Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

2. Zabava, kultura, umetnost > TV - Radio > Premiere iskljuèio stari sustav Nagravision 2 na svim kanalima

instinkt #1
Odgovori: 2


11. Nov 2008. 09:15:09
Premiere iskljuèio stari sustav Nagravision 2 na svim kanalima

Premiere iskljuèio stari sustav Nagravision 2 na svim kanalima

Autor teksta: mPortal


Kao što je i najavljeno , popularna nemaèka digitalna satelitska pay tv platforma Premiere koja emitira preko Astra satelita na poziciji 19.2° istoèno, iskljuèila je stari sustav kodiranja Nagravision 2 na svim kanalima u ponudi.


To je nastavak rata protiv piratskih kartica i emulatora u kojem je zasad piratstvo izvuklo deblji kraj. Stari sistem kodiranja Nagravision 2 Premiere platforma koristila je dugih pet godina, no on nije uspio zaštititi ponudu od neovlaštenog gledanja


Stara Nagra je "pala" prije otprilike dvije godine, a moguænost praæenja kanala piratskim putem odrazilo se i na ekonomski razvoj platforme - broj pretplatnika rastao je puno sporijim tempom, a nerijetke su bile situacije kada postojeæi pretplatnici smanje svoj pretplatnièki paket na minimalni, dok ostatak ponude nastave pratiti na crno. Naravno da je takva situacija bila nepovoljna i za Premiere dugoroèno neodrživa.

Ove godine vlasnik sa pojedinaèno najveæim udjelom u Premiere postao je News Corporation Ruperta Murdocha koji je postupno poveæavao svoj vlasnièki udio u platformi na visokih 25%. Zahvaljujuæi sve veæem utjecaju, News Corporation je uspio isposlovati da se na Premiere kanalima paralelno uz Nagravision sustav ubuduæe koristi i njihov sistem NDS Videoguard.

No aktiviranje NDS Videoguard kodiranja nije znaèio kraj za Nagru odnosno grupaciju Kudelski (vlasnik Nagravision kodiranja, op.a) koja je na Premiere kanalima aktivirala svoj najnoviji sustav kodiranja Nagravision 3, koji koristi i pripadajuæu, najnoviju generaciju pretplatnièkih ("smart") kartica. Nagravision 3 je od danas primarno kodiranje za Premiere.

Gašenje starog sistema kodiranja Nagravision 2 na Premeire programima zapoèelo je 20.10.2008 godine. Prvi kanali koji su iskljuèili staro kodiranje bili su iz programskog paketa Premiere Star, a nedugo kasnije slièno su uèinili i PPV erotski kanali Blue Movie te još neki tv programi (Heimatkanal, Hit 24, Goldstar TV). Cijeli je proces prema neslužbenim informacijama sa internetskih foruma trebao biti dovršen do 30.10.2008 godine, no sve je odgoðeno za desetak dana kasnije u što se i sami danas možete uvjeriti.

Dakle, zakljuèak je jednostavan: od danas su svi Premiere programi kodirani u novom sistemu Nagravision 3 i NDS videoguard. Neki kanali (Premiere Familie) dostupni su pretplatnicima kartica ORF (Cryptoworks) i Technisat (Conax), no piratstvo preko Nagravision 2 sistema je mrtvo.

(Parabola.cz / mPortal.com.hr)
instinkt #2
Odgovori: 2


11. Nov 2008. 09:20:44


game over ladies and gentleman!

sto se satelitskog programa tice iako se moze hvatati na stotine pa i na hiljade programa jbg premiere je ubedljivo imao najbolje kanale ..
a sad poruka hackerima : sta cekate , bacajte se na posao ,
nova nagra3 je pravi izazov ..
Yugoslavius #3
Odgovori: 1


18. Nov 2008. 16:11:42
Nije sve još tako crno

Mislim da æe se i ovaj naèin kodiranja kod Premiere biti kratkotrajan,te vrlo ubrzo æe se pronaæi šifre i sofware koji æe odraðivati posao koji je i prije bio.
Nagravision 3 - odbrojavanje je poèelo,he he he

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0144730 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 1059 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker