Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Idiomas :
:: Inicio
:: Regístrese
:: Buscar
:: Foro
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Suscripción
:: Enlaces
:: Estadísticas
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Foro
Foro :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

4. Sex > Sex, ah taj sex > Abortus je ubistvo

great_man #1
Posts: 29


06. Jul 2008. 00:00:41
Abortus je ubistvo

http://www.youtube.com/watch?v=nDfE2HvG49I

ABORTUS JE UBISTVO, OVOM PRILIKOM POZIVAM SVE DEVOJKE KOJE SU ZATRUDNELE NEPAŽNJOM I KOJE BI ABORTIRALE DA NEÈINE TO JER ÆE SE KAJATI CELOG ŽIVOTA, POGLEDAJTE SNIMAK I SVE ÆE VAM BITI JASNO, KAKO PROÐU DEVOJKE KOJE ABORTIRAJU...


Ovaj kratak tekst lepo opisuje po razdobljima razvoj deteta u utrobi majke, dakle abortus je definitivno ubistvo i gori od ubistva:

VI NEDELJA - formira se bebina glava glava i mozak u njoj. Mogu da se vide otkucaji srca! Na glavi se naziru rupice iz kojih æe se razviti uši, kao i zadebljanja, koja ce jednom biti oèi. Beba ima telo, osnovu mozga i èetiri pupoljka od kojih ce nastati ruke i noge. Formiraju se usta i vilica. Velièina bebe je sada oko 6 mm.

VII NEDELJA - Srce bebe podeljeno je na levu i desnu komoru, mogu se videti pupljci nogu i ruku sa mestima gde æe biti prstiæi. Razvili su se primarni vazdušni putevi. Glavica je mnogo veæa od tela. Razvijaju se oèna soèiva, nozdrve, gušteraèa I bronhije. Beba je sada oko 8-10 mm - velièine zrna graška!

VIII NEDELJA - Vaša beba se menja iz dana u dan! Polako se formira lice, oèi se sad bolje vide i postoje usta. Nazire se i vrh nosa. Najvažniji organi su veæ formirani - srce, mozak, pluæa, bubrezi, jetra i creva. Poèinju da se granaju bronhije. Srce bebe se èuje na ultrazvuku i kuca mnogo brže od vašeg, oko 160 otkucaja/min. Formirane su oèi i uši, a beba može da otvara usta. Noge i ruke se mièu i izdužuju, a beba dobija laktove. Na UZ se mogu videti mali pokreti glave i tela. Poèinju da se obrazuju creva. Dužina bebe je oko 25 mm.

IX NEDELJA - U ovoj nedelji može se videti spoljašnje uvo vaše bebe. Poèinju da se formiraju kosti i hrkavice, ruke i noge rastu brzo i razvijaju se i prsti na nogama i rukama. Šake i prsti na rukama se vide bolje od stopala i prstiju na nogama. Creva poèinju da izlaze iz pupèanika i sele se u stomak, jer telo raste i sad ima više mesta. Beba se pokreæe mnogo jasnije. Beba je od temena do kraja kième (guze) dugaèka oko 30 mm, a teška oko 3 gr.

X NEDELJA - Da možete sad izbliza da vidite svoju bebu, bili biste iznenadjeni koliko lièi na pravog èoveka! Razvijeni su prsti na rukama i nogama, kao i veæina velikih zglobova - laktovi, rame, koleno, zglobovi na rukama i nogama. Beba pliva unutar materice, a kada mama i tata to vide na ultrazvuku, ne mogu da shvate da im se beba pokreæe, a da majka još ne oseæa pokrete. To je normalno, jer pokreti moraju biti dovoljno jaki, a dete dovoljno veliko da bi ih majka mogla osetiti. Dužina bebe je oko 35 mm, a težina 5 gr.

Autor: Doc. dr sci med Aleksandra Novakov Mikiæ


POGLEDAJTE SNIMAK NA SLEDEÆEM LINKU O DEVOJKAMA KOJE SE CELOG ŽIVOTA KAJU ZBOG ABORTUSA I IDU U CRKVU DA SE ISPOVEDAJU BOGU,...

http://www.youtube.com/watch?v=nDfE2HvG49I

klenovsek #2

Posts: 1075


06. Jul 2008. 11:18:54


bolje i abortus nego spartanski obicaji.zar treba deca da radjaju decu ili ti kakvih jos slucaja ima ,da ne nabrajam.nekima bih zakonom zabranio da se mnoze

-----------------
bolje je biti medju progonjenima,nego medju progoniteljima
baba_roga #3

Posts: 753


06. Jul 2008. 19:22:59
I po drugi put ,ova tema postoji



tribtok #4
Posts: 7


11. Jul 2008. 11:13:12


nista nije ni crno ni belo
_AURORAMAJ_ #5
Posts: 4


13. Jul 2008. 21:47:43
------

STVAR LINOG IZBORA I OSECAJA.
POSTOJE ZENE KOJE RADJAJU A NEMAJU MATERINSKI INSTIKT, DA LI STE ZNALI ZA TO?
U UZICU POSTOJI DOM ZA NEZBRINUTU DECU.
TAMO JE SMESTENO 1998 G. 9 ORO DECE OD ZENE KOJA NEMA MATERINSKI INSTIKT.
STA KAZES NA TO?GREAT_MEN
OSTANE TRUDNA ODE NEGDE DA BI SE PORODILA I BEBICU OSTAVI ISPRED DOMA.
NA ZALOST NE MOZEMO RASPRAVLJATI O TOJ TEMI
A DA POSTOJE LJUDI KOJIMA BIH DEKRETOM ZABRANILA DA IMAJU DECU, POSTOJE.

mICE #6

Posts: 1016


13. Jul 2008. 22:59:00


Ova tema je vec postojala. Davno se raspisah o tome. Stavovi mi se i dalje nisu promenili pa prema tome NO COMMENT

-----------------
cutanje je zlato vidim mogi su se obogatili

You haven`t enough privilegies to reply in this forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tiempo de ejecución: 0.0183299 seg.| Usuarios en línea : - 0 | Visitantes en línea: - 1441 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Escríbanos | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker