Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Kategorija: Sve kategorije

deda mraz...xaxaxa

Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenaðen što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Meèboks pistu s autiæima i Soni Plejstejšn.

Rasturao sam se od uèenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a èak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji uèenik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republièkom takmièenju mladih matematièara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Èak sam i bakama i dedama pomagao da preðu preko ulice i dobio znaèku "Najbolji mali policajac".

Pošto iz navedenog i najveæa budala može da zakljuèi da sam tokom cele prošle godine bio deèak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:
Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani jojo, jebale te èarape sa znakom Matriks-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine muèio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pièka ti lepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih veæ ima 3, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga...
Nemoj sluèajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kuæu. Sjebaæu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena æu kobasice da napravim, pa æeš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u # Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim a sledeæe godine æu ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli.


S ljubavlju,
Tvoj Perica
Autor: bloody_wampireDatum kreiranja: 28. Dec 2008. 20:19:05
Ocena: 5.6 (5 glasova), Pogledano: 38194


Komentari

ROSA - Ono što je važno da znamo o vodi 23. Maj 2015. 12:48:42
Da li znaš da ROSA èuva prirodu uvoðenjem eko boce, smanjenjem potrošnje energije po proizvodu i poveæanjem reciklaže? Kad biraš svoju vodu, da li ti je važno što je ROSA prva zlatna eko voda u Srbiji? ROSA je uèestvovala i u projektu mapiranja i oznaèavanja više od 100 kilometara planinarskih i biciklistièkih staza, izgradnji i postavci osmatraènice za ptice. Kako ti se èini što je u sklopu ovog projekta postavljeno i 23 turistièka znaka na saobraæajnim pristupima Vlasini i èak 10 mesta za odmor sa informativnim tablama?

Više detalja možete pronaæi na sledeæem linku:

http://sbzv.info/n1n1y0j-n3n5G:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0147512 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 1192 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker