Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

povratak na erotske pricePUTOVANJE

- -

Putovala sam za Nis poslovno, puna nade i iscekivanja Trebalo je da se sretnem sa veoma bitnim ljudima i uradim deo veoma vznog posla. Ponela sam nekoliko casopisa da bih citanjem prekraitila vreme i put ucinila zanimljivijim. Izmedju ostolog, u tasni mi se nasla i 'Pan erotika". Iako nisam bila sama u kupeu, odlucila sam da je prelistam. Citala sam jednu pricu pokusavajuci da ne promenim izraz lica, kada sam na sebi osetila pogled. Pokusavala sam da ga ignorisem, al ' kada sam presla na razgledanje fotogrofija, diveci se nabreklim kurcevima i zavideci picama koje su zadovoljavali odlucila sam da sklonim casopis i pogledam neznanca preko puta... Bio je veoma zgodan koliko se iz sedeceg po1ozaja dalo zakljuciti, mojih godina, a kada su nam se pogledi sreli osetila sam se postidjeno i potpuno rozgoliceno. Pribijala sam noge jednu uz drugu osecajuci toplinu koja se sirila telom. Pokusala sam da prekrstim noge, al sam postigla jedino to da mi se suknja jos vise podigla, sto mi je delimicno prijalo, jer je omogucilo kakvo-takvo strujanje vazduha izmedju carapa i haltera... Zazmurila sam pokusavajuci da se smirim zadremala.
Kada sam se trgla, neznanac preko puta se seretski nasmejao, i osetila sam da nam se kolena dodiruju. U stvori on je bezobrazno smestio svoju nogu izmedju mojih, tako da je usled kloparanja voza, dodir je bio neizbezan.
Spustila sam svoju suknju koliko sam mogla, svesna da nisam mnogo postigla. Pogledala sam ostale saputnike i osetila olaksanje kada sam shvatila da niko ne obraca poznju na nas. Bilo me je stid ol sam bila svesna toga da sam napaljena i da se moja zelja poklapa sa neznancevom...
Posla sam napolje da se malo osvestim i dodjem k sebi al kada sam ustala, "Pan erotika" se nasla na podu, sirom otvorena na mestu gde se jedna raspaljena picka nabijala na divan primerak kurca u punoj svojoj velicini. Ne znajuci sta da radim, sagnula sam se da podignem svoje novine, i skoro da sam se nasla svom saputniku u krilu. Osetila sam snaznu ruku ispod suknje. Tutnula sam casopis u tasnu i izjurila napolje. Osecala sam da gorim celim telom. Pokusala sam da se smirim, da se povratim bar toliko da se kontrolisem, ali sve je bilo uzalud Vozovi su oduvek bili predmet moje fantazije.
Vracajuci se ka svom kupeu, najpre sam srela konduktera i ucinilo mi se da me je cudno pogledao. Odmah iza njega, stajao je moj saputnik i u ruci drzao moju tasnu! Kada sam dosla do njega i htela da se pobunim, tasna se nasla na podu, a njegove ruke na mojim sisama. U uskom hodniku je bilo nemoguce bilo sta uciniti cak i da sam htela.
Jedna ruka mi je mesila sisu, a druga me cvrsto stezala za butinu, dok me je vreo dah golicao po vrotu i potiljku. Hrapavim glasom mi je sapnuo da podjem ispred njega. Sada je obe ruke obavio oko mog struka i cvrsto me stezao. Prosli smo nekoliko vogona, stigli do jednog zakljuconog kupea, otkljucao ga je i konacno smo bili sami. I dalje sam mu bila okrenuta ledjima, sada su njegove ruke vec slobodno sarale ispod suknje, kada mi je gurnuo jezik u uho, a zatim prosaptao:
- Sada ces doziveti jednu seksi pricu i pravu, pravcatu jcbacinu!
Okrenuo me je prema sebi i poceo pozudno ljubiti uzvracala sam uvijajuci se ose-cajuci na stomaku nobreklu ispupcinu. Tako mi je silovito zavlacio jezik da sam jedva dolazila do daha,privijala se uz njega, stenjala, dahtala. Njegove ruke su me hvatale zs dupe, cas preko suknje, cas zavlaceci se ispod. Vec tada sam bila potpuno van sebe, isgublje-na u vremenu i prostoru. Ljubio me je po licu, ujedao po vratu, pa mi je raskopcao bluzu iz koje su jedna po jedna ispale sise sa isturenim, majusnim bradavicama koje su njegova usta spremno doekola... Spustila sam ruku do njegovog slica, otkopcala ga i kroz gacice pocela da masiram predmet svojih zelja i pozude. On se na brzinu oslobodio odetce, a mene je skinuo samo do pola, tako do su mi sise slobodno poskakivale. Ljubila sam go po stomaku, grudima, vratu. Noge nas vise nisu drzale. Razvukao je sediste i zavalio se u njega, dok je mene postovio tako do klecim pored njega, spremna da mu popusim. Nje-gove ruke bile su medju mojim nogama, jedna od napred druga odpozadi. Znalacki je gurao prste, stiskao, milovao, zavlacio. Lizala sam mu pomamno, dodirivala jezikom glavic, obuhvatala usnama ceo kurac, cas se zadzavala samo na glavicu. Rukama sam mu mosirala nobrekla jaja. Nije mi dozvolio do svrsim, vec me je blago odgurnuo, rozvukao sediste preko puta, podigao noge, a mene postovio tako do sam ga opkoradcila sa gla-vom nabijenom na njegov kurac. Smokao mi je gacice, onoliko koliko su halteri dozvoljavali i poceo igru svojim jezikom po potpuno raspaljenoj picki. Rukama me je cvrsto drzao oko struka, tako da je diktirao tempo kojim mi je nobijao kurac u usta. Pusila sam pomahnitalo, tako da smo svrsili, on meni u usta, ja nabijena na njegov jezik Kurac mu je i dalje bio tvrd u punoj velicini i snazi, kao da se nista nije dogodilo.
Malo me je milovao i ljubio, govorio mi kako sam prava picka, kako zeli vecno da me tuca jer znam kako da ga raspametim. Posta-vio me je tako da sam lezala na ledjima, otkopcao samo jednu stranu haltera i skinuo mi crne, cipkaste gacice samo sa jedne noge.
Podigao mi je jednu nogu na naslon sedista, a drugu spustio na pod. Smestio se tako da se kurac nasao tamo gde treba, ali samo za trenutak Kad ga je dobro navlazia, podigao se i smestio ga medju sise, koje je uhvatio rukama i stegan svoj kurac. Nisam nista slicno nikada duzivela, valjda sam zato bila tako poslusna, iako sam onako raserecena vapila za kurcem medju nogama. Klekao je ispred mene, podigao mi noge na ramena poceo setati kurcem po mojoj raspaljenoj picki, kada su se vrata otvorila. Kondukter nas je samo za trenutak posmatrao, progutao knedlu, prisao i strpao mi svoj kurac u usta. Bilo mi je neprijatno, ali bih lagala kad ne bih rekla da je to bilo ispunjenje mojih dav-nasnjih fantasija.
Moj saputnik me je znalacki tucao, kao da se nista nije promenilo, a kondukterov kurac u mojim ustima je brzo dostigao svoju punu velicnu i tvrdocu. Bila sam poslusna i spremna da ih obojicu zadovoljim. Jedan mi se zestoko nabijao u picku, jebao me kao niko pre, drugom sam drkala, dok me je on mazio, milovao po celom telu, lizao i gricako brada-vice, strpljivo cekajuci svoj red. Kad ga je docekao, zavalio se u sediste i smestio me sebi u krilo. Nabijala sam se pomahnitalo,poska-kivala i stenjala. Tucoli smo se u ritmu kloparanja voza. Kado sam malo predahnula (posle ko zna kojeg orgazma), postvili su me a klecm na sedistu, a oni su me jebali s guza, takmicarski raspolozeni 'ko ce jace i zesce da utera". Mislila sam da ce me pocepati ta dva ogromna, pomahnitala kurca. Narovno, uzi-vala sam beskrajno. Okrenuli su me na ledja i
poprskali ostatkom sperme, zatim smo svi troje polegali jedo preko drugog. Lezeci tako usudila sam se da ih pozelim obojicu istovre-meno, sto sam i izgovorila.
Njih dvojica su se samo pogledsli kurcine su vec bile spremne i igra je mogla da pocne. Kondukter je legaop reko sedista, op-koracila sam ga i lako se nabila na njegov kurac. Legla sam preko njega, i izguzila se sto sam vise mogla. Dve snazne sake su se nasle na mom dupetu, stezuci ga i razvukle ga koli-koje to bilo moguce. Drugi kurac je poceo da prodire. Brzo smo ubvatili ritam, osetila sam najpre polako, zatim sve zesce nabijanje pomahnitale kurcine u moje dupe. Bolelo me je, sve troje smo stenjali, vikali jaukali vise od zadovoljstva, manje od bola. Imala sam uti-sak da ce me rasturiti pocepati na pola Ipak zadovoljstvo je bilo potpuno i neopisivo.
Dozivela sam pravu, pravcatu jebacinu (koko mi je na pocetku obecao moj saputnik) koja je zavredela da ostane zabelezena i na-dam se, objovljena u "Pan erotici" koja je i sama tome doprinela...

povratak na erotske price

:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0049868 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 391 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker