Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Zena, muz i kum

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Seks u trojci

Uvek je tu bilo zezanje na temu sexa, ali ovo sto spavala sam kratko, nepunih sat vremna, probudila m je neka ruka koja me miluje, najintimije delove tela, prijalo mi je izuzetno , zato sam se toliko meskoljila I budila toliko dugo, a onda mi u san dodje da spavam ustvari sa dva muskarca , muzem I kumom, razbudila sam se istog trenutka. Nisam otvorila ociI samo iz jednog razloga, trebalo mi je vremena da se setim ko sa koje strane spava, u medjuvremenu prst je usao u moju pickicu donevsi mi neverovatno zaadovojlstvo a zatim I orgazam. Lezala sam na ledjima blago rasirnih nogu dok su kumovi prsti I saka lagano stiskali moju uspaljenicu, pogledah ga konacno, Lezao je na boku posmatrajuci me sirom tvorenih ociju, htedoh nesto da mu kazem, ali on je iskoristio priliku I uvalio mi svoj kurac u ruku. Bio je ogroman, sa snazno izrazenim zilicama I ogromnim glavicem. Panicno pogledah u drugu stranu, moj muz je spavao kao klada hrcucI na devetom nebu, taj trenutk zadrske, posto nisam odmah odustala krenem lagano da ga drkam.

ponovo osetih kako mi je gurno prst, probam da se izvucem a to sve izazva opsta pomeranja, Pretrnuh uplasivsi da ce Vanja da s e probudi, ukocih se u mestu. On j e to prihvatio kao moj pristanak poceo da mi ljubi bradavice onako preko majice Stvarno sam se nasla u nebranom grozdju, Htel sam to da prekinem istovremeno mi je izuzetno prijalo I bila sam kranje uzbudjena, moj otpor j e polako slabio a njegova aktivnost se povecavala.

Drzeci me cvrsto za rame . Obgrlivsi me desnom rukom , ramenom I laktom mi rasiri noge I ubaci s e izmedju njih, smrzla sam s e , nisam smela da s e pomerim bio me je panican strah uhvatio , Sta ako se probudi pa to bi bio skandal, stalno sam mu saptala ne , ne , ne , nije obracao paznju. Momena t ka d s e moj muz pomerio on j e onko bezobrazno gurnuosvoj kurac duboko u mene , bez obzira na strah, ili vec��To doziveh kao njesto najlepse,

Sad je gotovo , jeba ovaj mene ko bi mi verovao, lagano me je navalcio isvlacio sa svog zaista mocnog kurca, poceh d auzvracam, presece me pogled na muza koji je I dalje spavo kao klen, , Prosaputah svom jebacu , skin I me na pod to je zadnje sto smo progovorili , na podu nastade divlja jebacina i njeprekidno bezbrojno svrsavanje Kad je poceo da me puni to doziveh kao pravu eksploziju, Uvek sam uzivala kad Vanaj svrsava u mene. .

Istovremeno iskoristih njego0vo opustanje I izvukavsi se ispod njegpobegnem u kupatilo Zatvorila sam se I pocela da se tresem, jedva sam usla u kadu i tek me topla voda dovede pameti, I miru , neki unutrnji gloas mi je govorio da je sve OK, da ja nisam kriva Ovako nesto semoralo dogoditi, vec mesecima nas kum provodi subotom navecekod nas , nekad I izadjemo no uglavnom smo u kucI , zezamo s e, igramo igrice I kozna sta nam pad enapamet. Nekad se kao nocas I napijemo Uvek je tu postojalo zezanje pa I na temu sexa, medjutim ovo sto se nocas dogodilo je neoprostivo, kako da kaze muzu, Nece mu nista reci, ko ga jebe kad je pijan ko cep Njegova odgovornost, Nije bila zadovoljna.

Imala j e grizu savesti, sinoc su se napili I reseno da kum ostane da spava, nije prvi put, ali je prvi put u ovom stanu koji fakti;ki ima samo jednu sobu, ili da s e grcI na dvosedu ili foteijama u dnevnom boravku. Najnormalnije su se dogovorili da spavju u spavacoj sobi na francuskom lezaju ima mesta. Nju su nekako stavili u sredi. Na sebi je imala majicu Vanjinu u kojoj je bila celo vece I normalno , bez gacica , uvek je spavala bez gacica, podelili su tri frotira za pokrivanje, bilo je toplo .

Celo vece su IGRALI jamb, nije bil a tema sex, jedino sto su malo vise popili Sad se plasila da udje u sobu, a istovremeno s e plasila kako da s e suo;I sa Mikicom, odmah s e s eti I javi se uzbudjenje. Prob a da odbije uzbudjenje ono s e kao plima javu ponovo.

. Udje u sobu ova dvojica su spavala ili s e pravila da spavaju, prije krevetu sa Muzevljeve stranei pogura ga malo da s e pomeri, on to sanjivo I iodradi ustupivsI joj mesto Leze kraj njega I umiri se , proba da se namesti okrenuvsi se ka njemu on je zagrli I pribi uz sebe to oseti oseti njegov kurac koji ;cini joj s e nika dnije bio veci odmah shvati da on uopste nije spavao, I da je ovo igra u koju ona nije htela, Jednom je ozbiljno odgovorila kad je on navodno u sali predlozio I bio popljuvan Izgleda da nije spavao, sva se najezi od te pomisli, strah veliki, istovremeno I cudan uzitak, na tu pomisao natera je da uzme njega za kurac I pocne lagano da ga drka, postojao je samo jedan jedini nacin da to utvrdi u protivnom nikad nece saznati.

Mora ici do kraja, koliko moze, tada ce saznati kolika uloga je njenog muza u celoj prici. Ljubili su se ona mu je drkala kurac, on joj je gnjecio grudi ispod majice , sve su to radili trudeci se da budu mirni, kako ona tako I on, saputao joj je neznosti ali tihoi I na uvo, to joj je bio znak, , , taman je poceo da joj nabija svoj prst, kad se Mikica , za koga je znala da ne , spava ustao krenuo iz sobe, nije mogla dag a vidi jer je bila u zagrljaju. Videla mu je ledja i. majicu I gaice, malo joj laknu a istovremeno pomisao na ono sto joj s e dogodili dade dodatnu energiju.

. Pusila jekurac svom muzu u pozi 69 bila je odozgo isa uzivanjem , izigravala duboko grlo, kad s e otvorise vrata, na njima s e pojavi Mikica go kao od majke rodjen sa ogromnim nadignutim kurcem I osmehom na licu, zagrcnula s e i htede s vasta da mu kaze ali je lagani I cvrst stisak muza koji nije dozvolio da prekine , gotovo s e zadavila, Vanja zivlje produzi da je lize pritome guraju�I prst unjenu mokru vaginu, to uz bezobrazan prilaz Mikice kohji joj energcno pridje I zgrabi je za kukove Sokirana I vec jebana na slican nacin gotovo sei nije opirala kada je stavio svoj ogromni kurac na ulaz u njenu picku I jednim potezom pracenim krikom predaje navuc;e je do kraja, Sva se predala krecuci se kukovims kruzno I napred nazad zestoko nabijala na kurac , svoga kuma , od besa su joj tekle suze na oci , zmurila je I pusecI kurac sve vise bila deo fantasticnog osecaja koji s e skoro sa ejuakulacijom ove dvojice pr�tv ori u izuzetan vaginalni orgazam Prvije svrsio Vanja. NapunivsI joj usta , gutala je njegovu spermu I pocela svrsvati, kao luda je vrtela guzom zelela je da je jebac rasturi celu, cela situacija, iznandna, perverzna akcija dovede je do ludila, njena pritajena sexualnost potisnutost svega sto je sputavalo , sve je nestalo. Ona jesad bila jednostavno zenka sa strasnom zeljom za parenjem I resila da je iskoristi.

Svi strahovi, moralne ograde sve joj s e cinilo licemernim pred ovim uzitkom Nisu s e ni odmorili, onako upleteni samo sto su dosli sebi Ona uze Mikicu za kurac , kojije bio poluspusten , stavi ga celog usta I poce cediti usisavati I lizati, nije ni pogledala svog muza koji je sve to pratio pogledom I lagano drkao. Imala je utisak da zeli nesto da kaze .

Uzivas li ljubavi. Odgovorila mu je tko sto s ena pola metra od njegovog lica rasirila noge maksimalno pokazuju�I obojici svoju picku koja je I dalje pulsirala u ritmu upravo postignutog orhgazma. Sperma koja s e slivala To izazava gotovo trenutno da njena usta ispuni ponovo cvtrsti veliki kuraac mikicin I tako]e Vanjin odgovor koji joj snazno nabi kurc koji oseti najdubljhe u sebi. Pomerala s e namerena da postigne ugodan polozaj za nameru da primi oba kurca u sebe, znala je da �ce da ih sokira ali sta je tu je .

Hteli s te sad imajte muda izdrziteDovede se u situaciju da sedne na Vanju, doceka je milovawe njenih prelepih grudi posmatrala je svog muza, Gledala ga je u ocI, nije smeo da je pogleda, u jednom trenutku rukom pozva MIkicu , nagnuvsi s e prema Vanji I rukom rasiri guzu� Nametala s e oseti kao glavic cudovista staje na ulaz Pomisli kako �ce ovo boleti napravi pokret I glavic� ulete unutra, vrisnu, bol je obori, lezali su desetak sekundi, a onda ona krenu u susret boli, � Od toga dana u nasim zivotima nastla je velika promena, svaka sledca subota bia je sve ludja I ludja , Onda smo nas troje ka o ekipa ucestvovali na moru , gde smo otisli kao troje, u swungerskoj zabavi, na kojoj je bilo deset parova, ne trba da vam kazen sta je to biloo .
Objavljeno: 2013-01-11 22:35:21

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0126951 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 372 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker