Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Sestra i njene drugarice

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Starija sestra i njene prelepe drugarice

Igor je oduvijek znao da je sretan što ima stariju sestru kao što je Tamara. S tako savršenim tijelom i urodjenim seksipilom bila je glavni hit medju njegovim prijateljima. Niti jedan nije mogao skinuti pogled s 22 godišnje zavodnice. Iako je imao tek 16 godina, cesto je razmišljao kako je baš prava šteta što mu je to sestra. Cesto se zavlacio u njenu sobu kako bi osjetio sladak miris djevojke; mješavinu parfema, pudera i laka za kosu koja ga je izludjivala. Povremeno, kada bi znao da je sam u kuci, tražio je njeno rublje, trljao ga po koži, upijao svilenu mekocu. U nekim slucajevima BiiiiP je i u njene prljave gacice. Tamara je prvo bila izbezumljena od bijesa na svoje starce, koji su inzistirali da cijeli vikend mora biti kod kuce, i paziti na malog bracu, dok se oni zabavljaju na moru. Nekako su se uspijeli dogovoriti tek kada je Tamara taj babysitting uvijetovala dolaskom svojih prijateljica, jer tako bi sve skupa moglo biti cak i zabavno. Njene cure, blizanke Novak, Tina i Petra, i cetvrta clanica ekipe, Lana, bile su u srednjoj školi poznate kao najpopularniji komadi. Tina i Petra bile su identicne, jednojjajcane blizanke duge plave kose i elektricno plavih ociju. Neki decki zvali su ih Barbike. Lana je imala kosu tamnu kao i Tamara, samo što je njena bila crna, no najjacim oružjem smatrala je svoj zlocesti osmijeh i snježno bijele zube. Roditelji nisu imali ništa protiv ideje, djevojke su poznavali godinama i smatrali su ih zrelim i odgovornim ženama. Blizanke su imale 21 godinu, a Lana 22. Sa njima nece biti nikakvih problema. cak je i Tamara planirala taj vikend provesti mirno, možda otici u šoping, a ostatak dana provesti u suncanju na terasi. Ako se ne racuna njen mali braco, biti ce to pravo žensko druženje, no on im nece smetati... sigurno se nece micati od televizora i play stationa. Cure su u petak došle odmah poslije posla, tek koji trenutak prije no što su roditelji smireno otišli. Tata je cak bio i malo ljubomoran kada je vidio da ce mu mali sin biti u društvu takve seksualne ljepote. Igor je sjedio pred televizorom, ali zapravo je slušao je kako se 4 cure smijulje u susjednoj sobi. Kako se tako stare ženske mogu ponašati kao klinkice, razmišljao je. Što su bile glasnije, to se manje koncentrirao na program. Mogao ih je zamisliti.... Petra u maloj crnoj haljinici tankih naramenica ispod kojih bi joj svako malo provirivale bretelice ružicastog grudnjaka. Njena sestra, Tina, u jenostavnoj bijeloj košulji rastegnutoj preko velikih sisa. I Lana, tamnoputa BiiiiP u kratkoj jeans minici i crvenom topu. Tamara je bila odjevena u uske traperice i jednako izazovnu crnu majicu preko koje se razlijevala tamna kosa.
Spontano je spustio ruku na medjunožje, BiiiiP mu se dizao dok je razmišljao o seksi curama. Znao je da ce ovo biti vikend za pamcenje. Protrljao je lijevicom BiiiiP i iscijedio malo sperme u gace.
«Bok Igor!» Glas ga je toliko zbunio da je odskocio na stolici. Bila je to Tina, stajala je iznad njega i buljila u balavca sa širokim osmijehom. Slatki parfem ispunio je zrak.
«Oh...to si ti..., bok», promucao je.
«Tamara nam je narucila picu», rekla je visoka plavuša ociju uprtih ravno u njegove prepone. «Da te pozovemo kad stigne?»
«Um...da, ...može, super», stidljivo je procijedio izvlaceci ruku iz gaca.
«Cool», Tina je odgovorila. «Zabavljaš se? Mislim, možeš doci i nama ak hoceš.»
«Ma ne, dobro mi je ovak, necu vam smetati», osmjehnuo joj se. Osjecao je kako mu se lice crveni. «Sam me pozovite kad cete jesti.»
Tina se smijuljila dok je izlazila iz sobe. Mali ju je cijelo vrijeme gledao. Zapazio je kako joj se okruglo guza ljulja i da joj se sve vidi kroz te uske hlace. Ispod njih nisu se nazirale gacice, i njemu je, kada je to shvatio, kara opet skocila. Nekako se uspio koncentrirati na televiziju odlucivši da ce ga pošteno izdrkati kad se ove pokupe u krevet. Na vratima se zaculo zvono, po cemu je zakljucio da je pica stigla. Igor se nije ni pomaknuo, zvuk potpetica na hodniku bio je jasan znak da ce otvoriti jedna od cura. Nejasni ženski glasovi dolazili su s ulaznih vrata.
«Evo!», bio je to Petrin glas.
Igor je pogledao seksi plavušu koja je na vratima njegove sobe stajala s tanjurom vruce pice u jednoj ruci i konzervom coca-cole u drugoj. Skenirao joj je peticu u grudnjaku diveci se kako joj uska crna haljina tako savršeno klizi niz tijelo. Ružicasta naramenica grudnjaka pala joj je niz rame dok mu je pružala veceru.
«Wow, posluga u sobu», nasmijao se dok je uzimao pladanj i uspravio se u fotelji. Cijelo vrijeme piljio joj je u te predivne sise.
«Gle ti njega, odmah se bahati! Nismo ti mi tu sluškinje, znaš», rekla je i namignula mu. «Ti pereš sudje, ok?»
«Yes sir!», isplazio joj je jezik i kao i kod njene prijeteljice, pažljivo zurio u guza dok je napuštala sobu. Malo joj se treslo, ali ne zato što je bilo mlohavo vec kao da inace nije navikla hodati na ovako visokim potpeticama. Brzinski je progutao picu, odgledao film i opet razmišlajo o curama dok se na ekranu vrtjela uvodna špica Zvjezdanih staza. Hrana je bila dobra, cola osvježavajuca a njegova kara napokon spuštena.
«Gotov?», ovog puta bila je to Lana. «Mogu odnjeti tanjur?»
«Oh...um», pogledao je gore, pa dolje u tanjur, pa opet u Lanu koja je nekako drugacije izgledala. I dalje je nosila malu jeans suknjicu, no sada su dva donja metalna gumba bilo otkopcani otkrivajuci joj duge, tamne noge. Nije više imala ni crveni top vec otkopcanu kratku jeans jaknicu, a ispod crveni cipkasti grudnjak koji se skroz jasno vidio. Širom otvorenih usta zijevao je u tamnokosu ljepoticu, a kita mu je bez ikakvih znakova upozorenja opet oživjela. Osjetio je kako mu se disanje ubrzava, a usta suše. «Ah...da, tenks Lana», jedva je govorio. Kada se nagnula po tanjur, jakna joj se otvorila a male cvrste grudi stisnule uz njega. Bradavice su joj se vidjele kroz proziran materijal. Mali je gutao slinu. «Nadam se da ti je pasalo», rekla je sa širokim osmijehom, obasjavši ga savršeno bijelim zubima koji su se nazirali iza punih, vlažnih crvenih usana. «Hoceš još nešto?»
Cinilo se da ga namjerno izaziva, pušta da upija sliku sisica, savršene male guze i cvrstih bedara, svega toga samo na dohvat ruke udaljenog od Igora.Procistio je grlo. «Um...ne...okej...tenks.» Lice mu se crvenilo dok je pokušavao skrenuti pogled. Nagnuo je colu nesiguran u ono što bi trebao reci ili napraviti. Samo se nadao da nije zapazila kvrgu u njegovim hlacama. Ako je i skužila, nije ništa rekla, samo se nacerila i otišla. Televizija ga više nije jebala pol posto. Bilo je to nešto u pozadini njegovih razmišljanja o blizankama i Lani. Nije se nikako mogao sabrati. Jednostavno ce se morat pobrati u sobu i izdrkati ga dok se ne smiri. Nece mu dugo trebati, štoviše postojala je ozbiljna opasnost da ce ispaliti metke tamo, u gace. «Kaniš mi doci pomoci ili ne?», bila je njegova seka. Visoka brineta stajala je na vratima kuhinje, istim kroz koje je Lana prije nekoliko trenutaka odnjela sudje. «Nemogu reci curkama da peru sudje, znaš.» «Oh..oh...ok», zamuckivao je dok mu se san o izdrkavanju razbijao na komadice. Skocio je na noge i tek tada se sjetio da ima dignut BiiiiP. Pricekao je dok nije otišla u kuhinju i tek onda krenuo za njom, nadajuci se da ce mu se spustiti dok ga neka od komada ne pogleda. Nije mu se ni malo smekšao, ali cure ionako nisu bile u kuhinji. Samo Tamara. Pogledao je sestru, koja je izgledala fantasticno kao i uvijek, i po milijunti put poželio da nisu u nikakvoj rodbinskoj vezi.
«Ti peri, a ja cu ih brisat i spremat», zapovijedila mu je pokazujuci na lavabo pun pjenušave vode.
«Um...dobro», Igor je pokorno rekao nadajuci se da ona nece komentirati stanje u kome se tako ocito nalazio. Barem ce ga pult sakriti, a cim dovrši s pranjem otrcat ce u sobu i dobro ga izdrkati. Nije bilo puno sudja, svega nekoliko tanjura, par noževa i caša za vino. Cure su ocito uživale u litrici uz picu. Poceo je ribati. Dok je prao Tamara je stala iza njega, gotovo se prislonila tijelom. Bila je jako visoka, puno višlja od Igora. Kad je prvi tanjur bio gotov pružila je ruku preko njegovog ramena da ga dohvati. cvrsta trojka pritisnula mu se uz ledja od cega je djecak zadrhtao. Parfem ga je omamljivao.
«Šta si planirao za sutra?», Tamara ga je pitala nedužno dok se odmicala s tanjurem.
«Ništa posebno. Doma... i tak», odgovorio je. «Mislim, ako te ne smeta.»
«Nema frke. Mislila sam da ceš možda izaci s deckima. Iskoristiti što staraca nema. Mi idemo u King Cross, ali cemo se vratiti do rucka.»
«Ma ne, doma sam... Robi mora negdje ici, a s ostalima mi se neda, tak da cu se motati...»
«Bezveze. Oceš sa nama u šoping?»
«Ma ne... to je za cure.»
Prali su sudje u tišini, s time što je Tamara i dalje koristila svaku priliku da se nasloni na svog brata, naprci mu se i na ostale nacine igra tu cudnu igru. Igor je bio šokiran jer se sestra nikad prije nije ponašala tako seksualno, pogotovo ne prema njemu. Kada bi im se pogledi sreli cak mu je slala i neke vatrene iskre, od cega mu se kita opet dignula. Kada je dovršio, djecak je pustio vodu iz lavaboa i obrisao rub krpom, a ona je na najvišu policu spremala caše tako da joj se od istezanja izvukla majca iz traperica i ogolila cvrst trbuh.
«Idem spat», rekao je buljeci požudno u sestru. «Vidimo se ujutro», na izlazu joj je namignuo.
«Pa kaj ti nije prerano?», Tamara je pitala. «Mislila sam da ceš se malo igrati.»
«Ne, ne», Igor nije shvatio dvosmislenost njenih rijeci. «Ostavit cu vas da se u miru razgovarate.»
Otrcao je stepenicama u sobu, upalio lampicu kraj kreveta i slabo žuto svjetlo obasjalo je ne pospremljen krevet. Nabrzinu je skinuo hlace puštajuci ih da padnu na pod i skinuo majcu preko glave. Obucen samo u gacice uskocio je u krevet i podvukao ruku pod jastuk. Tamo je držao Tamarine gacice koje je jutros ukrao iz prljavog veša u podrumu. Bile su od ružicaste cipke, i ocito nove, jer ih prije nije nikada vidjao u mašini. Polako ih je primakao nosu. Izbljedjeli mošusni miris njene BiiiiP mješao se s notama parfema. Žmirecki je trljao medjunožje gacica po nosu, a ruku uvlacio kroz gumu svojih bokserica puštajuci ogroman BiiiiP na slobodu. Prelazio je gacicama po licu, i dalje zatvorenih ociju, pa ih spustio do kare i poceo ševiti svilu na mjestu gdje je bila skorena od pickine napaljenosti zamišljajuci da tuca svoju sestru.
«Dakle, to rade klinci kad odu rano u krevet?», Lana je rekla dok je ulazila u sobu. Igor se naglo uspravio, pokušavajuci sakriti samotu, bez ikakve ideje što da radi sa šakom punom gacica. Skoro se onesvijestio kada mu se 22godišnji komad poceo približavati. «Hoceš vidjeti više, ha Igore?» Pitanje je postavila prigušenim seksi glasom, otvarajuci jeans jaknicu još više.
«Aaaa....», nije mogao govoriti; usta su mu bila ukocena. «Mislim da hoceš....», Lana se nasmiješila i skinula jaknu. Sada je bila na samom rubu kreveta. Igor se bojao da ce pocet balaviti ili tako nešto, no nju to ništa nije smetalo. Otkopcala je grudnjak i bacila ga na pod. Mali je skoro svršio kada joj je vidio gole sise, a Lana ih je, da stvar bude gora, još pocela miješati. «A da se obuceš u te gacice za mene? To bi mi stvarno bilo seksi...»
Nije mogao vjerovati. Lana je prelazila rukama po golom tijelu, dok je on malo pogledavao u rozu krpenu gvalju u svojoj ruci, a malo u nju. Ruka joj je skliznula prema jeans suknjici koju je sada držao samo jedan gumb. Otkopcala je i taj posljednji pa se pocela trljati po pickici sapetoj u cipkastim gacicama.
«Ajde, Igore, kad ti kažem da bi me napalilo», nagovarala ga je uvlaceci prste u pickicu.cak i pod ovako lošim svjetlom jasno je mogao vidjeti dobro podšišan grm u koji se zabijao prstic djevojke. Brzinski je skinuo svoje bokserice i navukao sestrinu tangicu, puno premalu za ogromnu kurcinu i rasna jaja. BiiiiP mu je virio preko lastike, a muda su visila rašcepljena, sa svake strane jedno, sve uokvireno ružicastom cipkom.
«Daj da ti malo pomognem», nasmiješila se. Ruka joj je krenula prema njegovoj kari i jajima i presložila ih tako da su sada visili preko rastegnute cipke. Zatim je ruku još malo zadržala tamo i pocela mu nježno maziti kurcinu.
«Ohhh», Igor je promrmljao.
«Tako ti je velik», rekla je iskreno iznenadjena. «Igore, ogroman si!»
s tim rijecima spustila je usne na njegovu kitu. Ponovno je zajecao kada je usne omotala oko glavica, a kada je osjetio jezik u rupici na vrhu kare, poceo je drhtati. Sada ga je cijelog progutala i pocela pušiti tako dobro da je morao stiskati zube i prisiljavati se da ne svrši. Instinktivno je spustio ruku i poceo joj drpati sisice. Mekana koža imala je dodir satena. Zatim se prebacio na bradavice, male tvrde i ušiljene. Prvo ih je štipkao, a onda poceo nježno zakretati. Lana mu je bez prestanka pljugala prceci se kao droljica da joj drugom rukom nateže i okruglo guza u raskopcanoj minici. Napaljena okusom mlade kurcine prebacila je prvo jednu nogu na krevet, pazeci da ga ne ozlijedi šiljastom štiklom, a zatim i drugu. Igor je duboho udahnuo i hipnotizirano piljio u cipkasto medjunožje koje mu se odjednom našlo pred ocima. Podigao je ruku prema upakiranoj pickici i prstom prešao po samoj sredini crvenog materijala ispod kojeg su se jasno vidjele natecene usnice mlade kurvice. Pažljivim pokretom podvukao je kažiprst pod rub i odmaknuo vlažnu krpicu s mokre vruce BiiiiP. Iako je bio nevin, i prvi puta gledao pizdu u živo, bez puno razmišljanja poceo ju je lizati, prvo oko osjetljive kože oko pickice, a onda po mekanim, glatko izbrijanim usminama. O takvim stvarima citao je samo u omiljenim porno magaznama. Glavu je privukao bliže slasnom zalogaju i gurno joj jezik u rupicu. Bila je jako, jako vlažna. Cura mu se trljala po licu loveci klitom vrh tvrdog jezika, ali nije ni malo zapostavljala ni dvadesetcentimetarsku kurcinu. Drkala ga je i pušila naizmjenicno. Svako malo posebno se posvecivala glavicu kako bi oblizala prve kapi koji su izlazile iz nevinog proreza na vrhu, na što se djecak svaki puta trznuo. Polako joj je gurao prst u pizdu cudeci se kako mu se pritom usmine lijepe za prst kao pipci hobotnice. Zastao je nesiguran što znaci svo to pulsiranje.
«Ohhh... Igore, da....», jecala je podižuci glavu na trenutak.
To je bilo sve što mu je trebalo. Poceo je gurati dublje, sada koristeci i drugi prst. Sjedio je na krevetu i tucao ju prstima, a jezikom joj obradjivao klitoris. Lice mu je bilo skroz zamuljano od slankastog soka kojim ga je zalijevala napaljena pickica. Na to rajcanje Lana je odgovorila žestokim pušenjem, a sad mu je pocela i gnjeciti jaja. Osjecao je kako se stežu, napinju. Sperma mu je kipjela u mudima. Još jednom ih je pažljivo stisnula i to je bilo to. Izvukao je glavu iz njene gladne BiiiiP i vikao dok mu je iz kare šikljalo sjeme. Lana ga je gutala, mlaz za mlazom mlade sperme, dok joj je decko bolno rasturao BiiiiP sve nemilosrdnijim nabijanjem prstiju. Bokovi su joj bijesno kružili gnjececi dva sad stalno zabijena prsta koje je u njoj vrtio kao bušilicu, a ustima joj sisao klit.
«Ahhhh....ahhhhhh.....», polusvjesno je slinila.
Kita joj je ispala iz usta rastežuci za sobom žvalu sperme. Pod zadnjim udarima orgazma tresla se kraj njega s blaženim osmijehom na licu. Zatim je kleknula, sise su joj mlatarale kao vime nad njegovom opet tvrdom karom.
«Jel ti bilo dobro?» pitala ga je oblizujuci spermu s usana.
«Daaaa...», mucao je i dalje nevjerujuci što mu se upravo desilo.
Cini se da si vec spreman za još...», zgrabila ga je za sklizavu kurcinu. Trznuo se pod njenim dodirom. «Samo malo», sa tim rijecima spuznula je s kreveta i skinula ljepljive crvene gacice.
Niti jedno od njih nije reklo ni rijeci dok se ponovno penjala na krevet. Ovog puta bez ikakve predigre smjesta ga je primila i rukom vodila prema razvaljenoj picki. Glasno je zajecao kada je osjetio kako ga pickica steže i guta. Za koji trenutak bio je cijeli unutra i rastezao joj rupu za pravi seks. Mala je pocela miješati i nabijati se kao profesionalka sve do korijena ogromne mlade batine koja je još bila umotana u blesave sekine gacice. Sise su joj skakale po prsnom košu. Kože sjajne od znoja mahnito je iskorištavala kuratog klinca tucajuci ga kao da ne postoji sutra.
«Oh...Lana...Lana...», Igor je cvilio. «Jebi me, jebi mi BiiiiP... ševi...», nepovezano je bulaznio.
Jaja su mu se opet pocela grciti. Lana više nije bila tako kontrolirana, posrtala je po njemu, sama si gnjecila sise, držala se rukama za njegova stopala i tucala ga gotovo ležeci na njemu, besramno se namještavala kako god joj je pasalo i svršavala, svršavala, svršavala... drugi put. Stiskala mu je pickinim mišicima kurcinu kao klještima, ali bila je previše mokra unutra da bi ga uspijela sprijeciti da klizi i zabija se u nju kako njemu paše. Mali je brzo skužio pravila igre, najbitnije je svršiti a do toga se dolazi svim sredstvima. Njemu se svidjala žestoka jeba, pa je tako i punio Lanu. «Ohhh... osjecaš spermu... ha.... punim te, ahhhh, punim ti pickicuuuu!», opet ga je prao orgazam. Zabio joj je prste u guza i snažno joj ga zatucao do jaja. Sperma je cvrcala medju njihovim ispremješanim stidnim dlakama, a razjebana droljica malaksalo je klonula na Igorova prsa. Prošao joj je rukom kroz tamnu kratku kosu osjecajuci kako mu se kara ispuhuje, ispada iz natecenog tunela otvarajci put potoku sperme koja se upijala u ružicaste cipkaste gacice koje je i dalje nosio.
Lana je pogledala djecaka kome je upravo oduzela nevinost i meko ga poljubila u usne. Zatim se srolala sa njegovih prsa i legla pored. Mazili su se i ljubili sve dok im se sperma razmazana po tijelima nije osušila, a kada joj je postalo hladno odbacila je crne štikle i stisnula se uz njegovo toplo tijelo. Uskoro su zaspali.
Objavljeno: 2012-12-13 23:16:24

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0182641 sek.| Članovi online - 8 | Gosti online: - 1049 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker