Strani : Previous 1 . . . 9 10 11 [12] 13 14 15 . . . 28 Next |
dea
|
|
04. Mar 2005. 03:02:22
|
Nije moja pesma, ali je deo mene...
(Goran Karan i Jelena Radan)
Dok ne dodirnem tebe, dok ti ne èujem rijeè nikad smirit’ se neèu. Dok mi nemirnu dušu s tvojom ne stave leæ’ nikad smirit’ se neæu.
Dok mi ljubavi voæe ne naraste uz put, dok mi najdraže oèi tvoje ne kažu kud, dok mi drvo života nema boju tvog sna neæu znat’ da živim ja.
Èuvaj me kada jesen doðe, kad su zvjezde hladne, a na usne padne gorko crno grozðe. Èuvaj me kada jesen doðe, da ne zadrhtim ako ljubav proðe.
Dok sa usana mojih ti ne okusiš mošt, nikad smirit se neæu. Dok ne proliješ vodu, dok ne poželiš još, nikad smirit se neæu.
Dok mi ljubavi voæe ne naraste uz put, dok mi najdraže oèi tvoje ne kažu kud. Dok mi drvo života nema boju tvog sna neæu znat da živim ja.
Èuvaj me kada jesen doðe, kad su zvjezde hladne a na usne padne gorko crno grožðe. Èuvaj me kada jesen doðe da ne zadrhtim ako ljubav proðe.
|
|
Arwena
|
|

25. Apr 2009. 01:52:13
|
Oktobar 1864 - Glasovi
Nikada u mraku ne prièaj da sve nas èeka isti kraj... Kada vidim povorku crnih zastava, èujem glasove podzemnih svetova...
Tvoje ime neko proziva osmehom nemih usana... Otvara se bezbroj zemljanih postelja, veæ ustaju sablasti proteklih vekova...
Gledam kako te odnose nevidljivim rukama... Bojim se, stežem te i ne dam nikome... Verujte usnama, mojim malim prstima - neæete ga odvesti nikada, nikada!!!
Otvara se bezbroj zemljanih postelja, ustaju sablasti proteklih vekova, vekova...
----------------- Magiènim reèima uspem da umirim druge, ali ne i sebe. Reèi su mi i oružje i lek, mogu nekoga njima da uništim, ali i da podignem sa dna. Smiruje me misao o Ljubavi. Sveobuhvatnoj.
|
|
okisha
|
|

25. Apr 2009. 02:21:52
|
http://vivirlatino.com/i/2008/11/depression.jpg
Ibrica Jusic - Macka
U gradu nije vazno ime u praznoj sobi, kaze prica i u sred ljeta, u sred zime ja vidim tuznoga mladica
On zivi sam i k’o zanesen u svome svijetu od papira a vani sunce, kisa, jesen a vani vergl nesto svira
No jednog dana sum kraj vrata to netko neznan uci zeli u njegov zivot poput tata da njegovu samocu dijeli
A vani zima, vani snjezi i pored praga macka lezi on pruza ruke k’o da sanja a vani zora, svijetlost danja
No u tom casu, u tom trenu pred sobom vidje nagu zenu i on joj rece, budi moja a ona kaze, ja sam tvoja
I sve sto ima mladic skupi i stavi trgovcu na vagu da prstenje od zlata kupi i haljinu za svoju dragu
Da, zlato zeli, al’ ne haje za skromnu halju sto joj daje i tuzni mladic svako vece u novu kradju opet krece
Jer on je zeli, on je ljubi i volio bi da je mazi a zna da svoju ljubav gubi bez darova i ruku praznih
I rijesi sada, jos ove noci u zadnju kradju on ce poci i u zoru se mladic vrati da strasnim novcem ljubav plati
I donese joj dragi kamen u svijetu najveci od sviju u kom se kao jedan plamen sve vatre ovog svijeta kriju
I vidje, zena ruke pruza i ljubi kamen kao muza i kao sto njega nikad nije uz tijelo hladan kamen grije
I dok se njemu lice grci u sobu udje mis i trci i kao macka skoci zena na plijen se baci istog trena
I stigne ga, a njeni zubi vec traze meso koje pece i zeni koju mladic ljubi sa kuta usne krv potece
U strahu maldic oci sklopi te strasne slike neka odu on vidje ladju sto se topi i svoju ljubav na tom brodu
A kada opet nadje snage on digne vjedje, zene nema i tada mjesto svoje drage on vidje macku kako drijema
Kroz prozor udje svijetlost danja on pruza ruke k’o da sanja sad opet samo macku ima a vani studen, snijeg i zima
-----------------
. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
|
|
maskembal
|
|

02. Maj 2009. 19:08:21
|
care for you...wolfsheim
And when Winter comes around You’ll need your winter shoes. But if winter’s still about To get too cold for you, You’ll need someone to keep you warm...
Someone to help you through the storm… Someone who’s good... Doing no harm... ...and he’ll say...
...I care for you... I’m there ... I’m there for you...I care...
And when the time is right You’ll wear your wedding shoes. And if this life still seems to be Not quite enough for you, You’ll find someone to help you out... Someone to miss and dream about THAT BEING IN LOVE... IS DOING NO HARM!!! ...and he’ll say...
...I care for you... I’m there …I’m there for you... I care...
----------------- ko hoce - trazi nacin, ko nece - trazi razlog
|
|
Carica_Aurora
|
|
02. Maj 2009. 22:01:38
|
Psihijatrijski slucaj
Bila si margareta, pristojan poljski cvet. Zlatna nevina jabuka u grmu sirotog Adama, jaka. Toga proleca u vazduhu nije bilo opasnog mraka. Sreca u sjajnim zelenim ocima pesnika. Blagostanje tek uplovilo u luku zagonetnog Shekspira. San je ostvaren, ne treba gubiti nadu. Bio sam spreman da pretrcim 10 kilometara ispred vremena, da preskocim sam sebe... Napisem knjigu za Nobelovu nagradu. Mislio sam da je zena, a bila je ptica a ptica sto je znala to je cvrkutala! Opasno vidjenje sveta,uzaludnost dodira. Od ljubavi se ne zivi i tome slicno. Draga moja Lidija _rekoh joj,gotovo skepticno_ Zivimo u savremenom svetu a tako smo na momente dekadentni sem jarkog sunca koje nas cini razgovetnim, manje mudrim a vise srecnim. Zivot nam kroje razni jebivetri. Prijatelji sto nas varaju Profesori sto nas uce a posle proveravaju. Trgovci na Terazijama, Ocevi sto nas samaraju. Ljubavnice sto nam umesto normalnosti nude zadnjice da bi svoju relativnu nevinost sacuvale za brak i sve to masno naplacuju. A ti mi kazes od ljubavi se ne zivi... Video sam je u pozoristu. Gledali smo "Ljubavnu reku." Dramu siroke lepote i prikrivenog bluda Liricne prefinjenosti i pohote ...Kako to samo Carska Rusija ume.... Upoznao sam se sa glavnom glumicom. Isli smo u bioskop gledali rasnu i nagu Mariju Snajder slatko tupavog hermafroditnog Hofmana Retku pticu medju zvezdama. Bili smo andjeli. Moji prsti na njenim prstima Njene usne na mojim usnama. Mislio sam da je vodim na Skadarliju da oseti beogradsko leto, jednom i nikad vise mladost neznu. Da proba pljeskavicu i kriglu piva. Mislio da je vodim na more zuto,plavo,sivo.... Sreli smo se na fakultetu a moglo je biti i u kosmosu ili bilo gde, rekoh joj..ja sam teski revolucionar i ne biram sredstva da dodje do rata Ti samo uci skolu polozi sve ispite. Zaboravi tvoju sklonost ka intelektualnom. Vraski cuvaj svoju realtivnu nevinost za buduce imbecile, mile dragane koji masovno kao skakavci u bogatom ruhu nailaze. Rece mi da sam lud.Kakva ljubav? Da sam redak primerak za kliniku da sam fantasticna budala emotivno pseto...
.................................................................................. Bice mnogo ako nastavim...................................... nastavak sledi.................................................
|
|
Arwena
|
|

03. Maj 2009. 14:55:00
|
Eva Braun - Odvedi me iz ovog grada
srecni ljudi dolaze u srce grada srca devojaka su otvorena u srcu grada sve je u redu kada si u srca grada
najbolji lokali se nalaze u srcu grada rekordi na fliperima padaju u srcu grada celu noc sam lutao od bara do bara a u zoru sam dosao na tvoja vrata jer sam morao da ti kazem
odvedi me iz ovog grada odvedi me ne zelim ostati ovde odvedi me iz ovog grada
dosao sam ujutro i doneo vino seli smo u kola i bilo nam je fino vozila si brzo praznim ulicama radio je svirao a ja sam rekao
odvedi me iz ovog grada odvedi me ne zelim ostati ovde odvedi me iz ovog grada
----------------- Magiènim reèima uspem da umirim druge, ali ne i sebe. Reèi su mi i oružje i lek, mogu nekoga njima da uništim, ali i da podignem sa dna. Smiruje me misao o Ljubavi. Sveobuhvatnoj.
|
|
Delko
|
|

11. Maj 2009. 16:27:34
|
- Jesi l cuo da ce sutra padati dinari s neba? - Nisam
- A jel verujes da ima tica sto donosi kolace? - Ne verujem.
- Jesi l cuo da ima negde gde je stalno leto? - Nisam.
- A je l verujes da u radiju zive mali ljudi? - Ne verujem.
- Mars odavde iz naseg sokaka, kad ne umes da sanjas. Da te pokrljam na pola - kao lebac. Eto!
----------------- -------------------------------------------------------------------------------- "Nije važno protiv kolike sile se boriš, veæ kakvu Svetinju braniš" ******** ******* ********* ******** ******** ******** Snaga Èopora su vukovi, a snaga vuka je Èopor
|
|
okisha
|
|

20. Maj 2009. 15:40:47
|
Ibrica Jusiæ Volim te uvijek i kada se budis i kad na licu sminke nemas i kad si ljuta i kad se cudis i kad bez mene na ples se spremas uvijek te volim hocu da znas volim te ne znam kako da odolim u svakom slucaju te volim.
Volim te kad si bleda i sjetna i kada bore imas na licu volim te kad si divlja i sretna i kad u ruci drzis pticu kad nista neces da mi das volim te ne znam kako da odolim u svakom slucaju te volim.
Volim te uvijek i kada sanjas kad ne pises mi kad te nema i kad od mene stalno se sklanjas volim te kad si po sve nijema kada sutis poput ribe bas volim te ne znam kako da odolim u svakom slucaju te volim.
Volim te uvijek cak i tada kad ne volim te kad si sama kad vece pada iznad grada volim te kad se pravis dama kad ne volis me kao sada u tome i jeste zivot nas u svakom slucaju te volim...
-----------------
|
|
Bebe
|
|

20. Maj 2009. 15:54:03
|
Baš....
http://www.youtube.com/watch?v=TeTqTNbswys
-----------------
Prihvati svaku stresnu situaciju kao pas...Ako je ne možeš pojesti ili igrati se sa njom,jednostavno se popiški na nju.... ... ...
|
|
okisha
|
|

20. Maj 2009. 16:24:59
|
http://www.youtube.com/watch?v=1jukhX3iIzI
-----------------
|
|
Bebe
|
|

21. Jun 2009. 00:47:43
|
Kad mi dodju lutke, a ti me ne diraj, sacekaj na tren, sacekaj, posle 5 minuta kao dete kajem se, pa te molim, poljubi me.
Sve na svetu sto postoji,sve sam tebi ja, osecam i znam, jedina, sta je to sa nama, ma reci slobodno, zasto nismo zajedno.
Znam da nisam andjeo, al’ volim te, poveruj u dodir moj, i prepoznaj me, nisam andjeo, al’ veruj mi, ako ne znas ko sam ja, ljubav zna.
I kosa tvoja pod mojim noktima, tvoja ruka bol otima, pusti nase djavole, da potonu na dno, mi smo ljubav, to je to.
I polako, i lepo sa mnom treba ni sama ja sebe ne razumem i polako , zar ima milog Boga, i padam ja na kolena, za mene treba ???
-----------------
Prihvati svaku stresnu situaciju kao pas...Ako je ne možeš pojesti ili igrati se sa njom,jednostavno se popiški na nju.... ... ...
|
|
maskembal
|
|

19. Jul 2009. 02:02:59
|
sira, kruha, vrhnja, mleka, jajca i krompiiiraaaa, jajca i krompiiiraaa, jajca i krompiiiraaaa
nemoj da mi zaostajes, jajca i krompiiiraaaa, jajca i krompiiiraaa, jajca i krompiiiraaaaa
|
|
_Joker_
|
|
23. Jul 2009. 16:08:59
|
jaka pesma
http://www.youtube.com/watch?v=jppkff5mk34
----------------- I’m a joker I’m a smoker I’m a midnight toker I sure don’t want to hurt no one
|
|
maskembal
|
|

24. Jul 2009. 11:04:41
|
ova pesma... jooooj
http://www.youtube.com/watch?v=oLqvRWnh9Y0
|
|
Crnkaplavusa
|
|

24. Jul 2009. 18:59:58
|
Vesnik svadbe po sokaku svuda je brinu snajke sta ce koja mesiti neko m’i se, kanda, skoro udaje pa, cuj moralo se i to jednom desiti
Tu livadu ja sam prvi kosio ma pricam vise nego sto bih smeo ajde, odavno bih je zaprosio da sam samo hteo
Vetric glanca krune granja tamis nosi par lokvanja racun svedi, sta sad vredi mladost tricava
Nevazno je to sve skupa secanje je smesna lupa koja sitne stvari uvelicava
Oprezno s tom violinom ona cezne za tisinom ko da skakljas andjelcice vrhom gudala
A nju nemoj pominjati nece svet zbog toga stati nece biti prva sto se udala
Nista lakse nego sebe slagati nista lakse neg’ se nasmrt opiti i nista teze nego zalud tragati od sto drugih nju sam probo sklopiti
Srce cupka, al misao okleva ceka da se stvari same dese a tuga lepse zvuci kad se otpeva pesma sve podnese
Bog je katkad pravi seret na strmini doda teret i potura nedohvatno da se dohvati
Bog je dobar kako kome bolje ne pitaj o tome ucutacu ili cu opsovati
Polagano, sanji-baci ti si znao sta mi znaci ko da heklas paucinu vrhom gudala
Kad pred crkvom baci buket neka padne, kao uklet neka bude zadnja sto se udala
Samo bol je u zivotu siguran srecu nosi neki postar jako spor neka, samo ovu noc da izguram sutra cu vec naci dobar izgovor....
----------------- Imam problem za svako rešenje
|
|
Strani : Previous 1 . . . 9 10 11 [12] 13 14 15 . . . 28 Next |
|
You haven`t enough privilegies to reply in this forum.
|