Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

povratak na erotske priceLetnji raspust

- -

Kao i obicno za letnji raspust kod mene u selo doputuju brat i sestra od tetice. Medjutim, ovog leta brat nije mogao doci, zbog keca iz matematike. Doputovala je samo sestra, a on je ostao u Beogradu. To je bio kraj prve godine srednje skole. Pubertet me je uveliko drmao. U mojim mislima su bile samo devojke. Pri samoj pomisli na zensko telo, kurac mi se dizao, a kamoli kad bi prosla neka devojka u minicu. Svakodnevno sam mu gulio kozicu po nekoliko puta. Sestra od tetke je bila mladja od mene godinu dana. Zavrsila je osmi razred. Crnka, duge kose, plavih ociju, prcastog nosa i bujnih grudi. Izrazito lepe gradje. Jednom recju, devojka-san. Pocela je berba siljiva. Moji roditeiji, moj brat, sestra od tetice i ja svakodnevno smo brali sljive. Jednog jutra svi smo krenuli u sljivar. Jedino sestra od tetke nije. Ona je bila jos u krevetu. Nije navikla da radi kao mi. Tada mi majka rece da sedim kod kuce, a kad se sestra probudi da dodemo U sljivar. Vratio sam se u sobu u kojoj je Vesna spavala. Seo sam na ivicu njenog kreveta i ukljucio TV. Na programu je bila muzicka emisija. Pevala je Dragana Mirkovic. Tako me je uzbudila da sam poceo da gnjecim svoj kurac. Plasio sam se da se Vesna ne probudi. Nakon pola sata se probudila, uzela daljinski i pojacala TV. Ustala je iz kreveta i pocela je da skace i da peva. 
- Hajde da igramo - rekla je.
Zbunjeno i uzbudeno sam je gledao. Na sebi je imala bele gacice na kojima su se na rubovima videle crne stidne dlacice i belu majcu, koja je bila tako providna da su se lepo videle njene tamne bradavice. 
- Necu - odgovorio sam.
Ona je i dalje navaljivala.
- Ma hajde da igramo.
Pocela je da me vuce za ruku. Svaki njen dodir me je uzbudjivao. Posao sam prema vratima. Vratila me je nazad. Na sebi sam imao samo sorc, tako da uzbudjenje nisam mogao sakriti. Vratio sam se na krevet. Ona je skocila na krevet i pocela je da me gura. Zatim je skoci1a preko mene. Pokusao sam da ustanem, ali ona me je drzala za sorc. Trgnuo sam se da bih ustao. Kako se ona drzala za sorc, sorc je sleteo do kolena. Trenutno sam bio go. Moj kurac je bio napolju na slobodi. Brzo sam povukao sorc nazad. Pocrveneo sam. U zemlju sam mogao da propadnem. Nakon toga dogodilo se pravo cudo. Ona mi je ponovo strgla sorc, ali sada je bilo namerno. Ostao sam kao od majke rodjen. 
Dohvati1a mi je kurac rukom. U trenutku sam pomislio da cu se onesvestiti. Zavrnula mu je kozicu. Stajao sam nekoliko trenutaka nepomican, a onda je ona rekla: 
- Sta je brate, neces da se igras sa mnom?
Bio sam izvan sebe. Dohvatio sam je za sise. Gurnula me je na krevet. Skocila je na mene i rekla da ne mrdam. Bez reci sam je poslusao. Pocela je da mi ga drka. Ubrzo sam svrsio. To je bilo pravo blazenstvo. Nikad do tada se nisam tako osecao U zivotu. Nastavila je da me miluje. Zatim mi je olizala kurac. Ubrzo je postao cvrst kao drvo. Ustao sam sa kreveta i svukao joj majicu i gacice. Do tada u zivotu nista nisam lepse video. Ispred mene je bilo pravo savrsenstvo. Legla je na krevet i rasirila noge. Polako sam legao pored nje. Lizao sam joj telo, pa sam se prebacio na njeno prelepo medjunozje. Tako je lepo da sam mogao da je pojedem. Konacno sam prislonio kurcic medju njene noge. Polako sam ga ugurao. Dok sam prodirao u nju glasno je zajecala. To me je jos vise uzbudilo. Poceo sam u ritmu da se pokrecem. Prodirao sam u nju gore-dole. Blizio sam se vrhuncu. Osetio sam kako mi steze kurac. Pocela je da se uvija ispod mene. Glasno je jecala. Bila je na samom vrhuncu. Svrsavala je. Ubrzo sam svrsio i ja. Lezali smo desetak minuta nepomicni. Medu njenim nogama je bilo malo krvi. Kurac mi je bio krvav. Shvatio sam da je bila nevina. Bio sam i ja. Sta je, tu je. Posle jebanja nema kajanja. Obukli smo se. Carsav je ubacila u ves masinu i otisli smo u sljivar. Tetki je za carsav rekla da je dobila menstruaciju i upropastila carsav. 
- Ne sekiraj se, desava se to, - odgovorila joj je tetka.
Naredna tri jutra dogodilo se isto. Opet smo se igrali u krevetu, ali vise nije bilo krvi. Kad bi majka saznala sta se stvarno dogodilo, mislim da bi me ubila. To leto je bilo ludo i nezaboravno. Prvi put, pa jos sa sestrom od tetke. Bilo je sta je bilo. Bili smo klinci. Sad me je sramota kad ovo pisem, ali moram sa nekim da podelim svoju tajnu (sramotu). 

povratak na erotske price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0090091 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 1095 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker