Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

Strana : Prethodna 1 2 [3] 4 5 6 . . . 8 Sledeća
mel #1

Odgovori: 379


09. Nov 2007. 02:05:43
Svastara

ovde mozete razgovarat o svemu
mel #30

Odgovori: 379


09. Nov 2007. 20:03:34
cooll4

to je tvoja natalna cool4u to rade pravi astrolozi na netu i jesam li sta pogodila
mel #31

Odgovori: 379


09. Nov 2007. 20:05:54
sanjine 75

ma salim se ja ne naplacujem ja tebi
sanjin75 #32

Odgovori: 3362


09. Nov 2007. 20:06:40



Ne, ne....ja insistiram, nisam takav



-----------------
Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj
mel #33

Odgovori: 379


09. Nov 2007. 20:09:51
sanjin 75

ja radim to iz zabave ne iz interesa
sanjin75 #34

Odgovori: 3362


09. Nov 2007. 20:11:35



Ja želim da platim, u suprotnom biæu uvredjen



-----------------
Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj
cool4u #35

Odgovori: 2581


09. Nov 2007. 20:12:02
mel

Jako sam zadovoljna!

Posebno mi se svidja uporedni!



Odlicna si

-----------------
LepaLeni #36

Odgovori: 11046


09. Nov 2007. 21:23:13


MEL bas me zanima sta o meni pise...

Svoje podatke Dobices preko .P.M.

Ako moze naravno

-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
mel #37

Odgovori: 379


09. Nov 2007. 21:56:50


ok lepa leni
LepaLeni #38

Odgovori: 11046


09. Nov 2007. 22:07:03


Bas si srce,hvala ti

-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
mel #39

Odgovori: 379


09. Nov 2007. 23:21:53
lepa leni

lepa napisi mi i mesto rodjenja,i to treba
LepaLeni #40

Odgovori: 11046


10. Nov 2007. 03:02:50


Odmah MEL

-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
mel #41

Odgovori: 379


10. Nov 2007. 03:40:59
lepa za tebe



Po èemu je ova osoba prepoznatljiva ?

Ovu osobu je vrlo teško potpuno upoznati i shvatiti, jer mnogo njezinih osobina leži prikriveno ispod površine. Na prvi pogled, izvana djeluje kao vrlo spokojna i jednostavna osoba, ali je u srži izuzetno komplicirane unutarnje strukture, daleko osjetljivija nego što pokazuje. Ima snažnu volju i rezervirano ponašanje, tako da drugima uljeva poštovanje.< Sposobna je, kao malo tko, život i njegove fenomene sagledavati u globalu. Svoje misli, ideje i djela nikada ne uljepšava.

Što može oèekivati na financijskom i imovinskom planu ?

Vrlo je oprezna, kada je rijeè o novcu i ima velike ambicije na financijskom planu. Štedljiva je i darežljiva prema samoj sebi, ali rijetko i prema drugima. Ono što je njeno, zaista pripada samo njoj, i ona to pomno èuva. Svojim prirodno bezbrižnim ponašanjem prikriva svoju suštinsku praktiènost. Vjerojatno ima talenta za baratanje nekretninama i za sve poslove koji su na ovaj ili onaj naèin vezani sa zemljištem i ulaganjem kapitala. Moguæe je da æe dobiti nasljedstvo od oca.

Kakve su njene komunikacijske moguænosti i odnosi sa bliskom okolinom ?

Najsretnija je kada ima priliku da komunicira sa drugima na svoj jedinstven i izrazito individualistièki naèin. Zbog toga je mnogi doživljavaju kao posebnu i razlièitu od drugih osobu, a ona se time ponosi. Mentalno je izuzetno aktivna, pa ima dobre predispozicije za strane jezike i matematiku, i sve ostalo što zahtijejva bistar i hitar um. Voli putovanja i ima jaku potrebu da sa drugima prièa o sebi, svojim doživljajima, lokalnoj politici, svojim roðacima i poznanicima.

Kakvi su joj korijeni, temelji, odgoj, samostalnost ?

Vrlo je emotivna i veoma privržena obitelji iz koje potjeæe, što je èesto dovodi do toga da èini usluge ostalim èlanovima obitelji, osobito u kasnijim godinama života. Jedan od njezinih roditelja æe imati veliki uticaj na nju. Najverovatnije se radi o njezinom ocu. U svojoj borbi protiv nepravde ne preza ni pred kakvim autoritetima, i èak æe ukazivati na potrebe mijenjanja pravosudnog i zakonodavnog sustava, ukoliko su po njezinom mišljenju oni nepravedni.

Kakvi su njeni kreativni potencijali i sposobnosti realizacije ?

Sa oduševljenjem i velikim životnim žarom se predaje zabavama, zadovljstvu, sportu, kreativnom izražavanju i svim fizièkim aktivnostima. Može biti uspješan trener ili menadžer, pošto ima sposobnost da drugima prenese vlastiti entuzijazam. Mada voli djecu, sa njima se najbolje slaže kada poodrastu, inaèe baš nema previše strpljenja sa njima. Ima vanredno snažnu potrebu za kreativnim samoizražavanjem . Nastoji da na kreativan i društveno prihvatljiv naèin, oblikuje i izrazi svoje emocionalne reakcije.

Kakve su njene navike, posao, zvanje, zdravlje... ?

Raspolaže velikom fizièkom snagom. Sklona je prema ležernosti i lijenosti na poslu. Zbog te sklonosti, kao i sklonosti prema uživanjima može imati problema sa tjelesnom težinom. Zbog toga bi bilo dobro da samodisciplinom prevaziðe ove negativne sklonosti. U ranom djettinjsvu moguæa su èesta oboljenja grla, ali rijetko æe se raditi o neèemu ozbiljnom. Njezin posao æe najverovatnije na neki naèin biti povezan sa medijima i komunikacijom. Možda æe joj pomagati braæa i sestre, ili æe raditi sa roðakom.

Kako suraðuje sa drugima, brak i braèni odnosi, partnerstva ... ?

Odgovara joj nježan, senzualan, privlaèan partner, koji je istovremeno praktièan, razuman i koji voli biti okružen lijepim i skupocjenim stvarima. Moguæe je da æe stupiti u brak sa osobom iz njezine neposredne okoline, ili èak može biti u pitanju dalji rod. Druga moguænost je da braènog partnera upozna preko bliskih roðaka, odnosno preko braæe ili sestara. Inaèe, imati æe potrebu da bude intelektualno vrlo bliska sa svojim partnerima, i da o svemu sa njima komunicira.

Što može oèekivati od drugih, nasljedstva, seks, smrt ...?

Neoèekivana zbivanja mogu joj iskomplicirati život. Raspolaže velikom sposobnošæu nasluèivanja buduæih zbivanja. Sklona je idealizmu i pretežno optimistièkim stavovima, kada su u pitanju teme povezane sa fenomenima seksa, financija i smrti. Njezini stavovi prema okultizmu i misticizmu, kao i njezine aktivnosti na tim podruèjima, obojene su njezinim religioznim opredelenjima, a vazi obrnuto. Njezine intelektualne sposobnosti odigrati æe važnu ulogu u procesu transformacije njezine liènosti u pravcu dostizanja viših nivoa svesti.

Kakvi su njeni moralni kvaliteti, ideali, nivo obrazovanja, odnosi sa strancima... ?

Njezna velika istinoljubivost i moralnost, posljedica su njezinog idealistièkog pogleda na svijet, koji se temelji na poštovanju autoriteta i sagledavanju nužnosti postojanja hijerarhijskih odnosa meðu ljudima. Mnogo ulaže u proširivanje svojih duhovnih horizonata i sticanje što je moguæe veæeg znanja, pa se kroz èitav svoj život neprekidno mentalno razvija. Vrlo je verovatno da æe u jednom periodu svoga života živeti u inozemstvu, pošto je jako interesiraju strane kulture i ljudi, i pošto ume da se uskladi sa ljudima koji imaju drugaèije navike i interese od njezinih.

Kakvu karijeru, reputaciju i poziciju u društvu može oèekivati ... ?

Možda æe tokom života promjeniti veæi broj zanimanja, od kojih bi jedno moglobiti i nastavnièko. Važno joj je da vrijedno radi kako bi stekla odreðeni društveni i materijalni status. Vrlo je kritièna i prema sebi i prema drugima kada se radi o poslu. Ipak, teško joj pada kada je drugi kritiziraju i kada nije u pravu. Najverovatnije æe izabrati profesiju koja se može obavljati i kod kuæe, kao što su pisac, trgovac nekretninama, poljoprivrednik, zanatlija i slièna, pri èemu æe možda raditi zajedno sa jednim ili oba roditelja, ili preuzeti njihov posao.

Kakav je prijatelj i kakvi su joj prijatelji, društvenost ... ?

Drži mnogo do svojih prijatelja, koji su èesto iz umjetnièkih krugova. Trebala bi paziti kako bira prijatelje, jer bi joj se moglo dogoditi da se veže za nepouzdane ljude koji je mogu odvesti na stranputicu. Njezine ambicije i planovi mogu biti u vezi sa putovanjima ili nekim oblikom komunikacija. Svoje prijatelje najèešæe bira meðu susedima, kolegama na poslu ili u školi i drugim svakodnevnim poznanicima. Cijeni ljepotu, umjetnost, poeziju i glazbu, i sve što je povezano sa višim sferama.

Koje su njene skrivene osobine, tajne, ogranièenja, hendikepi ... ?

Èesto joj se èini da ima tajne neprijatelje, ali je u veæini sluèajeva sama svoj najgori neprijatelj, jer nije sposobna da se suoèi sa samom sobom. Mora nauèiti da se obnavlja, a to može nauèiti samo svojim osobnim naporima. Ima sklonost da sama odabere ulogu paæenika, uslijed èega je sklona permanentnoj zlovolji. Prijatelji i njezini odnosi sa njima mogu da postanu najznaèajniji faktor njezinog spoznavanja kako objektivne stvarnosti, tako i svoga unutrašnjeg biæa.


LepaLeni #42

Odgovori: 11046


10. Nov 2007. 04:15:06


VELIKO SI SRCE MEL HVALA TI


-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
zeko_peko #43

Odgovori: 863


10. Nov 2007. 09:52:43
Hoce i zeko jedan!

Strana : Prethodna 1 2 [3] 4 5 6 . . . 8 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0226109 sek.| Članovi online - 7 | Gosti online: - 1342 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker