Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1078

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1078

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1079

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1079
jel zna ko reci zasto u srbiju jos uvijek ista politika vec 25godina
Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Politika, filozofija... > jel zna ko reci zasto u srbiju jos uvijek ista politika vec 25godina

Strana : Prethodna 1 [2] 3 4 5 Sledeća
albanac1 #1
Odgovori: 153


08. Apr 2008. 17:28:35
jel zna ko reci zasto u srbiju jos uvijek ista politika vec 25godina

bilo ratova ili ne ,,bilo kosovo nezavisno ili ne,,,,
hot_cold #16

Odgovori: 1807


19. Apr 2009. 19:52:00


Pa zato sto je perspektivna, i ono sto je dobro ne treba menjati

-----------------
If you hate me, you’re the looser, not me
albanac1 #17
Odgovori: 153


24. Apr 2009. 18:37:19
vidise

kolko je
LepaLeni #18

Odgovori: 11046


24. Apr 2009. 21:58:55



jednostavan odgovor

Ista je politika sve ove 25 godine (tako ce jos 25 godina ostati ),jel niko ne zeli da "mutne" malo s svojom glavom da je bar malo promeni,oni koji su to pokusali za njih se i zna gde su nsa kraju zavrsili ,a s druge strane zasto i bi
kada njima tako i odgovara kada imaju sve uslove da kradu i pljackaju narod,tu politiku niko nije lud da menja
***


-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
FedorRussia #19
Odgovori: 6


01. Mar 2010. 17:47:14
politika

albanac1 politika Srbije prema Kosovu se nikad nece promeniti jer je Kosovo kroz vekova i uvek u istoriji bili Srpsko, Srbi su Kosovo od Turaka odbranili. A ti bolje gledaj kakve je prljava politika u Albaniji. Mi smo 45 u Berlin usli i srusili smo Hitlera a vas bi sjebali za 12 sati.
I Rusija nikad nece priznati Kosovo, tako da vasa drzava moze da postoji samo na papiru. Nikad Kosovo nece biti priznata drzava od strane Ujedinjenih Nacija i sveta
albanac1 #20
Odgovori: 153


06. Mar 2010. 01:14:58


45 u berlinu do beograda iso rusija...priznatce i rusija i srbija,,,sa vremenom na vrijeme...ali nisam pisao tko koga ce priznati ili ne nego druga tema,,,,hvala unaprijed
FedorRussia #21
Odgovori: 6


06. Mar 2010. 04:11:59
...

albanac1 MARS U PIZDU MATERINU
colexyonar #22
Odgovori: 39


06. Mar 2010. 14:50:05
evo

51% misli da je pravicno 40% uspeva u nemoralu 9% trpi znaci 60% ne ide na izbore
saledoboj #23
Odgovori: 33


09. Mar 2010. 16:22:20


Evo ja cu vam dati jedan istovremeno i prost i komplikovan odgovor.
Uzmimo npr. Slobodana Milosevica i njegove protivnike.Vecina od te klase su i dan danas ili na vlasti ili su na vlasti njihovi piuni.
Uzmimo da je Slobodan na vlast dosao voljom naorda svi politicari koji su bili sa njim su debelo profitirali,opozicija je takodje profitirala na racun njega,vjerovatno ce vecina od vas reci da je to nemoguce ali evo vam prosta racunica.
Ako narod ne voli predsjednika i njeovu partiju tj poziciju,on ce logicno se okrenuti opoziciji to okretanje automacki podrazumjeva i pruzanje financiske pomoci opozicji koja opet da nije pozicije nebi ni postojala.Posle ta opozicija dodje na vlast u vidu kolacije za promjene i sl stvari,a pozicija predje u opoziciju normalno sa onim novcem sto ga pokupila doke je bila na vlasti.Sada se narod ponovo okrece opoziciji tj bivsoj poziciji i sve tako u krug.Tako jedna te ista vlast moze vladati 100 godina bez ikakvih problema jer narod nece i ne moze da razumije neke stvari.Srdacan pozdrav.
divi_ne #24
Odgovori: 4


04. Sep 2011. 23:23:26
politika se nije promenila

u poslednjih 20-30godina zato sto se mentalitet ljudi,kako pojedinca tako i citave nacije, tesko menja...
prosto;politicari se bave politikom a politicare bira narod..
dakle, uzrok lezi u nama samima
a ko ce jos priznati da "pogresno razmislja" t.j. sto bi strucnjaci rekli, ima psihickih problema?!u Srbiji su takvi retkost, a poznato je da ne postoji covek savrseno zdrav mentalno...tolerancija, izvinjenje, samilost, hvala, razumevanje, solidarnost itgd su jos uvek u mojoj voljenoj zemlji "strane reci i izrazi"
albanac1 #25
Odgovori: 153


01. Mar 2012. 06:11:31
ajmo

dalje,,,
kovacdamjan #26

Odgovori: 3734


01. Mar 2012. 11:32:09


Ne slažem se sa pitanjem.Šta je tu isto?Negdje se i vodi ista politika ali u Srbiji se ona mnogo promjenila za 25 godina.

-----------------
"Kažu da je svako svoje sreæe kovaè,samo što sudbina daje jednom i èekiæ i usijano gvožðe a drugi ga mora kovati èesto hladno a èesto i golom pesnicom"- filozof Božidar Kneževiæ.
Tweetily #27

Odgovori: 2586


01. Mar 2012. 11:40:15
Šok, mnogo si ti zelen...

Nakon kontrarevolucije 1981. god se zaoštrila politika Albanaca u vezi Kosmeta i još nekoliko drugih teritorija, a srpska politika, kao i makedonska se nisu menjali mnogo duži period. Hrvatska politika se promenila u poslednjih 25god, stajuæi jasno na stranu nezavisnosti te teritorije, dok je ranije vladala politika unitarizma.
Što se albanske stvari tièe, Bakali je završio glavni deo posla, a ta politika je voðena najintenzivnije bitkom za ustav SFRJ 1974.god koji je dao nekakav temelj moguænosti otcepljenja ili nezavisnosti. S druge strane nezavisnost bilo koje teritorije u okviru SFRJ je bila suprotnost poèetne ideje unitarizma. Ali legitimitet se jeste stvorio pomenutim ustavom. Nakon što je ðavo odneo šalu, imaš radikalan potez od strane Miloševiæa, koji se praktièno ukidaju pokrajne Srbiji, 1989. god, kada Srbija postaje jedna celina, meðutim i taj potez je nekako kasnije prevaziðen. Ujedno to je bio i poslednji konkretan potez, koji je uraðen, a da jeste bio u korist srpske stvari na Kosmetu. Iza toga postojao je samo još jedan, a to je bila politika Šešelja, koji je hteo preseliti glavni grad Srbije u Prištinu, ali i kada je imao uticaja nije se trudio da to i ostvari.

Sve ostalo, a ti to nazivaš "ista politika" svodi se na prikupljanje politièkih poena. To je radio Miloševiæ i to se radi i danas. Politika prikupljanja politièkih poena za raèun Kosmeta je pogubna za sve osim za Albance koji time profitiraju.
Ono što nije sporno jeste da je Kosmet vekovna srpska teritorija, kao i da sukobi sa Albancima traju veæ nekih 200 godina unazad na tim prostorima. Uz sve to politika Albanije u poslednjih 30god je intenzivno useljavanje stanovništva na prostor Kosmeta. To ti ujedno i daje objašnjenje zašto je Miloševiæ samo proterivao preko granice nazad u Alaniju oduzimajuæi dokumenta koja su veæinom bila lažna. Politika Srbije je bila politika inertnosti i ona je donela nezavisnost Albancima pre nego bilo koji lobiji koje Albanci imaju po svetu.
Dakle politika Srbije po pitanju Kosmeta se može tretirati kao politika nezainteresovanosti, što kulminira u stavu LDP-a i Jovanoviæa da treba priznati nezavisnost. Jedino što se ne može utvrditi ili potvrditi da li je u pitanju samo obièna demagogija, jer je jasno da se radi o slaboj politièkoj struji u Srbiji, odnosno možda prièaju ono što ne misle radeæi na prikupljanju tako željenih politièkih poena.

Najpametnije ti je veæ rekao neko u prethodnim postovima u Srbiji su na vlasti jedni te isti veæ više od 200 godina i to se neæe promeniti po svoj prilici, osim ako ne izbije neka spontana revolucija za šta su šanse nikakve.

Ono što je loše, jeste da provociraš one kojima je stalo do tog pitanja. Ono što ne znaš jeste da æe Amerikanci uskoro sravniti Kosmet sa zemljom pod izgovorom legla kriminala i terorizma. Povod æe biti tipa ubistva predsednika Amerike ili nešto slièno. Nakon toga tamo æe opet biti dozvoljen ulazak srpskim vlastima kako se žarište u Evropi ne bi ugasilo. I nastaviæe se tradicija duga 200 godina, sukoba izmeðu Srba i Albanaca.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Van_Basten #28

Odgovori: 429


01. Mar 2012. 13:11:56
Retard, kao i svi koji su glasali za njega!

&feature=related

-----------------
Belgrade boys-Delije Sever 1989
MELEK #29
Odgovori: 653


01. Mar 2012. 13:48:03
Samo polako i bez zabrinjavanja......I u narednih 25. sledi isto,

ako ne još i gore. Surovo, ali bolje tako, nego da te lazem, ne?
Strana : Prethodna 1 [2] 3 4 5 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0194230 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 943 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker