| Pagina's : Vorige  1  . . .  26  27  28  [29]  30  31  32  . . .  220  Volgende  |   
    | 

sanjin75
           | 

| 

18. sep 2007. 00:10:49
           | 

Šta pevušite danas...:)

Pesma koja mi prva ujutru malo zanese misli obièno mi se vrti celi dan u glavi i pevam je   
  Danas je to Bed of roses    
  Koja je vaša     

----------------- Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj           
     | 

|  
    | 

mangup1
           | 

| 

24. jan 2008. 22:10:47
           | 

Budi mi zbogom

Kao da jos sanjam  Godine odnose sve  Crtaju valove  Ponekad se pitam  Da li sam ikada voljela  Ikog voljela vise od tebe  I sva zadrhtim  Kad cujem tvoje ime  Kad ugledam nekog  Ko lici na tebe  Iz oka suze mi krenu  Kad sjetim se rijeci  Sto rekao si 
  Budi mi zbogom moja mala  U srcu cuvam sve  Sto si mi dala  Budi mi zbogom moja mala  Za svu tvoju ljubav  Zauvijek hvala. 
  Kao da je moje srce  Postalo pijesak  Na ulicama bez imena  I svaki osmijeh  Je maska na licu  Pod kojom moram disati  I sva zadrhtim  Kad cujem tvoje ime  Kad ugledam nekog  Ko lici na tebe  Iz oka suze mi krenu  Kad sjetim se rijeci  Sto rekao si 
  Budi mi zbogom moja mala  U srcu cuvam sve  Sto si mi dala  Budi mi zbogom moja mala  Za svu tvoju ljubav  Zauvijek hvala. 
  Bila sam uvijek tvoja mala  U srcu cuvaj sve sto sam ti dala  Bila sam uvijek tvoja mala  Za svu tvoju ljubav  Zauvijek hvala.        
     | 

|  
    | 

mangup1
           | 

| 

24. jan 2008. 22:12:31
           | 

1001 NOC

Malo po malo  I ovaj grad tone u san  Prolazi jos jedan dan  Dosadan,  Bilo bi vrijeme da se  Probaju haljine  I da se uskoci u  Najbolje cipele. 
  Malo po malo  I ovaj grad postace nas  Ma pusti price  I nagazi na gas  Jer ja i ti  Gdje je vino  Gdje je pjesma  Gdje je ludi ritam noci  To je mjesto za nas. 
  Zaboravi sve i pusti me  Nek se svijet oko nas okrece,  Zaboravi sve i osjeti moc  Nije nam dovoljna ni  Tisucu jedna noc. 
  Malo po malo  I zora vec je svanula  A vatra je tek u nama planula  Doslo je vrijeme  Kada najjaci ostaju  Vrijeme kada krinke padaju. 
  Malo po malo  I ovaj grad postace nas  Ma pusti price  I nagazi na gas  Jer ja i ti  Gdje je vino  Gdje je pjesma  Gdje je ludi ritam noci  To je mjesto za nas.        
     | 

|  
    | 

mangup1
           | 

| 

24. jan 2008. 22:14:14
           | 

GODINAMA

Dino) Ne mièi usnama Jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to Nešto je u nama Do pola sveto, a od pola prokleto Nije sreæa para puna vreæa To znaju oni što je imaju Nema puta od tijela do tijela Duše jedna drugoj putuju
  (Dino) Godinama varala si me Znam kad i s kim i kako vatreno Pogledaj me zadnji put Bar to nek’ bude fer, nek’ bude iskreno
  (Ivana) Èuda ne postoje Svaki naš korak je put koji moramo preæ’ Bit’ æe bolje za oboje Ako prešutimo ono što htjeli smo reæ’ Živi život izmeðu dva straha Bez ijednog trena predaha Sluti kakav æe to biti muk Kad dodirne te glas koji nema zvuk
  (Ivana) Godinama varao si me Znam kad i s kim i kako vatreno Pogledaj me zadnji put Bar to nek’ bude fer, nek’ bude iskreno
  (Dino & Ivana) Godinama varao/varala si me Znam kad i s kim i kako vatreno Pogledaj me zadnji put Bar to nek’ bude fer, nek’ bude iskreno        
     | 

|  
    | 

mangup1
           | 

| 

24. jan 2008. 22:19:17
           | 

Supermen

kako se piše ljubav da li kao jedna rijeè ili su to uvijek barem dvije najmanje
  ljudi se oduvijek sastaju vole i još uvijek rastaju
  oprostit æu joj sve nisam ja supermen pa da mogu to na leðima da ponesem
  ugostit æu joj sne bolje im je kod mene neka spavaju sve dok se ne promijene
  like to the dearest friend
  ljubav se ne piše tako oko za oko, zub za zub o, ne, ja ne mogu više ja sam stigao na rub
  svaka mi rijeè stražu dobija svaki mi most na drini æuprija
  šta je to sveto noæas i vjeèno, živote sivi sveto je ono pred èime drhtiš a èemu se diviš
  like to the dearest friend        
     | 

|  
    | 

albandy2
           | 

| 

25. jan 2008. 20:04:56
           | 

E O

Igra rokenrol cela Jugoslavija Sve se oko tebe ispravlja i savija Igra rokenrol cela Jugoslavija Sve se oko tebe ispravlja i savija.

----------------- Èudno je kako je malo potrebno da budemo sreæni, i još èudnije: kako èesto nam baš to malo nedostaje         Ivo Andriæ

| 

|  
    | 

sanjin75
           | 

| 

25. jan 2008. 20:27:18
           | 

Moj je život Švicarska, skoro pa savršen.. ko blistavi brilijant veštom rukom izbrušen..

----------------- Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj           
     | 

|  
    | 

ana9
           | 

| 

25. jan 2008. 23:54:52
           | 

Ko zna kad i ko zna gdje  iæi æemo istom stranom ulice
  Vjeruj mi dušo srešæemo se U svijetu tajni mi nismo sami , , , ,

-----------------
   ...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...          
     | 

|  
    | 

slivco
           | 

| 

25. jan 2008. 23:57:40
           | 

Samo ti Ti jedina si sreca  u mojoj istini ...           
  ----------------- "svi ste vi ovde pobednici necega samo sto jos uvek to ne znate"
  "if you only know how beautiful you really are     then everything would be in it’s place"           
     | 

|  
    | 

ZYY
           | 

| 

27. jan 2008. 02:58:49
           | 

zyy

pogledaj u moje oci zasto skrivas     pogled taj pogledaj u moje lice    i pokazi osmjeh svoj devojkom     u sutonu tihom pokraj rijeke sto koraca

| 

|  
    | 

slivco
           | 

| 

30. jan 2008. 21:53:14
           | 

kolku mi znacis ti mene sonot mi go vrati ekslopizija vo moite gradi srcevo moe dobro svati kolku mi znacis..
  AREA          
  ----------------- "svi ste vi ovde pobednici necega samo sto jos uvek to ne znate"
  "if you only know how beautiful you really are     then everything would be in it’s place"           
     | 

|  
    | 

albandy2
           | 

| 

31. jan 2008. 18:09:22
           | 

ko te ima taj te nema  ko te nema taj te ljubi........                        
  ----------------- Èudno je kako je malo potrebno da budemo sreæni, i još èudnije: kako èesto nam baš to malo nedostaje         Ivo Andriæ

| 

|  
    | 

tajnooruzje
           | 

| 

08. feb 2008. 14:40:44
           | 

Ponekad sanjam te  u snovima se gubim  ali se probudim  cim krenem da te ljubim ..................

----------------- ... Ne teèe to reka, veæ voda! Ne prolazi vreme , nego mi!! ’’ ... 

| 

|  
    | 

albandy2
           | 

| 

08. feb 2008. 18:05:00
           | 

Oprosti mi, zeno znam da sve si znala ti si meni posle svega novu snagu dala           

| 

|  
    | 

LepaLeni
           | 

| 

09. feb 2008. 00:38:32
           | 

Veceras je jedna prelepa balada na repertuaru            
  ----------------- >’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli, Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’.     .<        
     | 

|  

| Pagina's : Vorige  1  . . .  26  27  28  [29]  30  31  32  . . .  220  Volgende  |   

| 

U heeft niet genoeg priveleges om te reageren in het forum.

|