Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Mamina vruca guza iz casopisa

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Sin je pronasao majkine fotografije iz muskog casopisa i...

«Mama, jesi ovo ti u časopisu?», pitao sam staru pokazujući joj ofucani seks magazin.
«Mmm... ne, nisam to ja, što ti pada napamet?!», zanijekala je.
Ponovno sam pogledao fotku pokušavajući odlučit jel laže.
«I šta ti balavac jedan imaš gledati takve stvai, daj mi to!», vikala je.
«Nebi rekao, mama», stavio sam smotane novine iza leđa. U kutovima očiju gomilale su joj se suze bijesa.
«Ova ima madež na istom mjestu gdje i ti, iznad usne. To si 100% ti», zaključio sam.
Krenula je prema meni u namjeri da mi otme dokazni materijal ali sam je odgurnuo.
«Tata će biti presretan kad ovo vidi.»
«Ne... nemoj, molim te. Molim te nemoj mu reći», molila je.
«Kako to da stari već sam nije skužio?», pitao sam.
«Za Boga milog, to je prastaro, još iz šezdesetih», otišla je plačući.
Na naslovnoj je pisala godina, stvarno 1962. Stara je izgledala ful mlado. Bitno drugačije nego danas, sa 6 banki, što je valjda i logično. Bio sam super ponosan na sebe što sam je prepoznao. Ta preslatka faca, prirodno jebljivo tijelo... drkao sam na nju svako veče, tako da su mi se crte lica žene, za koju sam bio sve sigurniji da mi je majka, dobro usjekle u pamčenje.
Iako je starka, stara čak i sad ima dosta očuvano tijelo. Kukovi su joj se istinabog proširili i zaoblili, male čvrste grudi razlile u jaču osmicu ali na faci je ostao isti onaj madež, kao podsjednik na mladenačku ljepotu.
Magazin koji sam kupio na štandovima za samo jednu kunu zove se OV, skračeno od Ora Verita i po strganim koricama i zgnječnom papiru vidi se da je promijenio već ko zna koliko drkadžijskih vlasnika dok naizad nekom sudbinom nije došao u moje ruke.
Zaključio sam kako su fotografi i onda znali ništa manje dobro snimati pice nego danas; pored par portreta i cijelih figura mame, frajer je od svakog zanimljivog dijela tijela okinuo i groplan.
Te večeri stara i ja, kao i obično, večerali smo sami jer je tata rijetko bio doma u to doba. Nismo progovorili ni riječi. Tiho sam jeo i mislio na mamin muf. Kada sam se mislio pokupiti u sobu pozvala me.
«Kruno, moramo razgovarati.»
Sjeo sam na kauč pored nje, «Nije to što misliš... vjerna sam tati cijeli život», rekla je.
«Mama, krivo si shvatila. Uopče me ne jebe što si se slikala, i onda si bila pravi komad...»

«Molim te shvati.... I prestani to gledati, jednostavno zaboravi. To ljeto na Rab je došao fotograf, Talijan i pitao nekoliko zgodnih cura na plaži dali bi pozirale. Jako dobro je plačao i pristala sam. Ali nisam nikakva kurva i slično. Tvoj otac mi je skinuo nevinost, na tim slikama još nisam ni bila s muškarcem!», objašnjavala mi je nervozno.
«Mama, u redu je», tješio sam je. Zahvalno me zagrlila a ja sam joj poklopio guzu s dlanom. Malo sam pojačao stisak ruke i zapazio da ispod svilenog kučnog ogrtača ne nosi gaćice. Samo je buljila u mene, a ja sam je primio za ruke.
«Šta to pokušavaš?», pitala me u nevjerici.
«Mama, mislim da sam se zaljubio u tebe...», priznao sam.
«Da, dušo, i ja tebe volim», odgovorila je.
«Ne tako. Drkam na tebe već godinu dana», stara se smrznula.
«Ti nisi normalan. Boga mu, ja sam ti majka!»
«Pa...majko... samo sam iskren.»
«I ti očekuješ da ti ja na to nešto kažem?»
«Htio bi spavati s tobom... jednom...», odgovorio sam.
«O Majko Božja, šta te spopalo Kruno?!»
«Ti mama, ti si me spopala!», puknuo sam.
«Jesi razmišljao kako bi tata reagirao da sazna za sve ovo?», prekorila me.
«Jesam. Pokazat ću mu tvoj umjetnički uradak s talijanskim fortografom», ucjenjivao sam.
«Kruno, jesi ti svjestan koliko je bolesno to što radiš? Drkaš na mamu, i onda me ucjenjuješ sa seksom! A ne, sutra te vodim psihijatru!»
«OK, onda ću i njemu pokazati magazin pa ćemo skupa drkati na tebe. Reći ću mu da lažeš i pokušavaš sve uvjeriti da sam lud kako stari nebi skužio kakva si droljica. I povjerovat će mi. A tebi će se raspasti brak. Osim toga, ovo sam već fotokopirao i spreman sam popikat u sve sandučiće u zgradi, kao i poslati tvom direktoru. Al ne mora biti tako... Sve što želim je produbiti vezu među nama. Osim toga, nebi rekao da imaš izbora. Majko. Slobodno razmisli, samo ćeš mi morat obečat nešto», bio sam vrlo samouvjeren.
«Sve osim seksa, sine.»
«U tom slučaju, moji uvijeti su sljedeći», rekao sam, «Po kući ne smiješ nositi nikakav veš, baš kao danas...»
«Ali...», prekinula me.
«Nikakav ali, nema više gaćica. Osim toga, morat ćeš počet oblačiti suknje... i često se naginjati s guzom prema meni... ako me razumiješ...»

«Ma to je previše! Isto incestuoznao kao da imamo odnos... Gledat mamu u onu stvar, sram te bilo, gade balavi!», protestirala je.
Opet sam joj guzu obujmio rukom i napokon je pristala. Znao sam da je stara jaka žena koja će izdržati sve kušnje na koje sam ju stavio. Prava konzervativna vjernica, rodom iz Tomislavgrada. Jasno mi je bilo da je smisao njenog života da ju jebe samo jedan muškarac. Recimo da će se morat kalibrirat za još jednog. Sve sam saznao; zašto se slikala, cijelu tu priču...
Očajnički joj je trebao novac, tako je bar zapisala u dnevnik. Čitao sam ga i drkao u kupaonici. U taj dnevnik zapisivala je i svaku seksualnu aktivnost. Kada sam izašao iz kupaone, u mojoj sobi gorilo je svjetlo. Stara je bila nutra, našla je magazin, ali sam je uspio odgurnuti prije no što ga je stigla poderati. Stisak na papiru ipak nije popuštala.
«Mama... nemoj to raditi», ni ja nism posustajao.
«Kruno, do kada me misliš mučiti s tim?!», borila se. Znao sam da će na kraju pobijediti, tako da sam je počeo strastveno žvaliti u usta. Usnice je držala čvrsto zatvorenim. Nije se mogla ni derati na mene jer bi joj smjesta zavaljao jezičinu. S vremenom je nekako omekšala, suze su joj se kotrljale niz obraze, teško je disala. Dok sam je luđački ljubio, podigao sam joj suknju i žestoko navalio na veliko okruglo dupe. Nije da se nije batrgala, ali ipak sam je uspio baciti na krevet, i tu je imala priliku progovoriti.
«Molim te... ne...!!!!», plakala je... «Popušit ću ti ga, samo me nemoj ševiti, molim te!!!»
«Nevjerujem ti», pojačao sam stisak.
Bijesno je bacila magazin u vrata i primila me za kurac.
«Ti si prokleto kopile, sramim se što si mi sin!», onda se prekrižila i zamolila tiho Boga da joj oprosti.
Trenutak je samo zbunjeno piljila u moju veliku kurčinu iz koje je već kapalo, a mislim da ju je šokirala i veličina. Ipak, to što smo bili majka i sin očito ju je smetalo. Izbjegavajući svako daljnje razmišljanje obujmila ga je usnama i usisala kojih 5 centimetara. Osjećao sam se sigurno i predivno. Mogla je osjetiti okus moje sperme, jer sam ga prije par minuta zdrknuo. Ta spoznaja dodatno me napalila.
Odmah sam osjetio da je jako dobra u ovome, držala ga je laganim ali čvrstim stskom za korijen, a glavić je stručno i agresivno pljugala, i to tako da ga je prvo dobro navlažila svojom slinom. Drugom rukom masirala mi je jaja. Napaljenost je bujala, orgazam se bližio... ali ona nije prestajala iako je sasvim sigurno znala prepoznati kada stiže metak.

«Mama... prestani», upozorio sam je kroz dahtanje. Nešto ovdje nije bilo normalno, šljakala je pre revno. Postajala je sve grublja, snažno ga je stiskala i cijedila. «Mama...dosta si ga», viknuo sam. Nije me jebala pol posto, samo je nastavila. «Molim te... mama... stani!» Počeo sam moljakati. Kara mi je gorila od natezanja dok sam kao silovana klinkica cvilio i zvao upomoć. Smračilo mi s pred očima... u ušima sam čuo zvonjavu....
«Kruno...Kruno...» Pljasnuila mi je čašu vode u facu.
«Jesi dobro, dušo?», šaptala je. Razbistrilo mi se pred očima. Stara je izgledala zabrinuto, čak kao da je plakala.
«Kaj se desilo, mama?», promrmljao sam.
«Onesvjestio si se», uplašeno j rekla. «Hvala bogu, ništa ozbiljno.» Nasmiješio sam joj se.
«Mama, molim te, nemoj ići... Koma mi je...» Legla je pored mene.
«Oprosti», izvinjavala se dok me privijala uz sebe. Skužio sam da joj je haljina zaspermana – od mene – i da se nije očistila. Bilo joj je užasno što ga je tako grubo pušila da sam se onesvijestio. Sada ga je pažljivo milovala dok sam ja ječao od boli. Znala je da ga je ozljedila. Blago me pogledala i vrlo nježno spustila poljubac na moje usne. «Lijepo spavaj, milo», prošaputala je.
Sljedeće jutro probudio sam se gol. Magazina nije bilo, a kurac mi je bio natečen od sinočnjeg okršaja.
Bila je u kupaoni, i dalje odjevena u onu haljinu sa mrljama od sperme.
«Jutro Krunči, obuci se.» Zurila je u moju jutarnju erekciju pretvarajući se kao da ga ne vidi. Na zidu je visio čisti ručnik po čemu sam zaključio da se sprema na tuširanje.
«Mama, gdje je časopis?»
Tražila je izgovor, «Vratit ću ti ga poslije, sad se moram otuširati.»
Zalupio sam vrata za sobom a ona je viknula, «Što radiš, Kruno?»
«Pa stara, juče si mi uništila kurac...», pogledala ga je onakvog zgaženo i u očima joj se vidjelo da ju pere bed. «Sada ćeš me okupati i to tako da ga ni jedna kapljica ne pogodi», naredio sam.
«Pa... ja... ja... U redu, okupat ću te», zvučala je frusrirano.
«Skidaj se...», rekao sam. Pogledala me šokirano. «Mislim da to nije najbolja ideja», nije mi rekla da sam lud i slično jer je bila prestravljena. Sada je vjerovala 100% da sam psihopat.
«Mama, neću te silovati. Molim te, samo te želim gledati. Napravi to za svog sina.»
Zastala je trenutak i skinula haljinu. Majčine sise pokazale su mi se u svoj svojoj ljepoti. Danas je imala daleko tamnije bradavice nego u onom magazinu. I šire bokove, ali i prorijeđene dlake na pički. «Opa... predivna si mama, da bar imam curu kao što si ti», hvalio sam je. Lice joj se stidljivo zarumenilo.
«Hoćeš mi ga prvo izdrkati?», pitao sam kulturno.
«Kruno, mislim da bi trebali zaboraviti što se sinoč dešavalo.»
«Sada ne mogu ni drkati kada si mi ga izgnjavila onako», nabacio sam krivnju na nju. Znao sam da joj nije nimalo teško uvaliti grizodušje. «Ne moraš mi ga pušiti», nastavio sam.
Pristala je i približila mi se.
«Ahhh!...»
«Jesi dobro?», pitala je.
«Valjda. Samo budi nježnija», nasmijao sam se izvještačeno. Kara mi je bila kameno tvrda. Odlučio sam cijelo vrijeme isfuravati taj film, kako me jako boli i tu spiku. Kada mi se mali počeo cijediti sa predspermom uletio sam da me peče – zbog nje. Brzo je uhvatila ručnik i pokupila kapljice. Ipak, iz njega je i dalje kapalo, a ja sam vikao, «Mama, peče me!» Da stvar bude gora, vani se čuo zvuk auta. Stari se vratio doma.
«Oh bože, tata ti se vratio», uspaničila se. Ja sam i dalje kenjao da me jaaako boli.
«Psst!... tata je doma», šaputala je. Ja sam i dalje skvičao tako da mi je prekrila usta šakom, ali i tako prigušen zvuk bio je opasan.
Stari ju je dozivao, i stara je u tom času skužila da mi može začepiti usta samo ako me zažvali. Iskoristio sam priliku i zagrlio je. Njene tople velike sise stisnule su se uz moja gola prsa, bokovi su nam se spojili. Kurac mi je bio uklješten drito ispod njene pičkice; gorio je i približavao joj se malo po malo... sada su nam se spojili i jezici. Nije se bunila, ali nije ni sudjelovala, samo je sve dublje disala. Kada se stari počeo penjati uz stepenice, i dalje je dozivajući, otrgnula se i viknula «Pod tušem sam!»
«Gdje je Kruno?», tata je pitao.
«Ne znam, možda u svojoj sobi», lagala je.
«Jesi lud, otac ti je tu!» grčevito je šaptala
«Znam mama», i dalje sam je pohotno ljubio.
Prekinula je poljubac. «Tata će nas ubiti ako sazna!» Nisam se obazirao na to što govori, jednostavno sam je nastavio ljubiti. «Dobro... dobro... dat ću ti da me ševiš, ali kad on ode!», besramno se ponudila.
«Lažeš mama», rekao sam.

«Mila, razgovaraš sama sa sobom?», stari je prisluškivao pred kupaonom. Smrznula se i nabrzinu smuljala da pjeva. Bia je u očajnoj situaciji. Primila me za kurac i prislonila ga na svoju pičkicu. No jebiga, čim sam na glaviću osjetio tople stjenke njene pizde, htio sam još.
«Jel mi sad vjeruješ?» promrmljala je i poljubila me u usta. Trznuo sam guzom i ušao joj još malo. Izmigoljila se i istisnula ga van.
«Poslije ćemo to raditi. Kruno, obečajem ti.» Kako je to rekla, maknula se s mene i pokupila kučnu haljinu s poda. «Bit ću s tatom u kuhinji, a ti pravac u svoju sobu. Evo ti moj ručnik», ugurnula mi ga je u ruku.
Uspio sam neopazice zbrisati od starog. Čini se da se i njemu ševilo. Vidio sam kroz malo odškrinuta vrata kako je sa starom nestao u spavačoj sobi, a u ruci je imao flašu koju je očito sad kupio. Malo poslije čuli su se zvukovi karačine. Znajući što se zbiva preko zida, i to s pičkom u kojoj sam ja bio prije koju sekundu, digao mi se kurac. Stari je bio u žurbi i za kojih pola sata sam ga čuo kako izlazi iz kuče.
Proviro sam u maminu sobu. Na moje iznenađenje, stara je bila gola, imala je crnu čarapu vezanu preko očiju i ležala je na trbuhu. Flaša s onom cugom prazna je ležala l na podu. Zapazio sam još nešto...
Tatica ju je pojebao u dupe. Šupak joj je zijevao u prazno još rastegnut od njegove kurčine. Jebao joj je čmar! Bože...ko bi rekao za starog... Na stolici je kao zgažena zmije ležao kurton pun sperme, malo smečkast od maminog crijeva.
«Darko...», zajecala je. Mislila je da je stari još doma. «Liži mi pičkicu, Darko, ajde sad nešto za mene...», tepala je. Sama si je počela ševiti dupe s prstom. O isusa ti, koliku šupčinu ima! Stari ju valjda analno nateže od kad su se upoznali. Izazivala me jebuckajući si to crno oko, bacakala se i dahtala, «Jebi me, jebi me!»
Nisam nikako mogao propustiti ovu priliku, stara nema pojma da sam to ja! Vezanih očiju, i još uz to pijana ko krmača! Bacao sam luđački odječu sa sebe i molio sve svete da se smiluju mojoj pokvarenoj duši. Ovo što kanim zove se silovanje. Jebati mamicu koja nema pojma što joj se sprema. Seks sa roditeljem.
Gol sam, prilazim njenom izazivačkom tijelu. Lice joj je zakucano za jastuk. Jednom rukom igra se sa šupkom, a drugom rasteže pičku. Kurac mi kapa ko bolestan. Spuštam ruku na njen meki guz i ta toplina udara me ravno u mozak. Srce mi tuče podjednako brzo od uzbuđenja i osječaja krivnje. Mazim joj guzove s obadva dlana od čega majka drhti. Izvukla je prst iz čmara ohrabrujući me da ga zamjeni moj. Guram kažiprst u njenu rupu, a prvo ju štipkam za sfinkter od čega se stara pijandura smije.

«Jebi me Darko, ajde...», cugoški moli. Guram joj prst u dupe kao kurac. Tucam ju njime. Jebeno je uzak i vruć, a ona se na njega nasađuje, miješa... Prislanjam glavić na sam otvor šupka, trljam ga.
«Molim te dragi...boli me...», buni se. Okrenula se, i dalje vezanih očiju i raširila noge kako bi mi olakšala ulaz. Izbezumio sam se na to njeno ohrabrivanje, kako me navodi da ju jebem. Ipak, bio sam jako svjestan kako sve to nije upučeno meni. Nisam htio da brzo svršimo, došao sam po seksualnu ljubav i tajnu same ženskosti.
Prislonio sam usne na njene. Okus alkohola zavrtio mi je glavom. Strastveno me ljubila dok sam svršavao, ispraznio sam sve iz jaja po njenom trbuhu. Počela se smijuljiti i ljubila me još napaljenije.
Miris mamine kože bio je tako prirodan, jezik vješt. Stara se pretvarala u drugu ženu kada je bila riječ o jebačini. Posve drugačiju.
Ne odvajajući usne od njenih polegao sam tijelo po cijeloj dužini njenog. Karu sam naslonio na grmić, tako da je skoro skliznula u nju. Tako zaljepljena za mene, sve je jače uzdisala. Sokovi koji su se cijedili iz zrele pizde natapali su mi kurčinu. Samo od ljubljenja i drpanja bili smo izvan sebe. Trudio sam se da je maksimalno zadovoljim, ljubio sam joj uši, obraze... a kada sam se spustio na vrat glasno je jecala. Spuštao sam se prema bradavicama, grickao ušiljene vrške...
«Isuse, koliko mi to dugo nisi radio...», napaljena starka nagonski je širila noge. Nisam se ni tu dugo zadržao, tek toliko da joj raspizdim natečenu pičku. Tamno crvene usmine bile su spremne za poljubac. Snažan miris starije žene nije mi bio prepreka, dapače, zvao me na ševu. Prislonio sam usne na njenu picu kao da se radi o usnicima na faci i ugurnu jezik.
«Majo Božja...!!!» vrisnula je. Lickao sam joj mindžu tako da mi je vrh nosa stisnut na klitu kružio njime, na što mi je podivljala stara zamotala noge oko glave.
Lizao sam je sve dok mi jezik nije odrvenio. Sada je mama preuzela konrtrolu, povukla me gore i divlje zažvalila. Kontrolirala me.
Ženka spremna na parenje koja ništa ne prepušta slučaju. Grabila je kurac i uvela ga u svoju pičku. Natečene rasklampane usmine okrznule su mi tvrdi glavić. Kada ga je dobro pozicionirala stisnula me nogama oko guze. Jednom rukom pazila je da kita ne ispadne iz nje, a drugom me snažno držala za guz.
«Sad me jebi», neljudskim glasom je viknula. Polako sam se počeo micati u njoj, probijajući se kroz prstenje oslabljelih mišića šezdesetogodišnje jebačice. Na pola zaboden u njoj opet sam počeo svršavati, praznio sam se bez ikakve kontriole ili upozorenja. Nisam se mogao odmaknuti jer me držala u klopci.

«Darko, samo nastavi jebat...», naredila je i stavila obadva dlana na dupe da se ne mogu izvući. Divlje me tucala kao krpenu lutku.
«Ahhh.. ahhh... ahhhh.. jače... jako mi ga daj!!!», ispod one čarape na očima slijevale su joj se suze. Kurac mi je opet bubrio s tim njenim ohrabrivanjem. Ulovio sam mamin ritam. Jebao sam vlastitu majku kao zvijer, a ona je urlala od orgazama koji su je pucali jedan za drugim.
«Svršila sam... svršila sam... » šaptala je plačnim glasom. Ležao sam na njoj kao na luftiću razmišljajući o tome što sam napravio. Pokupio sam sve svoje tragove iz sobe. Nisam imao pojma jel sa šest banki još može ostati trudna. Njen miris uvukao mi se pod kožu. Zaljubio sam se u nju, to je definitivon. A ona nije imala pojma ko ju je tako bubao.
Bolio me kurac za onaj magazin, dobio sam što sam htio, možda čak i više.
Poslije se ponašala skroz normalno. Znao sam da je mogu poševiti kad god hoću (obečala mi je u kupaonici), a kada se, i ako, to desi - slijedi nastavak...
-Kruno.
Objavljeno: 2014-01-11 02:17:10

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0198550 sek.| Članovi online - 3 | Gosti online: - 1468 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker