Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

4. Sex > Gay, Lesbian ... > Šta bi bilo od ovog sveta da je Adam bio gay?

Strana : Prethodna 1 . . . 6 7 8 [9] 10 11 12 . . . 16 Sledeća
stepski_vuk #1

Odgovori: 535


05. Feb 2012. 18:18:00
Šta bi bilo od ovog sveta da je Adam bio gay?



-----------------
Vuk se nalazi u svakom od nas
i nije teško doæi do njega...

_______________________
bragancica9 #114
Odgovori: 409


10. Feb 2012. 09:56:14
o maskembal.....

dazba ja tebe svjetujem, aman da cu morat da se molim za tebe....

nisam ja dobar, iako nemam potpis i avatar ( potpis i avatar su kopiranje- zamalo plagiranje, a sve sto nije kopija necega i nije- isto kao i ono cega nema, to je bar logicno i onome bez inteligencije cak), ja sam trostruko dobar......a biti dobar i trostruko dobar je tri puta razlicito......
da bi to shvatila ti treba da budes slobodna .....MORAS da poslusas moj savjet i izvrsis hladjanje mozga ISPIRANJEM u vreloj vodi......a ako ti ni to ne pomogne, onda moras da se javis meni dodatno da ja zamolim Peru doslovno, da starta proces kranijalne kirurgije pocevsi od hipotalamusa i uspjesno zavrsi lobotomiju i limbickog sistema tvoga , cak i zaista......jer Pero je teglolog i sveznalica i moze SVE, SVJA, I SVASTA a sve to u ime TEBE, MENE I SVETOGA SEBE.....

onda ces shvatiti razliku izmedju dobar i trostruko dobar, kao sto ces razumjeti da je covjek pogan pa ne stvara masine da bi mu sluzile nego da bi se njima sluzio, a BOG je milosrdan pa stvori covjeka da bi mu sluzioa i da bi se njime sluszio ( pa ponekad na neku Mariju naskocio i obljubio je i to bez kondoma sto rezultira nezeljenom trudnocom i nehigijenskim porodom u stali zbog Marijine sramote od komsija jer je zvekno neko ko joj coek nije vec nako navratio na jednu noc naskakivanja samoga radi) i slobodno se okovao u lance sluzenja i vjecnog hvaljenja onog kod od njega nacini roba uz pomoc mrkve i stapa i nimalo kreativno, kao stari ucitelj bihavirosta, nazivajuci kaznu ljubavlju, strah ljubavlju, i samo sprdanje s robom ljubavlju, a sve zbog idiotizma roba kojeg on licno stvori a koji se kvari pa nece da sluzi i velica svog robovlasnika-tvorca....... ajd sto nece da sluzi i velica nego je poceo i da misli...fuj za robove, sramota da ih bude.... .....
to ti je ba jasno...isto ko i ono s kazivanjem.....kad ja kazem kriv sam, a kada to Pero isto kaze nije kriv....prosto.....

e onda ces moci da razumijes........

a Pero je svu noc indukovao ovoulaciju diljem komsiluka...sluzile mu robinje koje je licno stvorio da mu sluze i da se njima sluzi...
i veli meni: " Vrlo je bogougodna indukovana ovulacija" .....

pa te opet svjetujem maskembal....izvrsi vise to ispiranje mozga da ne bi morali da preduzimamo te mjere miosrdne i dodatne.....
spasiba....
maskenbal #115

Odgovori: 3025


10. Feb 2012. 09:57:47


jbg, damjane, ne mogu tako da razmisljam... covek nije masina ni naprava... ne kazem da ti je poredjenje bezveze, ali meni neprihvatljivo.

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Tweetily #116

Odgovori: 2586


10. Feb 2012. 12:56:39
Maski, Damjane...

ni jedno, ni drugo ne shvatate poentu svoje rasprave u vezi torte.

Poenta je VASPITANjE!

Maski, dete je možda alergièno na orahe. Ti si normlana osoba, upuæuješ dete u društveni život i druženje. Ono æe otiæi kod druga, kao što i drug dolazi kod njega i tamo æe biti torta, a one su obièno sa orasima. Još je malo da bi umelo razumeti alergiju. Moraš ga nekako nauèiti. Naravno u takvoj situaciji postaviæeš lažnjak, tortu bez oraha.

Tema o kojoj govorite je duhovno vaspitanje. Ja sam vam lepo rekao da zamenite tortu sa otrovnom peèurkom i rešili ste problem.
Rekao sam vam i da je taj plod sa drveta od znanja dobra i zla ustvari GNEV Božiji. Dakle Evo je kušala GNEV Božiji i bio joj je sladak. Zamisli isprovocirala je i iznervirala, pomerila sa koloseka biæe koje je toliko iznad nje i toliko moænije. Pa od toga se umire... kad je neko mnogo moæan on te zgazi. Jel smeš ti nekom krimosu da prisereš? Ne smeš. E to ti je to, krimos ili pozitivni hadžija nasuprot njemu, opet ne smeš da kenjaš inaèe "ima da te nema".

Kako može tvorevina da bude jednaka sa svojim tvorcem.Da li je bilo koja mašina ili naprava koju je èovjek stvorio ravnopravna njemu,ili ih je stvorio da njemu služe?

Prvo prièaš Maskiju kako ne može da izjednaèava božansko i ljudsko, a onda koristiš pogrešno poreðenje na relacijama mašina-èovek Bog-èovek.

Prvo mašinu je stvorio Bog, a ne èovek, jer Bog je u èoveku. Seti se nauèenog: Bez Božijeg blagoslova ne može se to i to... itd. Dakle i onaj koji ne veruje ništa neæe postiæi ako mu Bog to ne dopusti. Da li je ideja iz našeg duhovnog biæa ili iz Božanskog u nama? Lako smo utvrdili da greh dolazi iz ðavolskog duhovnog biæa u nama. Eto ludosti, šta je nama lakše da utvrdimo. Zato i jesmo takvi kakvi smo, grešni i s tim se moramo nositi.
Drugo, èovek jeste stvorio mašinu da mu služi, ali Bog nije stvorio èoveka za službu. Naime mitološka biæa su stvorena u tu svrhu, dakle anðeli. Njihova obaveza je služba Bogu, naša nije mi imamo slobodnu volju izbora. Ti nigde nemaš u deset zapovesti da moraš služiti, niti u dve najveæe. Zapoveðeno ti je da poštuješ, ljubiš... nigde da služiš.
Mnogi naraštaji pre nas su shvatili meðutim da je status sluge najpovoljniji za opstanak i spasenje, a sam Isus je takoðe dao izbor. On je kao savet dao da nam je dobro služiti, ali ako ga neæemo ni slušati, molim lepo širok nam je put, možemo iæi. Jedino što je zamolio da se njegovi jaganjci i njegove ovce ne diraju. Ne bih da sam u koži onih koji to ne slušaju, jer dok sam bio u takvoj koži, bar nisam znao da je to zamolio.
E sad, i ti i ja znamo da je jeres to što èini Maski izjednaèavajuæi sebe sa Bogom, meðutim ona to ne zna, a neznanje se prašta. To što smo joj mi rekli ne znaèi niša, ona to nije u stanju da shvati i ona to ne razume drugim reèima i opet ostaje u neznanju, a neznanje se prašta, to znaš i sam. I jedino nezanje.
Ali ne zaboravi, da Maski Isusu kaže brate, on bi joj se odazvao sa sestro i bio bi sreæan i ništa joj ne bi zamerio. Zato mi njima i kažemo da se Bogu obraæamo preko Isusa, odnosno kako nauèismo Isus ustvari predstavlja vrata za nas, I Isus je taj koji prašta uvek, u šta smo sigurni jer videsmo, "a blaženi oni koji ne videše, a poverovaše".
Ono što Maski ne shvata, jeste ako se veæ izjednaèava sa Bogom, da se mora i ponašati kao Bog, dakle služiti svim svojim slugama... a to èovek nije u stanju, a Maski je èovek.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Tweetily #117

Odgovori: 2586


10. Feb 2012. 13:08:34


da bi to shvatila ti treba da budes slobodna .....MORAS da poslusas moj savjet i izvrsis hladjanje mozga ISPIRANJEM u vreloj vodi......a ako ti ni to ne pomogne, onda moras da se javis meni dodatno da ja zamolim Peru doslovno, da starta proces kranijalne kirurgije pocevsi od hipotalamusa i uspjesno zavrsi lobotomiju i limbickog sistema tvoga , cak i zaista....


ovo je baš u duhu sekti, pravi ritual...

jer Pero je teglolog i sveznalica i moze SVE, SVJA, I SVASTA a sve to u ime TEBE, MENE I SVETOGA SEBE.....

A ovo je originalni, romantièn naèin muvanja Maski, prema tome pogazi one tvoje principe i padni na ovo, vidiš da B. više ne zna ni šta prièa, a odavno smo utvrdili da je Pero njegovov gospodar. Zauzdaj Pera Maski, ti to možeš... naravno ako nisi veæ zauzeta, mislim ako se u proteklih par godina koliko se znamo stvari nisu izmenile.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
kovacdamjan #118

Odgovori: 3734


10. Feb 2012. 13:31:46


Mašine služe èovjeku za njegove potrebe.On se ne mora njima uvijek služiti ali mu uvijek služe.Služi li se èovjek robotima koji se koriste u proizvodnji u fabrikama?Ne.Oni njemu služe.
Mi samo mislimo da nismo kao mašine, ali velikim djelom jesmo,biološke mašine,slièno recimo kompjuteru,ali ono što nas razlikuje od mašina je naša slobodna volja,da odluèimo kako nas je volja izmeðu ponuðenih opcija,ali mi sami ne možemo stvoriti neku novu opciju.Predodreðeni smo na neki naèin , sudbinski,a sudbinu nam odreðuje naš karakter,da imamo odreðeni put,ali na tom putu uvijek možemo da se odluèimo izmeðu dobra i zla,ljubavi i mržnje ,gordosti i smernosti, ljenosti i rada itd.,a neka sila nas uvijek vuèe.Zašto mi je ovakvo razmišljanje, kakvo je izneo braganèica poznato,zašto sam ga èuo mnogo puta do sada,zato jer je plod samo jedne od opcija koja mu se nudila,a on je izabrao ovu.Nema tu originalnosti,nema tu ništa novo,sve je to staro i prastaro i poznato.Nije tu izmišljena topla voda.Ljudski stavovi i razmišljanja se nisu mnogo promijenila od prvog grijeha pa do sad.Sve se svodi na isto.O ovom pitanju se može prièati jako mnogo.Ja sam ovde izneo ukratko svoje mišljenje,i nemam namjeru da nikog ni u šta ubjeðujem.Mnogo je knjiga napisano o ovakvim stvarima koje ovakv stvari razraðuju detaljnije i ko hoæe da ih potraži naæi æe ih.Svako ima svoj put.

-----------------
"Kažu da je svako svoje sreæe kovaè,samo što sudbina daje jednom i èekiæ i usijano gvožðe a drugi ga mora kovati èesto hladno a èesto i golom pesnicom"- filozof Božidar Kneževiæ.
kovacdamjan #119

Odgovori: 3734


10. Feb 2012. 13:38:17
Tweet,

Bez žurbe i brzanja,nemoj odmah nekom da govoriš da griješi bez da si shvatio do kraja šta hoæe da kaže.A odgovor æu ti veæ dati na tvoja pitanja.

-----------------
"Kažu da je svako svoje sreæe kovaè,samo što sudbina daje jednom i èekiæ i usijano gvožðe a drugi ga mora kovati èesto hladno a èesto i golom pesnicom"- filozof Božidar Kneževiæ.
bragancica9 #120
Odgovori: 409


10. Feb 2012. 13:54:54
vako:

Tweewtili,

ono prvo: nije sektI nego sektE,,,,hriscanstva, naravno....

ono drugo: nije originalan nego je kopiran iz Perine knjige misli......i nije romatnitcan nego je direktan......

ono trece: to je vec iznosenje pirvatnosti necije...tj. poganluk karaktera.....onog ko iznosi....a da li je poganluk urodjen ili je Boziji uticaj????...e to ne znam, a Peru ne mogu da pitam......umoran je i spava nakon cijele noci provedene u indukovanju ovulacija....


kovacdamnaj:

konacno si rekao jednu mudrost nakon ovliko napisanih klishe recenica....mudrost je ova tvoja recenica:

"Mnogo je knjiga napisano o ovakvim stvarima koje ovakv stvari razraðuju detaljnije i ko hoæe da ih potraži naæi æe ih."

a zasto je to mudrost to ti je lako sam zakljuciti...naravno ako prethodno odbacis vjeru i u mozak ponovo ubacis spoznaju o granicama ljudske inteligencijue...
bragancica9 #121
Odgovori: 409


10. Feb 2012. 14:19:39
o maskembal

moram da te savjetujem opet......ne zauzdavaj Peru , kako te savjetuju, jer ko Peru pokusa da zauzda, Pero ga opane repom po oku, a opanut covjek i nije covjek, on ne vidi pa brka noc i noc ....i jos Pero takvome u uho dune i ucini ga gluvim, pa on ne razaznaje razliku izmedju rijeci i rijeci......

a Pero, moj jedini gospodar, mi naredio da ti se romanticno obratim sada, a u cilju neromanticnog pohodjenja prvo, a ophodjenja drugo......kazo mi vako da ti kazem:

i ne zamjeri na tome
sto u tvojim krilima stanujem
i gdje god dah da pomjerim
osjetim tebe,
pa se pretvorim u tebe,
i ti postajes moj dan
ili godina
ili vjecnost......
bragancica9 #122
Odgovori: 409


10. Feb 2012. 17:07:03
probudio se Pero

pa ga priupitah...a on kaza vako:

" ovi hriscani ne shvataju poentu njihove rasprave o torti, pa govore to drugima a i sebi, i dolaze do blesavog zakljucka - VASPITANJE......poenta torte (drveta) je u podlosti, odnosno u tome sto je BOG kao onaj koji moze propustio da ucini dvije dobre stvari koje je mogao (jer je BOG) uciniti a nije "

" koje ba dvije ? ", pitam ja Peru...

a on nastavi:

"prvo- mogao je da ne postavi drvo u sumu....a postavio je....
drugo, ako je vec postavio, mogao je izabrati manju mogucnost da bude otkriveno, a izabrao je vecu.."

"al pero oni pricaju o torti...vele da je trebo postavit otrovnu tortu i sve bi rjesio ...vaspitanja radi "

veli Pero dalje.

" otrovnu tortu ni jedan roditelj postaviti nece , sem ako nije podao , zaprijetiti cetvorogodisnjem djetetu da je ne dira i otici od kuce....podlost je u tome sto je odrastao covjek intelktualno i iskustveno nadmocniji u odnosu na dijete, i zna da njegove rijeci nisu dovoljne da se dijete drzi podalje od torte.....dijete nema saznanje o smrti, ono to ne razumije, kao i Eva sto razumijeti nije mogla , a sto je Bog zna jer je Bog,.....i to vaspitanje nije nego podlost"

" a sta pero ako je torta od oraha a dijete je alergicno na orahe "

nastavi Pero:

" samo podao roditelj ce u gomilu slatkisa staviti i nesto na sta je dijete alergicno i zaprijetiti mu da to ne dira...iz istog razloga....rijeci nisu dovoljne da dijete razumije....rijeci nisu upucene ravnopravnom, i nadmocniji ce osigurati svoju savjest eliminisuci svaku mogucnost djecije greske...."

"a sta ako tako roditelj hoce da dijete nauci, pa da kad kod druga ode ne jede takvu tortu?"

" o budale", veli mi Pero, "prvo,na cetvorogodisnju djecu se uvijek pazi, pa ako tvoje cetvorogodisnje dijete ide u posjetu nekom drugom, onda nazoves roditelje jer su oni iskustveno nadmocniji od djece (tebi ravnopravni), i zamolis ga da tvom djetetu ne daje takvu tortu.....govoris ravnopravnom sebi, ne govoris inferiornom....."

" al sta ako djeca nekako budu sama i ipak nadju tortu od oraha? "...

" sad si jos veca budala", opet me potcjenjuje Pero " ako su sami i nadju tortu, odakle ce znati da li je od oraha??......potreban je neko odrastao (nadmocniji) da im KAZE...
tako da je to sto neki zovu vaspitanje, zapravo taktika mocnog kojemu savjest nikad ni u goste dosla nije "....

" znaci karakter se ipak ne nasljedjuje", zakljucim ja....

Peri se kitnjaste obrve narogusise, al nista mi ne rece...

onda ja u spajiz odem i naspem Peri i meni po jednu rakiju, pa flasu vratim u spajiz i pazljivo je sakrijem , ne govoreci Peri nista, znajuci koliko on rakiju voli.....ne radi Pere nego radi rakije....znam da rakija ne voli kad je Pero bez mene pije....
maskenbal #123

Odgovori: 3025


10. Feb 2012. 17:18:57


E sad, i ti i ja znamo da je jeres to što èini Maski izjednaèavajuæi sebe sa Bogom


tweet,
meni je brat i Bog, i ciganin ciju izjavu postavih kao potpis ispod postova, i komsija Vlada, i kolega Nebojsa, i delfin sa severne obale Crnog mora, i jagnje koje nadjoh na putu u selu... imam mnogo brace i jednaki su, ama nijedan nije visi i vazniji, niko od nas nabrojanih i nenabrojanih.



-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
maskenbal #124

Odgovori: 3025


10. Feb 2012. 17:23:21
bragancice,

da zauzdam Peru?! nikako!
pa zar sebe da lisavam carolija poput

i ne zamjeri na tome
sto u tvojim krilima stanujem
i gdje god dah da pomjerim
osjetim tebe,
pa se pretvorim u tebe,
i ti postajes moj dan
ili godina
ili vjecnost......

sad sam jos srecnija sto sam biba!

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
maskenbal #125

Odgovori: 3025


10. Feb 2012. 17:24:35


biba, i to uslikana!
ooo radosti moje, bragancice

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Tweetily #126

Odgovori: 2586


10. Feb 2012. 18:22:43
B. dogovori se ti sa sobom i sa Perom...

Prvo kažeš da je Bog podao, ja ti objasnih da sam Njegov sulga, a sad se žališ na poganluk??? Pa šta si ti oèekivao kad znaš da si stvari postavio kako si postavio?

I jeste sekti, dakle množina s obzirom da ih ima veliki broj i sve mahom pripadaju hrišæanstvu, odnosno iz njega izlaze.
Odlika sekti jesu rituali i prinošenja žrtvi.

A Pero bi trebao da nauèi kad pristignu za koji mesec maèiæi, da je dobro da dete zna da mu torta može napraviti zdravstveni problem, i da je dobro da uopšte dalje ne ulazi u sastav te torte, niti da sluša bilo èija uverenja o njenom sastavu. Jer znaš kada Pero doðe kuæi umoran, on ipak trgne po jednu s tobom, a onda se ivali i spava, a dok spava ti koji bi trebali da su pod nadzorom nisu i mogu i u orman da zavire i onda posle rakija ljuta, a ne Pero...

Nego pitaj ti Peru ’vako, pošto ne verujem da ti znaš odgovor, ali Pero bi morao znati, pošto je aktivniji od tebe u društvenom životu: zašto sveštenici traže da ih zovu oèevima?

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Tweetily #127

Odgovori: 2586


10. Feb 2012. 18:26:51
Damjane,

Bez žurbe i brzanja,nemoj odmah nekom da govoriš da griješi bez da si shvatio do kraja šta hoæe da kaže.

Prihvatam kritiku. Dogaða mi se da brzam, to je moja mana.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Strana : Prethodna 1 . . . 6 7 8 [9] 10 11 12 . . . 16 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0251629 sek.| Članovi online - 3 | Gosti online: - 1397 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker