Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Kafana, pivnica, kafic > Kratke urbane price

Strana : Prethodna 1 . . . 6 7 8 [9] 10 11 Sledeća
Vatrogasac_Petko #1
Odgovori: 19


19. Nov 2010. 14:10:03
Kratke urbane price


dadoh baba seri dvesta kinti da pokupi srcu jer su kreteni hteli da zovu organe...krenuh pijanim korakom da platim muziku...pevaljka me ponovo navuce na ogromne grudi ,ovlas dodirnu usnama moj obraz i tiho rece : ma bice sve u redu , zivot je teska kurva...pozeleh da joj spustim glavu na te sisetine i odspavam snom deteta jedno nedelju dana ali me presece pogled harmonikasa...gorila sa nacional geografije je za njega riki martin...nekako nabodoh izlaz i tu se zapanjih !lik u ogledalu je bio crnji od otiraca na podu...u glavi sam imao samo jednu misao zeleznicka stanica ...treba da nadjem stanicu...nisam znao ni gde sam , ni zasto , ni koji je dan a ni godina , znao sam samo da sam dosao vozom...a putujem vozom jer moze da se pusi...da da cigareta,to mi treba cigareta...prevrnuh dzepove nigde nista ...to me je dotuklo ...umreti negde bez cigarete...i bas me boleo tuki za umiranje i za to sto ne znam gde sam ali umreti bez cigarete je trgedija neopisiva...I danas ponekad probam da se setim zasto sam uopste bio u pancevu...ali ne vredi...doci ce mi glave crne rupe .
Kratka_forma #114
Odgovori: 16


22. Avg 2012. 12:15:26
xxexexe

Da sam hteo da ostanem ovde ...ponasao bih se !....Ovako sam samo svratio da Mea Clupsonu ...mrsavoj jAjari pojebem sto nisam dosada !...Ali mi zao sto sretoh one iste karikature od pre par godina...jbg-a PRIMILI SU SE !...A JA NE BIJEM LOPATOM ....


-----------------
Kratka_forma #115
Odgovori: 16


23. Avg 2012. 04:23:22
.............

Jbt cudi me jos me nisu brisali?....bio bi to tridezeti put....ali je tuga sto neki lju8di nece da oduuu

-----------------
Kratka_forma #116
Odgovori: 16


23. Avg 2012. 13:10:20
..........

Lezi orao na vrh litice i duva travu....gleda nebo i vrhove planina i malo malo pa kaze ...jbt koji sam ja car !!!........doleti drugi orao...brate sta ima?....evo duvam super vutru....srolaj i ti jedan....puse oni tako i ponovo....uh jbt koji smo mi carevi !....kad se odjednom pojavi meda....a pederi ne zovete na zurku....medo ne kaki smotaj i uzivaj.....i opet jbt koji smo mi carevi!....posle nekog vremena jedan orao rece....hajde bre da se vinemo i vidimo ima li nekih riba....i skoce sva troica.....jeli bre medo imas li ti krila?.....nemam !.....UH JBT KOJI SI TI TEK CAR !!!..

-----------------
Kratka_forma #117
Odgovori: 16


24. Avg 2012. 13:59:19
kad sam ovo pisao?

Danas me ne boli glava !!!Ali nisam nesto !
Gledao sam snimak iz Nisa ....gledao sam i Eskpoloziv, gde videh da treba stotine ljudi da pomogne,ne bi li izmamili jedan deciji osmeh...Citao i gledao Dragojevicevu izjavu ....da je usrana zemlja gde 700 firmi i Nole(njemu svaka cast) sakupe jedva pare za 160 inkubatora.... a to one Imele iz skupstine sprcaju za dve nedelje...Jeduci,pijuci i jebavajuci ekskluzivne kurve po beogradu...I mogao bih ovako jos stotinak strana ...Da ne pominjem debile koji zameraju Lausevicu sto nije ispostovao odluke tako cenjenog sudstva koje : obijanje trafike , drzanje tezge na buvljaku i proneveru firme od desetinu milona evra tretiraju isto...I onda se bas zamislim i zahvalim bogu sto ponekad i ne znam sta je juce bilo,dali je neki jadnik pobio porodicu jer nema stan , da li je neki narkoman ubio dvoje staraca zbog iljdu ipo dinara...Ali ce mi zato opet neki jadnici iz zute stampe napisati da je gogi sekulic neko opalio samar...Ostaje mi samo nada da niko moj nece biti ni u novinama a ni stavka neke statistike...Neko ce reci ..:pukao je !Gotov je !...neko da ne znam da se radujem lepim stvarima i da je zivot ipak tra la la....E pa nije !!!...Mozda je moja sreca da sam na vreme zavrsio bas sve sto treba ...osim setanja unucica...kakva vremena tek dolaze ...ne bi im pomoglo i da imaju po sest baba i deda!...Jer ovde je 12 penzija polovan Punto...

-----------------
Kratka_forma #118
Odgovori: 16


24. Avg 2012. 16:36:24
xexe

Rece meni Jevrosima keva ....nije sto si moj ali pametan si ko pcelica Maja....te ja provalih Tviter....tako da ubuduce sitne duse ...tamo sam....ima ona jedna stvar....a sad adio....caki cu i da oprostim nekim amebama .....sve u svemu .....JEBITE SE ....ZASLUZILI STE JEDNI DRUGE !!

-----------------
iq_mi_je_ok #119
Odgovori: 39


24. Avg 2015. 14:00:21
hmmmmm


ovi ili ovaj bas fino pisu ! vatrogasac je vrh !
iq_mi_je_ok #120
Odgovori: 39


14. Sep 2015. 17:32:02
text pesme


ovo je text necije pesme iz sedamdesetih ,moracu da nadjem da je cujem
Nije meni sto sam ranjen sad
nit sto moram umrijeti mlad
vec sto drage nema iz sokaka
da zalijeci rane u junaka

Dvije rane moj jarane
uspomena neka ostane
volio sam nikad vise necu
otis’o sam nisam imo srecu

Nije meni sto napustam svijet
nit sto gledam zadnjih ptica let
vec sto ona suze nije lila
a sve mi je u zivotu bila

Nije meni sto su prosli svi
nit sto ona drugom ljubav bi
vec sto drage nema da mi dodje
i kraj mene ranjenog da prodje
iq_mi_je_ok #121
Odgovori: 39


14. Sep 2015. 17:34:54
he he


nasao sam
https://www.youtube.com/watch?v=wLOxYA2YgLc
iq_mi_je_ok #122
Odgovori: 39


16. Sep 2015. 11:07:09
luda glava ludo prica


Krenem ja tako jutros na posao a nikada ne idem na posao ako sam na odmoru...pogledam odelce mi kao saliveno , kravata vrh...a nikada ne nosim odelo , kravatu i nemam....svratim do trafike kupim marllboro a iz inata pusim drinu bez filtera...prodje zgodna plavusa a meni agapije skoci do neba ...a nikada u zivotu mi se nije digao na bilo sta svetlije od braon...vidim da nesto nije u redu te se vratih do kuce da se resetujem ...a i ove nove droge ...to bre jako u P.M.
iq_mi_je_ok #123
Odgovori: 39


16. Sep 2015. 11:13:52
nadoh je u kompu , ne secam se kad je napisah !


Procitah ovde,juce,prekljuce:Gde ste picke?Doso Zdravko Colic!Imam jednu crno belu fotku kad sam dosao iz jnea po civilku,na kojoj bi mi i Cola garant rekao: Brate ovde smo egal!I tako me pre tog vremena put nanese u S.Palanku,ostavismo kamion u kasarni i odosmo da vidimo sta mala varos nudi zagorelim frajerima iz Bga u uniformi...Treba li da pominjem da opet nisam imao cetkicu za zube i da sam bio u bedaku...Potrosismo dan,brdo para,nazuljasmo dupeta po raznim kafanama i nista!...U neko doba udjosmo u neki cumez pred zatvaranje,kad se konobarice prenerazise kad me videse...E Zoki moj,vidis da ima zena koje znaju ko je dobar frajer,bice picetine nocas kad zatvore kafanu!...Sedosmo u cosak gde ne bismo upadljivi a one uspese da lokalne alkose isteraju polako...Poce fino druzenje,vino i pomfrit,vacarenje i sve po redu...Zoki buckastu odvede u kuhinju i cuh stenjanje posle pet minuta...Ova moja bese sporija...Sta ti je bre?Zar ti se nisam svideo na prvi pogled?...Jesi! Ali ne ti kao ti,neverovatno licis na jednog vojnika koji je ovde bio prosle godine,zabavljali smo se osam meseci i otisao je bez pozdrava...Ucinila mi je,ali jebes sex kad zena "nije tu"...uzeh flajku vinjaka,ostavih sve pare koje sam imao i viknuh Zokiju da ga cekam na klupi kod kasarne !!!
iq_mi_je_ok #124
Odgovori: 39


18. Sep 2015. 13:07:40
Ako niste imali srece da citate Dudarima na netu ,evo nekih njegovih .....


Топла летња ноћ, неки их користе за уживање а неки да сахране напоран дан. Никад нисам волео да будем први, па тако ми и овде западе друга опција. Неки се туширају ладном водом, ја волим врелом, да после трипујем како ми је у соби пријатно. Хтео сам да оправим климу, ал искрсла нека свадба, трошак. Нађем ледену лименку "холстена" у фрижидеру, преостало од прошлог викенда, одушевљење. Човек који заспи са 0.0 у крви мора да има ноћне море, једно пиво је таман.
Изађем на терасу, го наравно, испрђавање док се не испразни health bar, отварање лименке, припал пљуге, отпиј првог гутљаја, слив низ грло, подриг против урока... Онда поглед у даљину, пљув с терасе на комшијину "лагуну", ко га јебе кад не затвара врата од лифта, чеш чеш по мјешини... поглед на лево... јебига.

- "Добро вече комшинице, ви сте се прошле недеље доселили?! Па, овај, свратите некад на кафу..."

Уђе унутра... без речи, без погледа, без уздаха.
Села ви.
iq_mi_je_ok #125
Odgovori: 39


18. Sep 2015. 17:05:26
jbg


ne prima copy cirilice ?!
iq_mi_je_ok #126
Odgovori: 39


20. Sep 2015. 13:24:33
Lagani povratak .


Tri godine nisam napisao nista ,pokusacu da se vratim Do tada evo vam nesto iz Tarzanije :

Ekipa ide u Gucu

- Nego brate, oæemo mi da cirkamo tamo a?? (šeretski osmeh)

- Brate, znaèi ja planiram da se resetujem odma prvo veèe.

- I ja isto.

- Hoæemo da startujemo neke ribe?

- Pa ja neæu brate, stvarno mi je do jaja sa Marijom, ono baš.

- Kolko ste vi veæ zajedno beše?

- 10 meseci.

- Pa nije to malo. Hoæeš da joj uzmeš nešto za godinu dana?

- Pa brate razmišljao sam da joj uzmem srebrnu narukvicu sa ugraviranim D I M, kao Deki i Marija, i datum kad smo se smuvali i 101 ružu.

- Pa ful.

- Jeste, ona se stvarno iscimala za pola godine, kupila mi Kataijev dres original iz Marakana šopa.

- E to je prava riba brate. (osmeh)

- Al’ zato mi je rekla, budeš li se tamo napio kao stoka i pravio sranja, nema seksa mesec dana kad se vratiš.

- Haha, ma brate veruj mi ženama treba seks isto ko i nama.

- Ma da bre, samo se one bolje foliraju.

- E kad smo veæ kod riba, vidi, jedna stopira.
iq_mi_je_ok #127
Odgovori: 39


20. Sep 2015. 13:26:34
nastavak


Deki staje i kupi ribu, za koju se ispostavlja da je studentkinja pravnog iz Èaèka koja je pare za bus spièkala na Kegleviè votku kojom je htela da impresionira novoupoznate beogradske drugarice na sinoænoj kuænoj žurci kod nje. Deki nudi vožnju, studentkinja na brzinu skenira družinu i zakljuèuje da su, iako kurtoni prvog ranga, bezopasni kurtoni, a i zadovoljna je Astrom. Posle odreðenog perioda muvaže, Deki predlaže da sa drugaricama svrati u Guèu ovih dana, da se zajedno provedu, te pita za broj telefona. Studentkinja generiše rendom broj i diktira mu. Deki šmekerski zakljuèuje „èuæemo se onda“ dok mu ponos i oseæaj jebaèke moæi sve više narasta.

- Deki tebra, ne mogu da ne primetim da si, od kad si dobio broj ove devojke, znaèajno poveæao brzinu.

- Opušteno brate, znaš da sam do jaja vozaè.

- I stvarno ne mislim da je bilo neophodno da zapališ tu cigaru.

- Stvarno si naporan, aj slušaj muziku i æuti malo.

- Kad smo kod muzike, i ona je problem. Taktovi momaèkih kompozicija W-ice, Doktor Igija i Di Monka svakako ne doprinose odmerenoj vožnji.

- Ajde æuti više bre deb…U JEBOTE ŠT…
Strana : Prethodna 1 . . . 6 7 8 [9] 10 11 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0224831 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 1046 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker