Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Глюуует :
:: КенфсйкЮ уелЯдб
:: ЕггсбцЮ
:: БнбжЮфзуз
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Subscription
:: Links
:: УфбфйуфйкЬ
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!


Testimonials 0 - 4 [Ухнплп : 4]


Testimonials Additional information ЦщфпгсбцЯб
03. П� 2009.

A ko nam garantuje da, iako nismo upoznali nekog na sajtu,i taj neko uopste ne zalazi na ovakva mesta,NECE ODLEPRSATI za nekom drugom osobom?
Poenta je- Sve je relativno u zivotu.Vazno je raditi na sebi,pa nam tada nece padati na pamet da pravimo konstrukcije,tipa-STA BI BILO KAD BI BILO!
Ako doticni-doticna,potrazi drugog posle nas,znaci da nije PRAVA Za nas,i treba biti zahvalan zbog toga ,jer ne bismo ni bili sretni sa neodgovarajucom osobom.
Zivot ide dalje!
Пнпмб:Ana
Ерюнхмп:Mati
Укпрьт:ГхнбЯкб гйб мбкспчсьнйб учЭуз,гйб цйлЯб
Чюсб:Serbia
ЗлйкЯб:63
Рьлз:ZA

Pernati
21. Б� 2008.

Lijepo je ovo sto ste napravili svaka vam cast,meni su do sada 2 veze uspjele i bilo mi je lijepo.Novi sam na ovom vasem sajtu ali vidim da je sasvim ok i da ima mnogo mogucnosti,svi kazu da na svijetu postoji idealan par i zato bih svima pozelio ma gdje chatovali i bili da pokusaju da nadju sebi srodnu dusu,jer moze vjerujte.A isto bih zamolio sve momke i djevojke da se manu druzenja jer samo tako gube vrijeme jer da nema veza i brakova nebi bilo nas nego bi se svi mi druzili i zemlja bi ostala bez ljudi,imamo svi mi jedan zivot i treba ga maksimalno iskoristiti,i naci osobu koja ce nam biti u srcu i samo naprijed.....a za gay i lezbos su ta druzenja dusu dala ,ovo vam kazem jer nikada nisam imao drugaricu niti mi ista treba jer je to po meni mnogo izopaceno i bolesno.Zato je moja ljubimica Anabela Basalo lijepo takve stvari opisala(za drugare) mozete negdje uzet i procitat ako vas ne mrzi....imajte pozdrav od Populacije_436
Пнпмб:Nino
Ерюнхмп:tamo neko
Укпрьт:Бнфсбт гйб спмбнфйкЮ учЭуз,гйб мбкспчсьнйб учЭуз,ãéá marriage
Чюсб:Montenegro
ЗлйкЯб:42
Рьлз:Najljepsi za mnoge.....

Populacija_436
11. М� 2008.

ljubavni-sastanak is excellent website with good services! I think, any person can meet here somebody, with whom it will be interesting
But why so limit for photos? Not cheap hosting in Serbia? (( I hope, administration will remove this problem soon!
Пнпмб:Dmitrij
Ерюнхмп:Bogdanov
Укпрьт:Бнфсбт гйб спмбнфйкЮ учЭуз,гйб цйлЯб,ãéá chat,ãéá fun
Чюсб:Serbia
ЗлйкЯб:40
Рьлз:Beograd

Dmitry777
01. Ц� 2008.

Komentar koji mi je poslat od bivseg korisnika sajta:
(ovo je samo jedan komentar od 10ak koliko mi je ukupno stiglo)

Dobar dan postovana redakcijo!
Javljam vam se sa punim postovanjem, hteo bih da vam opisem ukratko svoju pricu koja je velikim udelom postignuta vasom zeljom i vasim zalaganjem da napravite ovakav sajt.
U decembru prosle godine upoznao sam preko vaseg sajta meni sada Voljenu i najdrazu osobu pod korisnickim imenom Stella75. (Francesca) Posle duzeg uzajamnog slanja poruka putem vaseg sajta,odlucili smo da napravimo korak dalje te smo se nekoliko puta videli i upoznali,sto bi rezultiralo danas veoma cvrstoj vezi koja je uspela,odrzala se i trajece us podrsku nase neizmerne uzajamne Ljubavi!
Poenta moje poruke vama je da vam se zahvaljujem jer da nema vaseg sajta,sudbine i srece nista od ovoga se verovatno nebi dogodilo.
Hteo bi da ostavim jaku poruku svim ljudima na sajtu i da kao primer vase uspesnosti napravite neku vrstu pozdrava za nas dvoje,koji bi mogli da vide svi clanovi na pocetnoj stranici bar jedan dan.
Puno pozdrava,s postovanjem.
Unapred zahvalan.
Korisnik 21088
Nemanja
Пнпмб:Mladen
Ерюнхмп:administrator
Укпрьт:Бнфсбт гйб цйлЯб,ãéá chat,ãéá fun
Чюсб:Serbia
ЗлйкЯб:42
Рьлз:

admin
27. Ц� 2008.

Ovo je samo jedan komentar koji sam izdvojio...
Administrator


:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Чсьнпт дйесгбуЯбт: 0.0144322 дехфесьлерфб| ЧсЮуфет ухндедемЭнпй: - 4 | ЕрйукЭрфет ухндедемЭнпй: - 1430 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | ЕрйкпйнщнЯб | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker