Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

1. Ljubavne nezne i drugarske teme > Savetovaliste > "nestashica" mushkaraca!!

dea7 #1

Odgovori: 27


19. Sep 2007. 01:40:48
"nestashica" mushkaraca!!

Upravo sam procitala jedan tekst, gde su navedeni meni zapanjujuci podaci. Istrazivanja su vrsena na temu da li se menjaju musko-zenske uloge, a rezultati ukazuju da se muskarci pretvaraju u totalno inertna bica, dok su zene te koje su preuzele vodecu ulogu u svim sferama. Naime, prema poslednjem popisu u Srbiji je 240.000 zena vise nego muskaraca, iako se svake godine rodi 3-4 hiljade vise muskih beba. Dalje, u tekstu takodje stoji da prema poslednjim istrazivanjima, naucnici su dosli do rezultata koji govore da se u poslednje 2 decenije znatno smanjio nivo testosterona kod muske populacije, time I boljitak njihovog libida koji ih tera na nadmetanje I stalno osvajanje zena!Takodje kao jos jedan od bitnih razloga zasto su zene postale rivalke muskarcima je i podatak da su najveci teret krize kroz koju smo prosli, iznele upravo zene, koje su se pokazale kao jace I izdrzljivije, dok su muskarci u tom periodu upadali u depresije I beznadje.

Kuda vodi ovaj svet?


-----------------
zasto jednostavno, kada moze komplikovano.....
ice_away #2

Odgovori: 1860


19. Sep 2007. 11:49:44
ajoj O5 nestasica



1-manji broj muskaraca u odnosu na zene, je posledica kraceg zivotnog veka kod muskaraca, a na nasem prostoru i posledica ratova.
2-manjak testesterona ne bi znala da objasnim... Teretane valjda nisu vise IN pa se i unos anabolika smanjio, a samim tim i nivo testesterona
3-muskarci su u proteklih 2 decenije pod velikim opterecenjem, jer se od njih (prirodno) ocekuje da budu nosioci vodece uloge u teskim situacijama. Mnogima je to u proteklom periodu bila teska i nezeljena uloga, jer nije svaka situacija lako resiva a u nemoci da iz neke situacije nadju izlaz - da, krenuli su ka beznadju.
Uloga zene je da podrzi muskarca, ucini mu ulogu zastitnika laksom i na sebi svojstven nacin usmere muskarca ka svetlu na kraju tunela.

Jedno je sigurno, muskarci i zene najbolje funkcionisu u toj kombinaciji. Mali je problem zena sto vise ne dozvoljavaju muskarcima da budu - muskarci.

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ana9 #3

Odgovori: 3879


19. Sep 2007. 16:23:55



Podaci koje obièno možemo pronaæi o odnosu broja muškaraca i žena mogu biti zapanjujuæi ali po meni samo na prvi pogled jer kad se udje dublje u tematiku vrlo lako se dodje do pojašnjenja mnogih stvari koje su vezane za tu tematiku

Prije svega-ne mislim da su žene te koje dominiraju na svim moguæim funkcijama i da se njihova uloga toliko promijenila na ovim prostorima.
Ipak je ovo Balkan na kome postoje nepisana pravila koja su još uvijek jako prisutna i to posebno u ruralnim podruèjima.
Npr kada je obrazovanje u pitanju-broj žena koje diplomiraju u Srbiji je istina veæi ali broj onih koje nastavljaju karijeru je znatno manji-prije par godina žene su medju magistrima i doktorima nauka zauzimale tek 30%.
Prema vrijednosti takozvanog indeksa staklenog plafona (glass ceiling), koji se izraèunava kao odnos ukupnog broja žena na svim nivoima obrazovanja prema broju žena sa najvišim stepenom obrazovanja Srbija je sa indeksom od 1,07 na zaèelju Evrope, u društvu sa Rumunijom (1,4) i Turskom (1,1). To je daleko ispod prosjeka za zemlje Evropske unije (indeks 2,1).
Za sve ove godine koliko ja znam Univerzitet u BG je imao samo jednu rektorku. Najzad, od osnivanja Srpske akademije nauka i umjetnosti 1887. godine, meðu predsjednicima nije bilo žena!
Ovo je samo primjer iz sfere obrazovanja a vezano za dio na poèetku-> da su žene te koje dominiraju.
-----------------

Broj muškaraca jeste veæi u odnosu na žene ali je taj postotak-oko 6% koliko ja znam nešto što ne treba toliko da zabrinjava ako se sagledaju sljedeæe stvari.
--Npr, ukupan broj žena koje imaju izmeðu 20 i 39 godina je za 1,3% manji od broja muškaraca u istoj životnoj dobi.
--Ukupan broj muškaraca koji imaju od 20 do 34 godine je za 2,3% veæi od svih djevojaka u istoj životnoj dobi.
--Žene tek od 34 godine života postaju brojèano nadmoæne nad muškarcima i ta se razlika poveæava, da bi ih npr. u poznim sedamdesetim bilo skoro duplo više.
Dakle do sredine tridesetih godina životne dobi, broj muškaraca u Srbiji je veæi od broja žena.
Ukupni broj žena je veæi zbog toga što one u proseku žive preko pet godina duže od muškaraca, a kada je u pitanju populacija koja nije u poznim godinama razlog je veæa manja smrtnost po osnovu ratova, kriminaliteta, saobraæajnih nesreæa, smrtnih povreda na radu, suicida itd.

------------------------
U vezi testosterona—on se sa godinama smanjuje kod muškaraca ali njegovo nedovoljno luèenje mogu da prouzrokuju alkoholizam, hemoterapija, disfunkcija hipofize, višak gvožða u krvi, nerazvijenost polnih žlijezda, hronièna oboljenja i jako puno naèin ishrane. Ono može da bude i posljedica uzimanja lijekova, naroèito onih koji se propisuju zbog depresije i prekomjernog stresa.
Deficit ovog muškog polnog hormona mogli bi da ukažu slijedeæi simptomi- visok holesterol, debljina, depresija, nemir ili èesta promjena raspoloženja, problemi sa koncentracijom i memorijom ili drugim kognitivnim i intelektualnim funkcijama, slab poriv za spolnim odnosom i smanjena gustina koštanog tkiva.
------------------
I još samo jedan osvrt na gubitke tokom ratova-navešæu samo ovo-
Samo do septembra 1915. poginulo je 170.000 srpskih boraca. Prelazak Albanije nije preživjelo 77.000 vojnika. Na Solunskom frontu život je izgubilo 36.000 vojnika. U zarobljeništvu, život je ostavilo 80.000 ratnika.
Dalje neæu ni pisati...podaci su jezivi.......

Treba li nešto da bude nejasno sada







-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
XiPe #4

Odgovori: 15517


19. Sep 2007. 16:37:47
Yel to znachi da trebamo imati po 2zhene poshto nas ye manje?



-----------------

ana9 #5

Odgovori: 3879


19. Sep 2007. 16:40:10


Broj muškaraca jeste veæi u odnosu na žene ali je taj postotak.........

Mali lapsusu pri brzom tipkanju
Naravno da je sasvim obratno

SORRY

-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
no_problemo #6
Odgovori: 26


27. Sep 2007. 20:22:33


Vidim da se ovde diskutuje o proporcijama ... Samo napred ... Nama dobro .. sala naravno ... ne slazem se da je više žena nego muškaraca
ice_away #7

Odgovori: 1860


28. Sep 2007. 23:03:08
pa diskusije nema

i ja sam sasvim zadovoljna proporcijama.

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
goxy30 #8

Odgovori: 1797


29. Sep 2007. 00:35:10
:)

komplikujete stvar!

sve u stvari i nije toliko komplikovano, nije samo u pitanju to da u srbiji imamo odnos 6:1 u korist zena, vec sam napredak tehnologije i zivotnog ritma nagoni zene da traze nesto sto je veoma tesko naci!
Tj zene traze nesto sto su zamislile, a to su pokupile sa tv-a, iz price, iz ovoga ili onoga, i sklopile svog zamisljenog frajera, pa traze nesto slicno a toga ili nema ili je skoro nemoguce naci !

I tako iako ima toliko zena dobar deo muskaraca je bez njih, ili sa njima na kratko, ili se zene razvode jer su razocarane, ma ima tu svega i svacega !

ali stvar je prosta, zene traze princeve, a oni ne postoje!

zene nek vam je sa srecom!



-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
no_problemo #9
Odgovori: 26


29. Sep 2007. 09:13:58


Goxy ti si verovatno izneveren vise puta od strane svojih izabranica. Zene ne traze princeve. Zena trazi nekog u kome moze imati oslonac, moralni ili materijalni svejedno. Druga je stvar sto je nasa generacija "mlohava", pa ih mrzi da se pomere i da ucine nesto od svog zivota.

Pricam iz iskustva, jer znam da 90% mojih skolskih drugara i bivsih kolega sa fakulteta zivi kod roditelja, bez izgleda da ce ikada imati svoj licni stan.

Dakle, stigli smo do toga da zena prvo trazi da je muskarac situiran.

Taj podatak da je odnos 6:1 nije tacan. To su izmislili kojekakvi kako bi zenama nabili strah da ce ostati neudate, te da prihvate bilo koju ponudu koja im se ucini kao realna.

Kad kazem da prihvate ponudu, mislim na to da je zena malo uzvisenije bice od muskarca sto se tice racionalizma i realizma.
goxy30 #10

Odgovori: 1797


29. Sep 2007. 10:30:11
:)

opet ti !

majstore, nemoj misliti da na osnovu par mojih tekstova znas nesto o meni !!!
mozda je to moje trenutno rasolozenje, a mozda si ti apsolutno i u pravu (mada nisi), ali je sve jedno malo bezveze da mislis da znas nesto o meni !
Ne postoji mlohava generacija, postoje mlohavi pojedinci !
Sto se tice odnosa muskaraca i zena licno sam video na nekom od sajtova svetskih organizacija taj odnos, potrudicu se da ostavim taj link ovde kad ga nadjem! Inace ko ima interes da plasi zene tako ???
Zasto je zena uzvisenije bice od muskarca ? Objasni to, zar nismo ravnopravni, ja mislim da su zene lepsa bica, ali uzvisenije, eee za to ne znam, mora da znas nesto vise od mene !


DA SE MI VRATIMO NA TEMU ?

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ice_away #11

Odgovori: 1860


29. Sep 2007. 12:55:45


ali stvar je prosta, zene traze princeve, a oni ne postoje!

Postoje ali je pitanje da li ce svaka zena naci svog princa. To je kao blef u pokeru, ili ides do kraja ili se zadovoljis onim sto ti je na dohvat ruke.

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ice_away #12

Odgovori: 1860


29. Sep 2007. 12:56:26


joj, sto meni ne ide ovo citiranje

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ellena200329 #13
Odgovori: 10


29. Sep 2007. 13:10:58
Vracamo se na temu:

sto se tice muskaraca,u Srbiji razlikujem dve osnovne grupe:
-one koji su zavrsili skole,fakultete,mazeni i pazeni od roditelja,nauceni da je prirodno stanje stvari da se njima ugadja i daje,ili zive kod roditelja jos uvek,jer je tako lakse,ili su od roditelja dobili sve sto su mogli,pa sad opet zive kako je njima najugodnije,ne trude se ni oko cega,bez obzira koliko novca zaradjuju,pa ni oko zena(mislim da je ovo ta MLOHAVA generacija,koju neko pominje)
-oni koji su rizikovali,pa ili stekli(ili nisu) novac/slavu/zene na nacin koji je njima bio najprikladniji.

A zena ima mnogo vise vrsta,mislim i na kvalitet i kvantitet,i mislim da je to srecna okolnost u celoj prici.



CHARM #14

Odgovori: 1166


29. Sep 2007. 20:19:50
Pa sve je na principu

slobodnog izbora. Ako se nadju starija zena i madji muskarac i to funkcionise-zasto da ne. Meni je na primjer bilo odvratno kad sam vidjela Demi Moor i Ashton Kutchera po prvi put. Mislila sam da to nikad nece ni uspjeti izmedju njih dvoje, medjutim izgleda de nisam bila u pravu i tako da sam shvatilla da u stvari ne postoje pravila. Sta kome odgovara neka tako i radi.

-----------------
Enjoyment is not a goal, it is a feeling that accompanies important ongoing
activity.

arcady #15

Odgovori: 2121


29. Sep 2007. 21:31:09


Pa sve je na principu

slobodnog izbora. Ako se nadju starija zena i madji muskarac i to funkcionise-zasto da ne. Meni je na primjer bilo odvratno kad sam vidjela Demi Moor i Ashton Kutchera po prvi put. Mislila sam da to nikad nece ni uspjeti izmedju njih dvoje, medjutim izgleda de nisam bila u pravu i tako da sam shvatilla da u stvari ne postoje pravila. Sta kome odgovara neka tako i radi.






-----------------
I na svetlu i u mraku
U avionu, kamionu
Dok pada kisa, ili grad..
goxy30 #16

Odgovori: 1797


29. Sep 2007. 22:41:53


dame da niste mozda promasile temu, ili ja gresim ?

ovde pricamo o NESTHASHICI nas MUSKHARACA, nas koji po vama ostasmo bez testosterona, nas mlohavih, nas puzeva koji gmizu samo posle kise

moderatorko, prebaci ova dva poslednja posta na temu "mladi muskarci starije zene", da ne gubimo nit ovde

ljjubi vas sve jedan mlohavi muskarac,
otkud mi sad ovi testosteroni da ovo kazem jbt, odo ja u kucicu moju, nema kise sve je suho !



-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ice_away #17

Odgovori: 1860


29. Sep 2007. 23:06:36


farme puzeva su unosan posao

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
ice_away #18

Odgovori: 1860


29. Sep 2007. 23:09:06
arcady

Jos ne verujem u ono sto sam procitala. Mora da je neko greskom pokupio virus sa mrachnim avatarom Idem da protrljam oci i da se umijem hladnom vodom. This is not happening


-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
goxy30 #19

Odgovori: 1797


29. Sep 2007. 23:19:25




-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
cool4u #20

Odgovori: 2581


30. Sep 2007. 01:12:14




-----------------
Neuhvatljiva #21

Odgovori: 249


01. Okt 2007. 11:10:35


poslednje 2 decenije znatno smanjio nivo testosterona kod muske populacije, time I boljitak njihovog libida koji ih tera na nadmetanje I stalno osvajanje zena!



Ja nešto ne verujem da je ovo istina...
To što su žene postale smelije, slobodnije, samostalnije ne znaèi da su muškarci preuzeli neke druge uloge...Sad im je samo dosta lakše osvojiti neku...

-----------------
Mirno koracam i nosim oklagiju sa sobom...
no_problemo #22
Odgovori: 26


01. Okt 2007. 13:10:40
@Goxy30

Pa evo ovako. Ne moze se objasniti po cemu je zena uzvisenije bice od muskarca. Tvoja tvrdnja da smo svi ravnopravni govori nesto drugo.

Sto se tice tvrdnji da postoje "mamini i tatini sinovi" i "oni koji rizikuju", slazem se u potpunosti, samo sto bih ovu drugu kategoriju nazvao "sposobni".

Ako si ti zaista procitao na nekom sajtu da je odnos zena i muskaraca takav kakav tvrdis, bilo bi lepo da nam postavis izvor, pa da se i sami uverimo u tvoje tvrdnje.

Slazem se da je muskaraca manje nego zena, ali opet nemojte zaboraviti da se u prosek ne stavljaju samo muskarci i zene od 18-40 godina, nego od 1-75.
goxy30 #23

Odgovori: 1797


01. Okt 2007. 17:49:20


@ problemo

pa zasto kazes da su uzvisene ako se to ne moze objasniti ?
a ako je tako pamozda ce se i otkriti, nekada su tako govorili za planetiu zemlju, nisu bili sigurni da li....

eee da nisi ti malo ovde "kiss ass" damama da bi te "volele", aaaa opasan si ti baja, bre zene su isto sto i mi samo u nekom drugom izdanju a sve zbog tamo nekih hormoncica koji ih sputavaju, ali kako idu godine sve su agresivnije

inace MI SMO uzvisena bica, a sto da ne, pa mi imamo erekciju jbt zar ne, uzviseno maksimalno, ehhh samo na momente do duse

inace nase devojke imaju odlicnu "prodju" preko, steta samo sto obicno one najbolje prvo pobegnu !

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
Neuhvatljiva #24

Odgovori: 249


01. Okt 2007. 17:55:39


samo sto obicno one najbolje prvo pobegnu !


apsolutno...

-----------------
Mirno koracam i nosim oklagiju sa sobom...
a1b2 #25

Odgovori: 288


01. Okt 2007. 18:06:23
ovde je sve krem

pa da se i ja upisem

VRH BRATEEE
ice_away #26

Odgovori: 1860


02. Okt 2007. 00:07:59
a1b2

pusti krem, vazno je da izvadis prosek



-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
lavoslav #27
Odgovori: 376


02. Okt 2007. 09:04:45
...evo izvadiæu ja prosek...



-----------------
...sat 50 evra....žene javite se...
goxy30 #28

Odgovori: 1797


02. Okt 2007. 10:21:24


bre bas smo svi ispodprosecni sa odgovorima !

ajde malo da se vratimo na temu ?



@ "lave" a sto 50eur, ponudis vise i dobije nadprosecno

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
no_problemo #29
Odgovori: 26


02. Okt 2007. 19:20:11
@goxy30

Ne. Zena tacno zna sta hoce i zna kako da do toga dodje.
CHARM #30

Odgovori: 1166


02. Okt 2007. 19:35:21
pa ne mora da znaci

ima zena koje ne znajusta hoce...jednostavno ima ljudi koji znaju i znaju kakotako da dodje...nema to mnogo veze sapolovima

-----------------
Enjoyment is not a goal, it is a feeling that accompanies important ongoing
activity.

no_problemo #31
Odgovori: 26


02. Okt 2007. 19:39:01


... ali zene su tu naprednije ...

Mislim, Goxy je pitao zašto su zene uzvisenija bica od muskaraca, ja sam mu odgovorio, a on opet nije bio zadovoljan, te se pozvao na erekciju kod muskarca

Njegov ocaj, a znam da je tako jer sam cuo sa raznih strana o njemu, ne moze se meriti.
goxy30 #32

Odgovori: 1797


03. Okt 2007. 01:53:40


ti si vrh brate, VRH

nemoj mnogo da dovodi do ocaja, ja bar znam, zar ne

sad su zene i naprednije, a nisi ni prvo objasnio, to da su uzvisenije, ja mislim da ti imas prooblem sa zenama, nemas ni jednu u blizini ?
ceznes, pa ih velicas?

pa mene ta tvoja "uzvisenost" asocira na erekciju, a sad ta naprednost, hmmmm recimo na snosaj, sta da ti kazem !





-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
arcady #33

Odgovori: 2121


03. Okt 2007. 12:11:48
da se i ja upišem...

pozdrav iz troèlane ženske porodice

-----------------
I na svetlu i u mraku
U avionu, kamionu
Dok pada kisa, ili grad..
no_problemo #34
Odgovori: 26


03. Okt 2007. 19:56:51
@Goxy30

Goxy, cujem svasta o tebi ... Nemoj da pocnem da iznosim sve to
goxy30 #35

Odgovori: 1797


03. Okt 2007. 20:24:59




@problemo

znas kako, ja nemam sta da krijem zaista, tako da te molim da izneses sve o meni!
drago mi je da mislis na mene, zaista, a ako mislis da ces me uplasiti necim grdno se varas! upravo doziveh erekciju, boli koliko je dobro, hahahahhaha

boze svakakvih pickopacenika na netu !

izvinjavam se damama na izrazima !




-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
no_problemo #36
Odgovori: 26


03. Okt 2007. 20:54:26
@dame

Dame moje oprostite na vulgarnostima koje je izneo ovaj ovde ... Vratimo se temi... Nije nestasica muskaraca, nego nema vise pravih, kao sto ste videli do sada
goxy30 #37

Odgovori: 1797


03. Okt 2007. 20:57:18


ovaj ovde je tebe pozvao na pice, nisi smeo prihvatiti poziv !

izvini se na pretnjama, jer si ti tako postavio stvar, pa da nastavimo sa diskusijom a vezano za temu, da ne davimo ljude nasim.... !

ok?



-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
no_problemo #38
Odgovori: 26


03. Okt 2007. 21:18:59


Prozivanje po forumu je zabranjeno, samim tim pristajem na sve sto kazes, jer kako se kaze u nasem narodu pametniji popusta, a zna se ko ne ...

goxy30 #39

Odgovori: 1797


03. Okt 2007. 21:24:57


slazem se !

ja sam mozda izneo koju jaku rec, ali sve sto kazem UVEK to i mislim !
inace ja ne pretim nikome ako zaista nisam kadar to sprovesti u delo!
ne mislim ni da jesi pametan, ni da nisi, to ne mogu znati za razliku od nekih, nisam baba "kurana"

izvinjavam se damama, a evo oprosticu i tebi sve !

zaboravljeno !

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ice_away #40

Odgovori: 1860


03. Okt 2007. 21:44:00
muskarci su ipak

sami sebi dovoljni

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
barbi #41
Odgovori: 58


04. Okt 2007. 11:08:40
Nestasica muskaraca

Ma ja to uopste ne primecujem,odakle Vam ta ideja!?????
Mozda mislite na one prave, to da!
cool4u #42

Odgovori: 2581


04. Okt 2007. 11:19:39


Svi oni koji vrede su vec zauzeti-ili su ozenjeni ili u nekim dugim vezama

A sve je vise isfeminiziranih muskaraca...tako da...uopste nije lako devojkama...

-----------------
barbi #43
Odgovori: 58


04. Okt 2007. 12:21:54
Svi smo mi rezultat ljubavi i zanosa.

Ljubav je emocija, ali i motiv (strast, potreba, težnja), èija je glavna odlika snažna naklonost subjekta prema nekom privlaènom predmetu, pojavi ili biæu. Ljubav prema drugoj osobi ukljuèuje oseæanje nežne privrženosti, zaokupljenost njenom liènošæu, zainteresovanost za njene potrebe, želje i misli, nesebiènu brigu za njenu sreæu i strasnu želju da odnosi budu što prisniji. Udaljenost ili privremena razdvojenost od voljenog objekta može da rasplamsa oseæanje ljubavi
Ljubav je oseæaj prijatnosti u prisustvu voljene osobe!!!!!!
"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim."
Ima jedan divan nevidljiv svijet,a to je onaj sto ga zaljubljeni u srcu nose.
Svesti citav svemir samo u jednu osobu - to je ljubav.
V.Igo
barbi #44
Odgovori: 58


04. Okt 2007. 12:24:02
Greska

Ovo gore nije bilo namenjeno ovde
barbi #45
Odgovori: 58


04. Okt 2007. 12:51:57
Muskarci

Muškarci se dijele na neodgovarajuæe, zauzete i nedostižne.

Muškarci su kao WC. Ili su zauzeti, ili su posrani.

Zašto muškarac ne može biti i lijep i inteligentan u isto vrijeme?
Bio bi žensko.

Zašto su muškarci kao spermatozoidi?
Jer je samo jedan od milijun od neke koristi.
Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda ženu? Uèio je na greškama!
Što je muškarac u kadi punoj solne kiseline? Riješen problem !!!!!!



goxy30 #46

Odgovori: 1797


04. Okt 2007. 16:24:54


@ barbi


slazem se sa svim recenim, samo sto se mene tice isto se moze odnositi i na zene!

Muškarci su kao WC. Ili su zauzeti, ili su posrani.


ja ovako mislim, ali za zene !

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ice_away #47

Odgovori: 1860


04. Okt 2007. 16:36:51
barbi svaka ti se pozlatila

Muškarci su kao WC. Ili su zauzeti, ili su posrani.


Mislim da je sve vise posranih, a ovi zauzeti ni oni nisu daleko od toga, zbog ceste upotrebe

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
no_problemo #48
Odgovori: 26


04. Okt 2007. 17:04:13
hehehe

zavisi ko ih upotrebljava i koliko cesto ... ima ovde dosta ocuvanih muzjaka koje ne pipa niko
ice_away #49

Odgovori: 1860


04. Okt 2007. 17:16:52


ja nastavljam sa ne pipanjem...ko ce da plati sav taj domestos

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
Lilith #50

Odgovori: 2993


04. Okt 2007. 18:01:42
tema je nestašica muškaraca, jel???

pa ne mogu da kažem da mi baš nedostaju

...nego sam primetila, kad sam sama, nema ih nigde, a jesam li uletela u neku vezu (ma koliko neozbiljna i neobavezna bila) odmah se ’’stvore’’ još neki... javlja se neki sa kojim se mesecima nisam èula... i tako... valjda im je nešto privlaèno kad je žena zauzeta... nemam pojma... a i svakako odoh u off-topic...

-----------------

I love being brunette!!!

http://www.ns-caffe.com

http://blogoye.org/profile.php?u=LILY

http://www.freewebs.com/lilitvalley
no_problemo #51
Odgovori: 26


04. Okt 2007. 18:14:22
i to sto kazes

i to sto kazes ... kad ih niko nije pipao do sada, ne mora ni od sada
barbi #52
Odgovori: 58


04. Okt 2007. 23:09:07
goxy

Sta klitoris, godisnjica braka i WC solja imaju zajednicko?
- Muskarci ih uvijek promase.
Muskarac je najpametniji za vreme seksa, jer je direktno spojen na izvor inteligencije
Sta je Bog rekao nakon sto je stvorio covjeka?
- Mogu ja i bolje ...

cool4u #53

Odgovori: 2581


05. Okt 2007. 00:20:51


E, Lilith, u pravu si skroz!

Kad ih nema-nema ih!

A cim se jedan pojavi, eto i svih ostalih...

-----------------
a1b2 #54

Odgovori: 288


05. Okt 2007. 01:01:40
pa lilithi

svaka zena jos bolje izgleda i privlaci paznju kad je pored muskarca i onda se svi pitaju pa šta ova ima kad........
goxy30 #55

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 03:48:29


@barbi

kakav sad klitoris i godisnjica braka ?
cime muskarci to promase i sta ?

ja ne znam to za wc solju, ja pisam uz drvo, a sto se tice sexa, nemam bas prilike, zato sam na sajtu, kao vecina muskaraca ovde!

a inace dolazim u iskusenje, komsija ima lepe koze!



inace o bogu ne bih ovde, ne ide !

ipak se slazem sa tobom, ali ne u potpunosti !


-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
barbi #56
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 10:36:15
goxy

Nije valjda dotle doslo!!!!!!!
JADNE KOZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bas mi te zao .......
Da otvorimo racun i da skupimo coveku malo para da moze da uziva bar malo a ne da muci zivotinje
I VI KAZETE NESTASICA MUSKARACA A PITAJTE NJEGA DA JE ZENA __
goxy30 #57

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 10:43:13





-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
barbi #58
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 10:59:38
goxy

Prestani da se smejes jer to nije smesno.
Ne brini se pomocicemo ti
Za pocetak pusti neku muziku i opusti se
no_problemo #59
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 13:23:40
Barbi

Uzaludan pokusaj
barbi #60
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 13:29:19
no_problem

Nemoj tako,hajde da pokusamo

goxy30 #61

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 13:54:00



draga barbi, zaista mislim draga !

komsija sklonio koze, video da sam bacio oko na njih, sad nesto razmisljam o nekoj peradi kod komsije sa druge strane !
________________

sto se tice "koza"
ja sam mislio na neke ovdasnje beogradske, posto sam ja iz sela zvanog beograd, a bogami ima i po sajtu koza koliko hoces !


-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
barbi #62
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 13:58:40
goxy

Ima kod mene u Bukovici kakvih hoces zivbotinja
no_problemo #63
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 14:00:54
barbi

Ocigledno je da komsija razislja o zivotinjama ... Nadam se da ne prepoznajes sebe u istima
barbi #64
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 14:03:57
no_problem

taman posla
Nego ja sam medecinska sestra pa pokusavam da mu pomognem!!!!Zao mi coveka!!!!!!!
no_problemo #65
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 14:18:29
barbi

Nego ... tema je ...

Sta ti mislis o tome Barbi ... Osecas li ti nestasicu muskaraca?
barbi #66
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 14:22:00
no_problem

Na ovom sajtu DADADADA!!!!!!
U ZIVOTU NE!!!!!!!!!
goxy30 #67

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 14:22:03


mene koza i ovnova nije zao, zato ih i.....
@barbi
ima toga i ovuda koliko hoces
eh sestro sestro, ja znam tvoju boljku, imam jedan biser.....
foflmao

@problemo
ne razmisljam vise, odlucio sam se, perad je na redu



-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
barbi #68
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 14:25:20
goxy

Samo da polozim ovaj ispit pa mozemo ja i ti u cetiri oka o kojoj hoces temi!!!!!!!!
mozemo da pozovemo i no_problem
Strucno cu vam sve objasniti
no_problemo #69
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 14:26:05
CCCCC

Stvarno nije ni cudo sto dolazi do nestasice muskaraca, kad se eto Goxy30 koji vredi za njih 10 opredelio za koze i perad. Mislim ...

A ti Barbi, pazi .... Mozda se zezne Goxy pa pomisli svasta. Bolje nemoj da mu nudis pomoc.
barbi #70
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 14:31:29
no_problem

Pokusavas da budes duhovit
Vredi covek a ti ljubomoran......i nemoj u buduce da mislis..... nesto ti lose ide
no_problemo #71
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 14:49:01
ja ljubomoran???

Ma jok ... Nemam ja razloga da budem ljubomoran zato sto on ima koze i kokoske ...
tatjana011 #72
Odgovori: 1


05. Okt 2007. 14:55:53


Nisi ni svestan svoje nesvesti.....moze
barbi #73
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 14:59:42


Ne smeju oni drugarice sa nama na
STVARNO JE OSKUDACIJA MUSKARACA
no_problemo #74
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 15:02:01
smem ... sto ne

hajde kafa
barbi #75
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 15:05:57


GDE? KADA?HOCES SAM ILI POZIVAS DRUGARA MUSKARCINE?
no_problemo #76
Odgovori: 26


05. Okt 2007. 16:11:54
Sto ne sam

Zasto bih bilo koga zvao .... Eto ja i vas tri ... moze?
goxy30 #77

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 18:49:07


@problemcic

ja ljubomoran???

Ma jok ... Nemam ja razloga da budem ljubomoran zato sto on ima koze i kokoske ...


ne drzim zivinu u blizini, samo odradim i odem, a mogu i da se pisem sa njima, ne isprlja se covek tako !







-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
goxy30 #78

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 18:50:02




-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
barbi #79
Odgovori: 58


05. Okt 2007. 19:06:09
no_problem

Sto se mene tice moze. U utorak imam ispit pa posle toga!!!!!!!!!!
ice_away #80

Odgovori: 1860


05. Okt 2007. 21:16:48


a mogu i da se pisem sa njima, ne isprlja se covek tako !


Ako se ovo odnosilo na dame sa foruma, bas je neukusno

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
goxy30 #81

Odgovori: 1797


05. Okt 2007. 21:39:28


ne na dame se nije odnosilo

o damama nikad ne pisem tako !

za sve dame jedan veliki naklon !



-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ice_away #82

Odgovori: 1860


05. Okt 2007. 21:54:10


ok, nesporazum. Mora da si mislio na prave koke-opismenjene



-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
a1b2 #83

Odgovori: 288


06. Okt 2007. 18:00:08


veoma je živo ovde.
samo uživajte
ice_away #84

Odgovori: 1860


06. Okt 2007. 18:13:37
da zakljucimo temu

nema nestasice muskaraca, meni ih je licno preko glave

Drugova nikad dosta, al muskaraca kao muskaraca ma dajte...

-----------------
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi!
cool4u #85

Odgovori: 2581


06. Okt 2007. 19:07:14
Nema ih...



-----------------
Cyberxxx #86
Odgovori: 1461


06. Okt 2007. 20:27:39
Nema...

cool4u #87

Odgovori: 2581


06. Okt 2007. 20:40:28
Ne, ne, nema...



-----------------
skynet #88
Odgovori: 1


06. Okt 2007. 20:58:24
Naslov

Jaaaao izvinite devojke sto ste cekale toliko... evo tek sad stigoh
cujem trazio me neko
goxy30 #89

Odgovori: 1797


08. Okt 2007. 14:49:33


puno srece

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
no_problemo #90
Odgovori: 26


08. Okt 2007. 15:47:28
barbi

pa mislim .... kad niko nece evo ... mislim ... zrtvovacu se
ana9 #91

Odgovori: 3879


12. Okt 2007. 01:01:01


MRACH

Kako vam se ovo moglo desiti

Pa sve je na principu

slobodnog izbora. Ako se nadju starija zena i madji muskarac i to funkcionise-zasto da ne. Meni je na primjer bilo odvratno kad sam vidjela Demi Moor i Ashton Kutchera po prvi put. Mislila sam da to nikad nece ni uspjeti izmedju njih dvoje, medjutim izgleda de nisam bila u pravu i tako da sam shvatilla da u stvari ne postoje pravila. Sta kome odgovara neka tako i radi.


Jel ovo ima veze sa temom
Mislim da Moor i Kutchner nemaju nikakve veze sa nestaSHiCom muškaraca



-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
goxy30 #92

Odgovori: 1797


13. Okt 2007. 15:30:01


ja primecujem da ima vise "muskaraca" koji su redovno na forumu, pa se da zakljuciti da je nestasica !?


ili... ?

-----------------
Sanjajte kao da cete ziveti zauvek !
Zivite kao da cete umreti danas !
danju ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=mvBkbPEoeAI
nocu ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=vAM-v-oo2o8&feature=related
ana9 #93

Odgovori: 3879


13. Okt 2007. 16:35:55



Nestašica--ovo je toliko glup pojam za naslov teme!!!!
Pa koliko drugih samo postoji

Ja sam svoje o ovome napisala ali mi je sam naziv uvijek iritirajuæi
Pa nismo u prodavnici gde je nestašica

Ili je ovde sve svedeno na ono---ponuda:tražnja
Možda ja ipak griješim

-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
SANYA #94

Odgovori: 4160


15. Okt 2007. 01:10:19



Kuda vodi ovaj svet?


Ajd kazi ti meni...



-----------------

(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

MAARRIN #95

Odgovori: 764


10. Apr 2012. 18:31:09
Moramo se zrtvovati!!

Svako neka uzme po dve-tri zene.
PLAVAlagunaNo1 #96

Odgovori: 1567


10. Apr 2012. 19:22:55




-----------------
I’m Sexy And I Know It



"Zene mogu samo da preteraju u jednoj stvari-u svojoj zenstvenosti!"
YSL



http://www.youtube.com/watch?v=GwTociOoiIA
Tweetily #97

Odgovori: 2586


20. Okt 2012. 23:46:41


Kuda vodi ovaj svet?


Raširi nogice i sve æe ti biti jasno... tamo gde poèinje, tu se i završava... dakle tuda vodi ovaj svet

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0548220 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 814 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker