Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

Strana : [1] 2 Sledeća
zedlion #1

Odgovori: 1225


28. Avg 2010. 13:30:25
Bit ce vama zao!

Govorili smo svima kada su se odvajali.
Govorili smo isto i crnogorcima.

Zasto je sada u Srbiji najmanji prosecni licni dohodak po glavi stanovnika, i kako to da cak i crnogorci zaradjuju skoro 25% vise od nas?
KAYAH #2

Odgovori: 8528


10. Sep 2010. 21:53:56


A lepo su SLovenci nudili konfederaciju, kantonalno ureðenje.....
Ali NE!!!! Moralo je biti krvi, smrti, nesreæe..... da bi neki bili sreæniji ....
Nekom rat - nekom brat ...
zuzon #3

Odgovori: 609


10. Sep 2010. 21:57:07
joj bolna tema

barem meni
aA9Za0 #4
Odgovori: 491


11. Sep 2010. 09:55:14


Govorili smo mnogo toga a drugi su radili.Cuvali su u nase ime nesto sto se nije moglo sacuvati.
Slovenci su nudili,kao i Hrvati i drugi.Koliko su ponude bile iskrene i utemeljene na volji naroda, posebno je pitanje.
Jedno partijski sistem,socijalizam,raspad SSSR a,rusenje Berlinskog zida,odlazak Tita sa zivotne scene,budjenje fasizma i netolerancije,pad svih vrednosti sistema koji je bio na sceni i realizacija doktrine i strategije specijalnog rata iz svetskih politickih kuhinja,pojava novih karata,apetiti za stvaranjem novih nacionalnih drzava,sve se to pokazalo jacim od onoga u cemu smo ziveli do tada.
Jasno je da se to nije moglo ostvariti bez krvi,na Balkanu koji je vecito bio poligon za obracune malih kako bi dosli pod skute velikih.
Sve ono sto je bilo nereseno ili prividno reseno u staroj zajednickoj drzavi iskorisceno je kao povod za razbijanje ,jer nikome nije odgovarala jaka Jugoslavija.Trebalo je razbiti na male nacionalne ,banana drzave koje ce biti moderne kolonije velikih sila.
Dakle govorili smo i govorili su a govori su bili odavno spremljeni za izmanipulisani obican svet koji nije znao sta ga ceka.
Pocelo je sa Kosovom,nastavilo u Sloveniji i tako redom,znamo sta je bilo i kako je bilo,nazalost neki bi da preprave istoriju i iskrive dogadjanja,zavisno od toga kojoj nacionalnoj drzavi pripadaju i kojoj veri,jer po tome se razlikujemo ne shvatajuci da su izmanipulisani i prevareni i da idu na ruku onima koji su sve pripremili i realizovali.
Zapravo gledano u globalu rat nam se desio i jos uvek traje ,ne zaboravimo Sanzdak,"Presevsku dolinu",severni deo Kosova kao potencijalna buduca zarista za neka nova prekrajanja i dogadjanja.
A kada bude doslo vreme da se stvari sagledaju realno i trezveno zapitacemo se kako to da oni koji su pocinili najveci zlocin u istoriji modernog ratovanja,zasipajuci kasetnom municijom jednu drzavu i jedan narod ostanu nekaznjeni i od zlikovaca postanu andjeli a oni koji i dan danas umiru od kancera budu zlikovci i neljudi.
Pitacemo se kako to da jedna nacionalna manjina koja je svoj prosperitet gradila na humanosti drustva i sopstvenom parazitizmu dobije svoju nakaznu tvorevinu koja se odrzava kriminalom,drogom,belim robljem,trgovinom ljudskim organima.
i na kraju zapitao bi se ,posmatrajuci rezultate zadnjeg rata da li su mozda oni koji su bili fasisticki nastrojeni u prethodnom, dobili nagradu za svoju lojalnost u ovom zadnjem.
Da ne zaboravim i standard i poredjenje koje je napravljeno u uvodu teme.Jasno je da je najvise stradala Srbija i da ce joj trebati i najvise vremena za privredni i politicki oporavak.Politika i ekonomija su dva lica iste novcanice.
bragancica #5
Odgovori: 450


11. Sep 2010. 10:41:43
aA

ovo je novinksi elaborat..otrov medijski na hranjivoj podlozi....i sta bi bilo da je bilo, odnosno da su svi znali i slusali nas.........
pisano je tonom zavisnosti od nacije i religije, mada se trudis (i vjerujes) da nisi u tome tonu......
o kojoj iskrenosti u politici pises...postoji li to????..i gdje......

zasto je jasno da se "to" nije moglo ostvariti bez krvi???....
meni nije jasno.....meni je nejasno zasto se ostvarilo sa krvlju.....bilo sta.....

da li si ti ikada bio u Bosni????.....otidji, spusti se automobilom, od sjevera, od Save, prodji kroz sel, gradove.....pogledaj.....razgledaj...upitaj.....
vidjeces sta je stradanje......
a avioni parase nebo iznad mog grada, prosipase tepihe,..
i jedan veliki krater ostavise, gdje bijase kuca .......
avioni dignuti na istoku.....u nekoj drugoj drzavi......

pozdrav
bragancica #6
Odgovori: 450


11. Sep 2010. 11:04:36
????

" ne zatupljuju me medijima...u podsmjehu sam prvi..."
rekao je pjesnik.....

nemam ja pojma ko je kome sta nudio i predlagao, jos manje koliko iskreno ili ne...nemam ja pojma ko je sta smislio i gdje, niti ko je koga nagovorio da kolje i koga.....
nista ne znam o tome kome sta jako nije odgovoralo i ko je kome kolonija i zasto......

ne znam ja sta se dogadjalo u drugom dijelu mog grada.......
znam samo ko je bio u mojoj ulici, i odakle su granate dolijetale u moje dvoriste, na moju kucu.....
a jos sanjam zvuke aviona........dignutih na istoku......

i uvijek, kada su me zene ostavljale , govorio sam im---" BIT CE TI ZAO"......a znao sam da nece, jer sam isto tako znao da me ne ostavljaju zbog toga sto su one lose, nego zbog toga sto ja nisam dobar.......

pozdrav
aA9Za0 #7
Odgovori: 491


11. Sep 2010. 11:27:57


bragancice
Da ja nisam spomenut u tvom osvrtu imao bih problem da pronadjem na sta odgovaras.Kvalifikacije i diskvalifikacije pretocio si jetkim izvezbanim recima u poeziju,ako i neka si....ima tu i muzike,nadam se da ce ovaj tekst da procita i neka dama i zadovolji tvoju sujetu.

Sa jakom monetom u djepu mozes da pljujes i da se sa visine obracas malim ,neobrazovanim ljudima zeljnih saznanja iz velikog sveta i nauke koju stalno potenciras na ljubavnom sajtu. Na norvezane ne smes jer su savrseni ali nekako ti nije do druzenja sa njima.
Pretpostavljam da imas neki misionarski zadatak kad te niko ne razume ,nikoga ne uvazavas a onima do kojih ti nije stalo pokusavas da objasnis kako su mali,nikakvi i ne zasluzuju tvoju paznju i tvoju neshvacenu pamet.
bragancica #8
Odgovori: 450


11. Sep 2010. 11:59:23
aA

ti mene odusevljas.....
pa mi kao da smo drugovi od djetinjstva, toliko toga razumijes u recenicama....cudo jedno.....
iz tvog apsolutnog znanja o desavanjima u jednoj nesretnoj zemlji, pravis skromnost neukog covjeka, dok od mog potpunog neznanja zidas nekakav zid potcjenjivanja........
spominjes nekakve zene, norvezane, nauku, pricas o obrazovanim, neobrazovanim, visinama.....
pa mi se smije grohotom......

pises o politici sa sigurnoscu i potpunim ubijedjenjem u vlastito znanje......znas kretanja svjetska, istorijska.....jer sve je to vec istorija...manje ili vise....

zaboravljas pri tome nesto....
zaboravljas da u sitoriji, trazenje krivice u drugima nije bas pouzdan vodic.....prikrivena strast, nije dobar savjetnik.....nejasna ideja, je buduca jasna stvarnost, a neogranicena vjera u vlastitu ispravnost, savrsen graditelj te jasne stvarnosti...
zaboravljas i da je razum, ma koliko ga prezirali i potcjenjivali, bolji savjetnik, jasniji tumac ideje bilo koje buduce stvarnosti i savrseniji njen graditelj i od najplemenitijih tumacenja sa televizije.....

a u jednom si u pravu......

u ime cega da se mijesam sa svakim??????.....

pozdrav

ps.....ovo je tema...politika, filozofija....
hmmmm...odakle na ljubavnom sajtu????..nije mi jasno....a nije mi jasno ni to kako poezija moze biti izvjezbana?????
bragancica #9
Odgovori: 450


11. Sep 2010. 12:55:48
aA

hajde da kazem jasno, da izbrisem tvoje probleme u pronlasku na sta odgovaram...
htjedoh ti reci da na osnovu prostog komentara na tvoj tekst, ti pravis analizu licnosti....
struka ili nesto drugo?????......

to ti hdjedoh reci, u prethodnom postu....
mada sam siguran da si to razumio....

drugarski i casni pozdrav od mene, a i od mojih savrsenih komsija norvezana, radnih kolega i drugara sa kojim se ne druzim....
djadja065 #10

Odgovori: 7419


12. Sep 2010. 10:31:44
NISTE VI NORMALNI



-----------------
WATCHING_US
zaaana01 #11

Odgovori: 3205


23. Sep 2010. 07:17:32
uzas,ovde niko ne sme da iznese svoje mishljenje a da ga

Bragancica,pametnica ne zaskochi...daj bre pusti ljude da pishu i kayu shta misle...nisi ti poyvan da komentarishesh nichije stavove,ne odgovarash na temu vec samo pokushavash da omalovayish ljude koji na njima pishu..

-----------------
Zivot je jedan i nema reprizu
maskembal #12

Odgovori: 2868


23. Sep 2010. 09:41:37
cek’...tema je...ah, pa da! temu je zadao zedlion...ili da ga, mozda, i ja ne ispostujem i pocnem sa prekorima i lupanjem packi?...ipak necu...nisam pozvana da komentarisem icije stavove nego da pisem na zadatu temu...tj da pitam u vezi sa temom:

zedlion...zanimljiv mi je taj podatak da Crnogorci zaradjuju skoro 25% vise od nas...a zanimljiv mi je jer, koliko znam o CG, njima je privreda skoro stala (u cemu smo sa njima slicni, avaj), turizam im nikako ne napreduje (koliko sam uspela da ispratim, poslednjih nekoliko godina imaju neuspesne turist. sezone)...doduse, jesu prodali dosta zemlje i nekretnina Rusima i Siptarima, ali to je bilo pre par godina...ne razumem tih 25%, to je bas znato veca plata od nase, u Srbiji...a toliko Crnogoraca i dalje zivi i radi u u Beogradu...znaju li oni da je u njihovoj prapostojbini doslo do procvata?

-----------------
ko hoce - trazi nacin, ko nece - trazi razlog
maskembal #13

Odgovori: 2868


23. Sep 2010. 09:51:53
a ti, bragancice, cuti i lepi na forum srdasca, kafice, rekijice, mede, shiri kvazi ljubav tipa "duso, srce, draga", degradiraj znacenja tih reci...ukratko: ne razmisljaj



-----------------
ko hoce - trazi nacin, ko nece - trazi razlog
zedlion #14

Odgovori: 1225


23. Sep 2010. 22:57:39


maskembal, nemam pojma za Crnu Goru, ja sam samo izneo medijski podatak... pretpostavljam da je neko analizirao...

a packe nemo mi lupati, ja sam jez i znam da bodem!

maskembal #15

Odgovori: 2868


24. Sep 2010. 00:40:25
zed, ma kakve packe...ne lupam packe neistomisljenicima, vec razgovaram sa njima...to je bio osvrt na pisanje osobe koja se oglasila u postu iznad mog...i nije pisala na zadatu temu, vec umislila da ima vaspitnu ulogu i da neke treba ucutkati.. nista novo

a sto se "bodenja" tice - nema potrebe za tim. ne svadjam se, nego me privukla tvoja tema. stvarno te pitah za taj podatak od 25%, jer je to izuzetno velika razlika u licnim dohocima.
hheheheheh medijski podatak...u medijima imas i podatak da je inflacija ove godine manja od 10%

ziveli, zed



-----------------
ko hoce - trazi nacin, ko nece - trazi razlog
Strana : [1] 2 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0190971 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 959 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker