Žene i bol
Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Мови :
:: Головна сторінка
:: Реєстрація
:: Пошук
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Subscription
:: Links
:: Статистика
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

Сторінки: Previous 1 [2]
_woodpecker_ #1
Posts: 44


27. К� 2007. 22:36:21
Žene i bol

Preneseno sa druge diskusije. Muskarac koji se qne u svoju muskost da *poznaje* zene of skroz je napisao ovo.

Ostavljam vam na citanje, reviziju i vase misljenje. I mene zanima kako cete komentarisati ovaj *naucni* rad o zenama i boli!
_______

Priroda je tako napravila da se zene da prakticki èitav zivot suocavaju sa nekom boli, bilo fizickom, bilo psihickom.
Dosta stvari kod žena je povezano sa boli, pa èak i one u kojima uzivaju. Otkad djevojcica postaje žena, pocinju zenske ’muke’ sa boli, da tako kažem tj. od prve menstruacije i prvog seksa i probijanja himena.

Pocetak pretvanja djevojcice u ženu je povezan sa prvom menstruacijom.
A pri tome je prisutan i PMS, a on bi se mogao nazvati sa dusevnom boli jer se zbog promjene nivoa hormona u tijelu, i toje povezano sa nervozom, promjenom raspoloženja...èesto se zna zaplakati bez nekog razloga. Ali ima žena koje nemaju uopste simptome.
Par dana prije menstruacije, opet dolazi bol, a to je sluèaj kod vecine žena.
Kad se ima prvi seks, i probija himen, opet bol.

Pa sam i seksualni odnos je opet nekako povezan sa boli, ali finom boli za ženu. Kad žena zatrudni, pa dodje porodjaj...opet je prisutna velika bol. Prelazak iz plodnog u neplodno zivotno doba, opet je povezan sa boli, jer klimakterij traje godina i karakterisu ga znojenja, nervoza, neuredna krvarenja...

I osim te fizicke boli, vecina žena èitav zivot pati za necim. Bilo za nekim stvarnim bilo za nekim imaginarnim ili stvarnim momkom, stvarima, situacijima...A da ne spominjem to, da žene uglavnom nemaju istinskih prijateljica jer se meðusobno gledaju kao konkurenciju, i da im je zivot pun nedoumica.

Odnos muskaraca tokom veæeg dijela istorije, odnos religije...prema ženama je bio nekako bolno ponizavajuci. Smatrano je za prevrtljivo biæe bez mozga, kojoj je jedina funkcija radjanje, sto je suludo. Da ne spominjem ono spaljivanje vjestica. Nevjerovatna je bila ljudska (muska) glupost.
U nasem jeziku, negativne karakterne osobine su èesto vezane za zenski pol...Kurva, raspustenica, vjestica, pi.ka, tracara...

Zašto je to tako kod žena ? Nigdje u prirodi nema bica, pogotovo zenskih, koji imaju stalno prisutnu bol. Kod drugih bica je npr. porodjaj, nešto toliko lako, uobicajeno i jednostavno obaviti kao ishrana, jedino je kod covjeka to veoma komplikovano i bolno.

Mislim, žene su naviknute na sve to, da im je to prakticki postalno normalno ali...mislim da je to priroda mogla malo napraviti drugacije, ali opet...vjerovatno to ima svoju svrhu, jer je u prirodi sve logicno, a to su ljudska bica tj. žene dobile evolucijom i razvojem.

Uglavnom...Muskarcima je lakse u zivotu, jer nas priroda nije napravila da trpimo toliko fizicku bol, a ne ocekuje se od nas da budemo nosioci morala i èistoæe, kao što se ocekuje od žena, pa je ženi ništa lakse da dobije neki negativan epitet
zedlion #16

Posts: 1225


11. К� 2010. 09:49:52


to ne boli ljubav, to boli nasa losa procena ulozena u nade koje su se u jednom trenutku rasprsile...
Сторінки: Previous 1 [2]

You haven`t enough privilegies to reply in this forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Час створення: 0.0186400 сек.| Зараз користувачів на сайті: - 0 | Зараз гостей на сайті: - 1636 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Зворотній зв`язок | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker