Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

Strana : Prethodna 1 [2]
xedos #1
Odgovori: 5


20. Okt 2007. 12:11:53
Sujeta nad sujetama

"Sujeta nad sujetama.Sve je sujeta!"Rekao je mudri Solomon.I istinu je rekao!Svi su sujetni i svako je sujetan.Samo se spoljna forma i nacin ispoljavanja menjaju.Kad sujeta predje izvesnu meru,postaje veoma opasna.Bez obzira sto ona coveka primorava na svakojake beskorisne poslove,koji se vise odnose na privid nego na sustinu.I on zbog nje gubi dodir sa stvarnoscu. Koliko smo sujetni?Da li vam je ikad bila povredjena sujeta,kako?Da li to mozemo priznati sebi i drugima?
MARRIIN #16

Odgovori: 164


24. Dec 2010. 00:42:09




-----------------
-stairway to heaven-
belarada #17

Odgovori: 24731


25. Dec 2010. 22:21:58


Istinski ponos dovoljan je sam sebi. Samo, istinski ponos je redak. Mnogo èešæe susreæemo oholost, sujetu, uobraženje, nekad su pod njegovim vidom i imenom, a nekad goli, bez maske ponosa. Oni nikad nisu dovoljni sami sebi. Da bi se potpuno ispoljili i "iživeli", njima treba tuðe divljenje i priznanje, èesto i tuðe poniženje, oni su za onoliko veæi za koliko drugog umanjuju, a te velièine nikad im nije dosta, stoga su stalno nemirni, u pokretu, tražeæi na šta bi mogli da se popnu i izdignu, dok je ponos uvek miran, zadovoljan onim što je i tu gde je, i samo ne da nikom na sebe.
Ponosni ljudi, prirodno, èesto stradaju zbog svog ponosa, ali im njihov ponos pomaže da podnesu svako stradanje. Naprotiv, sujetni ljudi se i ponižavaju da bi zadovoljili svoju sujetu i, naravno, ne uspevaju u tome, jer sujeta se kao æudljiva žena iz rðavog društva, odjednom okreæe i prebacuje im što su zbog nje uèinili.
A oholost je slepa, bezdana, nju niko nikad nije nahranio, i ona zna samo da kaze : "Jos, jos!" što joj više daješ i žrtvuješ, ona samo odluènije i glasnije traži još više.
Ponos drži, hrabri i pomaže èoveka na njegovom putu, sujeta mu truje život, ometa rad i kvari odnos sa ljudima, a oholost na koncu pojede celog èoveka, zajedno sa njegovim darovima i uspesima i, nezasiæena i nezasitna, traži odmah novu žrtvu.




-----------------
Love Profusion ...
Strana : Prethodna 1 [2]

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0142012 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 1054 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker