| 3. Opšte teme > Politika, filozofija...  > Da li postoji socijalna politika Vlade Srbije prema zaposlenima u privatnom sektoru? Ukoliko takva politika postoji u kojoj meri se sprovodi?

| 
	| Oldalak : Elõzõ  1  [2] |  
    | Pera1 | #1 |  
    | Posts: 2 

11. Jan 2010. 13:55:23
 | Da li postoji socijalna politika Vlade Srbije prema zaposlenima u privatnom sektoru? Ukoliko takva politika postoji u kojoj meri se sprovodi? 
 Svedoci smo sve veceg nezadovoljstva zaposlenih u privatnim firmama. Na primer, u usluznim delatnostima prodavci se retko smeju. Izgledaju depresivno i utuceno. Lose su placeni, obuceni, i ponekad kad vas pogledaju kao da kazu: -Izbavite nas odavde!
 Da nevolja bude veca, u mnogim privatnim firmama zaposleni zenskog pola izlozeni su seksualnom teroru od poslodavaca i nadredjenog osoblja. Da li Vlada nesto preduzima u cilju sprovodjenja kaznene politike prema seksualnim nasrtljivcima u privatnom sektoru?
 Buduci da su neki politicari inkognito vlasnici privatnih preduzeca, pretpostavljam da bi kao takvi trebali da imaju vecu odgovornost prema zaposlenima u svojim firmama.

|  |  |  
    | sreckomacuga | #16 |  
    | Posts: 3 

31. Aug 2012. 19:51:54
 | Gori li i tamo nesto, Milice? 
 Ja evo nosim gas-masku zbog ovih požara. Rekoh da se kojim slucajem nije zapalila ta banka, pa mi ne odgovaraš.
 |  |  |  
    | duhbogomoljke | #17 |  

03. Sze 2012. 20:10:20
 | 
 U ovoj banci vlada duboko zamrzavanje. Nema opasnosti od pozara. Zanijela sam se citajuci strucnu literaturu o menadzmentu. Poslacu ti pare kad pronadjem sef.
 Uuuu, da vidis: " prof. dr Rajko-prakticne vjezbe iz menadzmenta. Majkina sreca. Bas je zasluzio taj put na Ostrvo srece.
 |  |  |  
    | stalozen | #18 |  
    | Posts: 15 

27. Sze 2012. 16:54:50
 | privatni sektor? 
 U Srbiji danas, cisto robovlasnistvo. Pa i robovi u srednjem veku nisu umrli od gladi. A imali su i smestaj (mesto za prespavati).
 Ironija je da danas zaposleni u Srbiji u privatnom sektoru ne mogu da priuste istovremeno oba navedena (ne racunajuci: Mlade i zgodne zenske lakog morala, i sincice ili cerkice, po principu ja tvom dam dobar posao a ti mom-uglavnom kosovara koji su prodali kosovo za 10x realne vrednosti).
   |  |  |  
    | Tweetily | #19 |  
    |  Posts: 2586

29. Sze 2012. 20:30:44
 | Šta je bre ova tema? 
 Telefonski imenik B. nickova

-----------------
 "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
 |  |  |  
    | Fillipp | #20 |  
    | Posts: 1 

30. Sze 2012. 03:37:29
 | Tema se odnosi na zakonom legalizovane lopove 
 Tema je o onima koji su sve pokrali, a prave se posteni i patriote
   |  |  |  
    | Tweetily | #21 |  

30. Sze 2012. 11:14:54
 | alo Filipe... 
 ...pa ti ode u æorku... nema veæeg mahera u pomenutoj delatnosti od ministra finansija.

-----------------
 "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
 |  |  |  
    | Dinko1 | #22 |  

06. Aug 2013. 03:28:18
 | Kupio sam gaæe i cipele 
 Kupio sam gaæe i cipele. Æe se brèkam sa cipelama u pliæaku.
 |  |  |  
    | Tweetily | #23 |  

06. Aug 2013. 14:45:29
 | 
 si platio porez na brèkanje, a

-----------------
 |  |  |  
    | Dinko1 | #24 |  

10. Aug 2013. 12:32:41
 | 
 æe platim ako ne bude neka reklamacija. moram da poglednem što mi je preostalo u kesici.
 |  |  |  
    | Tweetily | #25 |  

11. Aug 2013. 13:42:21
 | 
 maèak Pero ti uvek može pribaviti ako nemaš, samo ga je teško naæi u ovo doba...

-----------------
 |  |  |  
    | MARINN | #26 |  
    |  Posts: 63

17. Okt 2013. 04:16:03
 | 

|  |  |  
    | Tweetily | #27 |  

17. Okt 2013. 04:26:45
 | 

-----------------
 |  |  |  | Oldalak : Elõzõ  1  [2] |  |  You haven`t enough privilegies to reply in this forum.

|