Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Idiomas :
:: Inicio
:: Regístrese
:: Buscar
:: Foro
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Suscripción
:: Enlaces
:: Estadísticas
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Foro
Foro :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

7. Obrisane teme i poruke > Obrisane teme > surova realnost ovog sajta...

FunnyBoy #1

Posts: 62


04. Nov 2010. 04:28:32
surova realnost ovog sajta...

sajt je sjajno odradjen,pohvale za vlasnika sajta,tu nema nikakvih zamerki...ali na zalost osobe koje imaju opciju da banuju nekoga,tj Moderatori ovog sajta,bio sam i swedok,dosta puta su izbacivali clanove koji tog trenutka nisu krslili pravila sajta!elem,ja sam bio banovan i od zaaane01,i od dugokose,ali sam realan,i stoga cu reci sledece:zaaana01,dugokosa i okisha,korektno rade swoj posao moderatora,i tu nemam nikakvih zamerki!strasno je kad neko ko treba da prestavlja ovaj sajt kao njegov moderator,izbacuje clanove iz nekih problema samo njemu poznatih,iz kopleksa nize vrednosti koje ocito poseduje,ili je to swe na psihickoj bazi zaista ne razumem konkretno govorim o moderatoru MEA CULPA!ja sam ovde nov clan,i zaista neznam ko je taj lik,a i ne interesuje me!ali dali je normalno da moderator bocka onako na finjaka nove clanove,kao da trazi da mu se suprostavim i da me sa nekim razlogom banuje!imam vishe dokaza o bockanjima na moj racun od strane doticnog!vecheras me je banovao 2 puta,prvi put mene zbog prepirke sa osobom koja me prva prozvala javno,a tu osobu naravno nije banovao!kad sam ushao ponovo nakon pola sata,odmah me je banovao,ni recenicu nisam napisao,ima i swedoka,a imam i kopiju chata!stoga pitanje za vlasnika:na sta ovo lichi???sta je ovo,neki privatan cirkus,ili normalan sajt i chat???na ovaj nachin cete samo gubiti clanove,mozda je to cilj nekih vama ljudi od ’’’poverenja’’’. mozda je naravuchenije price,da na ovom sajtu treba samo da ostanu retardi,i pacenici koji ce na pvt vredjati devojke raznim vulgarnostima iz teme sexa zaista strasno!odmah da napomenem,ja nisam cvecka,nazalost kad me neko prozove uvek reagujem i planem,takav sam i privatno,nisam folirant!bio sam i banovan zbog toga,i to je to...ali volim zezanje,salu,i postujem pripadnice lepseg pola iznad swega! stoga,ovo je apel za vlasnika sajta,jer ce na ovaj nacin sajt samo gubiti clanove,nazalost! mladjo,ako si ti vlasnik,malo bolje sagledaj rad svojih moderatora ovde,tj pojedinih,ja sam nov ovde i briga me za bilo koga,jer smo swi neznanci ovde,i apsolutno mi nije u cilju da pocnem da pravim jade na sajtu swe dok me vi ne obrishete i tako se ratosiljate mene,ali ocito da su krenula lagana izazivanja toga,pa i ja da doprinesem miniranju sajta,od nekog pojedinca izazvan!sposoban sam itekako za to ako vidim da me neko namerno kaci,a pritom me apsolutno ne interesuje ta osoba,niti ja bilo koga prvi bockam i prozivam,nije to moj stil...nadam se da ste shvatili poentu sta sam u sustini hteo reci,to je to,ukratko pozdrav s’postovanjem...funnyboy

-----------------
"Sreca u tvom zivotu zavisi od kvaliteta tvojih misli."
FunnyBoy #2

Posts: 62


04. Nov 2010. 05:14:56
Napomena:

u ovoj navedenoj temi,koja je potkovana argumentima i chinjenicama, to ispada kao moj lichni problem trenutno na sajtu,ali gledajuci objektivno,ima dosta clanova koji imaju slican problem kao i ja,a pri tom nisu na ovom sajtu da bih nekoga vredjali,izrazavali se krajnje vulgarno i sl...toliko da ovo mozda bude i korisna tema za svakog ko se pronadje u njoj na neki nachin pozZ funnyboy

-----------------
"Sreca u tvom zivotu zavisi od kvaliteta tvojih misli."
Danjnja #3

Posts: 200


04. Nov 2010. 09:55:05
loijepo, iskreno i realno stvorenje

, to je Boy !
Djecak o kojem imam izuzetno lijepo misljenje i mislim da nije zasluzio nocasnje banovanje!

Bila sam prisutna i ne znam zasto je neko pozelio da bas njega prozove. Nije lijepo napisati na javnom da te neko smara, ako je to tacno onda imas opciju ignore i nemoj da ga citas a ne da maltretiras ostale chatere svojim komentarima. Niko nije potvrdio izjavu doticne da Boy smara. Ona se nasla uvrijedjena jer joj covjek lijepo rece- prodji me se ,ne diram te-

E onda Boy rece- pusti pacenike (ili tako nesto), i tu se pronadjose neki.Znam da nije mislio na moderatore vec na vecinu tad prisutnih. Eto i ja mislim da je bilo dosta "losioh" osoba u tom momentu prisutnih.I sta sad, banovacete me???
Mislim, bezveze!

Nepravedno je bilo banovati njega a ne banovati nju !!!

MRZIM NEPRAVDU !!! -jeste, opet vicem

Jeste, ovo bi mogao biti cirkus jer imamo Kasandru

Koliko materijala za brisanjeeeeee....

-----------------
DANILOVIC #4

Posts: 2819


04. Nov 2010. 15:27:41


FunnyBoy - ponoviæu po ko zna koji put: Nije dozvoljeno javno komentarisati rad moderatora, veæ ako nisi zadovoljan naèinom na koji neko radi svoj "posao" postoje drugi naèini.
Obraæaš se prvo dotiènom moderatoru da bi pokušao da izgladiš odnos.
Ako je on i dalje "neprijateljski" nastrojen prema tebi, i ako misliš da zloupotrebljava funkciju, onda je sledeæi stepenik da se obratiš administratoru lièno na stranici KONTAKT.
To je procedura koju svako treba da poštuje i koju nisam ja osmislio, veæ je tako koncipirana i tako sam je zatekao kada sam došao ovde.
sledece:zaaana01,dugokosa i okisha,korektno rade swoj posao

okisha i dugokosa rade korektno, a ovaj prvi nick ti je prijatelj pa si ga pohvalio i on æe biti uklonjen jer je napravio klanove, prekršio pravila i kolovodja je narušavanju reda na chatu.
No, zato èekamo admina da ukloni dotiènu personu z.....
ja sam ovde nov clan,i zaista neznam ko je taj lik,a i ne interesuje me!

Obojica znamo da nisi nov èlan, veæ da ti je ovo rezervni nick.
Još imam tvoje poruke u inboxu kada si pokušao da zavadiš mene i još jednu osobu šaljuæi gotovo identiène poruke samo sa razlièitim imenima
Dakle, nisi ti ni malo naivan druže, a ni ja - da sve ovo "progutam"
odmah da napomenem,ja nisam cvecka

Znam.
mladjo,ako si ti vlasnik,malo bolje sagledaj rad svojih moderatora ovde,tj pojedinih

Da jeste vlasnik.
Da sagledao je.
Da nama(zaaana01) gubi et zbog milion prekršaja
----------------------
Elem, moja ti je preporuka da se pomiriš sa moderatorom zbog koga si ovo sve pisao.
On je potreban sajtu i iako se on i ja èesto ne slažemo u nekim pogledima - opet na kraju možemo da napravimo kompromis i da zajedno radimo na dobrobit ovog sajta.
------------------
nick zaaaana01 ne tretiraj kao moderatora.
To je "odmetnik" koji radi po svoji pravilima i banuje samo one koji nisu èlanovi njenog "kružoka" i koji nisu njeni prijatelji.
Tom odmetniku æe biti oduzet ET èim administrator reši neke svoje privatne probleme, i dodje na sajt.
Ona je dakle samo neko ko može da banuje i ništa više.
------------------------------

ps.
Tema kao takva nije dozvoljena i mora iæi na "delete".
Rekao sam ti kako ovaj problem da rešiš.
Želim da pokažem da sam prema svima jednak i da poštujem pravila, iako nigde mene nisi kritikovao, a kritikovao si nekog koga i ja kritikujem..
Dakle, iako mene nisi pomenuo niti me okrivio izašta, ja poštujuæi pravila - ovu temu šaljem na reciklažu.

pps.
Vodite ljubav a ne rat

-----------------

http://www.youtube.com/watch?v=_F6aSW9KqDU


You haven`t enough privilegies to reply in this forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tiempo de ejecución: 0.0146070 seg.| Usuarios en línea : - 4 | Visitantes en línea: - 928 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Escríbanos | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker