Seiten : Vorschau 1 2 3 [4] 5 6 7 . . . 16 Nächste |
strawberry22
|
|

01. Jun 2008. 01:03:50
|
PeSmIcA iLi StIh-nasa trenutna osecanja
ono sto opisuje Vase trenutno raspolozenje...

----------------- Grešiti je ljudski, ali je oseæaj božanski.
|
|
__Sunna_
|
|

22. Jul 2009. 19:01:02
|
Mi ne idemo nikud i ne radimo nista mi smo jedna velika hipnotisana gomila...
|
|
okisha
|
|

23. Jul 2009. 01:19:20
|
bas se sebi divim kako lepo zivim ko ne veruje nek dodje da proveri ----------
-----------------
. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
|
|
ketti_
|
|
10. Aug 2009. 12:50:30
|
odavno se srcu mome zadrhtati nije dalo odavno je muk, i sve ono sto je znalo i imalo, tik uz tebe, daleko je ... odavno je srce moje gubitnik...
|
|
__Sunna_
|
|

10. Aug 2009. 15:50:50
|
Moja je ishrana pomalo preterana Moja je koulja sasvim izguzvana Moje se nogavice krecu ka zvonima Mene ne zanima kako izgledam.
Debela devojka Ja sam debela devojka.
|
|
_Arwena_
|
|

16. Aug 2009. 18:03:21
|
Adio stres, adio stres ja idem tamo gde svima je isto adio stres, adio stres zemlja je prljava, a nebo je cistoooo
----------------- "Zbogom, odgovori lisica. Evo moje tajne. Sasvim je jednostavna: èovek samo srcem dobro vidi, suština se oèima ne da sagledati."
|
|
Delko
|
|

16. Aug 2009. 18:08:39
|
Pa, pa, Pa, pa, Pa, pa, paranoja  Paaaa, paaaa paranoja, Dovidjenja lepa mojaaa....
----------------- -------------------------------------------------------------------------------- "Nije važno protiv kolike sile se boriš, veæ kakvu Svetinju braniš" ******** ******* ********* ******** ******** ******** Snaga Èopora su vukovi, a snaga vuka je Èopor
|
|
LejlaSunshine
|
|

12. Dez 2009. 16:08:02
|
I know you like me (I know you like me) I know you do (I know you do) Thats why whenever I come around she all over you And I know you want it (I know you want it) It`s easy to see (it`s easy to see) And in the back of your mind I know you should be
Don’t cha, Wish your girlfriend was hot like me Don’t cha, Wish your girlfriend was a freak like me Don’t cha, Don’t cha Don’t cha, Wish your girlfriend was wrong like me Don’t cha, Wish your girlfriend was fun like me Don’t cha, Don’t cha
Fight the feeling (fight the feeling) Leave it alone (leave it alone) Cause if it ain’t love It just ain’t enough to leave a happy home Let`s keep it friendly (let`s keep it friendly) You have to play fair (you have to play fair) See, I don’t care But I know she ain’t gon` wanna share
Chores 1x
I know I`m on your mind I know we’d have a good time I`m your friend I`m fun And I`m fine I ain’t lying Look at me, you ain’t blind [2x]
See, I know she loves you (I know she loves you) I understand (I understand) I`d probably be just as crazy about you If you were my own man Maybe next lifetime (maybe next lifetime) Possibly (possibly) Until then, Oh friend your`e secret is safe with me
----------------- ..Spavati, možda sanjati..
|
|
okisha
|
|

05. M&a 2010. 03:31:22
|
http://www.youtube.com/watch?v=YhkXoWvp1CU
-----------------
. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
|
|
zaaana01
|
|

05. M&a 2010. 09:19:01
|
Ti si moja iluzija, ti si moja stvarnost, ti si moja opsesija i moja realnost. Ti si moja zvezda i prelepo zraèiš, ti si moje malo srce i mnogo mi znaèiš!
----------------- Zivot je jedan i nema reprizu
|
|
ninoochkica
|
|
07. M&a 2010. 19:08:34
|
Nobody said it was easy It’s such a shame for us to part Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start...
|
|
voyyyager
|
|
20. Jun 2010. 02:02:48
|
http://www.youtube.com/watch?v=w1evzhSast8&feature=channel
----------------- "Iako je jezik veoma lagan malo ljudi je u stanju da ga obuzda"
----------------------
Wounded by ..... -----
|
|
Boyforfun
|
|

20. Jun 2010. 03:32:38
|
Za najlepšu devojèicu na sajtu Zlatanuuu(Danilicu) o daj mi daj uz pesmu...
http://www.youtube.com/watch?v=YzH_QQqcoRs&feature=related
----------------- So long and thanks for all the fish...
|
|
Mea_cuIpa
|
|
20. Jun 2010. 05:31:49
|
|
|
djadja065
|
|

20. Jun 2010. 13:13:17
|
svi su tu samo njega nema....
Ova noc ne mirise na tebe dok u casu vino tocim sjecanja me bole sva kad se probude u samoci
Odavno smo nestali iz zivota jer nista ne ostade od nasih snova samo pepeo i prah s tugom napisani na ovih par slova
Da li bi me prepoznala moj osmjeh,moje ruke moju mrtvu ljubav za tebe obojenu bojama duge...
----------------- WATCHING_US
|
|
Seiten : Vorschau 1 2 3 [4] 5 6 7 . . . 16 Nächste |
|
Du hast nicht genug Privilegien um in diesem Forum zu antworten.
|