Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Linguaggi :
:: Home
:: Registra
:: Cerca
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articoli
:: FAQ
:: Aggiornamenti
:: Links
:: Statistiche
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Ricerca per forum :: opzioni del Forum :: Migliore Forum

3. Opšte teme > Politika, filozofija... > Da li Srbija treba da udje u EU?

Pagine : Precedente 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Prossimo
naum #1
Commenti: 2


29. Gen 2008. 03:05:58
Da li Srbija treba da udje u EU?

Da budem iskren... nisam izmislio ovo pitanje... vec sam ga procitao na jednom forumu... i zaprepascen kolicinom gluposti u njemu... resio da ga prenesem i na ovaj forum (ciji nisam cest gost... ali mislim da cu postati )

Naum
LINEN #44
Commenti: 8


11. Feb 2008. 13:36:45
Mozda

Ali pre ce biti da ce se Eu rasturiti, ,mnogo je zla sabrano na jednome mestu!
Boyforfun #45

Commenti: 4078


16. Feb 2008. 18:20:45
Naravno da ne

Mislim da ne treba ici tamo gde te ne zele.

-----------------
Što je babi milo to joj se i snilo!

Petar29NS #46

Commenti: 825


21. Ott 2008. 19:45:09
!

Bilo bi mLogo lepo da udjemo u EU, pa bi svi imali puno para i bili bi sreæni!
...samo što naša vlast ne želi da saraðuje sa poštenim Haškim tribunalom, i tako nam opstruira evropske integracije.

-----------------
Haljinicu boje lila
O
Ti si dušo oblaèila
TODOnosiRadost #47

Commenti: 360


21. Ott 2008. 22:09:59
EU nas formalno zove,ali moli Boga da joj ne...

udjemo.Uci joj ili ne uci joj,pitanje je sad?
Boyforfun #48

Commenti: 1359


22. Ott 2008. 03:20:15
Evo vam mali primer pa razmislite da li treba da im se pridruzujemo!

Japanci su prinudjeni da za trziste Eu prave automobile koji su 40% losiji nego za ostatak sveta!Zna se zasto. Stiti se automobilska industrija! Takodje su prinudjeni da podignu cenu svojim automobilima jer drugacije ne mogu da ih prodaju u Eu! Pa koga zezaju Da li stvarno nekom treba da ne moze da kupi najbolji proizvod po normalnoj ili cak nizoj ceni zato sto neko stiti svoju auto industriju Pa bar mi imamo iskustva sa zastavom!

-----------------
Seti se....uvek...da ima.....neko....ko te voli
_nobody_ #49
Commenti: 245


23. Ott 2008. 02:57:22
Mi smo kao Srbija odavno usli...

U polusvet...

(samo kako iz tog polusveta u svet, e to nikome zivome nije jasno)

_nobody_
albanac1 #50
Commenti: 153


24. Ott 2008. 01:08:26
r-kosovo

ne treba srbija jos da udje u eu jer previse gleda tudja posla nego svoja,,,,,kada nauci gledat svoja posla moze uci.....previse tu ima kriminala,mafije,,,itd...prije neki dan sam iso iz zagreba prema beogradu i u kosovu,,,pa koja prljavstina po srbiji covjece da ne vjerujes,,,ceste katastrofasu,,,zgrade boze sacuvaj zadnji put su se farbali u vrijeme juge,,,kosovo i srbija razlika noc i dan,,,,,da ne vjerujes ocima koja prljavstina ljudi,,,,,to treba pocistit onda evropa
BUREK #51
Commenti: 2


25. Ott 2008. 01:06:19


kava crna EU?....nama je svakako isto...pocrkacemo ovde...stalno se nesto izmislja,uradite ovo,ono pa opet cekamo...kada sve prodamo i kada nam uzmu dusu onda cemo i uci u tu u... evropu...a i sta cemo tamo...cene su nam vec vece nego u evropi...sto znaci imamo standard al zamalo...mi i EU dva smo sveta razlicita...
astralprojection #52
Commenti: 71


25. Ott 2008. 09:18:16
ej albanac stvarno...

a kriminal na kosovu? ne treba ni da nabrajam,nijednog ubicu srba od 99 naovamo niste uhapsili,ni one manijake što su pucali na decu na kupanju,ni trgovce heroinom,ni taèija ni haradinaja koji su trgovali ljudskim (srpskim organima)...a o èistoæi ,ma daj molim te,ja sam bio u vojsci na slatini u prištini i video sam kako se tvoji odnose prema èistoæi i higijeni,a spominješ kreèenje zgrada...mislim stvarno...
ne treba srbija da uðe u EU,ušli bi kao robovi što i jesmo sada,samo bi morali još da pustimo pedere i narkomane da nam vršljaju po državi.pogledajte ko je glavni protivnik ulasku u EU-holandija,zemlja pedera i narkomana.mi znaèi treba njima da se dodvoravamo,ma dajte malo dostojanstva, ko njih jebe,kad oni sve zloèinced osim srpskih puštaju na slobodu,kako vas to bre ne nervira! ja hoæu iz kože da iskoèim od tolike nepravde! sa takvima nigde i nikada!
Dylan_Dog #53

Commenti: 5986


06. Nov 2008. 08:24:17
NE



-----------------
Petar29NS #54

Commenti: 825


08. Nov 2008. 02:19:44
NE!

Evo ga i Jeremy Wolf konaèno da ukapira kakve nam nepravedne uslove nameæu. Zamislite kad je i do toga došlo da èak i ova vlast poèela otvoreno da govori o tome... Samostalna, nesvrstana, jaka Srbija je zakon! Da ima neko da je vodi, a da nije lopov- bili bi jaèi od Švajcarske!

-----------------
Haljinicu boje lila
O
Ti si dušo oblaèila
mouth #55

Commenti: 229


21. Dic 2008. 17:47:00


obzirom da smo zadnjih sto godina pokazali nesposobnost da samostalno dugorocno napredujemo u bilo kom smislu mnogo je bolje priduziti se evropskoj uniji (takovj kakva je) nego nastaviti ovako.

-----------------
it’s all about the mouth
zeravica #56
Commenti: 45


31. Gen 2009. 12:53:43
odgovor

Srbija mora bezuslovno i sto pre da udje u EU. Ulazak u EU nema alternativu.Nemoj se prsiti ko mace na dzigericu. Jedna slamka medju vihorove, sirak tuzni bez igdje ikoga. Moramo se otrezniti i shvatiti da smo mi mali,nemocni. Po ulasku u EU nasom diplomatijom i politikom treba da se izborimo za sto bolji status u njoj i iskoristimo sto su pojedinci ovde naveli geostrategijski polozaj i druge nase osobine. Ne mozemo se ljutiti na Holandiju i druge sto odugovlace da nas prime. Oni su sebi nametnuli odredjena pravila i zakone i zive po njima. Mi ako hocemo sa njima moramo im se kao i oni povnovati. Sta bi mi da EU zivi po nasim pravilima i zakonima. Kod nas drzavni organi ne postuju zakone koje je drzava donela i nikom nista i ztazimo da nas civilizovan zapad primi kao ravnopravne.. Ma hejte bre ljudi budimo realni...prednot EU je sto nam se prosiruje trziste za nase proizvode, poljoprivrede, industrijske, zanatske, prosiruje se mogucnost zaposljavanja za nase ljude koji ce taj zaradjeni kapital vratiti u Srbiju itd. Ne brani niko nama da mi saradjujemo i sa ostalim svetom ako taj svet zeli. Samo kakvi smo i kavi smo bili pod Milosevicem....."tesko bogu sa nama kakvi smo"
Dylan_Dog #57

Commenti: 5986


31. Gen 2009. 14:06:12
A po kom osnove je EU " civilizovan svet " a ostatak sveta nije ?

Po kriterijumima koje su sami oni odredili Zbog cega Srbija mora da udje u EU ? Srbija vec ima bescarinse trgovinske odnose sa Rusijom . I Srbija nikad nece uci u EU - videces ! A to sto oni , i njihovi igraci u Srbiji vestacki stvaraju nezaposlenost , to je druga stvar . To je isti princip koji je vec primenjen u situacijama upropasti preduzece sto vise , kako bi biznismen iz EU kupio isto sto jeftinije , a doticni stavio evre u dzep .

-----------------
Pagine : Precedente 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Prossimo

tu non hai abbastanza privilegi per rispondere in questo forum.


You can`t to see user profile with the same gender as yours
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tempo di elaborazione: 0.0231450 sec.| Utenti online: - 0 | Ospiti online: - 1531 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Caratteristiche | Subscribe to RSS | Contatto | Testimonianze | Termini di Uso | Dichiarazione Privacy
Extreme eXTReMe Tracker