Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Sport > Cincinnati 2011. ...od 13.08.2011

Strana : Prethodna 1 [2]
okisha #1

Odgovori: 5447


13. Avg 2011. 13:08:41
Cincinnati 2011. ...od 13.08.2011

Sinsinati – tradicija duga više od jednog veka

Turnir u Sinsinatiju poslednji je iz Masters serije pred US open. Sinsinati je treæi najveæi grad u amerièkoj državi Ohajo, posle Klivlenda i Kolumbusa.



Tenisko takmièenje održava se u Mejsonu, predgraðu Sinsinatija. Ima najdužu tradiciju od svih u SAD, pošto se prvi put odigralo 1899. godine pod imenom Cincinnati Open. Turnir nije posedovao konstantnost i postojanost, pošto je èesto menjao imena i mesto održavanja u zavisnosti od promenpodloge ili strukture vodeæih ljudi. Prvobitno se igrao na šljaci, a zemljani tereni u Sinsinatiju dominirali su sve do 1979. godine, kada je promena na betonsku podlogu postala definitivna.

U žrebu za singl ima 56 takmièara, a nagradni fond turnira iznosi 2.430.000 dolara. Ove godine takmièenje æe se održati od 13. do 21. avgusta.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #16

Odgovori: 5447


19. Avg 2011. 13:40:42
I Jelena konaèno skida skalpove

Srpska teniserka Jelena Jankoviæ poslednja je èetvrtfinalistkinja ovogodišnjeg WTA turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedila Franèesku Skjavone 6:3, 5:7, 6:4.



Jankoviæeva æe se u borbi za polufinale sastati sa 16. teniserkom Suai Peng, koja je eliminisala Šahar Per 6:3, 6:2.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #17

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 00:38:31
Ispali Nadal i Federer!

Tomaš Berdih plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pobedivši treæeg tenisera sveta Rodžera Federera sa 2:0, po setovima 6:2, 7:6(3).



Fiš eliminisao lošeg Nadala!
Španac Rafael Nadal drugi put uzastopno nije uspeo da se plasira u završnicu Mastersa, pošto ga je u èetvrtfinalu Sinsinatija porazio Mardi Fiš 6:3, 6:4.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #18

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 03:32:45
Zimonjiæ i Ljodra u polufinalu

Nenad Zimonjiæ i Majkl Ljodra plasirali su se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju u konkurenciji parova.



Srpsko francuska kombinacija je u èetvrtfinalu pobedila pete nosioce Rohana Bopanu i Aisama Kurešija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Èetvrti nosioci u polufinalu su veliki favoriti pošto æe igrati protiv Kolumbijca Huana Sebastijana Kabala i Nemca Florijana Majera koji su prethodno savladali Amerikance Stiva Džonsona i Aleksa Bolgomolova.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #19

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 03:34:45
Peng se povukla, JJ u polufinalu!

Jelena Jankoviæ plasirala se u polufinale turnira prve kategorije u Sinsinatiju pošto je Šuai Peng morala zbog povrede ramena da se povuèe sa turnira.



Protivnica Jankoviæeve u borbi za finale biæe Andrea Petkvoiæ koja je pobedila Naðu Petrovu sa 7:5, 6:1.

U drugom polufinalu sastaju se Vera Zvonarjova i Marija Šarapova. Jelena je do sada dva puta igrala protiv Andree Petkoviæ i u oba meèa je poražena.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #20

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 05:13:16
Ðokoviæ odbija da izgubi

Novak Ðokoviæ plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pobedivši Gaela Monfisa sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3.



To je 56. pobeda prvog tenisera sveta u 57 meèeva u 2011. godini. Protivnik u polufinalu je Tomaš Berdih koji je pobedio Rodžera Federera sa 2:0.

Ðokoviæ je prvi i veæi deo drugog seta odigrao ispod nivoa, delovalo je da ga Francuz ’ima’, ali to su mnogi pomislili ove godine. Srpski teniser dobio je u finišu drugog i poèetkom treæeg seta pet vezanih gemova i tako prelomio meè u svoju korist.

Monfis je uspeo da prekine seriju Ðokoviæa u meðusobnim duelima od deset uzastopno dobijenih setova, ali je zato izgubio osmi put u isto toliko meèeva.

Meè koji su odigrali u Kanadi prošle nedelje sigurno je naljutio Francuza koji je poèeo veoma agresivno. Napravio je brejk, dobio je svoj servis gem bez izgubljenog poena i najavio da æe se ovoga puta više boriti. Novak se brzo konsolidovao. Došao je u èetvrtom gemu do dve brejk lopte, ali je Monfis odigrao veoma hrabro, pogodio je as iz drugog servisa i zadržao je prednost brejka.

Prosto je neverovatno kako je Monfis dobio peti gem. Novak je imao dve vezane brejk lopte, zatim je imao i još jednu, ali je Francuz uspeo da dobije jedan iscrpljujuæi poen i povede sa 4:2. Iako je odservirao èak dve duple servis greške Monfis je upravo dobrim servisima došao na gem od osvajanja prvog seta. Ukupno gledano loš set, Novak je loše i završio pošto je Francuz napravio brejk za 6:3.

I drugi set srpski teniser poèeo je pomalo nezainteresovano, ali se ipak videlo da neæe tek tako izgubiti drugi meè u 2011. Prva èetiri gema protekla su bez brejka, a onda je Ðokoviæ saèekao nekoliko grešaka Monfisa i iskoristivši tek šestu brejk loptu na meèu poveo je sa 3:2. Veoma teško steèeni brejk Novak je odmah izgubio.

Sledeæi gem trajao je više od 14 minuta, Novak je propustio puno prilika da reši gem u svoju korist, iako je Francuz imao malo i sreæe jer su tri udarca za redom Ðokoviæa završila u malom autu.

Uspeo je Monfis i da dobije sledeæi servis gem i povede (4:3), delovao je u tim trenucima spremno za senzaciju, ali dobio je neoèekivani odgovor. Ðokoviæ je lako izjednaèio, zatim je iskoristio tek treæu od tri vezane brejk lopte (dupla servis greška Monfisa), a onda i tek treæu set loptu za 1:1 (6:4).

Veoma važan prvi gem odluèujuæeg seta Novak je dobio veoma teško. Iskoristio je tek èetvrtu brejk loptu i stekao startnu prednost. Koliko je prvi gem bio važan pokazao je veæ naredni gem. Monfis je delovao potpuno iscrpljeno, a Novak je tek u treæem setu poèeo da podiže nivo igre.

Pokušao je Francuz u nastavku na razne naèine da se vrati umeè, poèeo je sve intenzivnije da prièa sam sa sobom, ali mu ni to nije pomoglo. Ðokoviæ je zadržao sve svoje servis gemove, a u devetom je još jednom oduzeo servis rivalu za trijumf posle ciše od dva i po sata.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #21

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 05:19:48
polufinale:

Mardi Fiš : Endi Marej

Novak Djokovic :Tomaš Berdih

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #22

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 22:54:09
Marej pobedio Fiša za finale

Endi Marej prvi je finalista Mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Mardija Fiša 6:3, 7:6 (10:8)



Marejev protivnik u borbi za titulu biæe bolji iz duela Novak Ðokoviæ - Tomaš Berdih.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #23

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 22:55:57
Zimonjiæ i Lodra u novom finalu!

Nenad Zimonjiæ i Majkl Lodra plasirali su se u finale Sinsinatija pobedom nad Huanom Kabalom i Florijanom Majerom nakon super taj-brejka 4:6, 6:3,10:4.





-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #24

Odgovori: 5447


21. Avg 2011. 00:28:01
Berdih predao, Ðokoviæ u finalu!

Novak Ðokoviæ plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju pošto mu je po završetku prvog seta zbog povrede meè predao Èeh Tomaš Berdih.



Ðokoviæ je dobio prvi set sa 7:5 dobivši èetiri vezana gema, a nakon toga Èeh je prišao mreži i rekao da ne može više da nastavi.

Protivnik prvog tenisera u šestom finalu Masters turnira ove sezone biæe Britanac Endi Mari koji je prethodno u dva seta savladao Amerikanca Mardija Fiša.

Bio je ovo osmi duel Ðokoviæa i Berdiha i sedma pobeda srpskog tenisera, peta uzastopna. Èeh je ove nedelje u Sinsinatiju još jednom pokazao koliki potencijal ima, lako je dobio Rodžera Federera, ali u polufinalu je naleteo ove godine maltene nepobedivog Novaka Ðokoviæa. Ovo je srpskom teniseru 57. pobeda u 58 duela u 2011. godini.

Poèelo je sigurnim servisima oba tenisera. U prva tri gema Ðokoviæ je osvojio svih sedam poena kada bi ubacio prvi servis, a Berdih sva èetiri i to dovoljno govori koliko je na ovakvoj vrsti pogloge važan poèetni udarac. Odliènu priliku Novak je propustio u èetvrtom gemu. Imao je 0:30 i drugi servis Èeha, uspeo je kasnije i da se izbori za brejk priliku, ali se Berdih izvukao dobrim servisima.

Sledeæa dva gema teniseri koji su servirali lako su dobili, a onda je Berdih napravio brejk i dobio èesto kljuèni sedmi gem. Imao je Èeh 0:40, Novak je spasao prvu brejk loptu, ali je kod druge Berdih pogodio nekoliko linija i poveo je sa 4:3. Delovao je Èeh sigurno u tim trenucima, lako je dobio još jedan servis gem, ali se u desetom gemu stegao kada je servirao za set.

Ðokoviæ je izborio dve vezane brejk lopte, a drugu je iskoristio pošto je Èeh napravio duplu servis grešku. Upao je u tim trenucima Berdih u Ðokoviæev ritam, Novak je lako dobio preostale gemove i dobio prvi set za 7:5, a onda je Èeh predo meè.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #25

Odgovori: 5447


21. Avg 2011. 17:45:02
Jankoviæ: "Srbi dominiraju"

Jelena Jankoviæ se plasirala u finale turnira u Sinsinatiju pobedom nad Andreom Petkoviæ.

U finalu turnira u Sinsinatiju Srbija æe imati troje predstavnika Jelenu, Novaka i Nenada.








-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #26

Odgovori: 5447


21. Avg 2011. 21:44:16
Novak predao, Mariju titula

Škot Endi Mari osvojio je Masters u Sinsinatiju, pošto mu je u finalu predao Novak Ðokoviæ pri rezultatu 6:4, 3:0.



Prvi reket sveta imao je mnogo problema sa umorom i povredom, te je posle medicinskog tajm-auta, ali i vrhunske igre raspoloženog Marija, morao da preda.

Ovo je bio 11. susret dvojice tenisera, a peta pobeda Marija.

Srpski teniser je do sada u 2011. godini osvojio devet titula u isto toliko finala. Ovo mu je prvi poraz u finalu, a tek drugi ove sezone.

Pored Ðokoviæa, Srbija u Sinsinatiju ima još dva predstavnika u finalu. U konkurenciji dublova zajedno sa Francuzom Ljodrom igra Nenad Zimonjiæ, dok je u ženskom finalu Jelena Jankoviæ koja se sastaje sa Marijom Šarapovom.





Oèigledna je bila iscrpljenost Novaka, ali i oštar bol u desnom ramenu, zbog kojeg je zatražio medicinski tajm-aut. Koincidentalno, Tomaš Berdih je zbog sliènog problema predao Novaku meè u subotu u polufinalu.

Iako se Novak opredelio da nastavi meè, videlo se da ga povreda ozbiljno muèi i da zbog nje ne udara dovoljno dobro. Mari veæ u prvom gemu lako dolazi do novog brejka, a potom osvaja gem na svoj servis sa nulom.

U treæem gemu Novak se borio, ali Mari pravi novi brejk i svetski broj jedan potom je morao da preda.

U prvih šest godina karijere, Ðokoviæ je predao osam meèeva, a u prethodne dve godine i osam meseci svega dva, Krajinoviæu u Beogradu prošle godine, i sada Mariju.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #27

Odgovori: 5447


22. Avg 2011. 14:53:20
Jelena poražena u finalu Sinsinatija



Jelena Jankoviæ nije uspela da trijumfuje na WTA turniru u Sinsinatiju. Bolja u finalu od najbolje rangirane srpske teniserke bila je Ruskinja Marija Šarapova sa 2:1 (4:6, 7:6(3), 6:3), koja æe tako posle dužeg vremena ponovo biti meðu èetiri igraèice na WTA listi.

Srpska tenisrka tako nije se domogne 13 titule u singlu u karijeri, a poslednji put je podizala pehar u martu prošle godine kada je osvojila turnir u Indijan Velsu.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #28

Odgovori: 5447


22. Avg 2011. 14:57:32
Zimonjic i Ljodra stali u finalu

Nenad Zimonjiæ i Francuz Majkl Ljodra poraženi su u finalu turnira u Sinsinatiju, pošto su ih savladali treæi nosioci Maheš Bupati i Leander Paes 7:6, 7:6.



U veoma neizvesnom duelu u kojoj su obe strane konstantno igrale odlièno, odluèilo je samo strpljenje, pošto su Indijci bolje servirali u završnicama setova.

Meè je trajao jedan èas i 42 minuta. Zimonjiæ i Ljodra pobedili su na prethodnom Mastersu u Montrealu.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
Strana : Prethodna 1 [2]

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0227048 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 1135 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker