УелЯдет : Previous 1 [2] 3 Next |
LepaLeni
|
|

01. М� 2008. 15:04:26
|
> Najgoru pesmu koju ste do sada culi je ? <
najgoru pesmu koju ste do sada culi je
..evo jedne(za pocetak,a bice ih i vise) - HARDCORE SUPERSTAR - DREAMIN’ IN A CASKET -
iritiram se na nju
a ne znam zasto,ma sva je bezveze!
"skinite,i sami procenite "
----------------- >’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli, Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’.    .<
|
|
arabel
|
|

22. Й� 2008. 02:05:49
|
Ah toliko su glupe da im nit reci niti imena znam !!!
----------------- *** Prisutna kao svetlost bez glasa ***
|
|
Petar29NS
|
|

22. Й� 2008. 02:32:13
|
!
Ova najnovija od Giacomo Puccini-a! ’No sleep! remix’
----------------- Haljinicu boje lila O Ti si dušo oblaèila
|
|
astralprojection
|
|
22. Й� 2008. 13:17:41
|
kompletan opus
narodnjaka,zabavnjaka,selin dion,brajan adamsa,roksete i sl. bez uvrede ali ta muzika je takvo neiskreno SHIT da prosto prevræe želudac! Da,swwet metal i sweet rock,kao bon jovi,europe,bljak!
|
|
SanjaK
|
|

23. Й� 2008. 22:06:07
|
http://www.youtube.com/watch?v=AfS7VyzRp0E&feature=related
----------------- ...Ti bices program mog kompjutera...
|
|
Tinkerbell_
|
|

01. Б� 2008. 18:00:38
|
a tek spot
Tomislav Èoloviæ - Lepa Sneža
Dremao je jez umoran od svega al’ je lepa Sneza probudila njega sto je njemu Sneza prilazila blize svaka mu se bodlja pocela da dize
Refren 2x Lepa Sneza nagazila jeza
Progled’o je jez pospan posle kise Snezine su grudi zaigrale vise bosonoga Sneza, ne znas sta je snadje sto se vise brani jez je bode sladje
Refren 2x
Opasan je jez kad ga neko takne izbo je Snezu, ne moze da makne broji Sneza bodlje pored starog plota secace se jeza celoga zivota
Refren 4x
----------------- ...ko izgori, taj ne može planut, ko ljubljaše, taj ljubavi nema...
|
|
Tinkerbell_
|
|

01. Б� 2008. 18:21:45
|
èem ima još
Ref. 2x Deda babu gleda a baba mu ne da deda babu gleda a baba mu ne da deda babu gleda a baba mu ne da ne da, ne da da je samo gleda
Vidi baba, vidi dedu sta mu fali, sta nije u redu svi vrsnjaci za njega su spori stigao bi i zeca u gori
Nije deda, nije bre nije isto kao pre od zeca iz grma ne drma se suma (2x)
Ref. 2x
Vidi baba, vidi dedu na izlozbu dedu da povedu hoce deda da te gleda ima deda za te sladoleda
Nije deda, nije bre nije isto kao pre na suncu si mnogo bio sladoled se istopio (2x)
Ref. 2x
----------------- ...ko izgori, taj ne može planut, ko ljubljaše, taj ljubavi nema...
|
|
Tinkerbell_
|
|

01. Б� 2008. 18:23:48
|
naðoh i ovo
Pustio Muja kosu i bradu da se dopadne curama u gradu naredi majka da se obrija pa mu se smeje cela carcija
Cure mu kazu, ti jesi fin al’ sta vredi, mamin si sin (2x)
Ref. Sad o Muji sva carsija bruji sad o Muji sva carsija bruji majka Muju sisala na struju majka Muju sisala na struju
Povela majka sina bez kose da jednu curu za Muju prose na celo Muja fesic nabio berberu onom izlog bih razbio
Raja se smeje, fesic je fin ali je Muja osisan sin (2x)
Ref.
Cekala cura Muju sa bradom cesto kroz prozor gledala kradom pitala Muju, sto se obrija pa ti se smeje cela carsija
Muja joj rece, pa to je stos fora je biti po glavi bos (2x)
|
|
LepaLeni
|
|

06. У� 2008. 18:45:47
|
Chris brown & Jordan - No air
od ove se najezim skroz na skroz nema gore od nje
----------------- >’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli, Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’.    .<
|
|
Dylan_Dog
|
|

07. Д� 2008. 09:50:45
|
Ja sam nova zena,savremena,samostalna dama?!?!?!?!
Kada uzmem pare,te muske pare,ja dalje idem sama. Ksenija Pajcin JOS MALO BOTOKSA U USNE DA BOLJE IDE ZANAT
-----------------
|
|
__Sunna_
|
|

12. Б� 2009. 15:53:10
|
Auu, ima dosta toga, nazalost ...
Tako su glupe pesme, tekst, muzika ... ma sve...UZAS npr."Gacice" ili "Jugic" itd itd... a u ostalom evo vam tekst pa procenite sami 
Dok me druga, dok me druga, evo, gnjavi motas mi se, motas mi se ti po glavi ko te ljubi, pice sipa mala zipa, ko te pipa
Dok me drugi, dok me drugi, evo, bari tvoja ljubav iz daljine sve mi kvari taman mislim, dama bira ali ti mi ne das mira
Ja zbog tebe, ja zbog tebe ostavicu sve ja bih s tobom, ja bih s tobom ali nemas gde ne
Ref. Nemam nocas ja za hotel samo, samo neku sicu necu, dobar si u dusi al necu, necu u jugicu nisam, brate, ja za tante mante volim luksuz, skupe varijante
Dok me druga, dok me druga, evo, smara hica mi je, hitno mi se s tobom ja kad volim, tri put merim kad presecem, to i zelim
Ref.
Bar da je BMW pa da razmislim bar da je BMW pa da razmislis
Bar da je BMW pa da razmislim bar da je BMW pa da razmislis, da, da bar da je BMW pa da razmislim ne
A da, jos jedna stvar, muka mi je od devojaka koje se pronalaze u pesmama poput ove...
|
|
_R0ckER_
|
|
12. Б� 2009. 22:22:53
|
Gas gas..... fujj
|
|
__Sunna_
|
|

17. Б� 2009. 16:01:57
|
http://www.youtube.com/watch?v=iaxYLgZ7UQA
|
|
etallica
|
|

18. Б� 2009. 19:28:59
|
http://www.youtube.com/watch?v=7woGZth-j2g
-----------------
"Idi gledaj u sunce .... ili tako nesto"
|
|
Crnkaplavusa
|
|

18. Б� 2009. 20:11:04
|
Bicuj, bicuj me bicuj Stojane uzmi ovaj kais modrica nek ostane
----------------- Imam problem za svako rešenje
|
|
УелЯдет : Previous 1 [2] 3 Next |
|
You haven`t enough privilegies to reply in this forum.
|