Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs



Ljubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Veza sa komsijom

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Najsladja veza preko plota komsijskog

Bilo je leto. Jako vruce, neko mi zvoni na vrata, ja iz kupatila,sveze okupana, u gacicama i sirokoj majici, otvaram. Bili su to moj komsija Vanja i njegov dug Rajko, doneli neki film. Komsija je bio prezgodan, jos kao mali smo se `igrali`.

Drug nije skidao pogled sa mene. Njegov BiiiiP se polako dizao.
Upalila sam im CD, i otisla se presvuci.
Cula sam korake za mnom. Bio je to Vanja. Pravila sam se da ga ne primecujem. Polako sam skinula majicu, i pocela dodirivati grudi. Nije mogao vise da ceka, i posrnuo je na mene. [pomislila sam `trebalo mu je dosta vremena`]

Prisao mi je od pozadi,poceo je dirati moje grudi,ljubio me po vratu, i mogla sam osetiti kako se njegov BiiiiP polako dize,i postaje tvrdji.
Gacice su bile mokre.Skinula sam ih, i sela na krevet.On je stao na kolena i poceo polako lizati moju pickicu. Nisam znala gdje se nalazim, nikad do sada me nije neko ovako napalio.[Nijesam mogla da vrisnem zvog Rajka koji je gledao film.] Bilo je fantasticno.
Kad sam svrsila, pocela sam ja obradjivati njega. Legla sam ga na krevet,i polako pocela skidati kajis, zatim polako otkopcavam pantalone dok mu grickam bradavice. On se jos vise napalio. I napokon, njegov malisan je dosao u moje ruke! Pocela sam ga oblizivati, bio je toliko veliki da mi je jedva stao u usta. Polako je njegova sperma pocela da mi puni usta.Eto..oboje se zadovoljismo,samo je ostao Rajko.

Odosmo u dnevnu sobu, da odgledamo film, ali tamo me cekalo jos vece iznenadjenje.. Rajko je sedio u fotelji i BiiiiP. Film nije bio obican film..vec pornic.

Ukapirala sam razlog njihove posjete.

U trenu sam se naljutila, ali ipak..zasto da propustam priliku koja se pruza mozda samo jednom u zivotu.

Rajko je nastavio da drka, kao da nas nema, ali nisam mogla dozvoliti da to sam radi. Prisla sam mu, raskoracila i sjela na njegov tvrdi,vruci BiiiiP, koji je bio blizu vrhunca. Poceli smo se strasno ljubiti, nijesam mogla odvojiti jezik od njegovog.

Pocela sam se nabijati kao luda.On mi je uhvatio za guzove i pomagao mi da se jace i brze nabijam. Cupala sam ga za kosu, zvalali se.. Svrsili smo zajedno.

Vanja nije hteo da bude pasivan, pa je i on upao u igru. Dosao mi je sa strane, priblizio mi je svoj,vec odavno nabrekli, BiiiiP i pocela sam mu pusiti. Rajko je stao na kolena i poceo lizati moju pickicu.
I tako su se razmenjivali..svi smo uzivali..pravili smo male pauze...ali taj dan mi je bio ispunjen u svakom smislu!

Nikada nisam mogla ni sanjati da se ovo meni moze dogoditi.

Dok sam ih pratila, obecali su mi reprizu svega sto se desilo. Kad su otisli, ostala sam sama, sa filmom u DVD player-u, i dan sam zavrsila sa samozodovoljavanjem.




Objavljeno: 2012-12-14 21:36:42

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0128829 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 454 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker