Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

goto #1
Odgovori: 61


12. Dec 2013. 08:25:21
NADA

Moje srce krije razocarenje i sada ovog trenutka kada te nema kao ni prethodne tri noci u isto vreme, sada bih stavila tacku na sve...ali me nada sprecava. Nada da ces se konacno promeniti, nada da dolazi nase vreme. Nema tog vremena vise, ti si ga oterao, oterao si priliku da budemo sretni, a veruj mi...ne bi nam ravnih bilo. Nista nije jace od moje ljubavi, ali zasto se truditi i boriti kada nema povratne informacije....pustam te, kao sto i zelis. Danas si mi cak pozeleo srecu i da uzivam, sada je ja zelim tebi. Svu srecu ovoga sveta...
Ipak je tvoja sreca meni najbitnija.
Tweetily #2

Odgovori: 2586


12. Dec 2013. 08:42:14


sada bih stavila tacku na sve...ali me nada sprecava.

spreèava te strah od taèke na sve... ..ajmo dalje

Nada da ces se konacno promeniti, nada da dolazi nase vreme.

nadom ništa neæeš postiæi, upotrebi veru, pa ako iskreno i svim srcem veruješ u sve to i ako stvarno sve to i zaslužuješ eto toga i brže nego što si mogla da se nadaš...

oterao si priliku da budemo sretni,

e sad, imaj u vidu da ti ne možeš znati šta bilo koju drugu osobu èini sreænom, èesto je sluèaj da èovek ni sam ne zna šta æe ga usreæiti. Prema tome možda ipak njega to što ti vidiš ne èini sreænim, jer ne zaboravi poslovicu koja kaže da sloboda nema cenu.

Nista nije jace od moje ljubavi

Potpuno taèno

ali zasto se truditi i boriti kada nema povratne informacije....

Šta æe ti povratna informacija? Ljubav je smao davanje bez traženja ièega za uzvrat, dakle pošto ti treba povratna informacia... "ciao" što bi rekao Šojiæ. To nije to. "Šetaj (Panjkoviæu)".

pustam te, kao sto i zelis.

Želi ako je sam tako saopštio, ako nije onda ti to ipak samo nasluæuješ.

Ipak je tvoja sreca meni najbitnija.

"ljubi bližnjeg svog kao sebe samog."
"ljubite neprijatelje svoje"
i konaèno:
"Trpljenje je vjera svetih."

Mani se gluposti i skoncentriši se na posoa, a sve ostalo æe ti doæi samo po sebi, dok èekaš i oèekuæeš potrajaæe i odužiti se.
Ajd sad jedan kez i pevaj.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
goto #3
Odgovori: 61


12. Dec 2013. 08:45:46
goto

Nada je i vera.... a sta ako izgubis oba
Tweetily #4

Odgovori: 2586


12. Dec 2013. 10:51:53


Uh nije... SPC slavi tri velike muèenice Veru, Nadu i Ljubav, i one su otelotvorenje pojmova koje èovek razume, nisu i ne mogu biti isto, a nije isti ni ishod koji verovatno znaš iz legende o Pandorinoj kutiji: nada je ostala poslednja.
Ne Nada je druga poseèena iza Vere, a poslednja je ostala Ljubav, koja je takoðe poseèena maèem. Suština jeste da je hrišæanstvo utemeljeno na ljubavi, a ne na nadi ili veri iako i njih u sebi sadrži. A prvo što èoveku padne na pamet kada se pomene hrišæanstvo jeste upravo baš Vera. Otuda i redosled Vera, Nada, Ljubav. Veru možeš izgubiti, kada se to dogodi, ostaje ti Nada, ako te i ona izda Ljubav neæe nikad, niti otiæi od tebe, niti te napustiti, ako u nju celim svojim biæem i svim svojim srcem iskreno Veruješ. Ljubav æe ti vratiti Veru, a kada se vrati Vera, budi se i Nada, a gde su Vera i Nada, mora biti Ljubav i mati im Sofija(mudrost). Ako nestane Vere, Nade i Ljubavi, išèeznuæe i mudrost i uslediæe totalno uništenje... Meðutim Bog je Ljubav, a on je neuništiv i zato otvori svoje srce i primi Gospoda(-ina) Isusa u njega i On æe se starati da te Vera, Nada i Ljubav nikada ne napuštaju. A kao što si (na)èula "trpljenje jeste vjera svetih".

Živeli i stradali u Rimu u vreme cara Adrijana. Sofija mudra, kako joj i ime kaže (sofija - mudrost), beše ostala udovom, i kao hrišæanka beše dobro utvrdila i sebe i kæeri svoje u veri Hristovoj. U vreme kada se muèiteljska ruka Adrijanova pruži i na dobrodeteljni dom Sofijin, Vera imaše 12, Nada 10, a Ljubav 9 godina. Izvedene pred cara one sve èetiri, držeæi se za ruke „kao venac ispleteni" smerno ali odluèno ispovediše veru u Hrista Gospoda i odbiše da prinose žrtve idolskoj boginji Artemidi.

Pred stradanje majka savetima svojim krepljaše kæeri svoje, da bi istrajale do kraja. „Vaš nebesni Ljubitelj Isus Hristos jeste zdravlje veèno, krasota neiskazana i život besmrtni. I kada tela vaša budu mukom umorena, On æe vas obuæi u netruležnost, i rane na vašim telima æe zasijati na nebu kao zvezde." Sve jednu po jednu muèitelj muèaše ljutim mukama, najpre Veru, pa Nadu, pa Ljubav. Tukoše ih, sekoše, bacaše u oganj i u vrelu smolu, i najzad jednu za drugom maèem posekoše. Mrtva tela svojih kæeri uze Sofija odnese van grada i tamo èesno sahrani. I osta na grobu njihovom tri dana i tri noæi moleæi se Bogu, i u tome predade duh svoj Bogu hitajuæi u rajska naselja, gde je blažene duše njenih slavnih kæeri èekahu.

izvor:SPC


-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Branasoft #5

Odgovori: 7220


12. Dec 2013. 19:10:43


al ste se raspricaliiiiiiiiiiiiiii

-----------------
We have only magic, and this is tragic...

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0141931 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 851 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker