Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

SANYA #1

Odgovori: 4160


13. Feb 2007. 17:27:48
TI & tvoje drvo

Davno sam ovo chitala negde,bilo mi zanimljivo, nedavno dobila na mailu, pa da podelim s Vama keltsku igru ;} .

Pronadji svoj rodjendan & svoje drvo. Potice od starog verovanja u keltskoj mitologiji.

Jan 01 - Jan 11 - Jelka
Jan 12 - Jan 24 - Brest
Jan 25 - Feb 03 - Platan
Feb 04 - Feb 08 - Topola
Feb 09 - Feb 18 - Smreka
Feb 19 - Feb 28 - Bor
Mar 01 - Mar 10 – Zalosna vrba
Mar 11 - Mar 20 - Limun
Mar 21 - Hrast
Mar 22 - Mar 31 - Lesnik
Apr 01 - Apr 10 - Musmula
Apr 11 - Apr 20 - Javor
Apr 21 - Apr 30 - Orah
May 01 - May 14 - Topola
May 15 - May 24 - Kesten
May 25 - Jun 03 - Jasen
Jun 04 - Jun 13 - Zbun
Jun 14 - Jun 23 - Smokva
Jun 24 - Breza
Jun 25 - Jul 04 - Jabuka



Jul 05 - Jul 14 - Jelka
Jul 15 - Jul 25 - Brest
Jul 26 - Aug 04 - Platan
Aug 05 - Aug 13 - Topola
Aug 14 - Aug 23 - Smreka
Aug 24 - Sep 02 - Bor
Sep 03 - Sep 12 – Zalosna vrba
Sep 13 - Sep 22 - Limun
Sep 23 - Maslina
Sep 24 - Oct 03 - Lesnik
Oct 04 - Oct 13 - Musmula
Oct 14 - Oct 23 - Javor
Oct 24 - Nov 11 - Orah
Nov 12 - Nov 21 - Kesten
Nov 22 - Dec 01 - Jasen
Dec 02 - Dec 11 - Zbun
Dec 12 - Dec 21 - Smokva
Dec 22 - Bukva
Dec 23 - Dec 31 - Jabuka



Jabuka (Ljubav) – obicno vitki, harizmaticni, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljasnosti, rado flertuju, avanturisti, culni, uvek zaljubljeni, hoce da vole i da budu voljeni, verni, nezni, veoma sirokogrudi, talenti za nauku, zive za danas, heute, bezbrizni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.


Jasen (Ambicija) – neobicno atraktivni, raduju se zivotu, impulsivni, pozeljni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentovani, vole da se igraju sa sudbinom, mogu biti egoisti, sehr pouzdani, verni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvataju vrlo ozbiljno.


Bukva (Kreativnost) – imaju izrazeno dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organizuju zivot i karijeru, ekonomicni, dobre vodje, ne preduzimaju nepotrebne rizike, vispreni, velicanstveni zivotni partneri, veoma vode racuna da ostanu fit (dijete, sport, itd.)


Breza (Inspiracija)
– raduju se zivotu, atratktivni, elegantni, ljubazni, zadovoljni, ne vole nista sto je preterano, ne podnose vulgarnost, vole zivot u prirodi i miru, nisu preterano strastveni, prilicno uobrazeni, nedovoljno ambiciozni, umeju da naprave mirnu, zadovoljnu atmosferu.


Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.


Kesten (Iskrenost) – izrazito lepi, ne vole pritisak, pravicni, raduju se zivotu, zainteresovani, rodjeni diplomati, ali u drustvu osetljivi, cesto nesigurni u sebe, ponekad uobrazeni, osecaju se neshvacenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalazenju partnera.


Platan (Vernost) – jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.


Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.


Smokva (Osecajnost) – veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svadju, vole zivot, familiju, decu i zivotinje, pravi drustveni leptirici, puni humora,vole besposlicarenje i dokolicu, talentovani za prakticno, inteligentni.


Jelka (Misterioznost) – puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani.


Lesnik (Izuzetnost) – sarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osecajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravicnosti.


Zbun (dobar ukus) – hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, cine sebi zivot sto moguce prijatnijim, vode disciplinovan zivot, od partnera traze priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobicnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osecajima, ne veruju skoro nikome, uvek su nesigurni u svoje sopstvene odluke, veoma savesni.


Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.


Javor (Nezavisnost) – neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge.


Hrast (Hrabrost) – robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osecajni, ne vole nikakve promene, nogama uvek na zemlji, drze se cinjenica, jednostavno ne razmisljaju vec deluju.


Masllina (Mudrost) – vole sunce, toplotu u lepa osecanja, razumni, puni razumevanja, izbegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izrazen osecaj za pravdu, osetljivi, uobrazeni, nisu ljubomorni, vole da citaju, i da su u drustvu obrazovanih ljudi.


Bor (Izuzetnost) – vole prijatno drustvo, veoma izdrzljivi, znaju kako da ucine zivot prijatnim, veoma aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, brzo odustaju, mnogo menjaju dok ne nadju idealnog partnera kome veruju, pouzdani i prakticni.


Topola (Nesigurnost) – deluju veoma dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrska i prijatno okruzenje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, cesto sami, jako nesigurni, umetnicke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvataju ozbiljno.


Musmula (Culnost) – sarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapazeni, vole zivot, kretanje, nemir, cak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglasenih osecanja, dobri pratioci, ne predaju se.


Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, cesto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.


Zalosna vrba (Melanholicnost) divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac.


Pozdrav










-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

SANYA #2

Odgovori: 4160


13. Feb 2007. 17:37:47
Mar 01 - Mar 10

Zalosna vrba (Melanholicnost) – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac.


Ha ha






-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

starsica #3

Odgovori: 2438


13. Feb 2007. 18:31:52
Sanya

a gde je za drugi deo godine ?

-----------------
Bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
SANYA #4

Odgovori: 4160


13. Feb 2007. 19:47:45
:)



Hvala TI Starsice shto si me prisjetila , bila sam zaboravila drugi deo godine, ali ubacila sam sad u gornju poruku, hvala hvala .




-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

starsica #5

Odgovori: 2438


14. Feb 2007. 01:47:13
hvala Sanya :)

ja sam orah

Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, cesto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

neki delovi su tacni.. ali deo da me drugi retko vole.. mislim da nije tacno


-----------------
Bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
SANYA #6

Odgovori: 4160


14. Feb 2007. 19:31:13
...Ma HVALA tebi :-) ...





Pa ovo je samo igra, zanimljiva je samo iz razloga da vidish za svoj sluchaj koliko su potrefili a koliko promashili, kao u opshtoj astrologiji ili u gatanju, od stvari koliko ti kazu od jednom, valjda ce ju potrefiti po neku ili dve stvari, isto tako skroz promashiti za neke druge stvari .


Evo kod mene drzi ovo djelomicno "pate zbog ljubavi" , mozda se ponekad, a to ponekad nije bas retki sluchaj, malkice se rastuzim, dublje zamislim shto na svetu nema malo vishe ljubavi iz koje se radjaju sve najlepse vrline i ostale lepe stvari, ona ne poznaje bedu, krv i glad, mrznju, zavist i sve te neka jadne crne nepotrebne stvari i sve te stvari danas na ovome ludome mrachnome svetu dolaze do sve vecheg izrazaja i sve veche mochi, shto se na nekav nachin malo bojim da se jednog dana svi zajedno ne izbiju do poslednje kapi krvi i poslednjeg zavistnog, podivljano agresivnog daha ... To su neke stvari koje svakog razumnog coveka ponekad umeju da rastuze ...

Shta se tiche mene lichno sad, nikad nisam istinski patila u ljubavi zbog prljavih ljudi od kojih nisam bezala ko djavo od krsta, vech sam ih prosto opushteno zaobilazila, druzila sam se sa dobrim a ti mi nisu nikad nashkodili, odabrala najboljeg(za moj ukus) medju njima i sretna sam .


Mozda je djelomichno tachno da te neki drugi manje vole, tako je kod sviju, kad bolje razmislish moze sve biti tachno ako obuzmesh pod analizu djelomicne tacnosti . Ali to je ipak samo igra, gde se malo poigramo i neshto prokomentarisemo u vezi dotichnih stvari sa kojima se (ne)slazemo itd ...


Pozdrav







-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

starsica #7

Odgovori: 2438


14. Feb 2007. 22:54:03
pa valjda nije tacno da me drugi ne vole :)

ali je tacno da sam ljubomorna, sto mi veoma kvari veze.. vidim stvari kojih nema..
a i nisam spremna na kompromise, ili Dza ili Bu sto se u vecini stvari ne pokaze kako treba..
za strast necu da pisem, pa da navatam neke udvarace odavde
i fazon je sto ne umem da se vezem za parnera, i time ga teram, ali to je vec tema za savetovaliste


-----------------
Bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
SANYA #8

Odgovori: 4160


15. Feb 2007. 16:45:01
:-)

Pa mozda postoje ljudi koji te ne vole zbog sasvim nekih glupihi smeshnih razloga, neko ko ti na primer mnogo zbog necega zavidi, ne moze te bash ni ceniti ni voleti ...Pa...

Ma pishi za "strast" mozda naidje od nekuda i ludi mladozenja ...

To za teranje...Pa za takav chin i odakle dolazi razlog za tu posledicu...Znash ochito najbolje sama...







-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

starsica #9

Odgovori: 2438


15. Feb 2007. 17:18:18
treba da postavim oglas..

mlada, lepa i JJJJJAAAAAAKKKKKKKOOOOOO strasna
pa cu da se udajem bwe

oni koji me ne vole.. pa.. bez njih se moze

-----------------
Bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
soned #10

Odgovori: 1743


16. Feb 2007. 11:13:21
ja sam zbun

hihihi..smesno zvuci

-----------------
Everybody’s Free, Everybody’s Free

To Feel Good!


SANYA #11

Odgovori: 4160


16. Feb 2007. 12:28:46
:)

Nemoj rano da se udash uzivaj malo ;}
Pa bez dushmana se uvek moze


Ha ha vidi bonsaj girl je ZBUN i sanja o neobichnim ljubavnicima ke ke ke :} , ajde razbij nam malo tu misteriju pa nam kazi ko su ti neobichni ljubavnici .








-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

starsica #12

Odgovori: 2438


16. Feb 2007. 16:49:37
to za udaju je bilo vise da privucem udvarace..

pa ko zna, mozda i koji poklon dobijem

-----------------
Bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
SANYA #13

Odgovori: 4160


16. Feb 2007. 18:22:11



ha ha ha vazni su pokloni, pokupi ih & posle bezi od mladozenje



-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

starsica #14

Odgovori: 2438


16. Feb 2007. 19:24:25
uzmi i bezi :)

ali kako neocekivano reagujem mozda se i udam

-----------------
Bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
maskembal #15
Odgovori: 161


12. Okt 2007. 16:46:35
ja i moje drvo?!

svasta. I u cemu se sastoji igra? ok, videla sam koje je "moje" drvo (buahahaha) i sta sad? da ga secem za potpalu?
idem da dubim na glavi, to je mnogo zanimljivija "igra" od ove
tajnooruzje #16

Odgovori: 1467


06. Dec 2007. 12:41:12


orah

Inace moje drvo je drvo zivota, po meni jalo lepo sobno cvece.
Drvo koje kazu donosi srecu onoj kuci u kojoj uspe da izraste i nesrecu onoj u kojoj ne uspe.


-----------------
... Ne teèe to reka, veæ voda! Ne prolazi vreme , nego mi!! ’’ ...

ana9 #17

Odgovori: 3879


06. Dec 2007. 12:51:43


Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, cesto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.


Znate valjda koliko je ok biti u orahovom hladu
Sad nešto mislim koliko je ok biti u orahovoj sjeni ako sam ja orah
----------------------

Drvo života je nešto što imam i dobila sam ga na poklon.
I iako je bilo u dosta lošem stanju kad sam ga dobila, sad je ok.
I puno sam èitala o njemu, jer pratim jako puno o cvijeæu, neki moj hobi.
Ne smije se poklanjati drugima, niti kupovati samom sebi.

Na toliko mjesta sam to proèitala i èula od osoba u RL da je to strašno.
Valjda ima i neki razlog zašto je to tako


-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
tajnooruzje #18

Odgovori: 1467


06. Dec 2007. 12:55:30


Nisam razumela ako moze pojasni

Ne smije se poklanjati drugima, niti kupovati samom sebi.

I ja mnogo volim cvece
Drvo zivota sam dobila na poklon

-----------------
... Ne teèe to reka, veæ voda! Ne prolazi vreme , nego mi!! ’’ ...

ana9 #19

Odgovori: 3879


06. Dec 2007. 13:05:37



Malo sam se pogrešno izrazila...

Nesmiješ ono koje ti dobiješ na poklon poklanjati nekome drugom!
I nije ok kupovati samom sebi....

Dakle najbolja varijanta je da dobiješ na poklon od druge osobe!
Kao što veæ i jesi......

Ne znam zašto ali kako sam veæ napisala toliko puta sam to èula!
...................
A ja inaèe živim u jednom maloj džungli
Toliko je cvijeæa oko mene



-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
CatchMeIfYouCan #20

Odgovori: 2575


06. Dec 2007. 13:22:39


i ja sam imala nesto slicno, ali datumi su bili razliciti.
Po ovome ispadoh Topola, sto nema nikakve veze sa mnom.

A za drvo zivota kod nas se kaze, s koliko ljubavlju ga nekome poklonis, toliko ce rasti i toliko ce opstati.

-----------------
Out of sight....out of mind...
cool4u #21

Odgovori: 2581


06. Dec 2007. 13:24:54


A ja zalosna vrba

-----------------
MaliGun #22

Odgovori: 1417


07. Dec 2007. 00:41:38
Ferdinand

Bik koji sedi..

-----------------

Forumas godine 2007!
LepaLeni #23

Odgovori: 11046


08. Dec 2007. 00:01:43


Ja pronadjoh sebe odmah ...

Limun (Sumnja) ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.
...

-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
_JELENCE_ #24

Odgovori: 559


08. Dec 2007. 16:31:47


Feb 04 - Feb 08 - Topola

Topola (Nesigurnost) – deluju veoma dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrska i prijatno okruzenje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, cesto sami, jako nesigurni, umetnicke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvataju ozbiljno.

IMA ISTINE


-----------------
od lazi do istine....dug je put
matis #25

Odgovori: 266


08. Dec 2007. 20:22:48
....

...moje je drvo klonirano,ni limun,ni maslina...

-----------------
MIROVANJE I POKRET
SANYA #26

Odgovori: 4160


11. Dec 2007. 18:02:21
:o)

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.

Masllina (Mudrost) – vole sunce, toplotu u lepa osecanja, razumni, puni razumevanja, izbegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izrazen osecaj za pravdu, osetljivi, uobrazeni, nisu ljubomorni, vole da citaju, i da su u drustvu obrazovanih ljudi.


Cek, cek da proverimo...
Ahm netocno,
ahm tacno,
aha tacno,
no no nikako netocno,
pih pa moglo bi se reci tacno,
ooOoOoO mnogo talenta, tacno da da
ne, ne nije istina lazu
opet lazu za jadikovanje a za kritikovanje verujem u sklopu umetnosti
mozda malkice ljubomoran al istina veran, al mnogo ...

Drugo drvo

Jes, tacno, optimista voli sve sto je lepo i toplo
jes razuman
tacno,
tacno,
tacno ne volis agresiju, khm meni se cini da je sve ostalo nadalje tacno, MA TI SI VOCKA "maslina"



-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

matis #27

Odgovori: 266


12. Dec 2007. 13:56:41


CUDNO DRVCE OVA SANYA,RUKE JOJ MIRISU NA ORAH-STRASNA,
USTA NA MUSMULE-CULNA,U NJENOME HLADU MOZES DA SE ODMORIS-HRAST(HRABRA NA OCA),VITKA KAO BREZA-OSECAJNA,
LEPA I TOPLA-MASLINA,KREPI KAO LIMUN...
PRAVI ARBORETUM,VRT RAZNOGA DRVECA...

-----------------
MIROVANJE I POKRET
Tarkan_Fan #28
Odgovori: 6


18. Jan 2008. 21:59:19


Orah......izgleda najviše škorpija i vaga ovdje ha??
Millllla #29

Odgovori: 323


09. Feb 2012. 15:52:10


Jelka (Misterioznost) – puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani.



-----------------
***Be you, be now!***

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0266712 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 986 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker