne,a uživam.Da ne govorim kako već duže vreme apstiniram.No nije važno,polako mi se muti u glavi i svršavam.Osećam njenu toplu šaku dole.Malo sam uprskao pantalone.Kroz mrak upadam sa zadnje strane u stričevu kuću.Kroz prozor.Grabim neke bratove pantalone i oblačim.Za večeras samo pozajmljujem.

U krevetu sam sa Biljom.Goli se valjamo.Ona vrišti kroz smeh.Ljubim joj usne ispod šiljatog nosića.U svojoj ranoj mladosti da je ofarbala kosu smeđe, bila bi ista rukometašica Svetlana Kitić.Stiskam joj sise.Sada nema majice preko njih.Sa leđa je hvatam i stežem sike,a ljubim joj vrat i kosu.Klečimo tako oboje na krevetu.Onda ona pada na krevet,a ja ljubim njenu guzu.

Ližem joj kliću.Onda se okrene na leđa i dobro rastavi noge.Dao sam sve od sebe.Sudbina mi je donela na startu života.Pa je odvojila odmah od mene.Sada je opet tu ona i neću je lako iz ruku ispustiti.Dok joj nabijam…gledam jebozovno lice.Ona je najbolja riba koju sam imao.Neki kažu da ne smeš BiiiiP da slušaš. Itekako mi prija dok sam sa njom u krevetu ili tačnije na njoj ili još tačnije među njenim nogama.Jednom posle seksa je zapalila cigaretu.Meni je dala dim.Kaže onako šeretski:"Kako to da sam sve ove godine mislila da si nikakav u krevetu?Mršavko iz tvojih tinejdžerskih dana ispade Kazanova".

Samo sam kratko odgovorio:"Nije zlato sve što sija".I zaista u pubertetu sam bio kržljav.Bilja je gledala lepotane tada.A sada u srednjim godinama volu bih rep iščupao.

Tatjanu sam sretao ranije.Sada me poznaje."To je mamin dečko".Tako me predstavlja.A ranije sam je sretao mnogo češće nego Bilju.Mala je građena...do jaja.A često je bila u društvu lepih mladića i uz to visokih i razvijenih.Malo mi je to bilo krivo.U moje vreme momci nisu bili tako jaki,a o meni da ne pričam.I mnogo devojaka sam sretao u gradu.Fantastično građene.Prelepo,čisto lice.Naravno da mi se dizao.Ko zdrav,a muško, to da ne primeti.Volim žutu boju i ljubomoran sam na te momke.Tatjana je primetila da joj je majka sva ozarena i vedra.Od kada je moja.Crv joj neki ne da mira u glavi.Smišljala je i kovala plan.Htela je da se nešto uveri.Jutro je svanulo.Leškario sam onako u krevetu.BiiiiP sam zamišljajući Bilju.Ona je toga dana otišla sa drugaricom u Beograd da kupe neke cipele.Telefon zvoni i javlja se Tatjana.Kaže da dođem kod Bilje.Kiša je pa nije pošla na put.Vidim pada neka sitna kišica.Odem ja.Ulazim u stan.Tatjana sama.U nekoj haljini.Pa to samo u pornićima nose.Dekolte dubok.Drži se samo na jednom dugmetu.

A sve se skoro vidi.Mene neka jeza podilazi.Pozitivna.Kaže da je Bilja ipak otišla.Mlado jedro telo taman za njene godine.Plavuša rumenih obraza.

Mesnati listovi.Sva koža perfektna i jebozovna.Šta da više pričam o devojci u tom dobu?Pitala me šta ću popiti?Pa je onda onako sedeći u fotelji zadigla suknju.Grom me pogodi.Ja lepšu pičkicu ni na filmu nisam video.Nisam oklevao.Život mi je uvek palio šamare kada bi oklevao.Kleknem i počnem da je ližem.Prede kao maca.Zadovoljna.Piće više ne pominje.Sve teže diše.Onda prelazimo na drugu fazu.

Raskopčao sam pantalone.Ona je klekla.Gledajući me u oči,bucka je svukla kožicu i slatko lizala lilihip.Izvadila je odnekle prezervativ.

Navukla mi ga i onda se namestila da je parim odpozadi.Ima sjajna široka leđa.Uhvatim je za okrugle sise.Bela put.Dobro sam joj zavlačio.

Morao sam češće usporiti malo.Nisam divljak da je rasturam."Oh".Dubok uzdah.Ugrizla se za usnu.Okrenula je glavu i gledala me.

Namignula mi je.Vidim da uživa.A tek ja.Kako i ne bih.Imam ispod sebe mladu perfektnu ženku.Finiš na fotelji.Digla je obe noge visoko.

Svršavamo oboje.Ja malo pre.Nije šala kada tucaš mladu ribu...piletinu.Odlazim,zatvara vrata i kaže:"Dobar si".Radostan sam.Dokazao sam da nisam rekao poslednju i da sam rame uz rame sa njenim mladim lepotanima.Mnogi vršnjaci njeni su je sigurno uzeli bez imalo poštovanja.

Kao mlado meso.Da uživaju neko vreme i istresu se u njoj.Nije zlato sve što sija.

Nastavio sam sa Biljom da živim.BiiiiP je bez prezervativa.Baš dobro ako zatrudni.Njene pune ruke me grle.Ljubim joj i grickam usne.

Bio sam i sa Tatjanom još par puta.Osladilo nam se izgleda.Neko će sve ovo sa Tatjanom osuđivati.Možda je i tako.Ona mlada ja sredovečan. Život je jako kratak i treba sve probati.

To sada znam.Treba uzeti sve što možeš.I mlad momak može spavati sa starijom damom.Mlada cura sa sredovečnim čovekom.

Incest ne podržavam.Upišeš jednostavno recku na zidu.Bilo jednom.Ja bih voleo da sam imao Bilju kada mi je bilo oko 18 godina.To se nije desilo tada već mnogo godina kasnije.A eto i ovu mladu ždrebicu...Tatjanu.
Objavljeno: 2012-12-13 23:08:59

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0203199 sek.| Članovi online - 3 | Gosti online: - 1509 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker