Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1078

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1078

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1079

Warning: Illegal string offset 'show' in /var/www/vhosts/ljubavni-sastanak.com/httpdocs/include/functions.inc.php on line 1079
Novak Djokovic
Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jeziki :
:: Prva stran
:: Registracija
:: Iskanje
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Subscription
:: Links
:: Statistika
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

3. Opšte teme > Sport > Novak Djokovic

Strani : Previous 1 . . . 7 8 9 [10] 11 12 13 . . . 20 Next
CHARM #1

Posts: 1166


01. Apr 2007. 22:32:09
Novak Djokovic

postao shampion danas u Miami-ju. Danas je igrao odlicno i predstavio Srbiju u najboljem svjetlu.

-----------------
Enjoyment is not a goal, it is a feeling that accompanies important ongoing
activity.

okisha #128

Posts: 5447


26. Feb 2011. 18:51:10
Dubai: Het-trik šeika Ðokoviæa!

Najbolji srpski teniser Novak Ðokoviæ treæi put u nizu osvojio je ATP turnir u Dubaiju, pošto je pobedio Rodžera Federera sa 6:3, 6:3 za 71 minut igre.

Ðokoviæ je prvi set odigrao savršeno, a u drugom je od rezultata 1:3 uzeo pet gemova u nizu i došao do 20. titule u karijeri.

Novak je osmi put u karijeri dobio Federera u 21. okršaju, a ove godine još je neporažen. Ðokoviæ je odbranio 500 bodova koje je osvojio prošle godine i nagraðen je sa 385 hiljada dolara.

Do sada su se Ðokoviæ i Federer sastajali 20 puta, a Švajcarac je uspešniji bio 13 puta. Meðutim, u poslednjem meðusobnom okršaju Novak je u polufinalu u Melburnu slavio sa 3-0 u setovima i zatim osvojio svoj drugi Grend slem trofej u karijeri.

Igraèi su na teren izašli maksimalno koncentrisani, nije bilo ispitivanja snaga na poèetku, veæ je odmah “poèelo da se puca iz svih oružja”. Nijedan od tenisera nije hteo da se povuèe iza osnovne linije, veæ su nastojali da kontrolišu poene, što je bila garancija munjevitih razmena udaraca.

Federer je odlièno servirao, ali je Ðokoviæ još bolje riternirao. Do prve brejk lopte došao je upravo srpski teniser u treæem gemu – iskoristio ju je tako što je Federer oèajno zahvatio lopticu bekhendom posle dubokog riterna.

Priliku da definitivno reši pitanje pobednika prvog seta Ðokoviæ je propustio u petom gemu kada je imao dve brejk lopte, ali i Federer je igrao na prilièno visokom nivou. Na prvoj je Novak želeo da se izmakne na ‘insajd aut’ forhend, ali je zakasnio i poslao je lopticu u aut, dok je na drugoj Švajcarac izvrsnim forhendom posle slajs servisa došao do poena, ubrzo i do gema (3:2).

Ono što nije tada, Ðokoviæ je uspeo u devetom gemu, fantastièno je ‘èitao’ servis suparnika i realizovao je drugu set loptu ‘pasingom’ iz bekhenda – 6:3 posle 35 minuta igre.

Iako je Novak briljantno riternirao, servis je bio presudan za ishod prvog seta – Ðokoviæ je ubacio prvi servis 17 od 20 puta i prepustio je rivalu samo èetiri poena u ‘svojim’ gemovima.

Ipak, servis Ðokoviæa popustio je poèetkom drugog seta, što je bilo i razumljivo. Federer je to iskoristio, ritern mu je logièno postao agresivniji i u treæem gemu iskoristio je drugu brejk loptu pošto je Novak poslao lopticu bekhendom daleko u aut – 2:1.

Naredna dva gema protekla su mirno, a onda je Švajcarcu potpuno pala koncentracija – napravio je duplu grešku, a zatim je dva puta poslao lopticu u mrežu i Novak je imao tri uzastopne brejk lopte.

Prvu je Federer neutralisao servis-vinerom, na drugoj se igrao dug poen, a Švajcarac je poslao smeè u dno mreže – 3:3.

Sledeæi gem Ðokoviæ je dobio bez veæih problema, a potom je izvršio dodatni pritisak na Rodžera i stigao do tri uzastopne brejk lopte.

Ðokoviæ je na prvoj izbacio lopticu u aut posle drugog servisa, potom je Rodžer odservirao as, ali je na treæoj imao deblje živce, pa je Federer prvi poslao loptu aut – 5:3.

Novak nije dozvolio da ga pritisak omete, uz samo jedan izgubljeni poen dobio je Federera drugi put u nizu i osvojio trofej.




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #129

Posts: 5447


10. Mar 2011. 17:54:21




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
_Mila_ #130

Posts: 158


17. Apr 2011. 23:43:05




-----------------
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world.
okisha #131

Posts: 5447


01. Maj 2011. 22:21:12
Novak Ðokoviæ osvojio Srbija open 2011

Najbolji srpski teniser Novak Ðokoviæ pobedio je Felisijana Lopesa iz Španije sa 7:6 (7-4), 6:2 u finalu Srbija opena u Beogradu.



To je èetvrti trijumf Ðokoviæa u isto toliko meèeva sa Lopesom.

Prvi set bio je veoma neizvestan, nije bilo nijednog brejka, a Novak je u taj brejku bio bolji i poveo sa 1-0. U drugom setu Ðokoviæ je bio superioran i osvojio peti trofej ove sezone, a 23. u karijeri.

Kao što se i oèekivalo, Ðokoviæ je bio u prednosti u nadigravanjima sa osnovne linije, lako je dobio dva servis-gema, ali je na servis rivala propustio 0:30. Španac se tada izvukao dobrim servisima (2:1).

Novak je igrao ispod svog maksimuma, pa je rivalu dopustio èak pet prilika za brejk. Sreæom, u kritiènim trenucima uvek je bio na visini zadatka, pa je držao rezultatski prikljuèak.
Sa druge strane, srpski teniser propustio je dve brejk šanse, pa se ušlo u neizvesnu završnicu seta. Pri rezultatu 5:5 Španac dolazi do nove prilike za brejk, ali je Ðokoviæ spasava na spektakularan naèin – fantastièno je trèao, stigao odliènu skraæenu lopticu, a na kraju na smeè odgovorio sjajnim forhendom. Ubrzo je srpski teniser i osvojio gem za voðstvo od 6:5.

Ubrzo se ušlo u taj brejk, što je po svemu viðenom i bio najpravedniji epilog. Novak je koncentrisanije poèeo ’dodatni gem’ i poveo sa 5:1, ali Lopes zatim osvaja dva poena u nizu.

Ðokoviæ je potom došao do tri vezane brejk lopte, a koristi drugu sjajnim bekhend ’pasingom’ – 7-4 i voðstvo Ðokoviæa u setovima.

Prvi brejk napokon je viðen u treæem gemu drugog seta, a napravio ga je Ðokoviæ. Srpski teniser bio je strpljiviji u veom dugoj razmeni udaraca sa bazne linije, doèekao je grešku suparnika i poveo sa 2:1.
Španac ubrzo potvrðuje da je u izvrsnoj formi jer je bekhendom, koji mu je inaèe slaba taèka, došao do brejk lopte u šestom gemu, ali ju je Novak neutralisao posle greške rivala. Zatim je vrhunskim servisima osvojio novi gem i poveo sa 4:2.

Španac ubrzo potvrðuje da je u izvrsnoj formi jer je bekhendom, koji mu je inaèe slaba taèka, došao do brejk lopte u šestom gemu, ali ju je Novak neutralisao posle greške rivala. Zatim je vrhunskim servisima osvojio novi gem i poveo sa 4:2.

To se ispostavilo presudnim za ishod meèa – Lopes je u narednom gemu napravio tri velika propusta (dupla greška, promašeni smeè i nekontrolisani forhend) i poklonio Novaku gem za 5:2.

Ubrzo je Ðokoviæ došao do pobede i ponovio uspeh iz 2009. godine. To je Novaku 27. uzastopni trijumf od poèetka sezone.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #132

Posts: 5447


01. Maj 2011. 22:23:09
Ðokoviæ: "Poseban oseæaj"

Posle osvajanja titule na Srbija openu, Novak Ðokoviæ je izjavio da je poseban oseæaj igrati pred domaæom publikom i dodao:



“Ovo je bio važan meè za mene, iako sam veæ godinama u vrhu svetskog tenisa. Oseæao sam pritisak jer igram na domaæem terenu".

"Kao dodatna otežavajuæa okolnost bili su loši vremenski uslovi tokom celog turnira. Drago mi je što sam osvojio titulu i što nisam izgubio set tokom turnira", izjavio je Novak.

Ðokoviæ je rekao da je imao manjih zdravstvenih problema prethodnih dana.

"Iskoristiæu naredna dva dana da se odmorim i spremim za turnir u Madridu. Možda sam pogrešio što sam bio fokusiran na stvari van terena, ali nema veze. To je život. Važan je trofej".

"Predstoji mi težak period, ali imam dobre šanse da napravim zapažene rezultate. U Madridu æu igrati rastereæeno jer prošle godine tamo nisam nastupao i ne branim nikakve poene", rekao je drugi teniser na svetu.

On je dodao da ne razmišlja previše o seriji pobeda ove godine i priznao da mu laska što ga porede sa teniskim velikanima.

"Trudim se da pobeðujem, to je moj posao", rekao je Ðokoviæ, koji je ove godine zabeležio 27 pobeda, i ponovio da mu je cilj da doðe do broja 1 na ATP listi.

Vicešampion Felisijano Lopes, 37. igraè na ATP listi, oduševljen je turnirom, Beogradom i našim ljudima.

“Ovo mi je prvi put da sam u Srbiji i drago mi je što sam bio ovde proteklih nedelju dana. Zaista sam uživao. Juèe sam sanjao da æu biti heroj godine i da æu prekinuti Novakov niz i pobediti ga, ali to je bilo gotovo nemoguæe. Zaista je neverovatan ove godine i èestitam mu na tome. Zahvalio bih se svom prijatelju i treneru Nikoli, koji je bio uz mene cele nedelje. Hvala ovoj sjajnoj zemlji i ljudima na gostoprimstvu. Hvala gospodinu Goranu Ðokoviæu što me je pozvao na turnir. Verujem da æu ponovo doæi sledeæe godine“.


-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #133

Posts: 5447


06. Maj 2011. 01:06:40


U èetvrtfinalu èetvrtog Mastersa sezone u Madridu, najbolji srpski teniser Novak Ðokoviæ igraæe protiv Španca Davida Ferera



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #134

Posts: 5447


07. Maj 2011. 01:07:07
Federer: "Novak može do broja 1"

Švajcarac Rodžer Federer napokon je priznao da Novak Ðokoviæ može do prve pozicije na ATP listi.

Zaminljiv komentar o igri Novaka u 2011. godini dao je i Rafael Nadal pred startu Mastersa u Madridu.

"Ðokoviæ æe imati puno prilika da doðe do prvog mesta na ATP listi. On trenutno koristi svoje šanse, mene je pobedio na poslednja tri duala. Imao je i ranije priliku da doðe do prve pozicije, ali sada je ta prilika mnogo veæa jer on igra veoma dobro“, rekao je osvajaè 16 Gren slem trofeja.


[img]http://www.sportklub.info/inc/slika.php?slika=../vesti/6686/fed%20nole.jpg&sir=280&vis=210[/img]

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #135

Posts: 5447


07. Maj 2011. 01:11:22
Novak i dalje nepobediv

Ferer uzeo set, Ðokoviæ prošao!

Novak Ðokoviæ plasirao se u polufinale Mastersa u Madridu pobedivši Španca Davida Ferera sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:3.


Srpskom teniser je tako ostao neporažen u 2011. godini zabeleživši jubilarnu, 30. pobedu ove godine i time dostigao istorijsli rekord Ivana Lendla



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #136

Posts: 5447


08. Maj 2011. 23:19:30
Ðokoviæ pokorio i Madrid!

Najbolji srpski teniser Novak Ðokoviæ u finalu Mastersa u Madridu pobedio je Rafaela Nadala sa 2:0 (7:5, 6:4) u setovima i osvojio šesti trofej u 2011. godini.



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #137

Posts: 5447


08. Maj 2011. 23:23:26


Po prvi put u karijeri Nole je srušio Rafaela Nadala na šljaci!

Èekao je srpski teniser na ovaj trenutak 5 godina i doèekao ga! I to u sred Španije!

Posle dva èasa i 17 minuta neverovatne igre Novak je sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:4, srušio "kralja šljake" i preuzeo krunu u Madridu.

Tako se Novak revanširao Špancu za težak poraz u Madridu 2009. godine, kada je izgubio u èuvenom meèu polufinala rezultatom 6:3, 6:7 (5:7), 6:7 (9:11).

Ovo je Noletova šesta titula u 2011. godini, a 24. u karijeri.

Pobedom nad Nadalom, Nole je još jednom dokazao da je trenutno neprikosnoven i bez konkurencije na bilo kojoj podlozi. U 26 meðusobnih duela koliko je iza srpskog i španskog tenisera sada je 10-16.

U 2011. godini Novak je vlasnik 32 pobede i nijednog poraza! Premašen je rekord Ivana Lendla, premašen je rekord Bjorna Borga, ispred Novaka je još jedino Džon Mekinro, sa 42 pobede u nizu na startu sezone.

Novak je na poèetku finalnog duela uèinio nešto što retko kome polazi za rukom kada igra protiv Nadala na šljaci. Pošto je spasio dve brejk lopte u uvodnog gemu, srpski teniser je dva puta profitirao na servis Nadala i poveo sa 4:0. U sledeæem gemu, Španac je anulirao jedan brejk i smanjio voðstvo Novaka na 4:1. Pri rezultatu 5:3, Srbin je servirao za set, imao 30/0 i sjajnu priliku za 40/0, ali je Nadal uspeo da vrati i drugi brejk za 5:4. Usledio je gem za infarkt. Novak na servis Rafe propušta tri set lopte i rezultat je izjednaèen - 5:5. Sledeæi servis gem drugi teniser sveta osvaja sa lakoæom, da bi u dvanaestom gemu Novak još jednom slomio otpor Nadala, naèinio i treæi brejk i poveo u setovima sa 1:0 nakon 7:5 i 68 minuta igre. U ovoj deonici, srpski igraè je zabeležio 15 direktnih poena, sedam više od Nadala uz isti broj grešaka na obe strane, po dvanaest.

U prvom gemu drugog seta Nadal je osvojio najlepši poen meèa lobom kroz noge, za kasniji brejk i 1:0. Odmah u narednom stiže identièan odgovor Novaka za 1:1. U narednih sedam gemova teniseri su bili sigurni na svoj servis. U desetom gemu magija Noleta, brejk i druga titula na šljaci u dve nedelje, sa kojom je naš teniser prekinuo Nadalom niz od 37 uzastopnih pobeda na ovoj podlozi.

"Rafa, uvek je veliko zadovoljstvo igrati protiv tebe, velikog šampiona. Nadam se da æemo se još mnogo puta sastajati na teniskim terenima u buduænosti. Hvala svima koji su omoguæili da ovj turnir bude organizovan na izuzetnom nivou, a hvala i mom timu, koji zajedno sa mnom prolazi i kroz dobre i teške trenutke", rekao je Nole nakon što mu je uruèen trofej u Madridu.

"Za mene je uvek èisto zadovoljstvo da igram u Madridu. Biæu tu i sledeæe godine, naravno. Ovoga puta pobedio je stvarno bolji. Novaèe, svaka èast na pobedi. Ovo što radiš je stvarno neverovatno", izjavio je Nadal.

Statistika meèa: as poeni (3-3), duple servis greške (1-0), direktni poeni (26-17), neiznuðene greške (27-27).

Trijumfom u prestonici Španije, Noletu æe pripasti celih 1000 ATP poena s obzirom da prošle godine nije uèestvovao u Madridu.

Nova ATP rang lista biæe objavljena u ponedeljak, 9. maja, a na njoj Rafael Nadal na prvoj poziciji sa 11.515 poena, a na drugoj Nole sa samo 805 zaostatka, tj. 10.710.

Sledeæa Novakova stanica je Rim, gde je trijumfovao 2008. godine. Biæe to peto Noletovo uèešæe u "veènom gradu" u kome brani èetvrtfinale.

Èestitamo Nole!




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #138

Posts: 5447


09. Maj 2011. 01:20:06




-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
TopsyKretts #139
Posts: 5


12. Maj 2011. 17:42:17


Svaka mu dala za majicu u Spaniji!
okisha #140

Posts: 5447


13. Maj 2011. 01:47:09
Nole nize pobede i u Rimu

Ðokoviæ nastavio niz za 1/4finale

Novak Ðokoviæ plasirao se u èetvrtfinale turnira iz Masters 1000 serije u Rimu, pošto je savladao Stanislasa Vavrinku iz Švajcarske sa 6:4, 6:1.





Sa Robinom Soderlingom, protivnikom u èetvrtfinalu, Ðokoviæ se do sada sastajao šest puta i bio je bolji u pet navrata. Poslednji put igrali su na završnom turniru 2009. godine i to je jedini trijumf Šveðanina.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #141

Posts: 5447


15. Maj 2011. 00:40:58
Veliki Ðokoviæ u finalu Rima!

Novak Ðokoviæ plasirao se u finale turnira Masters serije u Rimu pošto je posle više od tri sata velike borbe pobedio Endija Marija sa 6:1, 3:6, 7:6(2).



finale Rim Djokovic: Nadal

Nadal : Više bih voleo Marija

Prvi teniser sveta Rafael Nadal rekao je za B92 da bi u finalu turnira u Rimu više voleo da igra protiv Endija Marija.



-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
Strani : Previous 1 . . . 7 8 9 [10] 11 12 13 . . . 20 Next

You haven`t enough privilegies to reply in this forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Trajanje procesa: 0.0271869 sec.| Trenutno uporabniki online: - 4 | Gostje online: - 1433 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Želim odgovor | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker