Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Kakva mama ista takva cerka

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Dugacka erotska prica, ili jos bolje erotski roman o majci koja je volela seks pa i o cerci koja voli seks jos vise

Mark je zario lice u dlanove. Topla vlaga na obrazima šokirala ga je. Dignuo je pogled prema nekolicini stranaca s kojima je dijelio aerodromsku čekaonicu. Činilo se kao da nitko na njega ne obraća pažnju. Bio je sam. Što je samoća, shvatit će tek kad stigne kući. Lik njegove žene bljesnuo mu je pred očima, i suze su se opet počele slijevati niz Markove obraze.
Kako je mogao? Kako je mogao biti nevjeran najboljoj ženi koju je ikada upoznao? Slike sinoćnje večeri plesale su mu pred očima. Bar, ples, Trish i prijateljice za stolom preko puta. Čak ju je i Greg, njegov prijatelj, primijetio.
“Hej, ona cura izgleda točno ko tvoja žena!” Greg ga je trknuo i pokazao mu u smjeru djevojke koju je Mark već i sam zapazio.
Već dva tjedna nije bio sa svojom ženom, Lindom. Bila je ljubav njegovog života, obožavao ju je, obožavao ju je od onog dana kada su se sreli prije nešto više od godine. Luda romansa i brak. Dugačak medeni mjesec koji nikako nije završavao ni kada su se vratili kući.
I onda put u Houston. Dva tjedna bez Linde, i ta cura preko puta koja je tako jebeno slična njegovoj ženi. Da, bila je mlađa, možda 15 – 16 godina, no lako su mogle biti sestre.
Prije no što se snašao Greg ga je zgrabio i odvukao do njenog stola. Izgovorili su imena, plaćena su pića. Saznao je da se zove Trisha, da ima 18, skoro 19 godina. Brucošica, ali palila se na starije muškarce.
Lelujava crvena kosa, bijela koža, dječje pjegice posute po licu, bila je tako lijepa. Onda joj je pogledao u oči. Bože, imala je Lindine oči, sive sa skroz malo zelenog sjaja. Odmaknuo je pogled moleći za spas. Njene usne, pune i prelijepe; zavodničke. Njene grudi, manje od Lindinih i čvršće. Užasnut je shvatio da ispod te uske majčice ne nosi grudnjak.
Vrijeme je letjelo, bar se uskoro zatvarao. Dvije djevojke odvezle su Grega do hotela i ostavile ga s Trishom. Njoj je trebao prijevoz, njemu je trebalo čudo. Trisha je dobila što je željela, on je imao manje sreće.
Ljubila ga je u svom malom apartmanu, mekano, nježno... u usta. Htio je otići, vikao je sam na sebe da se makne i smjesta vrati u hotel. Zbilja je želio biti vjeran Lindi. Htio je biti jak i oduprijeti se iskušenju. Ali ostao je a poljubac se pretvorio u dva, zatim tri. I onda su se našli na kauču. Grleći jedno drugo Trisha mu je mazno skinula vjenčani prsten s ruke.
“Ovo ti neće trebati večeras.” Njene riječi šokirale su ga toliko da je gotovo skupio snage da je ostavi, no onda mu se primakla i disala mu za vrat. Markova samokontrola isparila je. Noć je bila senzualna, seksualna, mješavina ludog užitka i agonije srama i krivnje.
I sada je sjedio na aerodromu, čekajući poziv za svoj let. Kratak dvosatni let iz raja ravno u pakao koji je sam napravio od svog života.
“Tu si. Danas si se rano dignuo.” Greg ga je lupio po leđima i strovalio se u stolicu pored.

“Uh u hu. Mamuran si od sinoć, ha?” Trebao si ići s nama. One dvije pičkice s kojima sam se pokupio prave su droljice. Jebote, čovjek nebi reko, baš sam se iznenadio. Osjećam se izjebano na smrt.”
Mark je pogledao svog prijatelja. Greg je bio jedan od onih likova koji nikada ne razmišljaju o posljedicama i čini se da ih nikad ni nemaju. U tom momentu mrzio je Grega, taj osjećaj na kratko potisnuo je krivnju.
“Ne mogu vjerovat da si me ostavio s njom, kretenu.”
“Čekaj, stari. Izgledalo je kao da želiš da te se ostavi. Nemoj kriviti mene ako si se prokurvao. Trebao bi mi zahvaljivati, pičku materinu, tucao si prvoklasnu kurvicu!”
“Ne zovi ju kurvica!”
“Kurac, nemoj mi reći .... o jebemti! Zaljubio si se u tu malu kurvicu!” Gregove oči raširile su se i onda je osvanuo širok pokvaren osmijeh. “Nastavit ćete se viđati?”
“Jebi se.”
“Hoćete!” Greg se smijao i zgrabio Marka za ramena. Pičku materinu, stari ti si jebač. Moram ti nabacit još crvenokosih. Mogao bi pojebat harem pun Irkinja.”
“Jebi se.” Mark je opet zagnjurio lice u dlanove. Greg je imao pravo. Zapamtio je Trishin broj, i po dogovoru, planirao ju je nazvati čim se vrati kući. Još uvijek mu je jasno stajala pred očima na vratima svog stančića, odjevena samo u razvučenu bijelu majcu, kako ga pozdravlja.
“Nazovi me, želim te. Neću te zivkati niti ti raditi probleme, ali stvarno bi htjela da se javiš.” Iako je obećao da hoće, oboje su plakali.
Let je trajao nešto manje od 2 sata. Linda ga je čekala. Bila je prokleto zgodna, 34 godine nisu joj nimalo isprale ljepotu. Mark se pokušao ponašati najprirodnije šo je znao, no Linda je odmah shvatila da nešto nije u redu.
“Želiš mi nešto reći?” Pitala ga je čim su stigli kući. Njene ukočene oči i blijedo lice odavali su da zna u čemu je problem.
“Bože, Linda žao mi je.” Gledao je kako joj lice još više gubi boju.
“Volim te, nisam te htio povrijediti.”
“Kako se zvala?” Lindin glas bio je ledeno hladan, takav ton još nikada nije čuo iz njenih usta.
“Trisha” Bila je to samo jedna noč, greška. Ne znam kako se desilo. Nisam to planirao. O Bože Linda, molim te oprosti mi, volim te.” Suze su opet potekle isprekidane jecajima.
“Pogledaj me.” Mark je dignuo glavu prema svojoj ženi.
“Znači...jebao si ju?” Kimnuo je.
“Opet ćete se naći?” Nije odgovorio. Nikada joj nije lagao, a znao je da neće odoljeti da nazove Trishu.
Šutila je nekoliko trenutaka a zatim eksplodirala. “Kurvin sine! Tražiš me da ti oprostim, a još ju kaniš tucati!” Pogledao ju je a ona ga je snažno ošamarila ostavljajuć na Markovom licu crveni trag.
Jauknuo je, nije rekao ništa.
“Reci nešto gade! U braku smo manje od godinu dana a već me varaš?! Đubre! Zar ti nisam bila savršena žena? Nisam li se dovoljno odricala zbog tebe?” U očima joj je iskrila mržnja pretvarajući ih u smaragdno zelene kristale. U kombinaciji s vatreno crvenom kosom izgledala je divlje.
“Linda, molim te.”
“Što me moliš, što hoćeš? Da tu ženu pozovem u naš krevet? Smeće odvratno, mrzim te!!! Gubi se!” Zgrabila je lampu sa stolića i zamahnula prema Markovoj glavi. Žica je bila prekratka tako da ga je keramičko postolje zahvatilo samo po ramenu. Izašao je iz sobe praćen razno raznim predmetima kojima ga je Linda gađala. Kovčeg mu je još bio u autu, bilo je vrijeme da potraži hotelsku sobu.
Poznavao je svoju ženu. Smirit će se... na kraju. Barem toliko da ga više ne gađa stvarima. Sutra je subota. Možda će ju nazvati, ili u nedelju. Odabrao je prvi hotel kraj kojeg je prošao i platio dva noćenja, s malo sreće dulje mu neće ni trebati. Ili će pak morat nać neki prikladniji smještaj... Strovalio se na krevet i utonuo u istrzan san čovjeka koji je kriv.
Kada se probudio bilo je jutro. Podignuo je slušalicu da nazove Lindu, no glas s druge strane žice nije pripadao njegovoj ženi.
“Trisha, to si ti?”
“Da...Mark? Mark, tako mi je drago što si nazvao. Bojala sam se da nećeš, a samo o tebi razmišljam od kako si otišao.”
Nije imao pojma zašto je nazvao Trishu, ali od zvuka njenog glasa osjećao se mnogo bolje.
“Oh, Trisha... Sjebao sam si život.”
“Rekao si ženi, zar ne?” Veselje u njenom glasu pretvorilo se u tupost, ali nije bila ljuta.
“Da, morao sam. Drugačije ne bi bilo fer.”
“Pretpostavljam da nije dobro primila?”
“Baš i nije, očekivano loše. Sad sam u hotelskoj sobi.”
“Predavanja su završila tako da ti mogu doći. Mama mi živi u Austinu, ionako sam ju planirala posjetiti. Dugo se nismo vidjele.”
“Ne viđaš se s mamom? Zašto?”
“Duga priča. Prošle jeseni se udala, a svom novom mužu nikada nije rekla za mene. To je”, duboko je udahnula,”veliki problem s kojim se ona ne zna nositi. Zato se školujem u Houstonu.”
“Siguran sam da je ponosna na tebe, i ma o kakvom problemu se radilo da ćete to riješiti.”
“Hvala. Tako si drag. Sjediš u toj hotelskoj sobi zbog mene i još me tješiš. Bože, Mark, volim te.”
“ Ja tebe volim, Trish. U tome je problem.”
“Jer voliš i ženu, ha?”
“Da. Skroz sam sjeban Trisha.”
Pričali su još sat vremena i zatim se konačno pozdravili. Mark se osjećao bolje, no ipak ga je unutra boljelo. Sjeo je i dugo razmišljao što bi trebao napraviti. Zatim je podigao slušalicu i ovog puta pažljio nazvao vlastiti telefonski broj. Zvuk zauzeća brujao mu je u uhu, poklopio je. Što da radi? Gadno je zabrljao, i toga je bio svjestan. Lindu je iskreno volio, no ta jedna noć s Trishom bila je nešto što nikada nije doživio... i nju je volio. Zar je moguće voljeti nekog nakon samo jedne noći? Jel razmišlja kurcem? Duboko u sebi znao je da je to više od strasti. Njena osobnost, toliko slična Lindinoj a opet različita, bila je baš ono što je želio. Volio ju je i nije ju htio izgubiti.
Ponovno je nazvao svoju kuću, ovog puta javila se automatska sekretarica. “Uh, Linda, Mark je. Htio sam razgovarati, ali znam da me vjerojatno ne želiš čuti. Ako se predomisliš, ja sam u ...” Histerično je pogledom po sobi tražio nešto što bi odavalo ime hotela u kome se nalazi “ u, Holiday Innu, na 19oj aveniji, broj telefona, uh 555 – 1441, soba 125. Molim te, nazovi me.”
Poklopio je i odlučio se otuširati, tako bar ako se Linda javi, i pristane na sastanak, neće smrditi. I dalje će biti jeftini kurvin sin ali barem neće bazditi. Kasnije, opet je ležao na krevetu pitajući se što da napravi. Zvonjava telefona ga je trgnula. “Halo?”
“Bok Mark.”
“Bok Trisha, baš ti hvala što si nazvala, već sam skroz sluđen...”
“Stižem večeras. Mogu biti kod tebe, barem večeras?”
“Naravno” Zaklopio je oči. To će samo pogoršati stvar, no kako da je odbije.
“Super, drago mi je što ću te vidjeti. Nego, pričala sam s mamom na telefon. Želi me vidjeti.”
“Ali, spavat ćeš kod mene?”
“Da, rekla je da kod nje ne mogu.”
“O, Trisha, žao mi je.”
“Nisi ti kriv. Sve ću ti ispričati kad dođem. Volim te.”
“I ja tebe volim.”
Mark je odlučio da ako se već bavi s time, da to onda mora raditi maksimalno pametno. Pospremio je sobu i odvezao se u najbliži dućan po bocu vina i buket ruža. Natrag u hotelu čekao je dok su se minute pretvarala u sate. Taman kada je mislio da će eksplodirati, čulo se kucanje na vratima.
Trisha je stajala i smijala se. Bacila mu se u zagrljaj obasipajući ga zagrljajima i poljupcima. “Pa kako si mi Mark?”, napokon je rekla obraza zarumenjenih od uzbuđenja.
“Zdravo Trisha.” Bez razmišljanja podigao ju je u ruke i unio u sobu dok su se oboje smijuljili kao djeca. “Jesi gladna?”
“Samo tebe.” Trisha se smijala i ponovno ga je počela ljubiti dok ju je spuštao iz svojih ruku.
Ne skidajući osmijeh s usana polako je kliznula na koljena, točno pred njim. Cijelo vrijeme gledajući ga u oči otkopčavala mu je hlače puštajući ih da padnu na pod. I dalje ne mičući pogled, sada je prstima zakačila Markove gaćice, i povukla ih prema dolje oslobađajući mu kurac. Primila ga je u obje ruke i liznula od korijena do glavića.
“Obožavam okus tvoje kare.” Strpala je glavić u usta i počela ga lagano sisati. Gutala je sve više i više njegove batine. Lickanje i sisanje sada se pretvorilo u tucanje pičkice na njenom licu.
Mark je zatvorio oči, samo mu je Linda znala tako pušiti. Većina žena pljuga zato što to frajeri hoće, no i Trisha i Linda sisale su jer se to njima sviđalo. Osjećao je kako vrh njegove karine struže po Trishinom grlu. Bože, bilo je tako dobro. Odmaknula se puštajući da polako isklizne iz njenih usana samo da bi jezikom prešla preko glavića i opet ga zabila duboko do mandula. Jaja mu je držala u jednom dlanu vješto ih masirajući u ritmu kojim mu je sisala.
“Bože Trisha, kako si dobra.”
“Mmmmph.” Izvukla je kurac i pogledala prema gore. “Sviđa ti se hmmm? Jesam dobra mala pušačica? Napaljena kurvica? Tvoja mala droljica? Možda bi mi htio jebati pičkicu? A možda mi želiš napuniti guzu?”
“O Bože, Trisha.” Osjećao je kako mu jaja otiču i znao je da je samo korak od orgazma. “Svršit ću, dušo.”
“Da, pokaži mi kako sam prljava, špricaj mi u lice. Dođi ljubavniče, isprazni mi se skroz po faci.” Trisha mu je počela polako drkati a drugom rukom prelazila mu je preko jaja do dupeta. Kada je uvukla prst u njega, svršio je.
Prvi mlaz sjemena zalio joj je lice razlijevajući se od kuta usana preko nosa do kose. Otvorila je usta i oblizala svu spermu koja joj je bila dostupna, a Mark joj je sljedeći štrcaj naciljao u usta. Nasmiješila mu se pohotno sisajući njegovo sjeme a on joj je još jednom izbacio mlaz u kurvanjsku facicu.
“Mmmm, volim okus tvoje sperme, ali stvarno bi htjela da me jebeš. Dobro i žestoko me rasturi, i onda me vodi na večeru.” Njegov već omekšali kurac ponovno je strpala u usta i počela ga oblizivati. “Jebi me. Daj mi ga. Molit ću ko prljava kujica dok ćeš me pariti i punit mi pičku. Ne uzimam pilule. Mogao bi mi napraviti bebu. Htio bi to? Ja bi. Želim tvoje dijete.”
Izgledala je tako prljavo a istovremeno slatko i nevino. Taj paradoks ga je zbunio ali još više i napalio. Nije bila dovoljno mlada da mu bude kći, ne osim ako nije počeo jako rano, ali ipak imala je puno manje godina od njega. Gledao ju je kako kleči, puši mu kurac i moli ga da ju napuni. Kita mu se opet vratila među žive. Trisha ga je primila za kurac i odvela ga ravno u krevet.
“Skini me. Ne nosim gaćice. Dovezla sam se bez gaćica misleći na tebe. Cijelo vrijeme sam si trljala pičkicu zamišljajući si tvoju kurčinu. Voliš kad si uvlačim prstiće i mislim na tebe? Hajde mi ju trljaj i zatim me žestoko poševi.”
“Mmmh, dušo, tako si dobra”, Mark je rekao skidajući joj majcu preko glave. Ponovno ga je zadivila ljepota njenih sisica. Bile su savršene, napete i pune s velikim natečenim bradavicama. Nagnuo se i stavio jednu usta. Trisha je zajecala.
Ruke su mu klizile niz njeno tijelo sve dok nije došao do kratkih hlačica koje je nosila. Malo se iznenadio kada je primijetio da su vlažne kod međunožja, očito ono sa trljanjem pičkice u vožnji nije bila šala. Skinuo ih je puštajući je da ih sama otrese s nogu. Svijetlo crvene dlačice jedva su pokrivale mekani brežuljak puštajući Marka da se divi ljepoti njene pičkice. Apsolutno savršena, u svakom pogledu. Pune mekane usne bljeskale su od sokova. Nije si mogao pomoći, poput kukca privučenog svjetlošču svijeće zabio je lice i počeo lizati sladak nektar. Jezik mu je kliznuo među usminama i Trishini sokovi potekli su u njegova žedna usta. Pio ju je dok je jezikom istraživao meke, baršunaste usmine, a ona mu je lice zabila još dublje u svoju napaljenu pičkicu. “Da, oh Mark, sisaj mi picu. Bože, ližeš kao žena. Volim dobar jezik a tvoj je jedan od najboljih. Tako je dobro, da,...oh...”
Mark je osjetio da se bliži orgazmu i malo se primirio. Lindi bi obično trebalo puno više da svrši. Triša je očito bila posve drugačija. Dok je njegova žena bila tiha i rezervirana za vrijeme vođenja ljubavi, Trisha je bila čista suprotnost. Lindu nikada nije čuo da psuje ili koristi vulgarne riječi. Trishin prostački govor izluđivao ga je. Kada se sjetio njenih prljavština toliko se nabrijao da se to moglo osjetiti i na načinu kojim ju je lizao. Sisao joj je pičkicu snažno i brzo koliko je god bilo moguće.
Trisha je eksplodirala ravno na njegovo lice, poplavljujući mu usta svojom sluzi. Nije prestao, već je pomaknuo ruku kako bi joj smirio bokove. Zgrabila ga je za glavu, zabila prste u kosu i povukla lice u pulsirajuću pičku rastraganu orgazmima.
“Jebi me! Jebi me jako! Nabi mi svoju kurčinu duboko u pizdu tako da ti osjetim spermu u maternici. Napravi mi dijete, pokaži mi da sam tvoja žena!”
Mark joj je uz osmijeh udovoljio. Nabio joj je kurac u skroz vlažnu pičku. Mala joj je bila jebeno vruća, to ga je još više otvrdnulo. Još je jače stisnuo nabijajući joj ga cijelog nutra.
Okrećući očima uzdisala je i sve ga jače privijala nogama omotanim oko njegovih leđa. Mark ju je počeo polako tucati odmičući se sve dok u njoj ne bi ostao samo glavić i zatim joj ga ponovno vraćao u pičku ubitačnim ritmom.
Svaki udar Trisha bi popratila nježnim mrmljanjem dok bi pri povlačenju protestirala uzdasima tako da je Mark pojačao tempo karačine. Ševio ju je brže i jače. Trishine oči otvorile su se i životinjska seksualna glad zračila joj je iz cijelog lica.
“Da, tako, tucaj me jače. Jebi me. Jebi! Jebi! Jebi!” Zgrabila ga je za glavu i privukla je grizući mu usne i ližući lice poput napaljene kuje. “Ohhh gade, tako me dobro jebeš. Svrši mi u pičkicu. Hoću da mi ju skroz rasturiš i napuniš svojom spermom. Aaa csshh, to dragi, jebi svoju malu pičkicu, jebi me.”
Mark je osjetio kakao ga jaja stežu tako da joj se nabio u utrobu najdublje što je išlo. Muda su mu odskočila, osjetio je kako mu je kurac eksplodirao u njenoj rupi. Sperma mu je nezaustavljivo punila njenu usku, studentsku pizdicu.
Kada ju je mala počela peći od muškog sjemena, Trisha mu je toliko jako zagrizla usnu da je na svom jeziku mogla osjetiti krv. Noktima mu se zaplela u kosu, a pritisak bedara na njegovim leđima nije popuštala. U tom položaju ostali su nekoliko minuta sve dok ga konačno nije pustila da bi oboje kolabirali na krevetu.
Tek tada shvatio je da mu usne krvare otirući crvene kapi dlanom. Zurio je u krv i zatim pogledao Trishu. Ležala je sklopljenih očiju, jedva primjetno se smiješeći zadovoljnim osmijehom. Krv, njegova krv cijedila joj se niz bradu pomiješana spermom koju je popila u prvoj rundi. Bila je prelijepa seksipilnija od ijedne žene o kojoj je maštao.
“Kako si postala takva jebačica? Izgledaš kao anđeo, a ševiš se kao da si opsjednuta đavlom?”
Mark je ispružio ruku dirajući svoje sokove razlivene po njenom licu.
“Hvala na komplimentu dragi. Imala sam dobru poduku.”
“Tko te učio? Dečki iz Metallice?”
“Moja mama.”
Oči su mu se razvalile a donja usna tupo visila nekoliko trenutaka. “Tvoja mama?”
“Da, moja mama.” Trisha se dignula s kreveta i krenula u kupaonu, malo zastala gledajući ga preko ramena kako zuri u njeno dupe. “Ideš se sa mnom tuširati? Sve ću ti ispričati za večerom....”
*
Nije oklijevao. Spuznuo je s kreveta i otpratio je u kupaonu. Imala je jebeno dobro dupe. Odvrnula je slavinu namjestivši da voda bude vruča i uskočila pod mlaz. “Mmmh, tako je vruće. Dođi ljubavniče.” Usmjerila je lice prema vodi kako bi isprala krv i spermu s lica.
Mark je ušao iza nje uživajući u pogledu na napeto mlado tijelo. U kurac, kako je mogao istovremeno biti i tako sretan i tako sjeban. Misli su mu odlutale do Linde, nadao se da će nazvati, da će razgovarati... ali ne baš sad. Približio se Trish i pomoago joj masirati našamponiranu kosu. Mokra, njena kosa bila je zagasito crvena i mekana.
Gurnula je guzu prema Marku, stiskajući se u mekani kurac koji je zahvaljujući ovom pokretu počeo pulsirati. Dodajuć mu malu boćicu hotelskog šampona dozvolila mu je da joj opere kosu. Bio je nježan, pazio je da temeljito obavi zadatak.
Prije no što mu je dala da joj ispere kosu stavila je u ruku malo sapunice i lagano mu prodrkala kurac.
“Još mi duguješ tucanje u guzu prije večere.” Rekla je osjećajući kako mu se kurac ukručuje u njenoj ruci. Primakao se i poljubio je u vrat. “Sigurna si da ga želiš u guzi?”
“Mmm da. Sto posto sigurna. Želim tu veliku mrcinu u šupčiću od kad sam te prvi put vidjela kako buljiš u mene u onom barom u Houstonu.”
“Tako dugo, ha?” Pa, pretpostavljam da te ne bi trebao pustiti da čekaš još duže.” Nježno ju je gurnuo i podigao joj jednu nogu. U tom položaju pristup čvrsto stisnutoj rupici bio je lagan. Pritisnuo je glavić na otvor Trishinog dupeta. Pustila je Markovu kitu i obadvije ruke stavila na zid obložen pločicama.
“Da, tucaj mi dupe. Dobro me pojebi. Daj da vrištim dok mi ga guraš u šupak. Ajde, jebi me! Smjesta mi počni rasturat čmar!”
Kao i obično njene riječi su ga dodatno napalile, osjetio je kako je crna rupa progutala njegov glavić. Bila je uska, jako vruća i očito je znala što radi. Odguravala se u njega gurajući još više batine u crijevo. Zajedničkim snagama nabijali su tu kurčinu sve dublje sve dok cijeli nije ušao. Zatim su stajali mirno nekoliko momentata.
“Jesi spremna?” Nježno ju je pitao.
“Aha, Bože kako si velik. Tako je dobro, dupe mi je skroz popunjeno. Malo muškaraca u stanju me ovako našopati. Hajde, jebi me, ševi mi dupe!”
Skroz malo ga je izvukao, tek toliko da uzme zamah i zatim ga nabio natrag. Sljedeći ubod bio je nešto duži i zatim još jedan takav. Uhvatili su ritam, dugo ju je tucao polako ali temeljito.
“Oćeš moć opet svršiti?” Trisha je pitala dok joj se u pičkici akumulirao orgazam.
“Mislim da hoću”. Rekao je Mark.
“Onda mi trljaj klitać. Hoću da skupa svršimo. Hoću svršit kad mi ispališ metak u dupe.”
Ispružio je ruku prema njoj i skliznuo je niz trbuh preko brežuljka sve dok nije našao pičkicu. Prstima je došao do klita i nježno ga uštipnuo.
“Oh fuck, tucaj mi šupak i igraj mi se s pičkicom! Mmmm, tako je dobro, tako dobro, ahhhh!”
Ubrzao je ritam zabijajući joj kurac sve žešće i žešće. Oboje su bili blizu orgazma. Zgrabila je njegovu slobodnu ruku i stavila si je u usta sisajući mu prste.
Sada ju je punio dugačkm muškim udarcima. Svaki puta kada bi ju nahranio kurčnom njegovi bokovi snažno bi se sudarili s Trishinim guzovima izazivajući u njima valove podivljalog rastopljeno sala. Odjednom je osjetio kako mu kurac naotiče i bljuje u njeno dupe. Osjetila je i ona, znao je to jer mu je jače zagrizla prst a cijelo tijelo joj je tresao orgazam koji se ravnomjerno širio iz pičkice i pojebanog čmara. Stajali su tako spojeni, sisala mu je prst i cvilila sve dok mu kurac nije omekšao i ispao iz njenog šupka.
Okrenula se i zaljubljeno ga poljubila u usta. “Nisam te uplašila?”
“Zašto bi me uplašila? Ti si najprivlačnija, najjebozovnija žena na cijelom svijetu.”
“Većina muškaraca misli da sam... intenzivna.”
“Pa ti i jesi intenzivna, ali to je dobro. Ono što nedostaje mojoj ženi tvoja je... intenzivnost.”
“Oženio si časnu? Ne djeluješ mi kao takav tip.”
“Izvan kreveta jako je eksplozivna, plane u sekundi ali se obično brzo smiri. Ali u ševi... kao da se zbog nečeg suzdržava. Kao da se boji pokazati osjećaje...”
“To je bezveze.”
“Je, ali ja ju volim. Ne želim je izgubiti, no nemogu ni tebe ostaviti.”
“Možda ćeš morat izabrat. Ili možda ni nemaš izbora od kada si joj rekao za nas.”
“Znam.” Pogledao je u pod.
Lupila ga je po dupetu dovoljno snažno da se trgne. “Izlazi i pusti me da isperem kosu. Hoću da me vodiš u fini restoran.”
“Dogovoreno.” Ako mora izgubiti Lindu, barem ima Trishu. Za sada. Pitao se kada će joj dosaditi na što su mu se obrve ozbiljno zakrivile.
Trisha je izašla iz kupaonice čim je osušila i isfrizirala kosu. Gledao je kako se oblaći diveći se čistoj seksualnosti koja je iz djevojke izbijala pri svakom pokretu. U kurac, nije čudo što joj ne može odoliti. Sumnjao je da bi ijedan muškarac mogao. Sudeći po tome kako je prostačila za vrijeme ševe, mnogi su se već zapleli na maloj crvenokosoj kurvici.
U restoranu su sjedili za stolom u samom kutu, izolirani i obasjani svjetlom sviječe. Kada je naručio aperitiv Mark ju je zadivljeno pogledao. “Tako si lijepa.”
“Pričaj mi o svojoj ženi.” Trisha ga je prekinula.
Oklijevao je, primila ga je za ruku. “Sigurna si da to želiš?” Pitao je.
“Da, ako postoji šansa da te izgubim, hoću znati s kime se natjećem.”
“Imaš originalan pogled na stvari.”
“Hvala.”
Nasmiješio joj se i nastavio gledajući u svoje ruke “Prelijepa je”. Zbunio se.
“Mark, uredu je.”
“Oprosti Trisha. Teško mi je sada govoriti o njoj. Valjda se osjećam kriv.”
“Ok, ja ću onda prva ispričat svoju priču.”
“Hvala dušo.” Mark ju je pogledao. Nevjerojatno! Najgora droljetina u krevetu bila je najslađa i najpažljivija žena koju je poznavao.
“Dakle, mama me imala s 15 godina. Njeni starci htjeli su da ode na abortus, ali nije htjela pa su je izbacili iz kuće. Moj tata je zbrisao čim je čuo da je trudna tako da se morala sama snalaziti. Tad je upoznala nekog ljigavca koji ju je uvjerio da se kurva za njega. Sa 17 upoznala je jednog starijeg gospodina koji je bio dobar prema nama i pomogao joj da se riješi makroa. Uzdržavao nas je i zahvaljujući njemu nastavila se školovati. Skupa smo odrastale. U školi je bila divlja, ponekad bi se ševila s 2 – 3 frajera odjednom. Imala sam samo 6 godina, a dala mi je da gledam i sve mi je objasnila o seksu. Nikada dečkima nije dala da me zlostavljaju, ali sam smjela gledati njihove kare i slušati kako se voli jebati, i to ne samo s dečkima. Imala je puno prijateljica, pričala mi je i o lezbijskoj jebačini.” Trish je zastala i pogledala u Marka sa strahom i nadom u očima.
Oči su mu bile raširene ali bez imalo šoka ili gađenja. Kada je zapazio da je zastala, stisnuo joj je ruku.
“Nemoj me žaliti. Mama me voljela. I dalje me voli ali sada prolazi teržak period. Kada sam odrastala bile smo jako bliske. Počela sam se jebati s 15 godina, a ona je pazila da uzimama pilule i da se znam zaštititi. Jedan dan tip koji ju je ševio taj tjedan naljutio se i otišao. Saznao je da se kara i sa drugima i to ga je izbacilo iz takta. Uglavnom, to ju je jako pogodilo. Sjedila je na kauću a ja sam je grlila. Ne znam zašto, poljubile smo se i tako je sve krenulo. Dugo smo vodile ljubav i nakon toga, naše ševe postale su redovne.” Trisha je zašutila i pogledala Marka. “Voljele smo jedna drugu i voljele smo zadovoljavati jedna drugu. Misliš da je to krivo?”
Mark je pogledao u njene oči shvativši da je ovaj moment raskršće u njihovoj vezi. Ako joj počne popovati, izgubit će ju i što je još gore, povrijediti. To nije želio. Osim toga, tko je on da sudi o događajima između nje i njene majke?
“Ne mogu ti reći jeli to bilo krivo ili nije, Trisha. Samo ti i tvoja mama znate odgovor na to pitanje. Ali sigurno te zbog toga ne volim ništa manje.”
“Hvala ti Mark.” Pogledala ga je i nasmješila se, zatim je uzdahnula. “To je trajalo oko godinu dana. Mama se skroz prestala ševiti s drugim ljudima. Taj zadnji frajer zbilja ju je povrijedio. Kada je upoznala tipa za kojeg se sad udala, prestala je spavati samnom i izlaziti s drugima. Vidim da je jako zaljubljena iako mi neće reći njegovo ime ni išta o njemu. Jedan dan mi je rekla da joj je žao zbog te naše veze i da ne bi smjele više skupa živjeti. Taman sam završila srednju, sredila mi je da idem na fakultet u Houstonu i spavam u domu. Nije me čak pozvala ni na vjenčanje. Nekoliko puta smo razgovarale, ali uvijek je nervozna. Šalje mi novac, razglednice na kojima piše koliko me voli, ali znam da me se srami i da se srami onog što smo radile.”
“Trisha, žao m je. Ima krivo, ako taj tip ne može prihvatiti ko je bila kako može voljeti ono što je?”
“Kada sam pričala s njom jutros plakala je. Đubre ju je prevarilo. Prestala je svingati zbog njega i onda on jebe sa strane!”
Markovo lice je pocrvenilo.
“O, žao mi je Mark”, obrazi su joj se zarumeneli. “Čini se da sam malo licemjerna, ha?”
“Nema veze. To što sam napravio krivo je, i isto kao taj tip, i ja sam đubre što sam prevario Lindu.”
Trishino lice je problijedilo, počela je kašljati. Oči su joj se raširile i nervozno je šarala po restoranu.
“Rekao si Linda?”
“Da. Moja žena, Linda.” Mark se smrznuo na Trishinu reakciju.
“Pizdu materinu Mark, ne valjda Linda McKenna!?” Oči su joj bile izbezumljene.
“Da, Linda McKenna, od kud je poznaješ? O kurac!” Sada se Mark osjećao kao jelen pred farovima kamiona. “Kurac! Ona ti je mama! Ali ti se ne prezivaš McKenna!”
“Ne, usvojio me muškarac o kome sam ti pričala. Tip koji je pomagao mami da se sredi. Tako da sam uzela njegovo prezime. U pičku materinu, Mark, što ćemo sada. Oboje će nas ubit!”
“Možda, ali neću joj lagati” Nekoliko sekundi razmišljao je o onome što mu je Trisha rekla. “Tvoja priča mi je puno toga pojasnila. Pričat ću ti o mojoj ženi.”
“Mojoj mami?”
“Da. Po onome što si rekla, čini se da se pokušala promijeniti jer me voli i nije me željela izgubiti.”
“Tako sam ja shvatila. Sramila me se i nije htjela da njen novi dečko, uh, mislim ti, sazna što je bila.”
“Nije se sramila tebe već sebe i bila je preplašena.” Mark je uzdahnuo. “Od kada poznajem tvoju mamu uvijek je suzdržana u ševi, i nikada ju nisam uspio nagovorit da pričamo o tome. Osjećao sam strast, ali nije mi htjela pokazati. Iskreno, mislio sam da je kao dijete bila zlostavljana. Sada mi je sve jasno.”
Konobar ih je prekinuo donjevši aperitiv, naručili su hranu. Do kraja večere razgovarali su o Lindi i mogućim riješenjima. Kada su izlazili iz restorana, oboje su se osječali bolje. Sada je sve u Lindinim rukama. Odvezli su se u hotel. Kada su izlazili iz auta Trisha ga je zaustavila.
“Mark, reci mi samo jednu stvar. Reci mi da ma što se desilo s mojom mamom, da me nećeš ostaviti. Trebam te, treba mi tvoja ljubav.”
Mark ju je uzeo u ruke i njeno zagrlio. “Šta god da se desi, imat ćemo jedno drugo.”
U hotelskoj sobi blinkalo je svjetlo za poruke na telefonu. Bila je to Linda.
“Nazovi me”, bilo je sve što je rekla. Glas joj je bio hladan i pun bijesa i povrjeđenosti, no u pozadini bilo je nešto što je Mark sada shvačao.
Pogledao je Trishu podignutih obrva. “Akcija!”
“Samo budi prirodan, sve će biti ok.” Rekla je i nježno ga poljubila u obraz.
Dok je ona kopala po torbama, Mark je okrenuo broj.
“Halo?”
“Halo, Linda, Ja sam.”
“Oh, Mark, možemo razgovarati?”
“Da...Linda, mislim da moramo pričati o puno toga. Ne samo o onome što misliš. Volim te Linda, volim te više no što mogu reći.”
“Dovoljno da budeš vjeran?” Njene riječi ujele su ga kroz telefonsku žicu.
“Dovoljno da nikad ne odustanem od nas. Dovoljno da ti pokažem da ne moraš biti nitko drugi osim onog što jesi.”
“Pa ti ni neznaš tko sam ja! Zato si me prevario?”
Mark je šutio, nije znao što da kaže.
Konačno, Linda je progovorila. “ Žao mi je, ja...”
“Ne, Linda. Ja sam kriv. Ono što sam napravio bilo je krivo. Žao mi je. Nisam te htio povrijediti.”
“Dolaziš doma?”
“Želiš to?”
“Da, molim te, o bože Mark, tako te trebam. Molim te vrati se kući. Opraštam ti, molim te oprosti i ti meni!”
“O Linda, toliko te volim. Ti nisi ništa kriva. Volim te, stižem za čas!”
Poklopio je. “Ok Trisha, sad je tvoj red.”
Trisha je podigla slušalicu i okrenula broj. “Mama, mama ja sam, Trisha.”
“Trisha, jesi dobro?”
“Da mama, moram te vidjeti večeras. Mama molim te, nemoj me odbiti. Nešto se desilo.”
“Trisha, nije dobar trenutak, dušo. Znaš da te volim, ali stvarno nije pravo vrijeme.”
“Mama molim te, nemoj me odbijati, molim te.” Trisha je bila na rubu suza.
“Ok, dušo, ok, dođi kući.”
“Volim te mama. Volim te.”
“I ja tebe, zlato.”
Trisha je poklopila i nasmiješila se Marku. Podigao je njenu torbu i unio je u auto.
“Dat ću ti 30 minuta da razgovaraš s njom, i onda ulazim. Ionako moram platiti hotelski račun. Naravno, možda ćemo oboje večeras spavati u autu, ali ako se to desi, sutra ćemo naći zajednički stan.”
“Nadam se da će ipak bolje ispast. Mrzim spavati po autima. Teško ćeš mi lizati pičkicu u tako skučenom prostoru.”
“Prljavica jedna! Idi, volim te.” Zagrlio ju je i nježno poljubio u usta.
Usisala je Markove usne i pustla da ih jezik istražuje, uživajući u sirovom okusu zgrušane krvi. Odmaknula se. “I ja tebe volim. Poželi mi sreću.”
“Sretno.”
Prometa praktički uopče nije bilo tako da je Trisha stigla za svega nekoliko minuta. Parkirala je ispred kuće, duboko uzdahnula i pogledala odjeću koju je nosila. Obukla se za večeru a sada je i dalje bila u toj haljini. Izgledala je izvrsno, no moža bi se ipak trebala presvući. Što sad, pomislila je i izašla iz automobila.
Vrata su se otvorila prije no što je stigla pozvoniti. Linda je stajala u ofucanoj majci i razvučenim trapericama. Oči su joj bile crvene, podvučene debelim plavim podočnjacima. Izgledala je stravično, ali je i pored svega probijala njena prirodna ljepota.
“Zdravo mama.”
“Zdravo, Trisha.” Linda se osvrnula po ulici i zatim se odmaknula u stranu da kčeri napravi mjesta.
“Mama, moramo razgovarati.”
“Znam zlato, ali sada stvarno nije pravo vrijeme. Mogu te nazvati sutra? Naći ćemo se negdje i ručati skupa.” Linda je češljala kosu. “Osim toga izgledam stravično, a zbilja se moram urediti.”
“Daj da ti ja pomognem. Možemo pričati dok te češljam.” Trisha je dodirnula majčino lice. “Mama, volim te, ali ako me sad otjeraš, više se nikad neću vratiti.”
Linda je pogledala kčer. Njen svijet se raspadao. Gubila je muža i kći a bojala se, i zdrav razum. Ramena su joj oslabila i na sekundu se našla u kćerkinom zagrljaju. I tada je odlučila. Podigla je glavu. “Neću te otjerati. Ionako je vrijeme da Mark sazna istinu. Život u laži razdirao me.”
Trisha se nasmiješila majci. “Dođi, napravit ću ti frizuru, našminkat ćemo te. Još imamo malo vremena.”
Linda se pitala što je njena kći time mislila no mala ju je već odgurnula u kupaoncu i posjela pred ogledalo. Uskoro su već radile na make – upu. Kada je bilo gotovo, pogledala je majku. “Neće ići. Moramo te obući u nešto seksi. Nekad si imala jako izazovnu odjeću, imaš i dalje nešto takvo?”
“Sve sam pobacala kad sam se udala.”
“Onda ćemo se morat snaći s ovim što imaš.”
Trisha je bila razočarana s majčinom garderobom, pa je naposlijetku odustala. “Čekaj, imama u torbi neke stvari koje će ti stajati.” Izletila je iz kuće po torbu. Mark će doći svakog trena. Zgrabila je ruksak i utračala u kuću. Linda je odabrala bijelu bluzu visokog ovratnika. Trisha je prasnula u smijeh.
“Mama, nećeš to nositi!” Bacila je torbu na krevet i počela je prekopavati. “Evo, obuci ovo. Ne, čekaj... prvo skini grudnjak.”
Linda se okrenula i nervozno otkopčala grudnjak. Trisha ju je gledala i odlučila napraviti prvi potez. Stala je iza Linde i dodirnula joj gola ramena.
“I dalje si prelijepa.”
Linda je pogledala preko ramena. “Hvala.”
Trisha je pustila da joj jedna ruka sklizne i zatim ju je provukla ispod majčine milujući joj trbuh.
“Ne Trisha, nemoj.” Lindin glas nije bio uvjerljiv.
Nježno je ljubila majčin vrat, ne poljupcima djeteta već ljubavnice, osjećala je kako se Linda napinje i opušta. Trishina ruka pomaknula se s maminog mekanog trbuščića i obujmila joj dojku, nježno milujući bradavicu palcem.
“Nemoj, mila, nije to u redu.”
“Ali ti se ipak sviđa, a i meni. Zašto bi bilo loše kada nas tako usrečuje?”
“Jednostavno je, zlato.”
Trisha je uštipnula Lindinu bradavicu na što joj je majka tiho zajecala.
“Mark me nikad ne bi oženio da zna što smo radile.”
“Jesi ga probala pitati? Jako te voli, i puno je bolji čovjek no što to ti misliš.” Trisha je majku omotala i drugom rukom koju je uvukla u njene traperice.
“Da, je, ali ovo nije normalno. Zlato, molim te prestani. Oh Bože, tako je dobro.”
“Sviđa ti se. prepusti se, budi ono što jesi, mama. Volim te.” Trisha je otkopčala mamine traperice i pustila da padnu na pod. Linda je nosila jako praktične pamučne bijele gaćice.
Trisha je protestirala, “O mama, ovako nešto prije nikad ne bi stavila na sebe. Šta ti se desilo? Misliš da se Mark htio oženiti tvojom bakom?” Gurnula je ruku pod lastiku i skliznula ih.
Linda je otresla s noge traperice i gaće ni ne pokušavajući zaustaviti kćerku. Toliko dugo nije bila voljena, dva tjedna bez Marka i onda ovaj pakleni vikend. Znala je da joj to ne bi trebala dozvoliti, ali kada je bilo tako fino...”
Trisha je protrljala maminu dlakavu pičku, tek toliko da je malo razbudi. Osjećala je toplinu, znala je da je Linda sada bespomočna i da ne može napraviti ništa da ju zaustavi.
“Želim ti okusiti pičku, mama. Hoću da mi svršiš u usta. Jebat ću te mamice, dovest ću te do orgazma.” Trisha je ljubila Lindin vrat sisajući mekanu bijelu kožu.
“Ne malena, to je tako krivo. Molim te prestani. Molim te.”
“Neću prestat, mama” Trisha je opkoračila mamu i kleknula. Oči su joj sada bile u ravnini s Lindinom pizdom koja je bila skroz otvorena i mokra. Trisha se nagnula i jezikom počela istraživati majčinu slatku pizdu, toliko poznatu, ali skoro zaboravljenu.
*
Linda je dahčući spustila ruke na Trishinu glavu, gurajući ju bliže svojoj raspaljenoj pički.
“Oh, Oh, Oh” Tresla se u predorgazmičnim grčevima dok joj je Trisha sisala klitoris među zubima i nježno ga grickala.
“O Bože, Trisha, tako si dobra. Mark je izvrstan, ali ti si bolja od njega.” Lindine riječi šokirale su je na trenutak. “Ne zlato, ovo je krivo. Prestani, moraš prestati.” Glas joj se gubio dok ju je Trisha i dalje istim žarom obrađivala.
“Zašto bi bilo krivo?”
Zvuk Markovog glasa protresao je Lindu do kostiju. Stajao je na vratima, nije uopče bio uznemiren, dapače, smješkao se. koliko dugo je tamo stajao? Pitala se. Jeli to bilo važno? Nema šanse da nije shvatio što se događa, ali bar nije imao pojma da se ševi s vlastitom kčerkom. Dali je to bilo bitno? Bila je drolja, i on je to sada znao. Okrenut će se i otići ravno svojoj novoj kurvi.
“Mark, o Bože, Mark, ne!”
“Zašto je loše to što voliš svoju kćer? Odgovori mi! Reci mi zašto?” Mark je bio energičan ali ne i ljut.
Linda je bila zbunjena. Zna da mi je kčer. A čini se i da Trisha poznaje Marka. Ovdje je nešto čudno. Činilo joj se kao da gleda puzzle kojima nedostaje samo nekoliko elemenata. Gotovo je jasno vidjela sliku, ali ipak je bila zbunjena.
“Mark, nije...”
“Zašto mi ne odgovoriš?”
“Što? Ja, ja...”
“Zašto je loše to što voliš svoju kčer?”
Linda je pogledala u Trish koja je klečala na podu, i srce joj je pucalo. Voljela je svoju kći. Voliti djete nije loše.
“Nije ništa loše u tome. Mark?”
“Zašto onda skrivaš svoju ljubav? Zašto mi nisi rekla za nju? Čega se sramiš?”
To je bilo previše. Linda je kolabirala na podu, loveći teškom mukom zrak. Trisha i Mark su se istovremeno bacili na nju i podigli je na krevet. Sjeli su kraj nje, a Mark ju je primio u naručje i zagrlio. “Dobro je, sve je u redu. Mi smo tu.” Šaputao joj je na uho i nježno ju ljuljao.
Dugo se tako privijala uz njega. Sav bijes, strah i sram koji je ove dvije godine skupljala u sebi sada je izašao. Kada je konačno bila sposobna opet govoriti pogledala je u Marka a zatim U Trishu. “Hoće mi jedan od vas reći što se ovdje događa?”
“Imam bolju ideju. Pokažimo joj. Što misliš Trisha?”
“Dobro zvuči.” Trisha se nagnula i polizala jednu Lindinu bradavicu nježno ju uvlačeći u usta.
Mark je polegnuo Lindu na krevet i nježno joj poljubio usne. Jecajući zaklopljenih očiju Linda se izgubila u poljupcu. Trisha se spuštala poljupcima prema maminoj pičkici, na što se ova u tom trenutku uopče nije žalila. Umjesto toga, raširila je noge pozivajući kćer da ju ševi. Markove ruke prebacile su se na Lindine grudi, nježno je poklopio to mekano meso masirajući joj bradavice.

Linda je sve glasnije uzdisala stavivši ruku na glavu svakog svog ljubavnika, gurajući Marka prema usnama a kći prema pički. Tijelo joj je drhtalo od požudnog isčekivanja. Mark je konačno odvojio usne i nasmiješio joj se. gledala je pažljivo u njegove oči moleći se da u njma ne vidi ni gađenje ni bijes. Vidjela je samo beskrajnu ljubav, i to je njenu dušu odriješilo svh grijeha.
Trisha je pogledala majku i zatim se okrenula prema Marku. “I ti bi se trebao skinuti, Mark. Zagrijala sam joj pičkicu za tebe, i ne mogu više izdržat, moram vidjeti kako ju rasturaš tom debelom kurčinom. Želim sisati mamine sokove s tvog kurca, i zatim polizati spermu s njene pičke dok me jebeš.”
Lindine oči su se ukočile. Pogledala je muža pa zatim kći. Osmijeh na licu pretvorio joj se u razumijevanje. “Trisha? Trishu si upoznao u Houstonu? O Bože!” Naizmjenično je gledala jedno pa drugo. U glavi joj se vrtilo. Kčer joj je nastavila lizati pizdu, usisavala joj je klitoris, osjećaj je bio razarajuće dobar.
Mark je skinuo majcu a zatim i gaće. Isturio se gurajući joj kurac u usta. Linda je malo nagnula glavu kako bi ga mogla lickati. Bio mu je jako slan, miris mošusa koji mu se širo s jaja omamio ju je. Pokušala ga je gurnuti što je dublje išlo u grlo.
“Mmmm, mama, to je tako seksi. Puši njegovu veliku kurčinu.” Trisha je prestala lizati na trenutak i zadivljeno je gledala majku. Mark je stavio ruku na Lindin potiljak i počeo joj polako jebati usta. Pogledao je u Trishu i nasmiješio se.
“Voliš gledati mamu kako mi ga puši? Ja volim gledati tebe dok joj ližeš pičku. Natrag na posao, zagrij mi tu pizdu dobro. Jebat ću ti mamu dok gledaš. Svršit ću joj u pičku i natjerati te da mi obližeš kurac. Sviđa ti se to?”
“O da! Želim gledati kako tu veliku kurčinu guraš mami u pičku. Hoću ga dirati dok joj ga guraš. Hoću ga lizati i osjetiti je na tvom kurcu.”
Linda nije mogla vjerovati što se događa, toliko dugo je potiskivala svoju seksualnost. Sada je procvjetala. Ponovno je osjetila Trishina usta na svojoj pički oduševljena stručnim lizom koji joj je djevojčica pružala. Okus Marka u ustima, miris njegovog napaljenog kurca. Orgazam u njoj počeo je nazustavljivo rasti. Prošlo je tako puno vremena od kada je zadnji put svršila, od kada si je sama dozvolila da svrši. Opustila se puštajući da iskra među njenim nogama preraste u divlji požar. Kao mutava pušila je Markov kurac, bokovima je nezaustavljivo kružila po Trishinom licu, bila je to ona prava Linda, drolja do kostiju, prvi put u više od godinu dana braka to je i pokazala.
Mark i Trisha primijetili su promjenu. Ubrzavši ritam Mark joj je sve brže i jače jebao lice. Osjećao je kako mu se jaja grče, pucajuči od sperme, i znao je da će ih uskoro morat ispraznit.

Pogledao je Trishu. Djevojka je obadvije ruke imala na majčinim guzovima usmjeravajući si tako pičkicu u lice, i marljivo ju lizala.
“Da joj svršm u usta ili pičku?” Mark je pitao Trishu.
“Svrši po njoj i sad odma ju pojebi. Hoću popit tvoju spermu s njene pizde.” Trisha se povukla na drugi kraj kreveta ostavljajući manevarsko mjeso među Lindinim nogama slobodno za Marka.
Nije oklijevao, izvukao je kurac iz Lindinih usta, popeo se na krevet i smjestio među ženinim nogama. Linda je malo protestirala kada ga je izgubila iz usta ali kada je vidjela što joj se sad sprema, razočaranje je zamijenio osmijeh.
“Trisha, i ti bi se trebala skinuti. Sjedni mi na lice dok me jebe.”
“Da mama.” Trisha je to izgovorila tonom tinejđerke kojoj su rekli da iznese smeće, ali sjaj u očima i zločesti osmijeh odavali su koliko uživao u ovome. Na brzinu se skinula dok je Mark gurao kurac u vlažnu pičku svoje žene. Jebao ju je polagano. Trisha, sada skroz gola zajašila je maminu glavu i pažljivo se spustila sve dok pičkicom nije naciljala Lindina usta. Majka ju je lizala nastojeći popit svaku kap napaljenosti koja se cijedila iz mlade rupice, ali to je bilo nemoguće, Trisha je bila droljica čija pičkica poput olimpijskog plamena nikad ne posustaje. Mark je pojačao tempo pokušavajući se uskladit sa ženinim vatrenim lizom. Ubodi su mu postali jaći, žešći, dignuo je Lindine noge u zrak kako bi imao bolji pristup.
“O da...ahhh, Mark.... vidi kako mama voli cicati moju picu. Dobra je kao i ti. U kurac, kako mi napaljuje pičkicu!”
Trishino prostačenje opet ga je prebacilo preko ruba, Mark je svršio zabijen duboko u Lindinoj probuđenoj pički. Sperma koja je nezaustavljivo tražila svoj put po njenoj utrobi i u njoj je pokrenula lavinu. Svršavajući grizla je kčerinu pičkicu. Mark ju je punio mlaz za mlazom. Linda se nabijala gore dolje po muževoj kari iskorištavajući posljednje sekunde tvrdoće, no Trisha se isto nije dala, stisnula joj je lice bedrima tražeći svoju porciju jezika.
Mark je bio izmožden, imao je još samo toliko snage da izvuče kurac iz Lindine rupe. Sjajio se od njegove sperme i Lindinih sokova. Trisha se zadovoljno nasmijala i dopuzala do svog očuha utrpavši, kao što je i obečala, istrošenu batinu u usta. Kada ga je detaljno očistila prebacila se na mjesto na kome je do nedavno bi Mark i isto tako revno počela lickati spermu i sokove s Lindine pičke. Mama joj je prestala lizati dok je svršavala, ali sada je kčer opet primila oko struka i nastavila lickati slatku sluz.
Mark je gledajući svoje dvije ljubavnice u položaju 69 shvatio da mu se kurac opet dignuo pa se prebacio iza Trishe. Linda mu se nasmiješila i primila ga za korijen kurčine.

“Jebi ju, Mark, stavi tu ogromnu kurčinu u pičkicu moje kčeri i priušti joj jebačinu života.” Vodila je Markovu kurčinu u Trishinu rupicu pažljivo gledajući kako nestaje unutra.
Mark je neko vrijeme bio miran i uživao u anatomiji Trishine pička. Bilo je tako dobro, tako usko, tako ispravno. I zatim je počeo polako uvlačiti i izvlačiti kurac iz nje. Linda je prislonila usne na njega, pomičući se poput parazita skupa s kurčinom van, pa direktno na klitoris. Trisha je podigla glavu glasno jauknuvši od intenziteta jebačine koju su joj pružali, pa opet vratila usne na mamin prorez i nastavila lickati ljepljive sokove.
Marku nije trebalo puno. Napeo se i osjetio kako mu jaja vape za pucanjem u Trishinu droljastu pičkicu. Linda je vidjela šta se sprema, dobro je poznavala svog muža, tako da se poput pijavice odmah prilijepila na Trishinu pičku i počela van isisavati spermu.
Napokon svo troje srušili su se na krevet, Linda je bila u sredini. Pričali su i mazili se do jutra, ševili se međusobno, ponekad svo troje skupa. Od sve te boli koja se skupljala zadnja dva dana, rodila se, poput feniksa nova ljubav i predivna veza koja je svima toliko trebala. Sve što je Mark mogao pomisliti ležeći kraj svojih ljubavnica bilo je, “Kakva majka, takva kći!”
Objavljeno: 2014-01-11 02:16:20

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0127020 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 433 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker