Pagínas : Anterior 1 . . . 16 17 18 [19] 20 21 22 . . . 55 Proximo |
strawberry22
|
|

27. Abr 2008. 17:20:36
|
Posvetite pesmu
posvetite pesmu osobi sa chata, pozeljno je navesti nick te osobe al nije obavezno....
----------------- Grešiti je ljudski, ali je oseæaj božanski.
|
|
DeksNS
|
|
14. Fev 2009. 21:56:33
|
Jedna mala pjegava plava ne da mi mira kad je sretnem hoce nesto da mi da
Kad je pitam sto bi mi dala nece da kaze samo klimne glavom kao da bi dala sve
Idi mala, idi sto prije jos si mlada, vrijeme ti nije bjezi mala prije no sto padne noc
Sve ove godine dala bi za jednu noc al mene nikad ne bi imala jer ja moram drugoj poc
----------------- A možda æu sve izgubiti kada stignem do nje.
|
|
piile2
|
|

14. Fev 2009. 22:38:10
|
Ne spominji tudje ime znas da radi toga ludjet cu, poludjet cu ionako nosim kriz ljubomore pa krvarit cu
Kraj tebe padam, placem kraj tebe puzim, puzim kraj tebe padam, placem ucim, ucim duso
----------------- Od misli sve potice,i dobro i zlo .
|
|
DeksNS
|
|
14. Fev 2009. 22:42:38
|
Voljelo se dvoje mladih sest mjeseci, godinu kad su htjeli da se uzmu da se uzmu aman, aman dusmani im ne dadose
Razboli se ljepa Fatma jedinica u majke pozeljela zute dunje zute dunje aman, aman zute dunje, zute dunje iz Stambola
Ode dragi da donese zute dunje Carigradske al ga nema tri godine tri godine aman, aman nit se javlja, niti dolazi
Dodje dragi sa dunjama nadje Fatmu na nosilima dvjesto dajem, spustite je tristo dajem, otkrite je da jos jednom Fatmu ljubim ja
|
|
piile2
|
|

14. Fev 2009. 22:44:46
|
http://www.youtube.com/watch?v=vSYNNUE0pK0
Ko ovu dramu rezira
Ne trazi ljubav jer necu je dati ti mislis savrsen smo par mozda tebe ljubim ali njega patim neka moja stara stvar
Prava je ljubav zadnja i prva a koga ujede zmija taj se plasi i crva
Ne trazi vise neg’ sto vece nudi ja vise nemam da ti dam i nije vazno sta ce reci ljudi vec sta u sebi osecam
Ja ne znam kojom da krenem stranom ispred mene bol je puk’o k’o kanjon
Ko ovu dramu rezira nek moje ime ne dira za uloge sto nikada nisu moje nek zivot moj ne reskira na srecu nek ne forsira ljude sto im snovi kaput kroje
Ne trazi vise neg’ sto vece nudi ja vise nemam da ti dam i nije vazno sta ce reci ljudi vec sta u sebi osecam
Ja ne znam kojom da krenem stranom ispred mene bol je puk’o k’o kanjon
|
|
DeksNS
|
|
14. Fev 2009. 22:46:49
|
Njene su oci dva izvora bistra dva jezera mirna ogledala beskrajna i sjajna
U njima se sunce svakog jutra blista a duboko negdje jedino za mene skrivena je neka slatka tajna
Te oci sjajne vatrene i snene najljepse tajne cuvaju za mene
Hej, hej samo za mene
Usne rumene sapatom mi kazu to sto srce zeli a rjeci postaju sve blize
Svud na licu mome poljupci su njeni i njezni i vreli dok u moju sobu predvecerje polagano stize
Oko moga tijela svijaju se vjesto njene ruke bijele k’o tanane brsljenove grane
U ljubavi nasoj oduvijek su bile nemirne i smjele privijam ih sebi jutros rece opet ce da svane
Te oci sjajne vatrene i snene najljepse tajne cuvaju za mene
|
|
piile2
|
|

14. Fev 2009. 22:58:44
|
..a ,moje srce je pile....
Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
|
|
DeksNS
|
|
14. Fev 2009. 23:01:12
|
Budim se, s tvoga lica sklanjam pramen kose Ljubim te, a jos te snovi na put nose Ostaje nam tako malo vremena Probudi se moja malena
310 poljubaca vrelih prosucu po licu tvom Jos toliko sakrivenih zelja probudices u srcu mom 310 poljubaca njeznih oko tebe veo neka tka Da te tako obasjanu suncem time jutros zaodjenem ja
Budim se, s tvoga lica sklanjam pramen kose Ljubim te, a jos te snovi na put nose Ostaje nam tako malo vremena Probudi se moja malena
310 poljubaca vrelih prosucu po licu tvom Jos toliko sakrivenih zelja probudices u srcu mom 310 poljubaca njeznih oko tebe veo neka tka Da te tako obasjanu suncem tiho probudim
Malo si mi snova dala Odnjele nas ljetne kise Zelio sam mala mnogo, mnogo vise
310 poljubaca vrelih prosucu po licu tvom Jos toliko sakrivenih zelja probudices u srcu mom 310 poljubaca njeznih oko tebe veo neka tka Da te tako obasjanu suncem tiho probudim
|
|
piile2
|
|

14. Fev 2009. 23:05:01
|
tebi , svedoku nase ljubavi ....drugarice
Kume
Kao da sam ne daj Boze umrla moju sliku sa zida je skinula moju sobu u crno obojila sve sto imam za sebe prisvojila uzela bi njega i drugove izabrala cak i moje kumove
Kume, kume zar i ti a bio si svedok nase ljubavi kume bar ga podseti rekao je dok nas smrt ne rastavi
Kao da sam ne daj boze umrla sest trubaca za dusu mi pozvala narucice moju pesmu sigurno pevace je ona njemu namerno pevace mu dok zora ne osvane da od mene ni glasa ne ostane
|
|
DeksNS
|
|
14. Fev 2009. 23:10:24
|
Nekad mislim, zvijezde nisu, ne naklonjene meni losi snovi s losim mislima znaju kad sam sam
Stari ljudi cesto govore cudne su sudbine samo jednu jednom volit ces zato cuvaj je
|
|
piile2
|
|

14. Fev 2009. 23:18:17
|
Odavno sam spakovao snove medju stare stvari jer otkad si otisla ja nisam vise onaj stari rekla si da odlazis, da tako mora, jer imas razlog vise zasto opet dolazis kad znas da to me boli najvise sad dva put razmislim prije no tebe zamislim i sto si opet tu
A sada posipas se pepelom, zivot bi dala da je sve po tvom ja nemam snage da zaboravim, jer ljubav nema vise nista s tim i opet htjela bi da sve ti dam, opet kroz prste da ti progledam ja nemam snage da ti oprostim, jer ljubav nema vise nista s tim
Rekla si da odlazis, da tako mora, jer imas razlog vise zasto opet dolazis kad znas da to me boli najvise sad dva put razmislim prije no tebe zamislim i sto si opet tu
Znaj, sad dva put razmislim prije no tebe zamislim i sto si opet tu
I zasto lomim se, ma predobro te znam u svoje srce nisam siguran
|
|
DeksNS
|
|
15. Fev 2009. 00:44:28
|
Sa ukusom sna k’o slika iz ogledala ti odlazis sa mojim baladama i sudbinom na usnama
Pokazi mi gdje i sto cu sa daljinama sto tope se sa jutrom u venama bez tvoga oka boje sna
|
|
piile2
|
|

15. Fev 2009. 05:35:51
|
http://www.youtube.com/watch?v=ATeYDz2ni3Q
|
|
arabel
|
|

15. Fev 2009. 21:45:13
|
Kada skinem masku sa lica svog Kad ostanemo sami Sami ja i noæ I nièeg nema osim Ovih sna i hladnih jastuka I dok budem jutro èekao Reæi æu ti rijeèi sto ih nisam rekao
Sve što nisam znao da ti dam Sada znam Da bolje moglo je Nisam znao koga imam, koga gubim ja
Kao da si tu Sklapam oèi, sanjam tebe Kao da si tu Prije nego jutro krene Sanjat æu te ja
Kunem se u tvoje ime rijeèi koje znam Biti sam, biti sam
O kako lepa pesma !
----------------- *** Prisutna kao svetlost bez glasa ***
|
|
DeksNS
|
|
15. Fev 2009. 21:53:03
|
http://www.youtube.com/watch?v=N_Uw4oEJE38
|
|
Pagínas : Anterior 1 . . . 16 17 18 [19] 20 21 22 . . . 55 Proximo |
|
You haven`t enough privilegies to reply in this forum.
|