Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

1. Ljubavne nezne i drugarske teme > Savetovaliste > "nestashica" mushkaraca!!

Strana : [1] 2 3 4 . . . 7 Sledeća
dea7 #1

Odgovori: 27


19. Sep 2007. 01:40:48
"nestashica" mushkaraca!!

Upravo sam procitala jedan tekst, gde su navedeni meni zapanjujuci podaci. Istrazivanja su vrsena na temu da li se menjaju musko-zenske uloge, a rezultati ukazuju da se muskarci pretvaraju u totalno inertna bica, dok su zene te koje su preuzele vodecu ulogu u svim sferama. Naime, prema poslednjem popisu u Srbiji je 240.000 zena vise nego muskaraca, iako se svake godine rodi 3-4 hiljade vise muskih beba. Dalje, u tekstu takodje stoji da prema poslednjim istrazivanjima, naucnici su dosli do rezultata koji govore da se u poslednje 2 decenije znatno smanjio nivo testosterona kod muske populacije, time I boljitak njihovog libida koji ih tera na nadmetanje I stalno osvajanje zena!Takodje kao jos jedan od bitnih razloga zasto su zene postale rivalke muskarcima je i podatak da su najveci teret krize kroz koju smo prosli, iznele upravo zene, koje su se pokazale kao jace I izdrzljivije, dok su muskarci u tom periodu upadali u depresije I beznadje.

Kuda vodi ovaj svet?


-----------------
zasto jednostavno, kada moze komplikovano.....
ice_away #2

Odgovori: 1860


19. Sep 2007. 11:49:44
ajoj O5 nestasica



1-manji broj muskaraca u odnosu na zene, je posledica kraceg zivotnog veka kod muskaraca, a na nasem prostoru i posledica ratova.
2-manjak testesterona ne bi znala da objasnim... Teretane valjda nisu vise IN pa se i unos anabolika smanjio, a samim tim i nivo testesterona
3-muskarci su u proteklih 2 decenije pod velikim opterecenjem, jer se od njih (prirodno) ocekuje da budu nosioci vodece uloge u teskim situacijama. Mnogima je to u proteklom periodu bila teska i nezeljena uloga, jer nije svaka situacija lako resiva a u nemoci da iz neke situacije nadju izlaz - da, krenuli su ka beznadju.
Uloga zene je da podrzi muskarca, ucini mu ulogu zastitnika laksom i na sebi svojstven nacin usmere muskarca ka svetlu na kraju tunela.

Jedno je sigurno, muskarci i zene najbolje funkcionisu u toj kombinaciji. Mali je problem zena sto vise ne dozvoljavaju muskarcima da budu - muskarci.

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ana9 #3

Odgovori: 3879


19. Sep 2007. 16:23:55



Podaci koje obièno možemo pronaæi o odnosu broja muškaraca i žena mogu biti zapanjujuæi ali po meni samo na prvi pogled jer kad se udje dublje u tematiku vrlo lako se dodje do pojašnjenja mnogih stvari koje su vezane za tu tematiku

Prije svega-ne mislim da su žene te koje dominiraju na svim moguæim funkcijama i da se njihova uloga toliko promijenila na ovim prostorima.
Ipak je ovo Balkan na kome postoje nepisana pravila koja su još uvijek jako prisutna i to posebno u ruralnim podruèjima.
Npr kada je obrazovanje u pitanju-broj žena koje diplomiraju u Srbiji je istina veæi ali broj onih koje nastavljaju karijeru je znatno manji-prije par godina žene su medju magistrima i doktorima nauka zauzimale tek 30%.
Prema vrijednosti takozvanog indeksa staklenog plafona (glass ceiling), koji se izraèunava kao odnos ukupnog broja žena na svim nivoima obrazovanja prema broju žena sa najvišim stepenom obrazovanja Srbija je sa indeksom od 1,07 na zaèelju Evrope, u društvu sa Rumunijom (1,4) i Turskom (1,1). To je daleko ispod prosjeka za zemlje Evropske unije (indeks 2,1).
Za sve ove godine koliko ja znam Univerzitet u BG je imao samo jednu rektorku. Najzad, od osnivanja Srpske akademije nauka i umjetnosti 1887. godine, meðu predsjednicima nije bilo žena!
Ovo je samo primjer iz sfere obrazovanja a vezano za dio na poèetku-> da su žene te koje dominiraju.
-----------------

Broj muškaraca jeste veæi u odnosu na žene ali je taj postotak-oko 6% koliko ja znam nešto što ne treba toliko da zabrinjava ako se sagledaju sljedeæe stvari.
--Npr, ukupan broj žena koje imaju izmeðu 20 i 39 godina je za 1,3% manji od broja muškaraca u istoj životnoj dobi.
--Ukupan broj muškaraca koji imaju od 20 do 34 godine je za 2,3% veæi od svih djevojaka u istoj životnoj dobi.
--Žene tek od 34 godine života postaju brojèano nadmoæne nad muškarcima i ta se razlika poveæava, da bi ih npr. u poznim sedamdesetim bilo skoro duplo više.
Dakle do sredine tridesetih godina životne dobi, broj muškaraca u Srbiji je veæi od broja žena.
Ukupni broj žena je veæi zbog toga što one u proseku žive preko pet godina duže od muškaraca, a kada je u pitanju populacija koja nije u poznim godinama razlog je veæa manja smrtnost po osnovu ratova, kriminaliteta, saobraæajnih nesreæa, smrtnih povreda na radu, suicida itd.

------------------------
U vezi testosterona—on se sa godinama smanjuje kod muškaraca ali njegovo nedovoljno luèenje mogu da prouzrokuju alkoholizam, hemoterapija, disfunkcija hipofize, višak gvožða u krvi, nerazvijenost polnih žlijezda, hronièna oboljenja i jako puno naèin ishrane. Ono može da bude i posljedica uzimanja lijekova, naroèito onih koji se propisuju zbog depresije i prekomjernog stresa.
Deficit ovog muškog polnog hormona mogli bi da ukažu slijedeæi simptomi- visok holesterol, debljina, depresija, nemir ili èesta promjena raspoloženja, problemi sa koncentracijom i memorijom ili drugim kognitivnim i intelektualnim funkcijama, slab poriv za spolnim odnosom i smanjena gustina koštanog tkiva.
------------------
I još samo jedan osvrt na gubitke tokom ratova-navešæu samo ovo-
Samo do septembra 1915. poginulo je 170.000 srpskih boraca. Prelazak Albanije nije preživjelo 77.000 vojnika. Na Solunskom frontu život je izgubilo 36.000 vojnika. U zarobljeništvu, život je ostavilo 80.000 ratnika.
Dalje neæu ni pisati...podaci su jezivi.......

Treba li nešto da bude nejasno sada







-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
XiPe #4

Odgovori: 15517


19. Sep 2007. 16:37:47
Yel to znachi da trebamo imati po 2zhene poshto nas ye manje?



-----------------

ana9 #5

Odgovori: 3879


19. Sep 2007. 16:40:10


Broj muškaraca jeste veæi u odnosu na žene ali je taj postotak.........

Mali lapsusu pri brzom tipkanju
Naravno da je sasvim obratno

SORRY

-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
no_problemo #6
Odgovori: 26


27. Sep 2007. 20:22:33


Vidim da se ovde diskutuje o proporcijama ... Samo napred ... Nama dobro .. sala naravno ... ne slazem se da je više žena nego muškaraca
ice_away #7

Odgovori: 1860


28. Sep 2007. 23:03:08
pa diskusije nema

i ja sam sasvim zadovoljna proporcijama.

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
goxy30 #8

Odgovori: 1797


29. Sep 2007. 00:35:10
:)

komplikujete stvar!

sve u stvari i nije toliko komplikovano, nije samo u pitanju to da u srbiji imamo odnos 6:1 u korist zena, vec sam napredak tehnologije i zivotnog ritma nagoni zene da traze nesto sto je veoma tesko naci!
Tj zene traze nesto sto su zamislile, a to su pokupile sa tv-a, iz price, iz ovoga ili onoga, i sklopile svog zamisljenog frajera, pa traze nesto slicno a toga ili nema ili je skoro nemoguce naci !

I tako iako ima toliko zena dobar deo muskaraca je bez njih, ili sa njima na kratko, ili se zene razvode jer su razocarane, ma ima tu svega i svacega !

ali stvar je prosta, zene traze princeve, a oni ne postoje!

zene nek vam je sa srecom!



-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
no_problemo #9
Odgovori: 26


29. Sep 2007. 09:13:58


Goxy ti si verovatno izneveren vise puta od strane svojih izabranica. Zene ne traze princeve. Zena trazi nekog u kome moze imati oslonac, moralni ili materijalni svejedno. Druga je stvar sto je nasa generacija "mlohava", pa ih mrzi da se pomere i da ucine nesto od svog zivota.

Pricam iz iskustva, jer znam da 90% mojih skolskih drugara i bivsih kolega sa fakulteta zivi kod roditelja, bez izgleda da ce ikada imati svoj licni stan.

Dakle, stigli smo do toga da zena prvo trazi da je muskarac situiran.

Taj podatak da je odnos 6:1 nije tacan. To su izmislili kojekakvi kako bi zenama nabili strah da ce ostati neudate, te da prihvate bilo koju ponudu koja im se ucini kao realna.

Kad kazem da prihvate ponudu, mislim na to da je zena malo uzvisenije bice od muskarca sto se tice racionalizma i realizma.
goxy30 #10

Odgovori: 1797


29. Sep 2007. 10:30:11
:)

opet ti !

majstore, nemoj misliti da na osnovu par mojih tekstova znas nesto o meni !!!
mozda je to moje trenutno rasolozenje, a mozda si ti apsolutno i u pravu (mada nisi), ali je sve jedno malo bezveze da mislis da znas nesto o meni !
Ne postoji mlohava generacija, postoje mlohavi pojedinci !
Sto se tice odnosa muskaraca i zena licno sam video na nekom od sajtova svetskih organizacija taj odnos, potrudicu se da ostavim taj link ovde kad ga nadjem! Inace ko ima interes da plasi zene tako ???
Zasto je zena uzvisenije bice od muskarca ? Objasni to, zar nismo ravnopravni, ja mislim da su zene lepsa bica, ali uzvisenije, eee za to ne znam, mora da znas nesto vise od mene !


DA SE MI VRATIMO NA TEMU ?

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ice_away #11

Odgovori: 1860


29. Sep 2007. 12:55:45


ali stvar je prosta, zene traze princeve, a oni ne postoje!

Postoje ali je pitanje da li ce svaka zena naci svog princa. To je kao blef u pokeru, ili ides do kraja ili se zadovoljis onim sto ti je na dohvat ruke.

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ice_away #12

Odgovori: 1860


29. Sep 2007. 12:56:26


joj, sto meni ne ide ovo citiranje

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ellena200329 #13
Odgovori: 10


29. Sep 2007. 13:10:58
Vracamo se na temu:

sto se tice muskaraca,u Srbiji razlikujem dve osnovne grupe:
-one koji su zavrsili skole,fakultete,mazeni i pazeni od roditelja,nauceni da je prirodno stanje stvari da se njima ugadja i daje,ili zive kod roditelja jos uvek,jer je tako lakse,ili su od roditelja dobili sve sto su mogli,pa sad opet zive kako je njima najugodnije,ne trude se ni oko cega,bez obzira koliko novca zaradjuju,pa ni oko zena(mislim da je ovo ta MLOHAVA generacija,koju neko pominje)
-oni koji su rizikovali,pa ili stekli(ili nisu) novac/slavu/zene na nacin koji je njima bio najprikladniji.

A zena ima mnogo vise vrsta,mislim i na kvalitet i kvantitet,i mislim da je to srecna okolnost u celoj prici.



CHARM #14

Odgovori: 1166


29. Sep 2007. 20:19:50
Pa sve je na principu

slobodnog izbora. Ako se nadju starija zena i madji muskarac i to funkcionise-zasto da ne. Meni je na primjer bilo odvratno kad sam vidjela Demi Moor i Ashton Kutchera po prvi put. Mislila sam da to nikad nece ni uspjeti izmedju njih dvoje, medjutim izgleda de nisam bila u pravu i tako da sam shvatilla da u stvari ne postoje pravila. Sta kome odgovara neka tako i radi.

-----------------
Enjoyment is not a goal, it is a feeling that accompanies important ongoing
activity.

arcady #15

Odgovori: 2121


29. Sep 2007. 21:31:09


Pa sve je na principu

slobodnog izbora. Ako se nadju starija zena i madji muskarac i to funkcionise-zasto da ne. Meni je na primjer bilo odvratno kad sam vidjela Demi Moor i Ashton Kutchera po prvi put. Mislila sam da to nikad nece ni uspjeti izmedju njih dvoje, medjutim izgleda de nisam bila u pravu i tako da sam shvatilla da u stvari ne postoje pravila. Sta kome odgovara neka tako i radi.






-----------------
I na svetlu i u mraku
U avionu, kamionu
Dok pada kisa, ili grad..
Strana : [1] 2 3 4 . . . 7 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0236721 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 873 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker