Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Sport > Cincinnati 2011. ...od 13.08.2011

okisha #1

Odgovori: 5447


13. Avg 2011. 13:08:41
Cincinnati 2011. ...od 13.08.2011

Sinsinati – tradicija duga više od jednog veka

Turnir u Sinsinatiju poslednji je iz Masters serije pred US open. Sinsinati je treæi najveæi grad u amerièkoj državi Ohajo, posle Klivlenda i Kolumbusa.



Tenisko takmièenje održava se u Mejsonu, predgraðu Sinsinatija. Ima najdužu tradiciju od svih u SAD, pošto se prvi put odigralo 1899. godine pod imenom Cincinnati Open. Turnir nije posedovao konstantnost i postojanost, pošto je èesto menjao imena i mesto održavanja u zavisnosti od promenpodloge ili strukture vodeæih ljudi. Prvobitno se igrao na šljaci, a zemljani tereni u Sinsinatiju dominirali su sve do 1979. godine, kada je promena na betonsku podlogu postala definitivna.

U žrebu za singl ima 56 takmièara, a nagradni fond turnira iznosi 2.430.000 dolara. Ove godine takmièenje æe se održati od 13. do 21. avgusta.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #2

Odgovori: 5447


13. Avg 2011. 13:09:26


Ceo zreb

Djokovic(1) vs. Bye
Harrison vs. Chela
Isner vs. Qualifier
Golubev vs. Wawrinka(16)

Roddick(11) vs. Kohlschreiber
Ferrero vs. Lopez
Dodig vs. Qualifier
Bye vs. (6)Monfils

Federer(3) vs. Bye
Del Potro vs. Seppi
Baghdatis vs. Blake
Fognini vs. Troicki(14)

Almagro(9) vs. Montanes
Karlovic vs. F. Mayer
Haas vs. Monaco
Bye vs. Berdych(8)

Ferrer(5) vs. Bye
Qualifier vs. Dimitrov
Tipsarevic vs. Qualifier
Melzer vs. Simon(10)

Tsonga(15) vs. Cilic
Ginepri vs. Qualifier
Qualifier vs. Nalbandian
Bye vs. Murray(4)

Fish(7) vs. Bye
Davydenko vs. Stakhovsky
Malisse vs. Anderson
Dolgopolov vs. Gasquet(12)

Youzhny(13) vs. Llodra
Bellucci vs. Verdasco
Garcia-Lopez vs. Qualifier
Bye vs. Nadal(2)


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #3

Odgovori: 5447


13. Avg 2011. 13:10:17


Ðokoviæ je slobodan u prvom kolu, a na startu takmièenja u amerièkom gradu sastaæe se sa pobednikom duela izmeðu Èela i domaæeg tenisera Rajana Herisona, koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora.

U prvom treæem kolu potencijalni protivnik najboljem teniseru sveta je Švajcarac Stanislas Vavrinka, a potom u èetvrtfinalu Endi Rodik iz Sjedinjenih Država ili Francuz Gael Monfis, kojeg je pobedio ove nedelje u Montrealu, baš u borbi za polufinale. U istoj polovini žreba sa Ðokoviæem je Švajcarac Rodžer Federer, dok bi sa Rafaelom Nadalom iz Španije ili Britancem Endijem Marijem mogao da se susretne tek u finalu.

Viktor Troicki æe u Sinsinatiju biti 14. nosilac i sa Ðokoviæem bi mogao da igra tek u polufinalu. Troickog na startu oèekuje duel sa Italijanom Fabiom Fonjinijem, a potom ’ide’ na pobednika duela izmeðu Kipranina Markosa Bagdatisa i domaæeg tenisera Džejmsa Blejka. Veæ u treæem kolu Troicki bi mogao da se sastane sa Federerom, a potencijalni protivnik u èetvrtfinalu mogao bi da mu bude Èeh Tomaš Berdih.

Tokom protekle nedelje Janko Tipsareviæ je prikazao odliène partije u Montrealu, a srpski teniser ima odliène šanse da isto uèini i naredne nedelje. U prvom kolu, Tipsareviæ igra protiv jednog od kvalifikanata, dok ga u drugom oèekuje duel sa boljim iz susreta Francuza Žila Simona i Jirgena Melcera iz Austrije. Tipsareviæevi potencijalni protivnici potom su Španac David Ferer, Žo-Vilfred Conga ili Mari.

Drugi teniser sveta Rafael Nadal je, kao i Ðokoviæ, slobodan u prvom kolu, a potom igra sa boljim iz duela svog sunarodnika Giljerma Garsija-Lopesa i kvalifikanta. Marija na startu oèekuje duel sa pobednikom meèa izmeðu Argentinca Davida Nalbandijana i, takoðe, jednog kvalifikanta. Najteži posao od tenisera ’velike trojke’ imaæe Federer, koji æe igrati protiv Huana Martina Del Potra iz Argentine ili Italijana Andreasa Sepija.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #4

Odgovori: 5447


15. Avg 2011. 13:23:25
Sinsi: Troicki - Fonjini

Prvog dana Mastersa u Sinsinatiju, Srbija æe imati jednog predstavnika na terenu.



Šesnaesti teniser sveta se sa Italijanom do sada sastajao dvaput i oba meèa je odneo pobedu, prvi put u Pekingu 2009 7:6, 7:5, ali i ove godine u Monte Karlu 6:3, 4:6, 6:4.

Prvi teniser sveta Novak Ðokoviæ slobodan je u prvom kolu, a na startu takmièenja u amerièkom gradu sastaæe se sa pobednikom duela izmeðu Huana Ignjasija Èele i domaæeg tenisera Rajana Herisona, koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora.

Janko Tipsareviæ æe u prvom kolu igrati protiv Francuza Eduarda Rože-Vaselana.

Na WTA turniru u Sinsinatiju u ponedeljak æe od Srpkinja na teren samo Ana Ivanoviæ, koja u veèernjim èasovima igra meè na Centralnom terenu protiv Alekse Glaè.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #5

Odgovori: 5447


15. Avg 2011. 20:59:13
Šokantan poraz Troickog na startu

Viktor Troicki poražen je veæ na startu Mastersa u Sinsinatiju od Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1.



Troicki je propustio veliku priliku da zabeleži dobar rezultat na turniru gde je prošle godine poražen u drugoj rundi.

U duelu sa Fonjinijem Viktor je od 2:4 u prvom setu stigao do 4:4, imao je i tri brejk lopte za 5:4, ali ih je propustio. Usledila je serija Fonjinija od sedam uzastopno dobijenih gemova i meè je rešen. Protivnik Italijana u narednoj rundi biæe Amerikanac Džejms Blejk.

Troicki ima odliènu priliku da napravi pomak na ATP listi na predstojeæa dva turnira. Prošle godine u Sinsinatiju je poražen u drugom kolu, dok je u na US openu ispao veæ an startu od Novaka Ðokoviæa.

Duel Troickog i omalenog Italijana poèeo je sigurnim servisima, pošto u prvih pet gemova nije bilo prilike za brejk. U šestom je Fonjini iskoristio slabije servise Troickog, propustio je dve vezane prilike za brejk, ali se izborio i za treæu koju je pretvorio u voðstvo od 4:2.

Troicki je odmah u narednom gemu vratio brejk zaostatka, dobio je lako svoj servis gem, a onda je propustio veliku prilku da povede sa 5:4 i doðe u priliku da servira za set. Italijan je spasao tri brejk lopte i poveo sa 5:4. Za propuštene prilike u devetom gemu Troicki je kažnjen u desetom.

Fonjini je stigao do tri vezane brejk i set lopte i veæ prvi je iskoristio tako što je loptica zakaèila mrežu i samo prešla na stranu Troickog.

Naèin na koji je izgubio prvi set negativno je uticao na srpskog tenisera koji je potpuno pao, izgubio je pet vezanih gemova u drugom setu i na kraju je neoèekivano lako poražen.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #6

Odgovori: 5447


16. Avg 2011. 12:30:54
Laka pobeda Ivanoviæeve

Srpska teniserka Ana Ivanoviæ lako se plasirala u drugo kolo sedmog WTA turnira kategorije 1000 ove godine u Sinsinatiju.



Ivanoviæevoj je trebalo taèno sat vremena da sa 6:0, 6:2 eliminiše 21-godišnju Amerikanku Aleksu Gleè, trenutno 151. igraèica na WTA listi.

U sledeæoj rundi 17. teniserka sveta igraæe protiv bolje iz duela Ruskinje Naðe Petrove i Italijanke Roberte Vinèi koja ju je eliminisala u treæoj rundi Rodžers kupa prošle sedmice u Torontu.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #7

Odgovori: 5447


16. Avg 2011. 21:08:03
Janko se namuèio na startu

Srpski teniser Janko Tipsareviæ plasirao se u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Francuzem Eduardom Rožeom Vaselanom.



Tipsareviæ je do pobede došao sa 6:0, 3:6, 7:6 (7:5), posle velike borbe tokom dva sata i 29 minuta igre.

U narednom kolu Tipsareviæa oèekuje duel sa boljim iz susreta još jednog Francuza Žila Simona i Jirgena Melcera iz Austrije.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #8

Odgovori: 5447


16. Avg 2011. 21:37:27
Jankoviæeva rutinski slavila

Srpska teniserka Jelena Jankoviæ plasirala se u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju



Jankoviæeva je veoma lako eliminisala Èehinju Ivetu Benešovu u dva seta, 6:0, 6:3.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #9

Odgovori: 5447


16. Avg 2011. 23:44:19
Jovanovski eliminisana na startu

Srbija neæe imati tri teniserke u drugom kolu Premijer turnira u Sinsinatiju jer je Bojana Jovanovski eliminisana na startu takmièenja.





-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #10

Odgovori: 5447


17. Avg 2011. 23:19:13
Kraj za Anu u Sinsinatiju

Ana Ivanoviæ završila je takmièenje na turniru prve kategorije u Sinsinatiju veæ u drugom kolu.



Bolja od nje bila je Ruskinja Naða Petrova sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6(4).

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #11

Odgovori: 5447


17. Avg 2011. 23:55:49
Jelena preokretom do treæeg kola

Jankoviæ - Ženg 4:6, 6:3, 4:1

Srpska teniserka Jelena Jankoviæ igra protiv Kineskinje Ði Ženg u drugoj rundi WTA turnira u Sinsinatiju.






-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #12

Odgovori: 5447


18. Avg 2011. 13:17:34
Novak prošao, Janko nije

Novak Ðokoviæ plasirao se u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, dok je Janko Tipsareviæ izgubo od Žila Simona (7:6, 2:6, 3:6).



Najbolji teniser sveta lako je izašao na kraj sa Rajanom Herisonom rezultatom 6;2, 6:3, a veæ u èetvrtak u popodnevnim satima èeka ga Radek Štepanek (TVB92, 20.30h).

Janko Tipsareviæ odlièno se držao protiv Žila Simona. Dobio je prvi set posle 80 minuta, napravio je i brejk u drugom ali usledio je veliki pad oèigledno usled povrede butnog mišiæa.

Francuz je od tog trenutka dobio devet od narednih deset gemova i na 3:1 u treæem setu praktièno je rešio meè. Njegov naredni rival biæe David Ferer koji je pobedio Bugarina Dimitrova u tri seta.

ATP Sinsinati:

Novak Ðokoviæ – Rajan Herison 6:2, 6:3
Janko Tipsareviæ – Žil Simon 7:6(3), 2:6, 3:6


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #13

Odgovori: 5447


18. Avg 2011. 13:18:20
54. pobeda Ðokoviæa u 2011



Novak Ðokoviæ nastavio je da gazi rivale u 2011. godini. Srpski teniser lako je savladao prvu prepreku na Mastersu u Sinsinatiju iako je Rajan Herison prvi deo prvog seta odigrao jako dobro.

Amerikanac je dobro poèeo, napravio je odmah brejk, ali to je bio samo period zagrevanja kod Novaka Ðokoviæa. Prvi teniser sveta poèeo je polako da lomi otpor rivala, dobio je tri gema za redom, ali je u petom Herison pokazao sav svoj potencijal i napravio je brejk (3:2). Iako je Herison i u nastavku igrao jako dobro, Novak je u maniru prvog reketa sveta ostao smiren. Dobio je tri vezana gema, oduzeo je servis rivalu èak èetiri puta u prvom setu i dobio ga sa 6:2.

Poèetkom drugog seta mladi Amerikanac je pokazao izvesnu dozu nekulture usled frustracije zbog loše igre, a Novak je nastavio da igra u istom ritmu. I peti put je oduzeo servis rival i lako je poveo sa 3:0. Uspeo je u nastavku meèa Herison da dobije tri svoja gema, ali Ðokoviæ je posle sat i 16 minuta rutinski završio posao.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #14

Odgovori: 5447


19. Avg 2011. 01:44:16
Odlièni Novak u èetvrtfinalu

Najbolji teniser sveta Novak Ðokoviæ plasirao se u èetvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Èehom Radekom Štepanekom 6:3, 6:3.



Meè je trajao sat i 23 minuta.

U meèu u kojem je viðeno više brejkova nego gemova osvojenih na sopstveni servis, Èeh je igrao agresivno i na momente briljantno, ali je Srbin bio bolji i smireniji protivnik sa veæim arsenalom dobrih udaraca, te je bez veæih problema odbranio bodove sa prošlosezonskog turnira.

Ðokoviæev protivnik u borbi za polufinale biæe pobednik duela Filip Kolšrajber - Gael Monfis.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #15

Odgovori: 5447


19. Avg 2011. 01:48:15
Zimonjiæ i Lodra u èetvrtfinalu

Srpski teniser Nenad Zimonjiæ i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u èetvrtfinale dublova na Mastersu u Sinsinatiju.



Oni su u osmini finala bili bolji od Amerikanca Erika Butorca i Žana-Žilijena Rojera iz Holandskih Antila 2:1 u setovima 5:7, 6:4, 10:5.

U borbi za polufinale Zimonjiæ i Lodra sastaju se pobednikom meèa u kojem kasnije u èetvrtak igraju peti nosioci, Indijac Rohan Bopana i Pakistanac Ajsam Ul Hak Kureši i argentinski par Huan Ignasio Èela/Huan Monako.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #16

Odgovori: 5447


19. Avg 2011. 13:40:42
I Jelena konaèno skida skalpove

Srpska teniserka Jelena Jankoviæ poslednja je èetvrtfinalistkinja ovogodišnjeg WTA turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedila Franèesku Skjavone 6:3, 5:7, 6:4.



Jankoviæeva æe se u borbi za polufinale sastati sa 16. teniserkom Suai Peng, koja je eliminisala Šahar Per 6:3, 6:2.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #17

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 00:38:31
Ispali Nadal i Federer!

Tomaš Berdih plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pobedivši treæeg tenisera sveta Rodžera Federera sa 2:0, po setovima 6:2, 7:6(3).



Fiš eliminisao lošeg Nadala!
Španac Rafael Nadal drugi put uzastopno nije uspeo da se plasira u završnicu Mastersa, pošto ga je u èetvrtfinalu Sinsinatija porazio Mardi Fiš 6:3, 6:4.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #18

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 03:32:45
Zimonjiæ i Ljodra u polufinalu

Nenad Zimonjiæ i Majkl Ljodra plasirali su se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju u konkurenciji parova.



Srpsko francuska kombinacija je u èetvrtfinalu pobedila pete nosioce Rohana Bopanu i Aisama Kurešija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Èetvrti nosioci u polufinalu su veliki favoriti pošto æe igrati protiv Kolumbijca Huana Sebastijana Kabala i Nemca Florijana Majera koji su prethodno savladali Amerikance Stiva Džonsona i Aleksa Bolgomolova.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #19

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 03:34:45
Peng se povukla, JJ u polufinalu!

Jelena Jankoviæ plasirala se u polufinale turnira prve kategorije u Sinsinatiju pošto je Šuai Peng morala zbog povrede ramena da se povuèe sa turnira.



Protivnica Jankoviæeve u borbi za finale biæe Andrea Petkvoiæ koja je pobedila Naðu Petrovu sa 7:5, 6:1.

U drugom polufinalu sastaju se Vera Zvonarjova i Marija Šarapova. Jelena je do sada dva puta igrala protiv Andree Petkoviæ i u oba meèa je poražena.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #20

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 05:13:16
Ðokoviæ odbija da izgubi

Novak Ðokoviæ plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pobedivši Gaela Monfisa sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3.



To je 56. pobeda prvog tenisera sveta u 57 meèeva u 2011. godini. Protivnik u polufinalu je Tomaš Berdih koji je pobedio Rodžera Federera sa 2:0.

Ðokoviæ je prvi i veæi deo drugog seta odigrao ispod nivoa, delovalo je da ga Francuz ’ima’, ali to su mnogi pomislili ove godine. Srpski teniser dobio je u finišu drugog i poèetkom treæeg seta pet vezanih gemova i tako prelomio meè u svoju korist.

Monfis je uspeo da prekine seriju Ðokoviæa u meðusobnim duelima od deset uzastopno dobijenih setova, ali je zato izgubio osmi put u isto toliko meèeva.

Meè koji su odigrali u Kanadi prošle nedelje sigurno je naljutio Francuza koji je poèeo veoma agresivno. Napravio je brejk, dobio je svoj servis gem bez izgubljenog poena i najavio da æe se ovoga puta više boriti. Novak se brzo konsolidovao. Došao je u èetvrtom gemu do dve brejk lopte, ali je Monfis odigrao veoma hrabro, pogodio je as iz drugog servisa i zadržao je prednost brejka.

Prosto je neverovatno kako je Monfis dobio peti gem. Novak je imao dve vezane brejk lopte, zatim je imao i još jednu, ali je Francuz uspeo da dobije jedan iscrpljujuæi poen i povede sa 4:2. Iako je odservirao èak dve duple servis greške Monfis je upravo dobrim servisima došao na gem od osvajanja prvog seta. Ukupno gledano loš set, Novak je loše i završio pošto je Francuz napravio brejk za 6:3.

I drugi set srpski teniser poèeo je pomalo nezainteresovano, ali se ipak videlo da neæe tek tako izgubiti drugi meè u 2011. Prva èetiri gema protekla su bez brejka, a onda je Ðokoviæ saèekao nekoliko grešaka Monfisa i iskoristivši tek šestu brejk loptu na meèu poveo je sa 3:2. Veoma teško steèeni brejk Novak je odmah izgubio.

Sledeæi gem trajao je više od 14 minuta, Novak je propustio puno prilika da reši gem u svoju korist, iako je Francuz imao malo i sreæe jer su tri udarca za redom Ðokoviæa završila u malom autu.

Uspeo je Monfis i da dobije sledeæi servis gem i povede (4:3), delovao je u tim trenucima spremno za senzaciju, ali dobio je neoèekivani odgovor. Ðokoviæ je lako izjednaèio, zatim je iskoristio tek treæu od tri vezane brejk lopte (dupla servis greška Monfisa), a onda i tek treæu set loptu za 1:1 (6:4).

Veoma važan prvi gem odluèujuæeg seta Novak je dobio veoma teško. Iskoristio je tek èetvrtu brejk loptu i stekao startnu prednost. Koliko je prvi gem bio važan pokazao je veæ naredni gem. Monfis je delovao potpuno iscrpljeno, a Novak je tek u treæem setu poèeo da podiže nivo igre.

Pokušao je Francuz u nastavku na razne naèine da se vrati umeè, poèeo je sve intenzivnije da prièa sam sa sobom, ali mu ni to nije pomoglo. Ðokoviæ je zadržao sve svoje servis gemove, a u devetom je još jednom oduzeo servis rivalu za trijumf posle ciše od dva i po sata.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #21

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 05:19:48
polufinale:

Mardi Fiš : Endi Marej

Novak Djokovic :Tomaš Berdih

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #22

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 22:54:09
Marej pobedio Fiša za finale

Endi Marej prvi je finalista Mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Mardija Fiša 6:3, 7:6 (10:8)



Marejev protivnik u borbi za titulu biæe bolji iz duela Novak Ðokoviæ - Tomaš Berdih.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #23

Odgovori: 5447


20. Avg 2011. 22:55:57
Zimonjiæ i Lodra u novom finalu!

Nenad Zimonjiæ i Majkl Lodra plasirali su se u finale Sinsinatija pobedom nad Huanom Kabalom i Florijanom Majerom nakon super taj-brejka 4:6, 6:3,10:4.





-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #24

Odgovori: 5447


21. Avg 2011. 00:28:01
Berdih predao, Ðokoviæ u finalu!

Novak Ðokoviæ plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju pošto mu je po završetku prvog seta zbog povrede meè predao Èeh Tomaš Berdih.



Ðokoviæ je dobio prvi set sa 7:5 dobivši èetiri vezana gema, a nakon toga Èeh je prišao mreži i rekao da ne može više da nastavi.

Protivnik prvog tenisera u šestom finalu Masters turnira ove sezone biæe Britanac Endi Mari koji je prethodno u dva seta savladao Amerikanca Mardija Fiša.

Bio je ovo osmi duel Ðokoviæa i Berdiha i sedma pobeda srpskog tenisera, peta uzastopna. Èeh je ove nedelje u Sinsinatiju još jednom pokazao koliki potencijal ima, lako je dobio Rodžera Federera, ali u polufinalu je naleteo ove godine maltene nepobedivog Novaka Ðokoviæa. Ovo je srpskom teniseru 57. pobeda u 58 duela u 2011. godini.

Poèelo je sigurnim servisima oba tenisera. U prva tri gema Ðokoviæ je osvojio svih sedam poena kada bi ubacio prvi servis, a Berdih sva èetiri i to dovoljno govori koliko je na ovakvoj vrsti pogloge važan poèetni udarac. Odliènu priliku Novak je propustio u èetvrtom gemu. Imao je 0:30 i drugi servis Èeha, uspeo je kasnije i da se izbori za brejk priliku, ali se Berdih izvukao dobrim servisima.

Sledeæa dva gema teniseri koji su servirali lako su dobili, a onda je Berdih napravio brejk i dobio èesto kljuèni sedmi gem. Imao je Èeh 0:40, Novak je spasao prvu brejk loptu, ali je kod druge Berdih pogodio nekoliko linija i poveo je sa 4:3. Delovao je Èeh sigurno u tim trenucima, lako je dobio još jedan servis gem, ali se u desetom gemu stegao kada je servirao za set.

Ðokoviæ je izborio dve vezane brejk lopte, a drugu je iskoristio pošto je Èeh napravio duplu servis grešku. Upao je u tim trenucima Berdih u Ðokoviæev ritam, Novak je lako dobio preostale gemove i dobio prvi set za 7:5, a onda je Èeh predo meè.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #25

Odgovori: 5447


21. Avg 2011. 17:45:02
Jankoviæ: "Srbi dominiraju"

Jelena Jankoviæ se plasirala u finale turnira u Sinsinatiju pobedom nad Andreom Petkoviæ.

U finalu turnira u Sinsinatiju Srbija æe imati troje predstavnika Jelenu, Novaka i Nenada.








-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #26

Odgovori: 5447


21. Avg 2011. 21:44:16
Novak predao, Mariju titula

Škot Endi Mari osvojio je Masters u Sinsinatiju, pošto mu je u finalu predao Novak Ðokoviæ pri rezultatu 6:4, 3:0.



Prvi reket sveta imao je mnogo problema sa umorom i povredom, te je posle medicinskog tajm-auta, ali i vrhunske igre raspoloženog Marija, morao da preda.

Ovo je bio 11. susret dvojice tenisera, a peta pobeda Marija.

Srpski teniser je do sada u 2011. godini osvojio devet titula u isto toliko finala. Ovo mu je prvi poraz u finalu, a tek drugi ove sezone.

Pored Ðokoviæa, Srbija u Sinsinatiju ima još dva predstavnika u finalu. U konkurenciji dublova zajedno sa Francuzom Ljodrom igra Nenad Zimonjiæ, dok je u ženskom finalu Jelena Jankoviæ koja se sastaje sa Marijom Šarapovom.





Oèigledna je bila iscrpljenost Novaka, ali i oštar bol u desnom ramenu, zbog kojeg je zatražio medicinski tajm-aut. Koincidentalno, Tomaš Berdih je zbog sliènog problema predao Novaku meè u subotu u polufinalu.

Iako se Novak opredelio da nastavi meè, videlo se da ga povreda ozbiljno muèi i da zbog nje ne udara dovoljno dobro. Mari veæ u prvom gemu lako dolazi do novog brejka, a potom osvaja gem na svoj servis sa nulom.

U treæem gemu Novak se borio, ali Mari pravi novi brejk i svetski broj jedan potom je morao da preda.

U prvih šest godina karijere, Ðokoviæ je predao osam meèeva, a u prethodne dve godine i osam meseci svega dva, Krajinoviæu u Beogradu prošle godine, i sada Mariju.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #27

Odgovori: 5447


22. Avg 2011. 14:53:20
Jelena poražena u finalu Sinsinatija



Jelena Jankoviæ nije uspela da trijumfuje na WTA turniru u Sinsinatiju. Bolja u finalu od najbolje rangirane srpske teniserke bila je Ruskinja Marija Šarapova sa 2:1 (4:6, 7:6(3), 6:3), koja æe tako posle dužeg vremena ponovo biti meðu èetiri igraèice na WTA listi.

Srpska tenisrka tako nije se domogne 13 titule u singlu u karijeri, a poslednji put je podizala pehar u martu prošle godine kada je osvojila turnir u Indijan Velsu.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #28

Odgovori: 5447


22. Avg 2011. 14:57:32
Zimonjic i Ljodra stali u finalu

Nenad Zimonjiæ i Francuz Majkl Ljodra poraženi su u finalu turnira u Sinsinatiju, pošto su ih savladali treæi nosioci Maheš Bupati i Leander Paes 7:6, 7:6.



U veoma neizvesnom duelu u kojoj su obe strane konstantno igrale odlièno, odluèilo je samo strpljenje, pošto su Indijci bolje servirali u završnicama setova.

Meè je trajao jedan èas i 42 minuta. Zimonjiæ i Ljodra pobedili su na prethodnom Mastersu u Montrealu.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0267210 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 861 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker