Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Zdravlje & telo > Put do boljeg zdravlja

SANYA #1

Odgovori: 4160


02. Maj 2007. 17:23:37
Put do boljeg zdravlja



Zivela je uobicajn zivot kao i svaka zdrava zena uz klasicne sitnice i zivotne obaveznosti koje su pratile njen svakodnevni zivot sve do njene 28.godine .
Tad joj se iznenada pocela sasjedati kicma, bolovi koji su pratili to stanje bili su toliko mocni i stalno prisutni da je neprestano pocela dobivati vakcine i lekove protiv jakih bolova .
Vrhunac njene bolesti oznacila je 2000 godina, vise nije mogla da se toliko krece koliko je zelela, bolovi su postajali iz dana u dan sve jaci a lekovi protiv bolova postali su nekoristni, po upotrebi nji vise nije osetila ublazitih bolova .
Doktori koji su redovno pratili njenu bolest izjavili su joj da u roku od godine dana ili dvije vise se jednostavno nece moci samostojno kretati i kroz reci su nakazivali da se polako pocne psihicki spremati na invalidska kolica .

Bolovi su se poceli umnozavati, vise nije imala problema samo sa kicmom, pojavio se problem i visokog pritiska, zatim i napadi na bubrege, kad je pomislila u svim tim bolovima da joj se nista vise gore nemoze da desi, saznala je cak u tome momentu da je obolela za rakom na maternici, odmah za tim sledila je operacija gde joj je hirurg odstranio samo deo maternice, nakon operacije ipak obecavajuci recima hirurga da je sad sve o.k., ipak nije bilo sve o.k. odmah nakon dva meseca ponovo je sledila ista operacija sa potpunim odstanjenjem maternice .

Nakon 2. operacije dok je bila na rehabilitaciji, donela je odluku u sebi da ce nakon svih negativnih izdesavanja pokusati da promeni barem djelomicno svoj zivot, od nacina ishrane, do promene u misljenju i razmisljanju, delovanju, aktivnosti …

Prelomnu godinu dozivela je bas u 38. godini u kojoj nije promenila samo jedan deo svog zivota vec nacisto, proslost vise nije postojala, ni onaj stari zivot vise nije postojao, poceo je novi zivot .

Donela je nekoliko velikih odluka, promenila je ne samo nacin ishrane i ostale sitnice, stvari, prelazila je na vece stvari, promenila je zivotnu sredinu i tad je cak upoznala svoga sadasnjeg supruga .
Njen novi nacin ishrane znacio je samo »presna hrana«, presno voce & povrce i sokovi .
Kad je jela voce, jela je u jednome obroku samo jednu vrstu voca, nije ga mesala, sem povrca zbog salate .
S novim nacinom ishrane osecala se je mnogo bolje .
U jednim momentima probala je skuvano povrce od kojeg se je kasnije osecala mnogo gore .

U 40. godini sa svojim suprugom i ako veoma krhkog zdravlja sjela je na biciklo i pocela da biciklari po 40 kilometara svakodnevno, bolovi su bili i dalje prisutni ali zelja i njena neverovatna odlucnost po promeni bile su jos jace, zbog kojih se je cak odlucila napustiti svoj posao .
Kada je sa svojim suprugom sa biciklom stigla u Bech, sjeli su na avion koji je leteo za zapadnu Australiju po kojoj su sa biciklom biciklarili punih 9 meseci, od tud su put nastavli za Indoneziju, Nepal, sledila je Indija, Pakistan, Iran pa sve do Turske iz koje su se sa avionom nakon skoro dvije godine dana biciklarenja vratili konacno kuci .

Srela je mnogo zanimljivih osoba, sve su to bile osobe kojima su putovanja nacin zivota, najveci utisak na nju je ostavila Australija i njeni opusteni ljudi, koji ne mare i neopterecuju se toliko za sitnice koliko u Evropi .
Ipak svi ti lepi utisci nisu joj mogli ublaziti njene bolove, ali za nju je taj period nakon putovanja bio tek pocetak radosti .

U jednome rehabilitacijskome centru kod kuce neko je vreme bila smestena u vili toga centra, ispred toga objekta stajao je kip grcke boginje zdravlja Higieje, kojoj se je cesto obracala sa molitvama .

Kad je stigla kuci u njenoj kutijci za pisma pronasla je pozivnicu »kluba prirodnog zdravlja« , pisali su joj o njenoj boginji zdravlja, kojoj se je i sama obracala cesto dok je bila u vili rehabilitacijskoga centra .
Pitala se je odkuda im njezina adresa, cak iz klub zdravlja nisu kasnije znali objasniti kako su dosli do njene adrese .

Uz to drustvo odlucila se je da obidje zajedno sa ostalima clanovima Juznu Ameriku tacnije Brazil, gde su bivali(bili) i cesto vise sati svakodnevno meditirali u jednome centru prirodnog zdravlja .
Nakon toga maloga ogrevanja/ zagrejavanja otisli su do poznatoga brazilijanskoga bioenergicara .
Naglasila je da je taj bioenergicar na njoj zbog svojih duhovnih operacija i zbog nacina rada sa ljudima ostavio veoma velik utisak .
U jednome momentu prepustila mu se i pocela da meditira, kad je poceo da je zdravi, rekla je da je iznenada osetila veoma mocno svoju kicmu .
Sem meditacije i energetskoga lecenja bioenergicara, u tome prirodnome centru ukljucena je bila i kristaloterapija, naglasila da je od svega najvise vremena poklonila meditaciji u kojoj je dozivela cudovito stanje, opisuje neko promenito stanje svesti, u kojoj je osetila iznenadni mir i osecaj srece, kao tad kada smo mnogo zaljubljeni, ali od svega toga najinteresantnije je iskustvo u tome centru dozivela u zadnjoj meditaciji, koju je cak neko snimio, naime dok je meditirala ruke joj se pocele same premicati i od tada kaze da i sama ima sposobnost lecenja drugih osoba .

Kada je stigla natrag kuci, pocela je da istrazuje sta se s njome desava, obratila se je dvojici poznatijim bioenergicarima, koji su je spoznavali /poducavali na seminarima sa teorijama, kasnije i sa prakticnim delom, celo vreme dok ih je slusala i dok su je edukovali o raznim gibovima, dobila je utisak da je sve to ona prakticirala u Brazilu na zadnjoj meditaciji .
Nakon potpunoga ozdravljenja kicme (vise nije primla lekove protiv bolova(, uravnoteznog pritiska i od ozdravljenja raka, ponovo se je vratila u Brazil i tamo ostala 6 meseci .
Zbog posebnog iskustva kaze da se vrace u Brazil svake godine kod energicara od kojeg se je mnogo naucila, kao i od ostale dvojice b.energicara koje veoma ceni i u kojima ima mnogo poverenja .


Nakon odusavljenja zbog procitane price iz jednih slovenackih novina, i ja sam osetila potrebu da vama napisem tu pricu jedne veoma atraktivne 52 . godisnje gospodje prelepih plavih ociju i vitkoga stasa, kojoj bih pre dala 38 godina, nikad joj ne bih mogla dati ni 45 godina kamoli 52 !

Ako budete i sami negde procitali dobru pricu »od pakla do raja« mozete je slobodno ovde u selekciji zdravlja ostaviti .



Pozdrav svim ljudima dobre volje !







-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

Psycho77 #2
Odgovori: 318


02. Maj 2007. 18:03:41


sta da kazem

-----------------

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0136812 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 913 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker