Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Sport > DEJVIS KUP 2011

Strana : [1] 2 Sledeća
okisha #1

Odgovori: 5447


04. Mar 2011. 23:41:08
DEJVIS KUP 2011

DEJVIS KUP: Viktor poèinje odbranu "salatare"

Prvi meè 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa, u duelu Srbije i Indije u Novom Sadu igraæe Viktori Troicki i Rohan Bopana, odluèeno je žrebom.

Duel poèinje u 14 sati, a po njegovom završetku na teren novosadske hale "Spens" izlaze Janko Tipsareviæ i Somdev Deverman.

U subotu je na programu dubl meè. Za Srbiju æe igrati Nenad Zimonjiæ i Ilija Bozoljac, a za Indiju Bopana i Deverman.



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #2

Odgovori: 5447


04. Mar 2011. 23:43:18
Troicki razoèaran igrom

Viktor Troicki nije zadovoljan svojom igrom protiv Rohana Bopana, kojeg je posle više od tri sata igre savladao sa 3:2 u prvom meèu duela sa Indijom.

Srpski teniser savladao je Bopanu tek posle pet setova - 6:3, 6:3, 5:7, 3:6, 6:3 , i doneo Srbiji prednost od 1:0 u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

"Iznenaðen sam otporom Bopane, koji je igrao prilièno dobro. Imao sam meè pod svojom kontrolom posle prva dva seta, ali nisam uspeo da tada ga završim", rekao je Troicki posle meèa.



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #3

Odgovori: 5447


04. Mar 2011. 23:45:14
Devarman izjednaèio na 1:1

Somdev Devarman pobedio je Janka Tipsareviæa sa 3:0, po setovima 7:5, 7:5, 7:6 i izjednaèio rezultat posle prvog dana duela Srbije i Indije u Dejvis kupu.

U subotu je na programu meè dublova, a za nedelju su planirana preostala dva singl meèa. Plasman u narednu rundu ostvariæe ekipa koja prva osvoji tri poena.]]



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #4

Odgovori: 5447


05. Mar 2011. 23:29:24
Obradoviæ: "Fenomenalan meè"

Obradoviæ je dodao da mu je drago što je izabrao pobednièku kombinaciju.

Srbija je u Novom Sadu pobedila u dublu Indiju i u prvom kolu Dejvis kupa povela sa 2:1. Nenad Zimonjiæ i Ilija Bozoljac savladali su Rohana Bopatija i Somdeva Devermana sa 3:1.

"Bio je ovo fenomenalan meè. Spoj mladosti i iskustva. Drago mi je da sam izabrao pobednièku kombijaciju. Pokazali smo da i bez Novaka Ðokoviæa imamo sjajan i harmonièan tim", rekao je Obradoviæ posle meèa.

Prema njegovim reèima, ekipa je dobila sigurnost uoèi sutrašnjih singl meèeva.

"To æe Viktoru Troickom pred sutrašnji prvi meè sa Devarmanom biti izuzetno važno, jer æe imati psihološku prednost", rekao je Obradoviæ.

On je dodao da su ga povredile kritike u današnjim novinama i da smatra da bi štampani mediji trebalo da pozitivnije pišu o Dejvis kup reprezentaciji.

"Ipak, mi smo svetski prvaci i imamo pravo da izgubimo jedan meè. Ne treba zaboraviti da igramo protiv zemlje od skoro milijardu stanovnika, koja jako puno ulaže u sport, a naša ulaganja su ravna nuli. Još nemamo nacionlani teniski centar", rekao je Obradoviæ.

Najbolji dubl igraè Srbije Nenad Zimonjiæ bio je zadovoljan svojom igrom.

Reprezentativa Srbije Ilija Bozoljac istakao je da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je igrao sa Zimonjiæem.

"Igrali smo super, bez obrzira na ishod prvog seta. Veoma sam zadovoljan pobedom. Energija na terenu je bila super-pozitivna i Nenad i ja smo se dopunjavali u svakom pogledu. Zahvalan sam selektoru što mi je ukaszao poverenje", rekao je Bozoljac.

Naredni singl meèevi izmedju Srbije i Indije igraæe se u nedelju od 13.00 u Novom Sadu.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #5

Odgovori: 5447


06. Mar 2011. 17:15:25
Srbija u èetvrtfinalu Dejvis kupa!

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u èetvrtfinale Dejvis kupa pobedivši selekciju Indije u prvom kolu Svetske grupe.

Odluèujuæi poen braniocu titule doneo je èovek koji je i doneo titulu, Viktor Troicki. On u prvom singlu u nedelju pobedio Somdeva Devarmana sa 3:0, po setovima 6:4, 6:2 i 7:5.

Srbija je tom pobedom Troickog povela sa nedostižnih 3:1, pa se peti meè verovatno neæe ni igrati. Protivnik naše slekcije u borbi za plasman u polufinale biæe reprezentacija Švedske koja je savladala Rusiju sa 3:1.

Odmah na startu Troicki je napravio brejk, ali je Indijac uzvratio, a od tada su obojica tenisera, uprkos greškama, bili prilièno sigurni na svojim servisima. Takav sluèaj je bio sve do osmog gema, kada je Devarman zadao velike probleme našem teniseru, ali je on uspeo da se vrati i dobije gem. Veæ u sledeæem Troicki je oduzeo servis Indijcu pošto je iskoristio drugu brejk loptu i dobio je priliku da servira za osvajanje seta, koju je iskoristio i sa dva asa dobio set sa 6:4.

Na poèetku drugog seta Devarman je krenuo odlièno i bez veæih muka je dobio prvi gem. Troicki je još lakše mogao da doðe do izjednaèenja, pošto je vodio sa 40:0, ali je dozvolio Indijcu da osvoji naredna dva poena, ali nije uspeo ništa više pošto je u sledeæem izbacio loptu u aut. Srpski teniser je u treæem gemu seta došao do brejka i to pošto je iskoristio drugu brejk loptu posle nekoliko izjednaèenja i velike borbe za 2:1.
U narednom gemu Troicki je imao mnogo problema da saèuva svoj servis, ali je uspeo da poveæa svoju prednost da bi potom napravio novi brejk i to bez izgubljenog poena. Novi problemi za srpskog tenisera usledili su u narednom gemu, ali je uz mnogo muke uspeo da povede sa 5:1 atraktivnim poenom na kraju gema. Indijac je sledeæi gem vrlo brzo rešio u svoju korist, dok je srpski teniser, uz male probleme, potom završio set za 6:2.

Kao što je sluèaj bio u prethodna dva seta, Devarman je odlièno krenuo i osvojio prvi gem, dok je Troicki ponovo imao velikih problema da zadrži svoj servis. Srpski teniser je uspeo da se izvuèe, da bi Indijac ponovo došao do prednosti bez veæih problema u narednom gemu.

Uspeo je Devarman u èetvrtom gemu da drugi put na meèu oduzme servis Troickom i povede sa 3:1, ali je veæ u narednom tu prednost ispustio. U šestom gemu pri rezultatu 40:30 višena je komièna scena. Posle jedne bekhend dijagonale Troickog linijski sudija ostao je nem, ali je glavni pravedno ispravio odluku i dosudio aut. Zatim je Devarman krenuo da prilazi glavnom sudiji koji je stekao utisak da Indijac želi da kaže da je loptica u stvari bila dobra. Gem je dodeljen Troickom, Devarman je u znak protesta seo na klupu, ali je ipak posle nekoliko minuta ustao i meè je nastavljen.

U nastavku meèa Troicki je bio znatno bolji igraè na terenu. U devetom gemu je propustio dve brejk prilike, ali u 11. nije, pa je na kraju sigurnim servisima spasao dve brejk lopte Devarmana i overio plasman Srbije u èetvrtfinale Dejvis kupa.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #6

Odgovori: 5447


07. Jul 2011. 22:17:53
Srpski teniseri spremni za Šveðane (cetvrtfinale)

Selektor reprezentacije Srbije u tenisu Bogdan Obradoviæ rekao je posle žreba za meèeve sa Švedskom da on nema uticaja na igraèe jer je svejedno ko nastupa.



"Žreb, generalno, nema uticaj na naše igraèe. Dovoljno su iskusni da mogu da podnesu pritisak igranja prvog meèa i svejedno je ko prvi nastupa", rekao je Obradoviæ

Selektor je naveo da oèekuje da najbolji teniser sveta Novak Ðokoviæ bude spreman za nastup protiv Šveðana u èetvrtfinalu Dejvis kupa.

Osvajaè 125. Vimbldona se posle doèeka u Beogradu pridružio ostalim reprezentativcima.

"Moj uspon, koji je dostigao vrhunac u ovoj sezoni, poèeo je osvajanjem Dejvis kupa prošlog decembra. Ta pobeda dala mi je puno samopouzdanje za ono što sam uradio u ovoj godini", rekao je Ðokoviæ.

Najbolje rangirani teniser na svetskoj listi (ATP) dodao je da nije imao nikakvu dilemu oko dolaska u Švedsku posle osvajanja Vimbldona.

"Danas æu probati podlogu i verujem da, bez obzira što je u pitanju velika promena kada se sa otvorenih terena uðe u halu, neæe biti previše problema da se adaptiram", dodao je Ðokoviæ.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #7

Odgovori: 5447


07. Jul 2011. 23:00:03




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #8

Odgovori: 5447


08. Jul 2011. 02:11:21
Troicki otvara duel sa Šveðanima

Viktor Troicki i Mihael Rideršted otvoriæe u petak od 15 èasova èetvrtfinalni duel Dejvis kupa izmeðu Srbije i Švedske u Halmštadu.

Drugi na teren æe prvi reket sveta Novak Ðokoviæ kojem æe rival biti Ervin Eleskoviæ. U subotu æe Zimonjiæ i Tipsareviæ igrati dubl sa Aspelinom i Lindestadom.

U nedelju æe se igrati poslednja dva meèa u singlu, Ðokoviæ æe igrati sa Riderštedom, a Troicki sa Eleskoviæem.

Mihael Rideršted - Viktor Troicki
Ervin Eleskoviæ - Novak Ðokoviæ

Subota 09. jul, poèetak 15.00h:
dubl: Aspelin, Lindestad - Zimonjiæ, Tipsareviæ

Nedelja 10. jul, poèetak 13.00h:
Mihael Rideršted - Novak Ðokoviæ
Ervin Eleskoviæ - Viktor Troicki




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #9

Odgovori: 5447


08. Jul 2011. 20:33:34
Srbija na korak od polufinala

Teniska reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana u polufinale Dejvis kupa pošto posle prvog dana protiv Švedske vodi sa 2-0.



Prvi bod Srbiji doneo je Viktor Troicki koji je sa 3-1 pobedio Mihaela Rideršteda, dok je u drugom meèu Tipsareviæ posle samo jednog seta slavio protiv Ervina Eleskoviæa.

Tipsareviæ je naime prvi set rešio u svoju korist rezultatom 6:2, a poèetkom drugog Eleskoviæ je povredio koleno prilikom servisa Tipsareviæa i bio je primoran da preda meè.

Umesto Tipsareviæa protiv Eleskoviæa je trebalo da igra Novak Ðokoviæ, ali je struèni štab u poslednji trenutak odluèio da odmori prvog tenisera sveta.

U subotu æe Zimonjiæ i Tipsareviæ igrati dubl sa Aspelinom i Lindestadom. U nedelju æe se igrati poslednja dva meèa u singlu, Ðokoviæ æe igrati sa Riderštedom, a Troicki sa Eleskoviæem.

Pobednik ovog duela u polufinalu æe igrati protiv Argentine koja je veæ stekla nedostižnih 3-0 u duelu sa selekcijom Kazahstana.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #10

Odgovori: 5447


09. Jul 2011. 15:15:03
Meè odluke

Dubl meè Švedske i Srbije,koji poèinje u 15.00 èasova uz direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, prilika je da naša Dejvis kup reprezentacija osigura pobedu bez izgubljenog meèa.

Sastav dubla ima više opcija,ali je gotovo izvesno da æe na teren izaæi Nenad Zimonjiæ i Janko Tipsareviæ protiv Simona Aspelina i Roberta Lindestada. Treneri mogu da promene sastav ekime do sat vremena pred poèetak meèa.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #11

Odgovori: 5447


09. Jul 2011. 20:13:37
Poraz srpskog dubla

Duel Švedske i Srbije u èetvrtfinalu Dejvid kupa u Halmštadu nastavljen je susretom dublova, a Šveðanima su prvi poen doneli Simon Aspelin i Robert Linsted.

Nenad Zimonjiæ i Novak Ðokoviæ su poraženi od švedskog dubla u tri seta, bilo je 6:4, 7:6, 7:5 posle dva sata i dvadeset minuta igre.

U nedelju æe se igrati poslednja dva meèa u singlu, Novak Ðokoviæ bi trebalo da igra prvi meè protiv Rideršteda, dok Troickog oèekuje duel sa Eleskoviæem.

Pobednik duela izmeðu Švedske i Srbije æe u polufinalu igrati protiv Argentine koja je veæ stekla nedostižnih 3:0 u duelu sa selekcijom Kazahstana.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #12

Odgovori: 5447


10. Jul 2011. 20:56:32
Srbija u polufinalu Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa pošto joj je Janko Tipsareviæ pobedom doneo nedostižnu prednost od 3-1 protiv Švedske.



Tipsareviæ je u èetvrtom meèu duela slavio protiv Mihaela Riderštada sa 6:2, 7:5, 6:3 i tako doneo odluèujuæi poen Srbiji.

U poslednjem meèu Robert Linsted predao je Viktoru Troickom posle dva seta zbog povrede. Linsted je prvi set dobio sa 6:3, dok je drugi pripao Troickom rezultatom 6:4.

Srbija æe se u borbi za plasman u finalu i priliku da brani titulu osvojenu prošle godine igrati protiv Argentine, koja je sa 5:0 pobedila Kazahstan. Polufinale elitnog takmièenja biæe odigrano od 16. do 18. septembra u Beogradu.

Na samom startu meèa i Tipsareviæ i Rideršted su bili veoma sigurni na svojim servisima i nijedan od njih nije uspevao da doðe do prilike za brejk. To se promenilo veæ u treæem gemu, kada je Tipsareviæ poveo sa 40:0 na servis Rideršteda i realizovao je drugu brejk loptu posle nove dvostruke servis greške Šveðanina.

Srpski teniser je nastavio veoma agresivno, i vrlo brzo je došao do prednosti od 5:1. U sedmom gemu Rideršted je prekinuo seriju Tipsareviæa, koji je u narednom servirao za set i posle 33 minuta došao do prednosti od 1:0 u setovima.

Na poèetku drugog seta viðena je slièna situacija kao i u prvom, Rinderšted je lako poveo sa 1:0, samo što je potom došao do dve brejk lopte zahvaljujuæi greškama Tipsareviæa i iskoristio je prvu. Srpski teniser je odmah uzvratio brejkom, a onda bez izgubljenog poena i izjednaèio.

Rinderšted je potom uspeo da zadrži svoj servis, a iako je imao priliku da ga u narednom oduzme Tipsareviæu, srpski teniser je izjednaèio na 3:3. Njih dvojica su nastavili u istom ritmu i u naredna èetiri gema, a u 11. srpski teniser je došao do novog brejka, a potom i drugog seta.

Šveðanin je uz probleme uspeo da povede sa 1:0 i u treæem setu, a fantastiènim servisima Tipsareviæ je bez izgubljenog poena odmah uzvratio. Obojica su u sledeæim gemovima bili sigurni, pre nego što je srpski teniser došao do brejka i prednosti od 3:2. Tipsareviæ je potom Riderštadu prepustio samo još jedan gem i zasluženo slavio trijumf i plasman u polufinale Dejvis kupa.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #13

Odgovori: 5447


15. Sep 2011. 19:38:15
polufinale Dejvis kup: Srbija-Argentina





-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #14

Odgovori: 5447


16. Sep 2011. 13:49:37
DK: Novak prvo sa Nalbandijanom

Najbolji teniser sveta Novak Ðokoviæ i David Nalbandijan otvoriæe polufinale Dejvis kupa izmeðu Srbije i Argentine, odluèeno je žrebom u Beogradskoj areni.
(moguca je opcija da DK otvori Trojicki, zbog premora i tek juèerašnjeg dolaska u Beogarad Ðokovica)


Duel izmeðu Ðokoviæa i Nalbandijana poèinje u 15 èasova, a zatim æe na teren Janko Tipsareviæ i Huan Martin Del Potro.

U subotu je na programu dubl za koji su prijavljeni Nenad Zimonjiæ i Viktor Troicki za Srbiju, odnosno Huan Monako i Huan Ignasio Èela za Argentinu.

Poslednjeg dana meèa, u nedelju, na teren æe prvo najbolji igraèi Srbije i Argentine Novak Djokoviæ i Huan Martin Del Potro, a zatim Janko Tipsareviæ i David Nalbandijan.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #15

Odgovori: 5447


16. Sep 2011. 21:10:32
Nalbandijan doneo voðstvo Argentini

Argentinac David Nalbandijan pobedio je srpskog tenisera Viktora Troickog u prvom duelu polufinalnog meèa u "Beogradskoj areni".



Nalbandijan je tako doneo prvi bod Argentini trijumfom sa 6:4, 4:6, 6:2, 6:3.

Drugi meè dana igraju Janko Tipsareviæ i Huan Martin Del Potro, a polufinalni duel biæe nastavljen tokom vikenda. Drugog dana, u subotu, igra se dubl meè, dok se u nedelju igraju preostali singl dueli.

Iako je prvobitno bilo planirano da Novak Ðokoviæ izaðe na teren protiv Nalbandijana, selektor Bogdan Obradoviæ je odluèio da odmori prvog tenisera sveta pošto je on tek u èetvrtak stigao u Beograd posle osvajanja US Opena u Njujorku.

Nalbandijan je bez problema osvojio svoj servis gem i na samom startu meèa vrlo brzo poveo sa 1:0. Ipak, Troicki je odmah istom merom uzvratio, a potom došao i do dve brejk lopte od kojih je iskoristio veæ prvu za voðstvo od 2:1. U naredna dva gemova obojica su bili sigurni pri svojim servisima pre nego što je Nalbandijan došao do prvog brejka na meèu i izjednaèenja - 3:3.

Najveæu borbu Troicki i Nalbandijan vodili su u sedmom gemu, koji je trajao 13 minuta, a viðeno je mnogo preokreta, pre nego što je Argentinac došao do voðstva od 4:3. Srpski teniser je vrlo brzo izjednaèio fantastiènim poenom pre nego što je iskusni Nalbandijan ponovo bio siguran pri svom servisu, a potom i osvojio prvi set zahvaljujuæi greškama Troickog.




Argentinac je nastavio u istom ritmu, iako mu je Troicki pripretio na startu drugog seta, koji je potom bez izgubljenog poena izjednaèio na 1:1. Isti scenario viðen je i u nastavku, samo je Nalbandijan imao priliku za brejk u šestom gemu, ali je Troicki preokrenuo došao do novog izjednaèenja. Pri rezultatu 4:4, Troicki je došao do dve brejk prilike i iskoristio je prvu i došao do šanse da u narednom gemu servira za 1:1 u setovima, koju je i iskoristio.

Posle gubitka drugog seta, Nalbandijan je odlièno ušao u treæi i posle sigurnog servis gema napravio je brejk, a potom poveo i sa 3:0. Troicki je u èetvrtom gemu smanjio na 3:1, a Argentinac mu je do kraja seta prepustio još samo jedan gem i došao je do prednosti od 2:1.

Nalbandijan je nastavio furiozno i u èetvrtom setu, i kao prethodnom došao do 3:0, pre nego što je Troicki dobio naredni gem. Argentinac je uz dosta muke uspeo da zadrži svoj servis i povede sa 4:1 u gemu koji je bio najduži na meèu pošto je trajao 14 minuta. Nalbandijan je potom ponovo uzeo brejk Troickom, koji je zahvaljujuæi greškama Argentinca uèinio isto u narednom gemu. Srpski teniser je potom smanjio na 5:3, ali je Nalbandijan odmah potom odservirao za meè.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
Strana : [1] 2 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0220120 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 1140 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker