Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1078

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1078

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1079

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1079
Podrzavate abortus da ili ne?
Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

1. Ljubavne nezne i drugarske teme > Savetovaliste > Podrzavate abortus da ili ne?

Strana : Prethodna 1 [2]
_N_N_ #1

Odgovori: 1654


12. Maj 2009. 07:21:08
Podrzavate abortus da ili ne?

.

-----------------
Žena se uzda u plaè. a lupež u laž.
bragancica #16
Odgovori: 450


12. Sep 2010. 12:44:31
?????

Odakle meni pravo kao individui, jedinstvenoj i u vremnu neponovljivoj, da sam ZA ili PROTIV, necega sto ce neka druga individua, isto tako jedinstvena i neponovljiva u vremenu, uciniti sa svojim tijelom, a da pri tome mene nicim ne ugrozava????....

to je isto, kao kada bi neko pitao - DA LI PODRZAVATE ZABRANU SISANJA ILI NE?- jer i kosu koja raste stvori Bog ili proroda( kako kome), bas takvu rastecu, pa odakle nekome pravo da je sijece, farba i uvrce????....to je Bozje skrnavljanje....
o dlakama pod pazuhom da i ne govorim....u dlakama je DNK....

odoh ja da popojem rakiju i zalupim vrata za trule moraliste.....
MARRIN #17
Odgovori: 1668


12. Sep 2010. 17:35:44


Millllla #18

Odgovori: 323


04. Feb 2012. 23:08:41


Ne!

-----------------
***Be you, be now!***
MELEK #19
Odgovori: 653


05. Feb 2012. 15:26:32
Generalno ne,

sem kada je trudnoæa rizièna, u smislu postojanje ošteæenja kao što veæ rekoše tamo pre mene poloda, ili sto opet neko rekao kada se desi zaèeæe usled silovanja, ne daj Bože.

Danas je barem toliko naèina kontracepcije i ne vidim nijedan naèin da neko ko je dogovorna prema sopstvenom telu najpre, moze sebe dovesti u takvu situaciju da sebi to priredi. Ali, opet kazem, to je tvoje telo, i svaka zena ima pravo da sa svojim telom, uostalom kao i svako na ovome svetu, sa njim raspolaze. A svako ce kasniej sa posledicama da zivi, kako mora, ume ili moze. Svakako da nista u zivitu nije 100% posto sigurno i da rizik uvek postoji, kakvi god preduslovi zastite bili, ali ne razumem ljude koji svesno srljaju u isto i svaki put na taj sto, kao kakav dobar dan, kao da ide u soping a ne na abortus. Treba gledati da do toga ne dodje, jer verujem da nema nista gore, kada te tako nesto lepo, kao ostajanje u drugom stanju i zacetak nekog drugog zivota zatekne nespremnu i u loše vreme sto se kaze. Zato treba biti odgovorna prema sebi, voditi racuna o svom reproduktivnom zdravlju, ne dovoditi sebe u takve situacije, misliti na buducnost i time cuvas ne samo sebe vec i onoga koga ti volis.
lion_heart #20

Odgovori: 730


05. Feb 2012. 17:08:01


ja predlazem da oni koji su protiv abortusa, nikada ne abortiraju!

ujedno trazim od njih da ne puse za vreme trudnoce i da ne tvrde da to ne steti fetusu!!!!



-----------------
U ljubavi nema ponosa, samo dostojanstva!
Tweetily #21

Odgovori: 2586


05. Feb 2012. 17:46:18


Doktorka Justina je dala najbolje objašnjenje u svakom sluèaju. Ja se ipak slažem da je abortus veoma doprineo razvoju bele kuge. Socijalizam sa tim nema veze, u socijalizmu se vodi velika briga o porodici, naime smatrao se putem u komunizam, a s obzirom da komunizam gubi sve æelije, od države naniže, on ostaje na porodici. Time je istu neophodno maksimalno zaštiti.
Sigurno je da su nemaština i krize onemoguæile ljude da imaju decu, i sa tim se slažem.
S druge strane mora se misliti i o kontroli raðanja, što znaèi da èovek mora biti odgovoran i svestan svojih postupaka i naraštaja koji dolazi ili ne dolazi.
Što se tièe neželjene dece, njih bi trebalo crkva da prihvata i odgaja jer je tako hrišæanski. Ne želim da ulazim u to zašto to nije masovno organizovano u svetu. Sam Isus je rekao da su ti mali Božiji i Bogu najmiliji, tako da bi crkva morala razmisliti o sopstvenoj svesi postojanja, ako se intenzivno ne prihvata brige o njima, jer opet po reèima samog Isusa: takvih malih je celo Carstvo Božije.

Abortus, konkretno znaèi svirepo ubistvo. Ne želim sada da ovde postujem filmove kako izgleda tok abortusa, jer to znaèi gledanje ubistva koje se stvarno i odigralo.
Ono što želim napomenuti jeste da se živom plodu mora smrskati glava kako bi se izvukao napolje iz materice. Dakle majke i oèevi imajte u vidu da æe tom detetu po vašoj želji i presudi lekar ili naki priuèeni majmun bukvalno smrskati glavu i prosuti mozak i na taj naèin ga usmrtiti. Znaèi zamislite kako bi lepo bilo da vama tako neko smrska glavu i na taj naèin vas ubije.


Pitanje da li je po Bogu dozvoljeno usmrtiti i ošteæeni plod i zarad èega se to èini. Sigurno je da je bebi mala šansa opstanka bez majke, što znaèi da ne treba dozvoliti smrt majke, tim više što ona ima moguænost ponovo pokušati roditi. To su sve teške teme.

A što se pušenja tièe, to što æete prekinuti pušenje kad saznate za trudnoæu i ne znaèi mnogo, ali znaèi. Naime, organizam æe nastaviti èišæenje, a sve to osetiæe i plod, deo toga i konzumirati. Velikog efekta ima ako se pušenje ostavi tri meseca pre zaèeæa. Slièno kao i sa nekim sredstvima z akontracepciju, dakle ako ih koristite, prvo se nekih tri meseca ili koliko vam veæ lekar pre svega kaže oèistite od toga, pa onda pokušajte zaèeæe.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
stepski_vuk #22

Odgovori: 535


05. Feb 2012. 22:19:37


Kako se oseæate kada doruèkujete abortus od kokoške?







-----------------
Vuk se nalazi u svakom od nas
i nije teško doæi do njega...

_______________________
Tweetily #23

Odgovori: 2586


05. Feb 2012. 22:55:36
Odlièno pitanje Vuèe...

Meðutim nije svako jaje kokoške oploðeno, prema tome ono koje nije predstavlja blagosloveni obrok.
E sad, ukoliko ne doruèkuješ vršiš samoubistvo u pokušaju, a reèeno je Ne Ubij! To znaèi ni sebe ni druge.
S obzirom da je kazano i Ljubi bližnjeg svog kao sebe samog, to znaèi da si ti ipak ispred bližnjeg, što znaèi da je preèe jesti nego poštedeti život onoga koga æeš pojesti.
I naravno time što æeš ga ubiti i pojesti, moraæeš to i da odužiš...

Nešto slièno je i sa mlekom, bilo krave ili neke druge životinje. Ako ga ne otimaš mladunèetu, i ono je blagoslovena hrana, jer nikoga ne ubijaš, a ako ga ne pojedeš poješæe ga drugi organizmi na Zemlji.
S druge strane kada jedeš biljku ti je ubijaš u svakom sluèaju. A i ona je živo biæe. Svaki plod biljke je hrana semenu u najveæem broju sluèajeva, a seme je u velikoj veæini plodno. Meðutim tu se vrši neka simbioza, izmeðu èoveka i biljaka. Èovek brine o produženju njihove vrste, a zauzvrat ih koristi za opstanak svoje.


Ostaje ono veèito filozofsko pitanje: Zašto smo ovde na Zemlji i zašto smo osuðeni da jedemo jedni druge i produžavamo svoje vrste?

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Strana : Prethodna 1 [2]

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0163081 sek.| Članovi online - 1 | Gosti online: - 819 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker