Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

2. Zabava, kultura, umetnost > Astrologija, metafizika, magija, religija, snovi > Ako pripremate obrok za važne goste a niste sigurni šta vole...

Neuhvatljiva #1

Odgovori: 436


16. Jan 2008. 21:02:35
Ako pripremate obrok za važne goste a niste sigurni šta vole...

Ako pripremate obrok za važne goste a niste sigurni šta vole...
Možda æe vam njihov horoskop malo pomoæi

-----------------
Mirno koraèam i nosim oklagiju sa sobom...
Neuhvatljiva #2

Odgovori: 436


16. Jan 2008. 21:02:59


Ovan

Oni se hrane uglavnom jakom proteinskom hranom, jer njihov organizam zahteva jake obroke. Ranoranioci su i nikad ne preskaèu doruèak. Vole pikantne, i veoma zaèinjene specijalitete, sve što je ljuto. Od voæa najomiljenija im je zelena kisela jabuka, od povræa šargarepa i kupus, takoðe i beli luk. Hrane se brzo, gledajuæi ih ne bi se moglo reæi da uživaju u jelu mada oni to svakako èine na sebi svojstven naèin.

Bik
Iako vole sliènu hranu kao i Ovnovi oni odaju totalno drugaèiju sliku. Poznati su kao odlièni kuvari i veliki gurmani pa je èesto rezultat toga gojaznost koju, doduše, nose veoma smelo pa se ne može reæi da su debeli veæ zaobljeni. Omiljeni obrok im je veèera jer tek na kraju dana, kada završe sve poslove, mogu potpuno da se prepuste užitku dobrog zalogaja uz èašu vina. Vole i sve vrste torti i kolaèa ali podjednako uživaju i u italijanskim specijalitetima i testeninama uopšte.

Blizanci
Oni veèito žure i uvek imaju na umu milion obaveza i planova tako da im hrana nije ni na kraj pameti. Hrane se veoma brzo, izgleda kao da ne žvaæu uopšte veæ jedu samo da bi održali nivo energije. Uopšte ne prave pitanje šta æe jesti ali veoma vole jela sa mnogo ukusa i zaèina, keèap posebno. Ne optereæuju se hranom i èesto se tek pri kraju dana sete da zapravo nisu ništa jeli.

Rak
Takoðe spada u uživaoce ali se èesto mora ogranièavati zbog sklonosti ka gojaznosti. Priprema obroke u opuštenoj kuænoj atmosferi a uživa da se upusti u razvijanje pravih domaæih kora za pitu, spremanje komplikovanih jela sa vinom i raznoraznih marinata. Šnenokle i puslice, krempite i šampite su njihova specijalnost.

Lav
Tek kada vidite kako Lavovi pripremaju hranu možete reæi da ste videli sve. Pravi je užitak gledati ih sa koliko zadovoljstva prave specijalitete za svoje drage goste, a obzirom na to da su veoma omiljeni u društvu - viðaæete ih èesto. Bitno im je da je kuæa puna hrane vrhunskog kvaliteta mada umeju da serviraju i najobiènije namirnice sa takvim umeæem da Vam probude apetit iako ste siti. Kada su sami nemaju ni apetit, a ni želju za jelom. Užasna je, samo, slika kuhinje nakon njihovog spremanja, bolje je da priuštite sebi èistaèicu.

Devica
Ona baš vodi raèuna èime se hrani, ali i u kuhinji vlada apotekarski red. Hrana je uredno složena po policama, voæe se pere odmah po donošenju sa pijace (gde je redovni posetilac). Poèev od doruèka koji verovatno poèinje voænim sokom i žitaricama pa do skromne veèere koja æe održati njihovu vitku liniju, svi sastojci su pravilno izbalansirani i ekološki ispravni sa proverenog podruèja .Puno èita i konstantno prati sve tokove pravilne ishrane.

Vaga
Kod nje je sve nestalno kako tasovi njenog raspoloženja, tako èesto i kazaljka na kuænoj vagi. Ona prosto obožava slatkiše do te mere da èesto i zaboravi da treba da pojede i nešto konkretno. Ipak, njena je savest uvek budna i èim oseti da slatkiši ostavljaju posledice na njeno,inaèe vitko telo, poèinje borbu protiv same sebe. U stanju je da danima jede samo voæe i povræe i hrani se toliko zdravo i umereno da je neæete prepoznati... Ali avaj, èim postigne željeni rezultat ponovo je zatièete meðu rafovima sa èokoladom.

Škorpion
Voli pikantnu hranu, morske plodove obilne obroke i veoma èesto je to uzrok njene gojaznosti. Uživa u hrani i bez trunke griže savesti se hrani svim svojim omiljenim jelima. Strastveni je obožavalac kiselih krastavèiæa i turšije uopšte ali bez majoneza i pavlake teško zamišlja obrok, pa voli i sve vrsta salata od ruske i francuske do egzotiènih sa morskim plodovima.

Strelac
Hrani se relativno razumno i retko ima problema sa težinom verovatno zbog svoje sklonosti ka sportu i kretanju. Njihov omiljeni obrok je negde u prirodi i nije važno od èega se sastoji. Veoma vole divljaè bilo da je reè o srneæem paprikašu, peèenoj jarebici ili zeèetini. Odlièni su lovci pa su èesto u prilici da pripremaju sopstveni ulov na specifièan naèin sa tajanstvenim sastojcima.

Jarac
Ovaj tradicionalista voli klasiène obroke. Ruèak koji se sastoji od supe, peèenog mesa, salate i slatkiša je obavezan a uveèe bi mogao da pojede parèe piletine sa sosom ili neki dobar sendvic sa æuretinom. Preziru svakojake eksperimentalne recepte. Najposveæeniji su dobrom ruèku u domaæoj atmosferi.

Vodolija
Voli sve da proba i uvek je spremna da eksperimentiše sa sastojcima. Šljive u sarmi ili piletina u medu to je njihova dilema. Priprema obroke prijateljima sa ogromnim zadovoljstvom pa kada završi sa kuvanjem èesto više i nema apetit. Najbolje se snalazi sa smrznutim proizvodima, kojima barata neverovatnom spretnošæu. Sa istom strašæu jede i varivo od karfiola i egzotiène specijalitete.

Riba
Voli sva jela iz dalekih nepoznatih krajeva, jela od povræa, podjednako su omiljena koliko i voæe, uživa u morskim plodovima, ali poprilièno naginje slatkišima. Njima je važnije iole romantièno mesto od hrane koja se služi. Kada se opuste skloni su da se zaborave šta i koliko uzimaju pa èesto pojedu i više nego što bi trebalo. Torte sa laganim kremovima su njihova najveæa strast.






-----------------
Mirno koraèam i nosim oklagiju sa sobom...
Neuhvatljiva #3

Odgovori: 436


16. Jan 2008. 21:05:23
Palaèinkoskop

OVAN

Ovnovi vole hranu svetlih boja, posluženu na neobièan naèin. Takoðe obožavaju i retke zaèine. A kako vole crvenu boju, preporuèuju im se palaèinke sa sladoledom i sosom od trešanja.

BIK

Oni vole jednostavnu ali dobru hranu, i to u velikim kolièinama. Kako vole da im tanjir bude pun hrane, preporuèuje im se slana torta od palaèinki.

BLIZANCI

Njima je važna dobra, ali i raznovrsna hrana, tako da mogu da probaju od svega po malo. Za Blizance su kao stvorene palaèinke s voæem.

RAK

Bio bi presreæan kada biste mu pripremili jedan od kulinarskih specijaliteta njegove mame. Nisu mnogo probirljivi i halapljivo jedu sve što im se nudi. Ali najviše æe im prijati palaèinke s kompotom od malina i breskvi.

LAV

Pružite mu kraljevski tretman i pustite ga da se pravi važan. To æe ga ispuniti zadovoljstvom. Neæete pogrešiti ako se odluèite za rolnice od palaèinki s lososom.

DEVICA

Obièno je na nekoj specijalnoj dijeti ili jede hranu organskog porekla. Zato su za njih ko stvorene palaèinke s povræem.

VAGA

Najveæe zadovoljstvo Vagama pružaju slatkiši i to u neogranièenim kolièinama. Pravi izbor za njih su palaèinke sa èokoladom.

ŠKORPIJA

Ljubitelji su morskih plodova, ali vole i zaèinjenu hranu. Važno je da izgleda mistièno i intrigantno. Zato im se preporuèuju crne palaèinke (u testo se stavi kakao).

STRELAC

Najviše voli meksièku, špansku i italijansku hranu. Za njih su kao stvorene italijanske palaèinke.

JARAC

Ovaj predani radnik obièno ima potrebu za vitaminima, zbog toga i vole dobru i zdravu hranu. Obožavaju tradicionalne specijalitete i neæete pogrešiti ako im ponudite palaèinke sa džemom.

VODOLIJA

Uvek oèekuju najneobiènija posluženja. Vole èudan i nepredvidljiv izbor hrane. Obradovaæete ih ako im servirate palaèinke u obliku vreæica.

RIBE

Uživaju u laganoj hrani i penušavim piæima. Obièno najradije jedu morsku hranu, voæe i povræe. Pravi izbor za njih su palaèinke s morskim plodovima.

-----------------
Mirno koraèam i nosim oklagiju sa sobom...
strawberry22 #4

Odgovori: 678


02. Jul 2008. 05:48:18
blizanci




e ali ima greskica u Palaèinkoskopu, bar sto se mene tièe, najbolje su sa eurokremom i plazmom

-----------------
Grešiti je ljudski, ali je oseæaj božanski.

smokizo #5

Odgovori: 201


08. Jul 2008. 20:25:47


jedem ko BIK a gojim se ko RAK
mozda mi je to podznak

-----------------
ko zna sta ce biti sutra
Crnkaplavusa #6

Odgovori: 2027


10. Sep 2008. 23:02:48
kakva crna palacinka sa povrcem

nije mi tacan ovaj palacinkoskop
vise volem sa medom i orasima ili nutela i kikiriki njame njame
odoh ja da pravim palacinke prijedose mi se

-----------------
Imam problem za svako rešenje
loveisintheair #7

Odgovori: 2104


11. Sep 2008. 03:38:24


Uvek oèekuju najneobiènija posluženja. Vole èudan i nepredvidljiv izbor hrane. Obradovaæete ih ako im servirate palaèinke u obliku vreæica.


zajebi vrecice sta je u njima

-----------------
You gotta be rich to get this bitch

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0173500 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 1081 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker