УелЯдет : Previous 1 [2] 3 4 5 . . . 16 Next |
strawberry22
|
|

01. Й� 2008. 01:03:50
|
PeSmIcA iLi StIh-nasa trenutna osecanja
ono sto opisuje Vase trenutno raspolozenje...

----------------- Grešiti je ljudski, ali je oseæaj božanski.
|
|
LepaLeni
|
|

14. Й� 2008. 20:11:10
|
I CAN BE WITH ANOTHER GIRL AND I CAN TAKE A TRIP ALL AROUND THE WORLD BUT WHY WOULD I GO ANYWHERE WHEN I´VE GOT YOU I can spend my money on fancy clothes meet a thousand women doing videos & shows But baby I’m so glad that I’ve Got You Baby when I think about you I don’t need to think cause I just know That baby it’s the way you love me That’s make me so damn sure that you’re the one Don’t you know that I’ve waited for you Your everything I’ve wanted all my life Never thought I would find what I need Till you came along my dream seemed far away I can be with another girl and I can take a trip all around the world But why would I go anywhere when I’ve Got You I can spend my money on fancy clothes meet a thousand women doing videos & shows But baby I’m so glad that I’ve Got You Maybe I just got lucky Cause a chance like this don’t come around everyday Can we hold on to what we’ve got if I ever lost you girl my all life would change You should know that your love gives me strength And without you I don’t know where I would be It’s because of you soul I’m at ease No matter where I am I’m not alone I can be with another girl and I can take a trip all around the world But why would I go anywhere when I’ve Got You I can spend my money on fancy clothes meet a thousand women doing videos & shows But baby I’m so glad that I’ve Got You All that I have is nothing when it compares to you And I can’t believe how your love makes me feel I’m glad that I’ve Got You and girl you’ve got me too I can be with another girl and I can take a trip all around the world But why would I go anywhere when I’ve Got You I can spend my money on fancy clothes meet a thousand women doing videos & shows But baby I’m so glad that I’ve Got You I can be with another girl and I can take a trip all around the world But why would I go anywhere when I’ve Got You I can spend my money on fancy clothes meet a thousand women doing videos & shows But baby I’m so glad that I’ve Got You
posvecujem je .......
----------------- >’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli, Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’.    .<
|
|
Boki_bg
|
|

15. Й� 2008. 00:48:00
|
Moje srce bolno nije, radost sad se u njemu krije jake udarce ono bije, i ljubavlju ono grije.
Zbog tebe se ja preporodi, ni oluja ne moze da me pogodi, samo lepo vreme moze da odgodi, jer ljubav tvoja sada mene vodi.
----------------- > <
|
|
piile2
|
|

09. Й� 2009. 13:24:08
|
Negde bez mene smeje se tvoj smeh negde bez mene greje se tvoj greh tebi zivot dalje tece a ja sedim svako vece sam zeljo moja
Negde bez mene laze tvoja laz negde bez mene igra ima draz uzivaj u svojoj moci ti kraljice mojih noci ej, zeljo moja
----------------- Od misli sve potice,i dobro i zlo .
|
|
Biki72
|
|
11. Й� 2009. 12:56:54
|
Aleksandar Mezek
Cekam dugo tvoj poziv neizvjesnost ima kraj ljubav preko zice unaprijed izgubljen raj
Letim avionom nije protiv nas u svakom brzom vlaku ostavi poneku vlas
Napisi zvucno pismo slikaj se samo za moju dusu daj mi njezan poljubac daj mi ljubav preko zice
Telegrami jure pogresna adresa, broj umoran jel’ tuzan u glavi sumnjiv roj
Iluzija nema istinu odavno znam ljubav preko zice na kraju ostajem samhttp://www.youtube.com/watch?v=bzlldvDHPHk
----------------- ...al’ mi u nju ne diraj...
|
|
piile2
|
|

11. Й� 2009. 13:50:57
|
Kuda me vodi ovaj put kuda sam nocas posao kazu da nije niko nikad saznao na ovom svijetu zasto je zivio
Znam da me Bog stvorio da bih te vjecno volio i da bi spoznao da prolazan je svijet i onom sretnom i nesretnom valja mrijet
Samo je nebo dom tu cu se vratiti tamo se necemo nikada rastati samo je nebo dom tu cu te cekati pred rajskim vratima srce ti donijeti
Da mi je samo jedan dan da kroz tvoj sokak prosetam da mi se nasmijes od babe sakrijes na prozor izadjes dusu da mi ogrijes
|
|
Biki72
|
|
12. Й� 2009. 01:10:48
|
Precutaces ti, precutacu ja zasto nismo ko nekada u dobru i zlu, ko putnik i drum svasta lose mi pada na um dok sedimo tu ko stranca dva znaj, poslednji put ti kazem da
Ref. Ja imam samo tebe i uzalud mi to ja dizem te u nebo ti spustas me na dno
Ja imam samo tebe i brinem se zbog tog da ostaricu zeljna i zagrljaja tvog
Dopusticu ja, dopustices ti da nam ponos sve porusi i paticu ja i patices ti ne znam samo cemu taj hir dok sedimo tu ko stranca dva znaj, poslednji put ti kazem da
|
|
piile2
|
|

12. Й� 2009. 12:38:33
|
Ime su tvoje dali za vreme buduce gde su sad oni dani kad ljubav pocinje kazu da negde pevas, reci se ne cuju nekad da tiho jecas, suze te opiju
Gladna sam ponekad i hocu da te ne dam lazem da dobro je, rusi se sve
Ref. 2x Veliki je Bog sto gleda na nas hocu da placem da mi cuje glas
Jesen u mome kraju, sve kao ranije laste ponekad znaju tiho da odlete i ne znam da li reci i tebe nocas plase ljubim ti oci da ne gledas me
|
|
piile2
|
|

12. Й� 2009. 21:52:59
|
Znam ja da si tu odavno i znam da voli te tek odnedavno usla si mi sad i u dom i u san s njim nedosanjan
Ja pitala sam sve, ko te zna i moze li bar on da nas upozna rekao je da nisi tu, nisi s njim i da vas ostavim
Ref. Da nadjem sebi razlog za smeh i zaljubim se, nije to greh a ja bih samo bar jednu rec rekla ti ko prijateljici
Da voli sam da postavi sto da ruz sa usana ne ljubi da cutis, nista da ne primecujes kad se zaljubis
A bila sam mu ja ceo svet i svaku prevaru mu znam na pamet budi strpljiva da ti kazem sta znam pa da vam ne smetam
|
|
piile2
|
|

12. Й� 2009. 21:55:01
|
Goca Trzan Kad ponos ubije ljubav iz nehata
Zaboli me do smrti kad oboje smo ljuti kad zavrsimo dvoboj i koplja bacimo ti i ja ko i uvek gluvi na izmirenja kad nema poverenja sve bitke gubimo
Zaboli me do smrti kad slusalica cuti i tisina svoje pesme odsvira svako u svom uglu za kolena se drzi i ko duze izdrzi a da izvini ne kaze
Samo ti i ja bez predaha dva veterana, nisu nam strana cutanja samo ti i ja do izdaha kad ponos uzme sve u svoje ruke ubije ljubav iz nehata
|
|
Dylan_Dog
|
|

13. Й� 2009. 03:37:46
|
Moja pesmica - dva stiha od ...
. . . oni sto sopstvene senke se boje . . . oni sto uvek ponosno stoje . . .
-----------------
|
|
gothfaith
|
|
13. Й� 2009. 11:25:34
|
Godinama sam ti cutala u strahu da te ne izgubim uspeo si da me otrujes a nikada da me postujes
Godinama znam gde odlazis u cekanju mladost prodje mi lepota je tajna tvoga zla kaznice te vreme, necu ja
S’ tugom mi pocne a i zavrsi se dan po dnevnom redu sam ti verna ni ’dobro jutro’ ni ’laku noc’ da docekam ja sam zaboravljena zena
Godinama znam gde odlazis u cekanju mladost prodje mi zateknes me gde i ostavis za to kriva ja sam, nisi ti
----------------- VOLIME KAD TO NE ZASLUZUJEM,JER TAD LJUBAV MI JE NAJPOTREBNIJA!!!!
|
|
piile2
|
|

17. Й� 2009. 05:16:49
|
Samo su moje ulice puste bljestava svetlost mokrih trotoara a mene proganja jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema
O, gde si Jelena, da mi srce smiris da u ovoj noci malo dusom danem neko prokletstvo, sudbina, sta li je moram da lutam, ne mogu da stanem
Padaju kise nad mojim gradom koracam ulicom mokrih trotoara i jos me proganja jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema
|
|
Dylan_Dog
|
|

17. Й� 2009. 08:52:49
|
Po ledjima pendrek prasi.
Napred nasi,napred nasi ...
-----------------
|
|
Biki72
|
|
17. Й� 2009. 16:50:43
|
Mozda ces jednom shvatiti zasto sam tiho plakala bez rijeci i zasto ti uvijek zelim srecu i sve sto nisam smijela reci. Mozda ces jednom u ocima mojim vidjeti bol i tugu mozda ces ipak jednom shvatiti da je zbog toga sto ti volis drugu!!!
|
|
УелЯдет : Previous 1 [2] 3 4 5 . . . 16 Next |
|
You haven`t enough privilegies to reply in this forum.
|