Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Incest sa samo 15 godina

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Ova prica je velikim delom istinita. Neki delovi su izmenjeni, da bi prica bila citljivija i da bi se radnja brze odvijala. I dalje vas molim za komentare, o njima zavisi hocete li procitati jos koju moju pricu. Uzivajte!!

Kako su to bila divna vremena. Petnaest godina, polako sam otkrivao svoju vlastitu seksualnost. Razgovori sa prijateljima iz škole završavali su najčešće komentarima na račun djevojčica iz škole, njihovih dlačica koje su izvirivale ispod rubova trikoa koje su morale nositi na satovima tjelesnog, propupalih sisica koje smo kao slučajno hvatali dok smo se lovili na odmoru. Zlobno smo zadirkivali djevojčice koje su na početku sata tjelesnog rekle «Druže nastavniče, ja danas ne mogu raditi tjelesni», koristeći komentare koje smo pročitali u «Modroj lasti».
Ja sam svakodnevno otkrivao promjene na sebi. Međutim najveća pažnja bila je usmjerena na mog «malog». Ne sjećam se kad sam prvi puta svršio. Da li je to bila jedna od noćnih polucija, kad sam se sa grižnjom savjesti probudio misleći da sam se pomokrio u krevet, ili sam pretjeranim dodirivanjem svoga pišonje osjetio svu ljepotu izbacivanja sjemena. Od tog trenutka postao sam još jedan od kolekcionara svega onoga što mi je pomagalo da se što bolje i lakše samozadovoljim. «Startovi», «Čikovi», hrpa talijanskih porno časopisa koje smo krali starijima, pa čak i filmova čije smo male sličice gledali na povećalo.
Sve više razmišljao sam o pravoj stvari. Gledao sam starije djevojke i zamišljao kako bi bilo kad bi bilo. Znali smo sve o njima. Subotom uvečer iskradali smo se i obilazili lokalne «fukodrome» gdje su tatini sinovi iskorištavali «fićeke» i «stojadine» na brzinu posuđene od roditelja koje su morali na vrijeme vratiti. Gledali smo i maštali o tome što se zapravo dešava iza zamagljenih prozora automobila koji su svojim škripavim amortizerima svjedočili o aktivnostima koji se u njima odvijaju. Ukoliko smo na trenutak ugledali golu sisu ili stražnjicu «mlade dame» u trenutku dok je jebač izbacivao iskorištenu gumicu našoj sreći nije bilo kraja. Naravno žurili smo kući puni dojmova i zatvorenih očiju svršavali u okrilju svojih odaja, ili ukoliko je uzbuđenje bilo preveliko svoje sjeme bi izbacivali već po obližnjem grmlju.
Inače živio sam u velikoj kući, koju je napravio moj djed. Godinama je radio u Njemačkoj gdje je doživio i nesreću na poslu. Nakon nekoliko mjeseci provedenih u bolnici dobio je odštetu osiguravajućeg društva te se pokupivši i zarađeni novac vratio kući. Samo nekoliko mjeseci nakon što su se uselili u kuću djed je umro. Mama se nikad nije slagala sa bakom, a odnosi su bili još lošiji nakon djedove smrti, međutim to i nije bio neki veliki problem jer je kuća bila velika i svako je imao svoj kat i posebni ulaz. Baka je bila interesantna osoba. Dobrodržeća vitalna šezdesetogodišnjakinja. Volio sam odlaziti k njoj, popričati s njom, a barem jednom na mjesec od nje sam dobio povelik džeparac, jer je nastavila primati djedovu «njemačku» penziju. Voljela je odlaziti u posjete tako da je često bila na putu. Mama je često znala komentirati njene odlaske riječima koje nisam uvijek razumio, ali sam ih smatrao posljedicom njihove netrpeljivosti.
Baka je nakon jednog posjeta liječniku kući stigla sa interesantnim receptom. Liječnik joj je preporučio da bi za njezino zdravlje bilo dobro da svakoga dana popije čašicu alkoholnog pića. I to ne bilo kakvog, nego čašicu albanskog konjaka. Navodno dobro za srce i krvotok. Kako je tih godina bilo dosta teško doći do tako «egzotičnog» pića, otac je upotrijebio sve svoje veze i vezice kako zalihe bakinog lijeka ne bi nestalo. Naravno, ubrzo smo primijetili po bakinom ponašanju da ga ona koristi u dozama većoj od preporučene, ali dok se je dao nabaviti i dok ga je baka plaćala to i nije bio neki problem. U to vrijeme i ja sam otkrivao tajne alkohola, pa sam i sam svratio baki na čašicu razgovora i čašicu «skendera».
Jednog vikenda otišli smo sa školom na radnu akciju. Strpali su nas na tri večeri u prostorije seoskog doma kulture, dok smo preko dana sadili neke biljčice na obližnjem šumskom gospodarstvu. Vračali smo se nedjelju predvečer. U autobusu je bilo veselo, pjevalo se a ubrzo se pojavila i boca rakije koju je jedan od starijih dječaka dobio u selu u kojem smo spavali. Boca je kružila, popio sam par gutljaja i nije prošlo dugo, osjetio sam kako mi se vrti i da se ne osjećam baš najbolje. Jedva sam čekao da stignem kući. Srećom kod kuće nije bilo nikoga, barem ne u našem dijelu. Roditelji su iskoristili poslovne obaveze mog oca da sve to pretvore u jedan produženi odmor. Vraćaju se tek u utorak. Sve me čekalo spremno. Klopa za dva dana, čista odjeća i upute na komadu papira. Međutim u kakvom sam se stanju nalazio za sve to skupa nije me bilo briga. Izvalio sam se na kauč u dnevnom boravku i pokušao gledati TV program.
Ubrzo je netko zakucao na vrata. Bila je to moja baka, znala je da mojih nema, pa je došla provjeriti da li je sve u redu. Odmah je vidjela u kavom stanju se nalazim donijela čašu soka, kako za mene tako i za sebe. Sjela je kraj mene i započeli smo razgovarati. Iako sam bio «pod gasom» primijetio sam po njezinom govoru da je i ona pretjerala sa svojim «lijekovima». Objasnila mi je da je kod nje cijelo popodne bilo neko društvo pa da se malo i popilo. Pomislio sam kako su za jednu kuću dva alkoholičara ipak previše.
Baka je predložila da se skinem i da odem na spavanje. Složio sam se da je to odlična ideja, skinuo sam majicu i pokušao skinuti traperice. Baka mi je pomogla i povukla nogavice. Nisam u prvi mah ni primijetio da su sa trapericama skliznule i bokserice. Goli kurac bio je izložen bakinim očima. Zgrabio sam jastučić i brzo se pokrio a baka se samo nasmijala. «Nemoj ga sakrivati, pa nemaš ništa što nemaju i drugi i što još nisam vidjela.»
Maknula je jastučić a ja sam zbunjeno gledao u baku. Uhvatila me za kurac i lagano pomilovala po jajima. Osjetio sam neki čudan grč u donjem dijelu trbuha, dok je kurac pulsirajući počeo rasti. Nisam bio siguran da je to što radimo u redu ali nisam imao snage baki reći da prestane. Baka je i dalje nastavila maziti moj kurac i navlačiti kožicu preko glavića. Ubrzo je narastao u svoj svojoj dužini i na vrhu se pojavila kapljica sluzi. Baka ju je prstom razmazala po glaviću i rekla:
«Odlično, pa ovo funkcionira»
Zapanjeno sam gledao u baku. Ona je i dalje drkala moj kurac I radila je to veoma dobro. Uzbuđenje u meni je raslo.
I mene samoga je iznenadilo kad sam progovorio: «I ja bi tebe htio vidjeti golu»
Baka je ustala i počela skidati kućnu haljinu u kojoj je bila obučena. Lagano je raskopčavala dugmad i ubrzo je ispred mene stajala potpuno gola. Nisam mogao progovoriti ni riječi. Nije imala velike sise, nisu joj čak nešto ni stajale, ipak je riječ o šezdesetogodišnjakinji međutim impresionirale su me njezine bradavice, ogromne, veličine palčevog nokta, a oko njih veliki namreškani kolobari. Trbuh, već pomalo opušten ni nalik trbuščićima koje sam gledao po seksi magazinima, a ispod njega bakina pička. Ni riječi o crnom kovrčavom busenu kakve sam imao prilike vidjeti na duplericama, nego samo gola, mom pogledu izložena, bezdlaka pička. Smežurani komad svjetlocrvenog mesa u tom trenutku je za mene bio najljepša i najpoželjnija stvar na svijetu.
Sada je baka zbunjeno gledala u mene. Možda je shvatila usprkos blagoj alkoholnoj omamljenosti da u cijeloj ovoj sceni, u kojoj ja sjedim na rubu kauča, gol, slinavog ukrućenog kurca, a ispred mene ona, velikih mlohavih sisa, uzdignutih bradavica, nešto ne valja, da nije prirodno. Da smo otišli predaleko. U tom trenutku nisam tako razmišljao. Ustao sam, prišao joj i učinio nešto što mi se u tom trenutku činilo najnormalnije, uhvatio je za sise i počeo ih lagano gnječiti. Na dlanovima sam osjećao tvrde bradavice. Baka je krenula prema kauču i sjela na njegov rub. Prišao sam joj, a ona me ponovo uhvatila za kurac. Nisam vjerovao da može biti tako tvrd. Baka mu je primaknula svoje usne i nakon nekoliko trenutaka poljubila me u trbuh. Lagano sam je odgurnuo i polegnuo na kauč. Poluotvorenih očiju čekala je moj slijedeći korak. Ponovo sam joj stiskao sise, a slijedećeg trenutka njene ogromne tvrde bradavice strpao u usta.
«Ne tako, boli», prekinula me, «moraš biti puno pažljiviji, ovako ih je zadnji put vukao tvoj otac kao dojenče»
Počeo sam ih lizati, kružiti jezikom oko bradavica i lagano sisati. Spuštao sam se sve niže, oblizao sam joj i pupak i ubrzo mi se glava našla kraj njezine pičke. Iako mi se na prvi pogled učinila totalno bez dlaka iz blizine su se vidjele nježne svijetle dlačice koje su prekrivale njezin brežuljak. Imao sam namjeru da joj «obližem pičku» kako smo to znali reći i kako smo vidjeli u časopisima, međutim osjetio sam čudan miris.
«U ovo staviti jezik» pomislio sam, «ne dolazi u obzir»
«Od sinoć se nisam tuširala, vjerojatno ne miriši najbolje. Nisam očekivala ovako nešto pa se nisam ni pripremila» kroz smijeh je rekla baka vidjevši moju zbunjenost. «Ima vremena, probati ćeš je. Uostalom ni ona bijela nakupina oko tvojega glavića nema baš neki miris, a vjerojatno ni okus»
Naravno ni ja baš nisam održavao vrhunsku higijenu proteklih nekoliko dana i sad mi je bilo jasno zašto ga je baka onako stručno izbjegla staviti u usta.
Povukla me na sebe, noge je lagano savila u koljenima i raširila ih.
«Ajde, stavi mi ga, pojebi me» rekla je i uhvatila ga rukom usmjeravajući ga prema svome otvoru. Međutim podražaji su bili prežestoki i prije nego što sam ga uspio uvaliti u bakino međunožje osjetio sam da ću svršiti. Baka je shvatila što se dešava te mi je pomogla brzim pokretima ruke Uz žestoke trzaje kurac je u mlazovima izbacio trodnevne zalihe sperme. Ostao sam ležati na baki, osjećao sam golemu grižnju savjesti. I inače nakon drkanja i svršavanja imao sam osjećaj kao da sam napravio nešto loše, ali sada mi je bilo grozno.
«Ustani, što misliš da su mi kukovi kao nekad, polomit ćeš me» promrmljala je baka.
Lagano sam se pridigao i pogledao prema dolje. Sperme je bilo svugdje, na bakinoj pički, mome kurcu, razmazana po našim trbusima, u pupku, rastezala se među bakinim prstima, curila po kauču.
Zgrabio sam svoje bokserice, pokrio si omlohavljeni kurac iz kojeg je još curilo i posramljen otrčao prema kupaonici.
«Mogu li i ja s tobom,» začuo sam bakin glas, «nema smisla da ovako ljepljiva izlazim na dvorište»
«Možeš» odgovorio sam
Dok je stigla do kupaonice ja sam zagazio u kadu i pod tušem isprao ostatke naše akcije, a zatim mi se i ona pridružila. Nakon nekoliko trenutaka izašla je iz kade, začepila odvod, dodala pjene za kupanje, pustila vodu i rekla: «A sad jedno dobro, pravo kupanje»
Kada se ubrzo napunila, a baka me počela sapunati.
«Već si ozbiljan dečko, da ne kažem muškarac, a prvi put u životu te perem. Tvoja majka nikad nije dozvoljavala da postanemo bliski, da uspostavimo pravi odnos bake i unuka» rekla je.
«Zašto se moja mama toliko ljuti na tebe» upitao sam
«Tvoj je djed radio u Njemačkoj, dolazio je jednom ili dvaput na godinu, donio marke, dok sam se ja brinula za školovanje tvoga oca i tvoje tetke. Naravno imala sam i nekih drugih potreba koje sam mogla smiriti na samo jedan način. Seksom. Mislim da mi ni tvoj djed nije ostajao dužan, ali to sada nije bitno. Bitno je to da me tvoja mama jednom prilikom uhvatila u akciji a muškarcem koji nije bio tvoj djed. Od tada sam ja za nju bila najgora kurvetina sa kojom nije željela imati nikakvog posla.», ispričala mi baka.
«A sad ustani da ti nasapunam majstora» rekla je.
Ustao sam, a baka mi je spužvom lagano sapunala ispražnjena jaja. Povukla je kožicu sa glavića i lagano ga nasapunala. Osjećao sam kako mi kurac ponovo raste.
«Okreni se i raširi noge !» rekla je.
Okrenuo sam joj guzicu i malo raširio noge. Sapunala mi je donji dio leđa i guzove. U jednom trenutku vrhom kažiprsta prošla mi je preko šupka. Trgnuo sam se a baka je to ponovila nekoliko puta. Tada je nasapunani vrh prsta gurnula u mene. Kurac mi se dignuo do kraja i na svaki pokret bakinog prsta trgnuo se u vis.
«Svi ste vi muškarci isti» nasmijala se «i vi volite da vam bar ponekad nešto uđe»
Ponovno sam se istuširao, a sada je bio bakin red za kupanje. Naravno najveću pažnju posvetio sam njezinu međunožju, dobro sam ga nasapunao, dok ga je baka dobro isprala mlazom tuša. I njezino je tijelo trzajima odgovaralo svaki put kad je mlaz tuša pogodio njezin klitoris.
Srama je ponovno nestalo. Vratili smo se u dnevni boravak ogrnuti ručnicima.
«A da popijemo nešto» predložila je baka
Nisam našao bakinog «skendera», ali mama je inače sa društvom pila Cynar sa tonikom, tako da sam i ja baki ponudio tu kombinaciju. Pristala je, te smo popili po veliku čašu koktela. Malo po malo ponovo smo odbacili sve kočnice. Strgnuo sam sa bake omotani ručnik i počeo je maziti i ljubiti. Razmišljao sam da odemo u spavaću sobu, međutim pomisao na to da moram slagati posteljinu sa velikog bračnog kreveta nije me baš oduševljavala. Sjetio sam se, jednostavno sam razvukao kauč u dnevnom boravku koji je i inače bio velik, a sad je zauzimao pola sobe.
Baka je legla na leđa, a ja sam pomislio:»Sad ili nikad» i uvalio glavu između bakinih nogu. Dočekala me svježe okupana, crvena, mirisna pička. Jezikom sam istraživao svaku boru bakinih usmina, razdvajao zapletene dlačice i duboko udisao pičkine mirise. Klitoris, sakriven u naborima polako je rastao i nježno pulsirao. Baka se previjala od užitka. Pokušao sam joj gurnuti prst u pičku, ali nisam uspijevao. Nije bila dovoljno vlažna..
«Strpi se malo, suha sam, meni treba malo duže da se podmažem, koji put moram koristiti i dodatni lubrikant» rekla je baka
Razmišljao sam o maslinovom ulju, ulju za sunčanje, ulju za šivaće mašine, ali ništa od toga nije bilo potrebno. Iz bakine pičke krenula je rijeka sokova koje sam skupljao jezikom.
«Legni», naredila mi je
Legao sam na kauč a ona je ustima obuhvatila moj kurac. Svoju pičku namjestila je iznad moje glave te sam imao nesmetani pogled na njezinu vjevericu. Sokovi su i dalje curili, a ja sam na sve moguće načine pokušao zadovoljiti pohotnu baku. Za to vrijeme ona je i dalje obrađivala moj kurac, dok je prstima lagano draškala moj šupak.
Pokušao sam odgovoriti na isti način, tako da sam prstima jedne ruke obrađivao pičku, jezikom klitoris, a prste druge ruke natopljene bakinim sokovima gurao u njezin stražnji otvor.
U jednom trenutku se odvojila od mene, postavila se na koljena i viknula «Jebi me, samo me jebi, jebi me kao kuju» Glavu je stavila na naslon kauča, jednom rukom drkala si je pičku, a kažiprst druge ruke si je gurala u šupak. Prišao sam joj sa zadnje strane i u ruku joj stavio do bola ukrućen kurac. Usmjerila ga je u svoju pičku i napokon sam dočekao trenutak da postanem pravi muškarac. Užitak je zaslijepio sve, više nije bilo ni srama, ni grižnje savjesti, ni strah da će netko vidjeti što radim. Ništa osim čistog stopostotnog užitka. Koji nije dugo trajao. Nakon samo nekoliko pokreta naprijed nazad, čvrsto sam stegnuo bakine sise, zabio joj kurac što sam dublje mogao i uz medvjeđe mumljanje svršio duboko u nju. I nakon što sam svršio baka je još uvijek vrtjela guzovima pokušavajući dobiti barem još malo užitka. Nije ga dobila. Razdvojili smo se i legli jedan kraj drugog. Soba je bila ispunjena mirisom jebačine.
«Morati ćemo još malo poraditi na izdržljivosti, jebaču moj», rekla je baka «teoriju si položio, dobro je primjenjuješ u praksi, a i brzo učiš, nedostaje ono najvažnije, zadovoljna žena»
Ustala je, potražila svoju odjeću i obukla se. U gaćice je sa prednje strane ugurala papirnatu maramicu,
«Da ne ostavljam trag kao puž po kući», rekla je
Ja sam još uvijek izvaljen ležao na kauču i promatrao je. Došla je do mene, drugom maramicom obrisala spermu koja se cijedila po kurcu sve do dlaka i jaja.
« Nemoj se slučajno osjećati krivim za to što se danas desilo, naravno od tebe očekujem da nikome ništa ne kažeš, ipak postoje zakoni koji reguliraju ovakve odnose, a nisu na našoj strani. Nisam te učila hodati, voziti bicikl, čitati ali ti mogu pokazati sve tajne vezane uz seks i muško – ženske odnose. Odluči se prihvaćaš li moju ponudu» rekla je baka, poljubila me po prvi put te večeri u usta i izašla iz kuće.
Razmišljao sam o tome što je rekla. Vjerojatno to radi u inat mojoj mami, ali tko bi propustio takvu priliku. Učiteljica seksa, i još takva koja uživa u nastavi i stalno na dohvat ruke.
Navukao sam kratke hlače, majicu i bosonog otrčao do bakinog ulaza. Vrata su bila nezaključana pa sam ušao u hodnik. Začuo sam neki zvuk. «Aha, tu si» pomislio sam i krenuo prema vratima. Vrata su bila poluotvorena i iako sam imao osjećaj da me danas više ništa ne može iznenaditi ugledao sam baku, ponovo širom raširenih nogu, kako si u pičku uvlači poveliki vibrator. Lagano, jedva čujno zujanje i ritmičko uvlačenje i izvlačenje mehaničkog kurca mojoj je baki, koliko sam vidio, priređivalo ogromno zadovoljstvo. Svršavala je dugo stišćući male gumene izdanke uz svoj klitoris, mašući glavom lijevo desno. Baš nije bilo ohrabrujuće gledati ženu koju ste seksali prije samo nekoliko minuta da konačno i pravo zadovoljstvo doživi sa umjetnim kurcem. Naravno, moj je uzdignuti kurac od majice i hlača napravio krasni indijanski vigvam. Ugledala me, i za trenutak se iznenadila.
«Joj, nemoj se ljutiti ali vidio si da maloprije nisam svršila, a bilo bi šteta propustiti takvu priliku, pa sam žureći zaboravila zaključati vrata. Dobro je da si to ti, a ne neka od mojih prijateljica koja bi se potrudila rastrubiti polovici grada u kakvom me poslu zatekla, mada sve one to potajno rade kod kuće. Uđi» rekla je baka.
U sobi se nalazio veliki bračni krevet, sa dva noćna stolića i veliki ormar postavljen uz cijeli zid sobe. Jedan dio ormara bio je širom otvoren. Bacio sam pogled u njega i ostao zapanjen. Bio je pun rekvizita kojih se ne bi postidio ni bolji seksi – shop. Vibratora svih mogućih vrsta, jednostrukih, dvostrukih, gumenih lutki ženskih, muških, umjetna vagina, erotskog rublja, raznih tekućina, filmova, prezervativa, seksi knjiga i časopisa ,a na vratima je visio i jedan sado – mazo komplet.
«Nikad se ne zna kad će mi što zatrebati» rekla je baka vidjevši moj iznenađen pogled.
«Pa kako si sve to nabavila, nije moguće da si odlazila u seks – shopove po to.» upitao sam
«Trst je pun shopova, i sasvim je normalno da žena uđe u njega i izabere si što joj treba. Jedini problem predstavljaju carinici, ukoliko nađu što od toga potrude se da cijela kolona automobila ili cijeli autobus vidi što se nosi» nasmijala se baka.
«Vidim da si ponovno spreman za akciju» rekla je kad je primijetila moju indijansku nastambu «samo da zaključam vrata! Nadam se da nemaš ništa protiv analnog seksa.»
«Imam, ukoliko je u igri kakav crnac sa ogromnim kurcem ili jedan od tvojim maksi vibratora» našalio sam se
«Prvo i najvažnije je klistiranje» rekla je baka i povela me prema svojoj kupaoni.
Samu pomisao o klistiranju povezao sam sa boravkom u bolnici kad sam prije operacije prošao torturu debele medicinske sestre. Baka je uzela sa police u kupaonici neki čudni produžetak i spojila ga na cijev od tuša. «Ovo se inače nabavlja u apoteci, a služi za medicinsko ispiranje vagine, a ja sam otkrila dodatne mogućnosti ovoga», rekla je.
Stala je u tuš kabinu, pustila vodu, naguzila se i lagano uvlačila taj produžetak u svoj šupak. Niz noge joj je počela curiti smeđkasta tekućina. Pogled na to nije bio baš ugodan. Izvukla je produžetak iz sebe i u mlazu ispustila vodu iz analnog otvora. Ponovila je to nekoliko puta dok mlaz nije bio potpuno čist.
«Hajde sad ti» rekla je spajajući drugi produžetak na cijev.
«Pa zar me zaista misliš naguziti» upitao sam.
«Ne, ali bi željela da probaš kako je klistiranje zapravo jedan ugodan postupak samo kad se navikneš.
Naguzio sam se pod tušem, baka je dobro nasapunala produžetak, pustila mlaku vodu. Primakla je tu čudnu kombinaciju mom otvoru, a ja sam se zgrčio.
«Opusti se, ovako nećemo ništa napraviti» viknula je.
Ubrzo se dobrih petnaestak centimetara produžetka našlo u mome šupku. Ponovo smeđa tekućina ne baš krasnoga mirisa, zadržavanje vode u crijevima i ispuštanje u odvod. Prestala je kad sam izbacio potpuno čisti mlaz. Nakon toga smo se još jednom međusobno nasapunali, posvećujući posebnu pozornost intimnim zonama.
Napokon smo otišli u sobu. Baka je iz svog ormara izvukla sjajni stakleni štap, zapravo stakleni kurac, ne pretjerano debeo, ali poprilično dugačak. Izvadila je i kutijicu nekog lubrikanta i sve to ostavila na noćnom ormariću.
Legla je na krevet. Ponovno sam uvalio glavu između njezinih nogu i počeo je lizati. Nisam štedio ni sebe ni nju i ubrzo je cijela njezina vagina bila natopljena slatkastim, pomalo sluzavim sokovima. Okrenula se na trbuh dok je guzicu visoko digla i izložila mome pogledu.
«Liži me, još me liži» vikala je
Uvalio sam joj jezik u vaginu dok mi je nos kružio oko njezinog šupka. Očekivao sam da će usprkos pranju još uvijek neugodno mirisati, ali sam se prevario. Krenuo sam jezikom prema guznom otvoru oblizujući nabranu kožu oko njega. Baka je počela glasno uzdisati, to joj je odgovaralo. Zgrabila je svoje guzove i rastegla ih. Šupak joj se rastvorio a ja sam jezik gurnuo što sam dalje mogao.
U jednom trenutku se odmaknula i rekla: «A sad sam ja na redu»
Legao sam na leđa, a baka mi je kurac uvalila u usta i počela ga žestoko pušiti, lizati i navlačiti. Drugom rukom je mijesila jaja. Na njezin zahtjev okrenuo sam se na trbuh i guzicu visoko dignuo u zrak. Oblizivala mi je šupak, lagano ga masirajući vrhom kažiprsta. Sa nožnog ormarića uzela je stakleni kurac i lagano si ga je gurala u pičku.
«Da ga malo ugrijem» rekla je
Ponovno je legla na leđa. Samo kraj staklenog prijatelja virio je iz njezine gladne pičke. Izvukao sam ga van, dok je baka visoko digla noge i rekla «Stavi mi ga u guzicu»
Podmazan njezinim sokovima umjetni kurac je bez ikakvih problema kliznuo u bakin šupak. Uvlačio sam ga i izvlačio dok je baka glasno uzdisala, držeći noge visoko. Uzdisanje i ječanje bilo je sve brže i glasnije i u jednom trenutku je povikala «Ne još»
Izvukla je stakleni kurac iz svoje guzice i rekla «A sad se ti naguzi»
Pretpostavio sam što me čeka: «Ne želim to» rekao sam.
«Ne budali, da vidiš kako je to dobro, pa nisi se valjda badava klistirao» rekla je
Sa noćnog ormarića je uzela lubrikant, vrhom prsta ga je nanijela malo na moj šupak, a malo na stakleni kurac. Ubrzo sam ga osjetio kako širi moj guzni otvor. U jednom trenutku osjetio sam malu bol, ali je osjećaj zadovoljstva prevladao. Ubrzo je cijeli kurac bio uvučen u moje crijevo. Baka ga je ritmički pomicala, ja sam uživao samo korak od još jednog svršavanja.
Baka se ponovo naguzila «Ajde pojebi staru prasicu u šupak»
Stakleni kurac bio je i dalje zabijen u moju guzicu, gladak i podmazan uporno je želio van. Ja sam svoga tvrtka lagano premazao lubrikantom i naslonio na bakin guzni otvor. Gurnuo sam ga i kurac mi je bez problema ušao u baku. Uhvatio sam je jednom rukom za sisu i gnječio, dok sam drugom rukom nadraživao njen klitoris. Povremeno sam mog staklenog prijatelja lagano vratio u vlastito tijelo. Baka je počela mahati glavom lijevo desno i glasno uzdisati. Pokušao sam se suzdržati da opet prerano ne svršim, ali to nije više bilo potrebno. Baka je pod naletima mog kurca žestoko svršavala. Riknuo sam kao životinja i svoju vruću spermu u snažnim mlazovima ispustio u bakin šupak. Stakleni kurac je kao iz topa izletio iz moga šupka i zazvonio na podu. Srušili smo se na krevet mokri i umorni. Uvukli smo se pod pokrivače nemoćni da tragove naše jebačine isperemo pod tušem. Ubrzo sam zaspao.
Drugo jutro nakon što sam se probudio nisam bio svjestan što se u stvari dogodilo. Ponovo jedan od žestokih «vlažnih snova» bilo je prvo što sam pomislio. Osvrnuo sam se. Bakina soba, ležim u krevetu gol, masnoga kurca, nadraženog, bolje reći nažuljanog glavića, bolnog šupka. Nije to bio san. Baka je ušla u sobu. Zabrinutog lica sjela je na rub kreveta.
«Ono sinoć. Nije bilo u redu. Obadvoje smo popili, ponio nas je trenutak. Užasno mi je neugodno» rekla je
«Bako, sinoć sam imao najljepšu večer u mom životu. I ne moraš se sramiti. Sama si ponudila da mi želiš biti učiteljica. Želim sve to ponoviti sa tobom. Jedino onaj dio sa kurcem u mome šupku bi želio izbjeći, osjećao sam se nekako pederski» rekao sam
«To moraš još shvatiti. Cilj je zadovoljstvo, a ne način na koji do njega dolaziš. Pa sinoć sam ti dokazala da nadraživanjem šupka možeš svršiti, ne moraš imati drugog muškarca kraj sebe. Hajde, obuci se, razmisliti ćemo o svemu nekoliko dana pa ćemo vidjeti. I imam jednu molbu za tebe. Ukoliko mi se što desi, pa ja sam već žena u godinama, molim te prvo isprazni ovaj ormar sa pomagalima. Ne bi željela da netko od rodbine prekopava po njima i sablažnjuje se nad mojim seksualnim životom.»
«Dogovoreno» rekao sam, ustao iz kreveta i izašao iz bakinog stana.
Vjerojatno vas interesira što je dalje bilo. Seksualnost jednog petnaestogodišnjaka zaguljena je stvar. Naravno da sam nastavio odlaziti baki. Isprobali smo cjelokupnu kolekciju njezinih pomagala, isprobali skoro sve položaje koje su dozvoljavale bakine godine, a koje smo pronašli u knjigama. Roditelji su mislili kako obilazim lokalne plesnjake i haračim sa društvom a ja sam bludničio sa bakom.
Prolazile su godine, završio sam srednju školu, upisao fakultet, ali sam prije toga morao u vojsku. Onih famoznih dvanaest plus tri. Nakon šest mjeseci došao sam na redovno odsustvo, kako se to onda zvalo. Stigao sam kući, pozdravio roditelje, i krenuo da pozdravim baku.
«Čekaj, moram ti nešto reći» zaustavio me otac «Toliko da znaš, baka je teško bolesna. Rak.»
Otrčao sam na kat. Baka je sjedila u dnevnom boravku i vjerojatno po mom izgledu zaključila da znam za njezinu bolest.
«Sjedi» rekla je «da malo popričamo» rekla je teškim glasom.
Pričali smo o svemu. Tada sam zapravo vidio koliko je moja baka bila velika i hrabra žena. Borila se sa svojom bolešću iako je bila svjesna da joj preostaje samo nekoliko mjeseci života.
Kada sam odlazio rekla mi je: «One stvari o kojima smo razgovarali, spremljene su u kutiju, samo bi ih trebalo negdje skloniti»
Sakrio sam ih na tavan, u hrpu istih takvih kutija koje nitko godinama nije dirao.
Vratio sam s u vojsku. Samo deset dana prije nego što ću je odslužiti dobio sam telegram da je baka umrla. Naravno otišao sam na pogreb. Nakon što je sve završilo mome ocu, majci i meni prišao je bakin odvjetnik. Dobro smo ga poznavali jer je dio poslova obavljao i za moga oca.
Izrazio nam je sućut i dodao «Pokojnica je prije šest mjeseci kod mene deponirala svoju oporuku i zahtijevala da vas odmah nakon pogreba obavijestim da je njezin jedini nasljednik njen unuk. Svi dokumenti koji to potvrđuju su kod mene tako da će ostavinska rasprava biti formalnost.»
Još jednom se rukovao sa svima nama i otišao.
Mama je bila ljutita. Od kako je baka umrla samo je pričala o tome kako će se riješiti stare krame koju je moja baka godinama čuvala i kako će se napokon preseliti u pravi stan. Njezin prijedlog da zamijenimo stanove odbio sam rekavši da ne želim da se baka okreće u grobu.
Krenuo sam na fakultet. Upravo onaj koji sam i želio tako da mi učenje nije predstavljalo neki problem. Veći problem je bio u tome što su me uopće nisu interesirale moje vršnjakinje. To su primijetili i moji prijatelji, redovito su me viđali sa starijim gospođama s kojima sam izlazio na različita mjesta. Mislili su da sve to radim radi novaca, da me gospođe plaćaju da se s njima pojavljujem u javnosti. Međutim roditelji su bez obzira na mali sukob oko stana financirali moj studij i zapravo sam bio ja taj koji je plaćao izlaske. Očekujući lude noći ispunjene divljim, nesputanim seksom. I povremeno sam dobivao seks, koji je bio daleko od divljeg i nesputanog. U stvari tražio sam baku, ali je nisam mogao pronaći.
Na četvrtoj godini fakulteta, jedan od predmeta predavala mi je Ona, profesorica na lošem glasu kod koje ste trebali pokazati natprosječno znanje da bi prošli ispit. Debelo u četrdesetim godinama, neudana, nepoznate spolne orijentacije. Studenti su je nazivali svakakvim imenima, lezba, nejebača dok sam je ja promatrao nekim svojim očima. Upravo njezina nedodirljivost je u meni izazivala neke posebne osjećaje i odlučio sam je osvojiti. Prvo, dokazati se znanjem, Prvi semestar očistio sam već na kolokvijima, jedini u grupi i prvi nakon dugo vremena. Izabrala me da joj asistiram pri nekim vježbama i tako je krenulo. Lagano sam razbijao ljušturu koju je oko sebe stvorila i uspostavili smo neki čudan odnos. Student i više nego dvostruko stara profesorica. Ubrzo sam i diplomirao, a kratko nakon toga i oženio se za Nju. Majka je podivljala. Umjesto da sam u kuću doveo svoju vršnjakinju, za nevjestu je imala ženu svojih godina.
Seksualno se genijalno slažemo, pomagala koja su neko vrijeme skupljala prašinu na tavanu vratila su se u svoj ormar. Bilo je dosta teško objasniti odakle mi, ali nakon što smo ih počeli redovito upotrebljavati to uopće više nije bilo bitno.
Od tada je prošlo dvadeset godina. Privatizacijom je moj otac došao do jedne male firme, koju je nakon odlaska u mirovinu prepustio meni. Mama je još uvijek ljuta. Profesorica je također u mirovini, izgleda bolje nego ikad. Sada je upravo onih bakinih godina, seks još uvijek izvanredan. A ja sam za tajnicu zaposlio ženu koja me impresionirala svojim znanjem, ne izgledom. Povremeno izlazimo i … čeka moje dijete. I dok se nada da ću se razvesti od «stare babe» kako Nju voli nazivati, «stara baba» i ja biramo odjeću za bebu. Rozastu. Ultrazvuk je pokazao da tajnica nosi pišulinku. A kako ću uspjeti to sve to uskladiti, vrijeme će pokazati.
Objavljeno: 2014-01-11 02:19:02

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0210299 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 1366 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker