| Pages : Previous 1 . . . 5 6 7 [8] |
|
Evergrin
|
|

12. Aug 2014. 01:57:49
|
Ljubavna prošlost...
Pisite o onome sto je iza vas, sto je u vasoj proslosti, secanju. To moze biti vezano za bilo sta, bitno da je u davnini ili skorašnjici.
----------------- pa kliknite na Evergrin
|
|
|
Evergrin
|
|

05. Aug 2016. 15:05:19
|
zezamo se. reko sam mu da se zezamo. bole i ja negde ispred stare zeleznicke stanice
"aj ti nesto reci pa ja ne znam pa ja onda nesto kazem i tako"
tako nesto sam mu reko
|
|
|
Evergrin
|
|

11. Aug 2016. 23:17:02
|
odgovara, nekako to zvuci bas za mene, ko da sam to ja
sa mamom u gradu
|
|
|
Evergrin
|
|

16. Aug 2016. 14:21:26
|
valja po podu, tu ispod prozora, iza starog radnog stola
valjda je tata neprijatan, bole neprijatan, mama neprijatna, baba neprijatna, mozda deda radenko prijatan a opet nekad neprijatan, drug neprijatan, drug neprijatan, drug neprijatan
|
|
|
Evergrin
|
|

16. Aug 2016. 14:22:44
|
valjam po podu
|
|
|
Evergrin
|
|

16. Aug 2016. 15:02:03
|
ispod stola, igram se, kod mame
otiso sam. moze se kaze pobego kuci
|
|
|
Evergrin
|
|

25. Aug 2016. 15:09:36
|
moras iz prve da legnes i zaspis
imao sam taj prelomni momenat
valjda ruka ruke treba da se nameste
|
|
|
Evergrin
|
|

23. Mar 2017. 12:21:30
|
bitno mi ovo
nazvao bi to -komp sa tatom-
ima valjda vise stvari but reko biH jEdNu, StOjiM kA tAtI, oN u KuHiNJi VaLJdA ...
|
|
|
Emotivanborac
|
|
20. Jun 2026. 20:12:45
|
moja pri?a
Dešava se 25.03. ove godine, ?ovek dolazi sa posla ku?i, verenica ( 4 godina sa jednim kratkim prekidom )kuva kafu, deluje sve normalno, ?ovek spušta torbicu na stolu, u tom momentu njoj stiže poruka na messingeru od drugog muškarca ispred njegovih o?iju. ?ovek je 08.03. primetio da taj lik ?ija poruka je stigla je komentarisao nešto na njenom profilu, pitao je tada posle dan , dva ko je ovaj, kaže kolega sa posla, ne znam zašto me dodao, njemu to nije pilo vodu , ali je iskulirao tada. Naterao je da otvori poruku, nije želela prvo , ali je morala, poruke ispred su skrivene, nova poruka je glasila u fazonu evo stigao sam ku?i javljam se da se ne sekiraš. Lep provod ve?eras ( poljubac smajli ). ?ovek je po?eo da pakuje kofer jel je boravio kod nje, ona je ina?e udovica sa dva sina, on je prihvatio sve to , planirali su svoje zajedni?ko dete ( nije je toliko napinjao samo je želeo iskren odgovor da li želi ili ne , o?igledno je lagala da želi) samo da potpišem ugovor za stalno u državnoj firmi, posle. ?ovek je ustajao svako jutro i vozio je na posao, voleo je mnogo , uplatio zajedni?ko letovanje za nju, njenog mla?eg sina i njega još januara, listao šta ?e sve doživeti da vide na Tasosu. Iznerviran pustio je poruku sa njenog telefona baš nam je drago da si bezbedno stigao ku?i, i meni i mojoj verenici. kasnije malo posle par minuta mu je pustio i poruku vidim kakav kvalitetan kadar radi u Vojnoj Bolnici u Nišu. ?ovek je bio slomljen , 4 godina ulaganja u nešto, slušao laži svakoga dana kako je jedini u njenom životu, zapostavio je bio svoje zdravlje više se brinuo o njenom , prvo kupovao njoj pa onda nešto njemu , kada bi psihi?ki pala bio pored nje i dokazivao joj da vredi. Legao je u krevet kada je napakovao kofer da se smiri, u krevetu gde su provodili nezaboravne no?i, želela je da ga grli, sklanjao joj je ruke, ponavljao je kako si mogla, šta je bilo loše , voleo sam te mnogo , sve sam ti uga?ao, lagala je i tada nisam uradila ništa , ne znam zašto mi šalje poruku. ?ovek je otišao svojoj ku?i slomljen. Sutra na poslu pošto je i sa svog telefona pustio doti?nom kolegi par poruka, dobio poziv na messengeru. Lik sa druge strane je pri?ao da nije bilo ništa da je Srbin i Pravoslavac da ?e da se skloni, ?ovek je pokušao da bude miran i da iskopa barem neke informacije , otkada traje dopisivanje ko je po?injao prvi . Odgovor je bio da dopisivanje traje mesec i nešto dana , nije bilo pravila, ali navodno ništa nije bilo. ?oveku je bilo dovoljno , prevara je ve? postojala za njega, teška srca iako je voleo mnogo rešio je da prekine taj odnos. Lik je rekao kako je razveden , kako ima dve ?erkice iz prvog braka i da je doživeo nešto sli?no i da mu je malo i drago što sam video, njemu nije imao ko da otvori o?i, da ta Sandra nije jedina žena na svetu, dodao me na fb, kaže možda imaš neke drugarice ko za mene. ?oveku je Sandra pustila poruku sutra da do?e sa posla na ru?ak, da ?e da odmori sat vremena, kao da se ništa nije desilo. ?ovek je tih dva dana radio nešto privatno samo da skrene misli od izdaje umarao sebe. Nijednu no? od tada nije spojio 8 sati sna, izgubio je apetit , malo je i smršao , krenuo u teretanu u svojo 43.-oj godini života, krenuo jednom nedeljno na razgovor sa psihoterapeutom, ne može da se sredi skroz još uvek. Pre nekoliko dana je saznao ne žele?i da su Sandra i lik u vezi. Lik koji je Srbin i Pravoslavac , koji je njemu rekao nije Sandra jedina žena ima toliko žena, koji je navodno doživeo nešto sli?no nije imao ko da ga upozori, završava sa tom ženom. Ta žena je par puta zvala ?oveka posle njegovog odlaska prvo se javljao , zatim je blokirao svuda, pokušala je i par puta u firmi da ga dobije, ali se ?ovek nije javljao, komentarisala je, saznao je i neke njegove slike na fb , gde su ga prijatelji tagovali , ali on je i tamo blokirao tako da te komentare nije ni video. On se dostojanstveno povukao u svojoj boli, ne prati je nigde , ne komentariše , radi na sebi. Me?utim zadnjih par dana, opet ne spava baš mirno , mu?i ga pitanje da li taj lik može da je poštuje kada zna šta je uradila ?oveku pre njega , kada zna kako je osvojio ( a navodno ima sli?nu istoriju ) ? Da li može da joj pruži istu ljubav ?
|
|
| Pages : Previous 1 . . . 5 6 7 [8] |
|
You haven`t enough privileges to reply in this forum.
|