Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Sport > jelena jankovic

barjak #1
Odgovori: 706


16. Jun 2009. 20:40:37
jelena jankovic


Srbija protiv Rusije u Beogradu | 03.06.2009.

Fed kup selekcija Srbije u prvom kolu Svetske A grupe ovog takmièenja za 2010. godinu boriæe se protiv reprezentacije Rusije i biæe domaæin. Tako je odluèeno današnjim žrebom koji je održan u Muzeju Rolan Garosa u Parizu.
Meèevi prvog kola Svetske A grupe Fed kupa zakazani su za 6. i 7. februar 2010. godine, a selekcija Srbije ugostiæe Rusiju u Beogradu.
-Rusija je najteži moguæi žreb koji smo mogli da dobijemo, ali ipak smo imali i sreæe, jer igramo kod kuæe. Da je bilo suprotno, da smo izvukli gostovanje u Moskvi to bi bilo katastrofalno jer se ovaj meè igra odmah nakon Otvorenog prevenstva Australije i sa temepraturnih "plus 30" došli bi na "minus 30" u rusku prestonicu, sa otvorenog u halu. Ovako kod kuæe je u svakom smislu toplije, što zbog atmosfere, domaæe publike, ali i naše zime su blaže, sve je puno lepše. Rusija je jak tim, koji ima veliki izbor igraèica, ali sa svakom od njih smo Ana i ja igrale, svaku smo pobeðivale i samo da nas zdravlje posluži, verujem da Beogradu i Srbiji možemo još jednom prirediti veliku radost i spektakl za istoriju – rekla je Jelena Jankoviæ.

Foto: Srðan Stevanoviæ




Jelena Jankovic zablistala na kanskom crvenom tepihu | 23.05.2009.

Posredstvom SuperStar worldwide/celebrity management-a, najbolja srpska teniserka Jelena Jankoviæ bila je specijalan gost na najglamuroznijem dogaðaju ovogodišnjeg filmskog festivala u Kanu - aukcijskoj veèeri "Cinema against AIDS", koja je sinoæ održana u prestižnom Hotel du Cap - Eden Roc resortu, svakako najeksukluzivnijem na celoj Azurnoj obali.
Cinema against AIDS je nezaboravna manifestacija sa super ekskluzivnom listom gostiju, kojoj jedino crveni tepih Oskara može da konkuriše. Jelena Jankoviæ je prva javna licnost sa naših prostora koja je imala èast da sa holivudskim zvezdama prikupi sredstva za borbu protiv AIDSa. Na samom poèetku veèeri Jelena je više od 15 min bila pod kišom fotografskih bliceva i kamera dajuæi intervjue najznaèajnijim svetskim medijima koje prate ovu manifestaciju. Pored naše Jelene na veèeri su prisustvovale najveæe zvezde sveta filma, mode i biznisa meðu kojima domaæica veèeri Sharon Stone, Dianne Kruger ( zvezda novog Tarantinovog filma), dobitinica oskara Marion Cotillard, holivudski zavodnik Josh Hartnett , kineska megazvezda Michelle Yeoh, starleta Paris Hilton i super modeli Eva Herzigova i Claudia Schiffer, modni kreatori Donatela Versaæe, Dolce i Gabana, Dsquared, glavna urednica Vogua Carine Roitfeld pisac Paolo Coehlo, rapper 50 Cent i pevacica Annie Lennox, koja je imala specijalni nastup i mnogi drugi. Samu aukciju je vodila Šeron Stoun a meðu najinteresantnijim ponuðenim komadima našli su se Louis Vuitton tašna specijalno napravljena za Madonu, ekskluzivan Chopard sat Elton Johna, fotografije Richarda Avedona, a ono što je privuklo posebnu pažnju na aukciji je bio èas tenisa i potpisan reket naše JJ.
Za samo nekoliko minuta ponuðeni èas tenisa sa Jelenom Jankoviæ je postigao neverovatnu cenu od 45.000 evra, koje izdvojio njen veliki obožavalac , poslovni èovek iz Monte-Carla srpskog porekla. Jelena se sjajno snašla na bini uz pomoæ Donatele Versaæe i Michele Yeoh. Sav prihod sa veèere otišao je u dobrotvorne svrhe, za borbu protiv AIDSa, a Jelena se nakon ove nezaboravne veèeri odmah uputila na pariski Roland Garros.


Jelena Jankovic je bila specialni gost Amfar-a(.www.amfar.org)najvece svetske fondacije u borbi protiv AIDS-a(CINEMA AGAINST AIDS)
posredstvom SUPERSTAR WORLDWIDE CELEBRITY MANAGEMENT –a.

Jelena je specijalno za ovu priliku nosila:haute couture dress by GEORGES HOBEIKA & jewellery CHOPARD.





hot_cold #2

Odgovori: 1807


16. Jun 2009. 22:53:54


Ma sad je izgubila od 31 igracice i sve igra gore i gore zbog cega je to tako

-----------------
If you hate me, you’re the looser, not me
Symantec #3

Odgovori: 207


01. Jul 2009. 01:06:05
ja mislim da

je zenit srpskog tenisa bio 2008. godine kada je Djokovic osvojio Austalian Open i bronzu na Olimpijadi, Ivanovic Rolan Garros, Jankovic Wimbledon (u mixu), kao i Zimonjic (u dublu).

Djokovic je cele godine bio na 3.-em mestu, Zimonjic bio na prvom, a Jelena i Ana su takodje bile na prvom mestu.

Tako nesto slicno, ni pojedinacno ni kolektivno, se nece ponoviti sledecih 30-ak godina. Zivi bili pa videli. Daleko od toga da sam pesimista.
aca222 #4
Odgovori: 2


25. Okt 2009. 15:42:37


jeca je super
okisha #5

Odgovori: 5447


30. Maj 2011. 23:14:42
RG: Jelena stala u èetvrtom kolu

Jelena Jankoviæ završila je uèešæe na Rolan Garosu u èetvrtom kolu



Bolja od srpske teniserke bila je prošlogodišnja šampionka Franèeska Skjavone sa 2:1, po setovima 6:3, 2:6 i 6:4.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #6

Odgovori: 5447


18. Jun 2011. 14:49:42




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0154140 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 1027 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker