Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Linguaggi :
:: Home
:: Registra
:: Cerca
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articoli
:: FAQ
:: Aggiornamenti
:: Links
:: Statistiche
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Ricerca per forum :: opzioni del Forum :: Migliore Forum

Pagine : Precedente 1 2 3 4 [5] 6 7 8 . . . 17 Prossimo
MAARRIN #1

Commenti: 764


16. Feb 2012. 07:30:55
Nista pre braka!!

Mora se sacuvati obraz-tako je govorila moja pokona baba!!
lion_heart #58

Commenti: 730


19. Feb 2012. 15:26:19


jado, pa sto si se sad ti aktivirala?
nisam nagazio bragancicu, mozda nisi primetila?

-----------------
U ljubavi nema ponosa, samo dostojanstva!
maskenbal #59

Commenti: 3025


19. Feb 2012. 15:30:11


fart, a treba li tebi da polazem racune kad cu se i za sta aktivirati?! svasta
a ovde ne vidim ni onanisanje, ni orgazmicne napade, a ni to da neko nekog gazi i nagazi...opet projekcija tvog untrasnjeg bica, rekla bih

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Tweetily #60

Commenti: 2586


19. Feb 2012. 15:37:18
B.

Kao google vraè u šta me ti promovisa, kažem ti sledeæe:
Od onih 15% razvila se današnja populacija, meðutim danas više nije moguæe sakupiti uopšte bilo kakav uzorak homoseksualaca spremnih na saradnju. U ono vreme se to smatralo bolešæu i ti ljudi su želeli da bar pokušaju da to izleèe. Iz tog razloga takvo se istraživanje moglo provesti. Danas niko od homoseksualaca ne bi prihvatio ponudu da spava sa suprotnim polom, a ti razmišljaj zašto. Druga stvar zavladao je u meðuvremenu i slobodni egzibicionizam, tako da biseksualaca ima mnogo više nego homoseksualaca i otuda sve teža i teža stvar za obradu. Naime njih bi verovatno trebalo tretirati da samo vode ljubav sa istim polom, pa onda uvideti dokle bi to vodilo, kad æe da popizde i odreknu se toga zarad normalnog voðenja ljubavi sa suprotnim polom. Po principu klin se klinom izbija. Meðutim to je tek potpuno nemoralno i nehrišæanski, pa nije ni sprovodljivo u tom duhu. Dakle opet otežavajuæa okolnost.
I tebi i meni je jasno da je to preraslo poèetni nivo i da je uzelo maha. To više nije bolest, to je uverenje. Sreæni su oni kod kojih je bolest, jer može se izleèiti oèigledno seksom sa suprotnim polom. Hoæu reæi, onih 15% je i tada imalo to svoje uverenje i to politièko o homoseksualizmu. Oni su jednostavno hteli, želeli to da budu.

Kod životinja se ta pojava javlja usled nedostatka suprotnog pola. S druge strane kod životinja obièno vlada razvrat. Ko zna možda æe sledeæi Noje taj problem rešavati, pa æe potopu ostaviti razvratne. Nego moli se Bogu da neko ne doðe na ideju da umesto spaljivanja na lomaèi sada izmisli inkviziciju u vidu potopa ili potapanja u bunar... jer to bi tek bila tragedija na kvadrat. A nije nemoguæe pored svega što se dogaða u svetu. Preduslov da se to dogodi jeste da hedonizam dosadi najmoænijima. Pa kada njima više biseksualke i biseksualci ne budu zanimljivi svašta se može dogoditi.
Inaèe, mislim ali to je moje mišljenje da je pojava haremova imala veliki uticaj na širenje homoseksualizma. Sva pravila koja su vladala u haremovima, a i danas vladaju na to ukazuju. Meðutim oni bi vas saranili sa sve Tamiæem što reèe onaj Mujo u Lepim Selima.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
bragancica9 #61
Commenti: 409


19. Feb 2012. 15:44:41
tweetili

izvini ali ovo sto pises je ortodoksna glupost i sa strukom veze nema..to su vradzbine..veze nema sa biologijom, sa medicinom (humanom i veterinom) niti sa bilo kakvom naucnom disciplinom iz tih oblasti....

ako ista znam to znam.....dugo se skolovah za to......i to besplatno.....i tamo i ode.....

gluposti pises......

al dobro, tvoje su......

da ti objasnjavam fiziologiju nervnog sitema, hormonalne mehanizme itd. itd, ne pada mi na pamet.....to je dugo i slozeno, a sem toga ja to prodajem, prostituisem za novac to moje znanje.....
maskenbal #62

Commenti: 3025


19. Feb 2012. 15:45:48
tewwt,

a zbog cega bi bisexualce trebalo, kako kazes, tretirati da samo vode ljubav sa istim polom? i kako ovo "pa onda uvideti dokle bi to dovelo"? mislim, zasto se pitas dokle bi to dovelo ako kazes da ce da popizde? kako znas da ce da popizde? i zasto bi ih uopste tretirao? jesu li za tebe biseksualci pretnja? i homoseksulaci? je l’ ti ljuljaju tvoje hetero opredeljenje? (ukoliko si hetero...sad da ne nagadjam i ja)

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Tweetily #63

Commenti: 2586


19. Feb 2012. 16:19:18
Maski

Pretpostavljam da æe da popizde, a sigurno je da neæe svi. Najteže se iz glave izbijaju ideološka ili politièka uverenja, odnosno uverenja bilo koje vrste. To se ponekad naziva imenom tvrdoglavost. Što ti više budeš pritiskala nekog po njegovom uverenjeu on æe ga sve više i više braniti ako mu je veæ èvrsto i usaðeno, da bi na kraju umro za njega. To su nacisti izuèili najbolje od svih, pa Ameri pokrali ili zarobili.
E sad, biseksualci su drugaèija grupacija od homoseksualaca, jer vode ljubav sa oba pola. Ne postoji homoseksualac koji æe ti voditi ljubav sa suprotnim polom sam od sebe, oni nemaju ni znatiželju ni radoznalost, oni su èvrsti. U biseksualizam se ulazi najèešæe iz radoznalosti odnosno to rezultira u egzibiciji, ili egzibicionizmu. Verovatno je i tebi samoj palo na pamet u nekom trenutku da vodiš ljubav sa ženom, ako ništa drugo eto da i to probaš, pošto si slušala o tome, a i gledala u filmovima. Ženska koža je mnogo nežnija od muške, tako da je i to možda nešto što može da bode radoznalost, ali takva nežnost ne bi trebala prirodno da te uzbuðuje, jer je veæ poseduješ, veæ bi te morala uzbuðivati èvrstina, kakvu ima muška koža.
Kako obraditi biseksualce u istraživanju? ako ih ostaviš da vode ljubav sa suprotnim polom, ti neæeš ugasiti radoznalost, slast zabranjenog... itd. Oni æe voditi normalan ili uobièajen deo svog preðašnjeg života, samo neæe imati pripadnike istog pola u seksualnim odnosima. Kada proðe taj period istraživanja, oni æe se vratiti toj navici, radoznalosti u 100% sluèajeva. Ako bi išla da im uskratiš hetero odnose, onda bi oni izgubili svoj koren, i onda bi morali da grade seksualni život van njega. Znaš lepo je ženi da se cmaèe, liže i mazi sa drugaricom... ali ipak joj na kraju toga najviše prija da to zaèini sa neèim živim, muškim i tvrdim meðu nogama. Ili joj jednostavno užasno nedostaje i miris i ukus muškog semena da bi to bilo kompletno. Biseksualci uglavnom prinegavaju grupnom zadovoljavanju, tako da im i to treba uskratiti. Jednostavno kreneš da im objašnjavaš da su homoseksualci, pa nek oni utvrde suprotno, ili nek potvrde da jesu.
Meðutim koji god ima uverenje da to jeste, ni sa kakvim muèenjem mu to uverenje neæeš izbiti iz glave.
Ja eto ne znam, probaj da intervjuišeš homoseksualce da li ih uopšte mami ili privlaèi suprotni pol. I videæeš da ne, ne žele od sebe praviti biseksualce. Biseksualci nastaju od hetero, ned od homoseksualaca.

jesu li za tebe biseksualci pretnja? i homoseksulaci? je l’ ti ljuljaju tvoje hetero opredeljenje?

Za mene lièno nisu pretnja, meðutim jesu velika pretnja društvu, odnono buduæim naraštajima. Ne možeš ti objašnjavati više detetu zašto oni to rade javno, a dete nije polno zrelo da ima nagone, ono æe neke stvari tek formirati. Problem je što æe sve više heteroseksualaca podlegati toj pošasti, i to celokupno èoveèanstvo vodi u nestanak.
Zašto se sida lako širila meðu homoseksualcima? Zato što ih je bilo malo, i vrteli su se u svom uskom krugu, menjali partnere i lako širili bolest. Teško je bilo naæi partnera, pa su onda prihvatali bilo šta, a tako i zaraženog i ne znajuæi, i lako pokupili zarazu. Verovatno je opao danas "razvrat" meðu homoseksualcima, ali je porastao meðu biseksualcima.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
bragancica9 #64
Commenti: 409


19. Feb 2012. 16:25:22
tweetili

da sam vjernik, na ova tvoja objasnjenja koja napisa maskembal, bi se krstio vise puta....

pa jebote, ovo je toliko laicko i veze sa stvarnoscu nema da je facinantno nezanimljivo.....
Tweetily #65

Commenti: 2586


19. Feb 2012. 16:29:33
Kakva pitanja, takvi i odgovori...

Relacija uzrok - posledica

Meðutim tvoj problme B. je što ti izmièe tlo pod nogama. Inteligentan si i shvataš suštinu svih stvari o kojima govorim. I to je dobro, brže æeš stiæi do trenutka pokajanja.
Konkretno Maskiju je zasmetalo da sad samo vodi ljubav sa ženama. Inaèe je bila voljna da pristane na eksperiment.
Kada smo veæ kod eksperimenta, najbolje je neki reality show parova, i to spajanje homoseksualaca razlièitih polova, pa zatvoreni po dvoje u prostoru i sad sve vreme goli... da li æe ili neæe... da proradi majka priroda?

E jesam ðubre....

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
bragancica9 #66
Commenti: 409


19. Feb 2012. 16:36:59
e svasta tweetili

opet gatas....

a ja volim da se bavim logikom ludaka, to mi je zabavno...ali je , na moju zalost, nikad uspio shvatiti nisam.....

tako da ti vradzbina o tome da sam inteligentan i da shvatam sustinu stvari o kojima ti govoris, ne pije vode.......
maskenbal #67

Commenti: 3025


19. Feb 2012. 16:38:30


aaa, pretpostavljas da ce da popizde...na osnovu cega pretpostavljas da ce biseksualci da popizde? to mi nije jasno.
kako ti znas da se u biseksualizam ulazi iz radoznalosti? i to kazes "najcesce ulazi iz radoznalosti". i to, kako velis, rezultira "u egzibiciji, ili egzibicionizmu" - budibogsnama
ovo da li sam ja verovatno ili nisam verovatno pozelela - to je tvoje nagadjanje, a moja licna stvar. kao sto je i tvoja licna stvar da li si nekad pozeleo da imas sexualni kontakt sa svojim polom.

meni nije jasno zasto bi uopste trebalo istrazivati biseksualce i obradjivati ih u tom istrazivanju. sta ti tu istrazujes, aman? ama, ako covek voli neku osobu, musku zensku svejedno, sta ti tu ima da istrazujes? ako osoba zeli da vodi ljubav sa svojim ili drugim polom, ili i sa jednim i sa drugim polom - sta ti tu ima da istrazujes? u cemu je tu cilj istrazivanja? sta se tebe to tice? to te ja pitam.

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Boyforfun #68

Commenti: 2831


19. Feb 2012. 16:52:40


boyforfun

Uvredama se služi onaj ko nema šta drugo pametno da kaže.Tema ko tema i ovo što smo nas trojica pisali dotièe sa braka.Ti æeš nekom da zabranjuje da piše i da iznosi svoje mišljenje,primitivac.Ako ti se ne sviða ono što pišemo imaš drugih tema ne moraš ovo ni da èitaš.Ne bih uopšte više trošio rijeèi na tebe.I ovo je previše.


Neæu ja nikom ništa da zabranjujem, samo me interesuje što toliko agresivno zastupaš ono u šta ni sam u dubini svoje duše ne veruješ? Prièaš tu kojekakve laži a sam sa sobom nisi rasèistio...
Rasipaš se glupostima ...Prvo izuèi dobro istoriju pa onda prièaj o njoj...i ne traži dokaze tamo de ih nema...

-----------------
So long and thanks for all the fish...
maskenbal #69

Commenti: 3025


19. Feb 2012. 17:04:46


tweet, sad videh ovo
Konkretno Maskiju je zasmetalo da sad samo vodi ljubav sa ženama. Inaèe je bila voljna da pristane na eksperiment.


odakle ti ideja da je meni ista zasmetalo? ooo, svasta, pa ovo je pravo vidovnjastvo tvoje, i u tom gledanju u plecku si omanuo.
i na kakav sam eksperiment bila volja da pristanem? odakle ti i to, ’leba ti?
ne smeta meni ovde nista, nego ne razumem cilj istrazivanja biseksualaca, homoseksualaca, heteroseksualaca, svejedno. u cemu je cilj istrazivanja, to ja ne razumem.

Kada smo veæ kod eksperimenta,

kod kojim SMO eksperimenata? tj, kod kojih SI eksperimenata? zbog cega eksperimentises? sa kojim ciljem?

ovo te pitam je ne razumem, a ne zato sto mi je nesto zasmetalo. tj, u pravu si - zasmetalo mi jeste to sto ne razumem. pa te zato pitam.

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
lion_heart #70

Commenti: 730


19. Feb 2012. 17:06:27


Konkretno Maskiju je zasmetalo da sad samo vodi ljubav sa ženama. Inaèe je bila voljna da pristane na eksperiment.


uvek govorim, biseks dame su odlicni drugovi, lezbejke su ogranicene i lude...

elem, zeznuli ste temu, ova nije o homoseksualizmu, vec o seksu pre braka...
maske, jesi se kresnula pre braka ili jos nisi? to nas interesuje!



-----------------
U ljubavi nema ponosa, samo dostojanstva!
Tweetily #71

Commenti: 2586


19. Feb 2012. 17:11:34


aaa, pretpostavljas da ce da popizde...na osnovu cega pretpostavljas da ce biseksualci da popizde? to mi nije jasno.

Na osnovu toga što bi morali biti homoseksualci u vreme eksperimenta. Kada bi njima bilo dovoljno samo to ne bi popizdeli. Meðutim oni traže i suprotan pol. Procena je u tome da æe se toliko zaželeti suprotnog pola i da æe im se toliko ogaditi njihov pol, da æe se vratiti u hetero vode.

kako ti znas da se u biseksualizam ulazi iz radoznalosti?

Ti ispoljavaš takve sklonosti, pa daj ti svoje viðenje kako se postaje biseksualac ili æeš reæi kako se takav raða?

ama, ako covek voli neku osobu, musku zensku svejedno, sta ti tu ima da istrazujes?

Ovo ti je veæ smisleno pitanje i sasvim na mestu. Takva istraživanja se vrše na dobrovoljnoj bazi, znaèi samo kod onih koj sami na to pristanu i potpišu. U ono vreme sedamdesetih godina homoseksualizam se smatrao kao bolest i iz tog razliga je bilo lakše ljudi su pokušavali da se izleèe. Biseksualizam nije niko obraðivao, a da je meni poznato.

u cemu je tu cilj istrazivanja? sta se tebe to tice? to te ja pitam.

Prièa se povela o istraživanju iz sedamdesetih godina, sve ostalo je na relaciji šta bi bilo kad bi bilo. Èitaj pažljivije sledeæi put. Ja nemam nameru provoditi bilo kakva istraživanja u bilo koju svrhu.
Tièe me se jedino dokle æe to dovesti jer jeste pretnja po heteroseksualno društvo, odnosno potomstvo koje iz njega dolazi. Izvini draga moja, ali i mi imamo pravo zaštiti sebe, zar ne? Ili nas treba ugaziti i uništiti zarad višeg cilja homoseksualaca?
Zašto odbijaš politièki naèin borbe? Registrujte stranku, pa izvolte na vlast i donosite zakone po kojima su obavezne Parade Ponosa svaki dan. Zašto ne tako? Ili proglasite se religijom, vi ionako ne prinosite žrtve, nemate obrede, tako da èete lako zaživeti, pa širite svoj uticaj i svoju propoved. Stvar je u tome da i politikom i religijom ustvari obeležavate sebe i onda se to da izuzeti, i ignorisati, a ovako kada se ubacujete u pore heteroseksualnog društva možete da prièate o diskriminaciji i govorite o sopstvenoj ugroženosti. I to potpuno opravdano, ne zameram. Èinjenica je da ste ugroženi.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Pagine : Precedente 1 2 3 4 [5] 6 7 8 . . . 17 Prossimo

tu non hai abbastanza privilegi per rispondere in questo forum.


You can`t to see user profile with the same gender as yours
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tempo di elaborazione: 0.0212760 sec.| Utenti online: - 4 | Ospiti online: - 805 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Caratteristiche | Subscribe to RSS | Contatto | Testimonianze | Termini di Uso | Dichiarazione Privacy
Extreme eXTReMe Tracker