Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Kafana, pivnica, kafic > Kratke urbane price

Strana : Prethodna 1 . . . 3 4 5 [6] 7 8 9 . . . 11 Sledeća
Vatrogasac_Petko #1
Odgovori: 19


19. Nov 2010. 14:10:03
Kratke urbane price


dadoh baba seri dvesta kinti da pokupi srcu jer su kreteni hteli da zovu organe...krenuh pijanim korakom da platim muziku...pevaljka me ponovo navuce na ogromne grudi ,ovlas dodirnu usnama moj obraz i tiho rece : ma bice sve u redu , zivot je teska kurva...pozeleh da joj spustim glavu na te sisetine i odspavam snom deteta jedno nedelju dana ali me presece pogled harmonikasa...gorila sa nacional geografije je za njega riki martin...nekako nabodoh izlaz i tu se zapanjih !lik u ogledalu je bio crnji od otiraca na podu...u glavi sam imao samo jednu misao zeleznicka stanica ...treba da nadjem stanicu...nisam znao ni gde sam , ni zasto , ni koji je dan a ni godina , znao sam samo da sam dosao vozom...a putujem vozom jer moze da se pusi...da da cigareta,to mi treba cigareta...prevrnuh dzepove nigde nista ...to me je dotuklo ...umreti negde bez cigarete...i bas me boleo tuki za umiranje i za to sto ne znam gde sam ali umreti bez cigarete je trgedija neopisiva...I danas ponekad probam da se setim zasto sam uopste bio u pancevu...ali ne vredi...doci ce mi glave crne rupe .
tetkav #72
Odgovori: 11


31. Mar 2012. 11:39:16
Komsije

Ona je debela, zadrigla i masna. Tako sveobuhvatno i kompletno debela da izgleda kao da joj je u zivotu to bio primarni zadatak. Lice joj ne odaje godine. Nabubrelo i nasmejano izravnjalo je sve tragove koji bi mu mogli dati malo plemenitosti i mudrosti kojom zene u njenoj dobi mogu odisati. Opet, pogoditi njenu dob, zaista nije lak zadatak. Dorijan Grej se njome pozabavio i nasalio… Misterija je kako je njena kosa uvek jednako neuredna. Isto nemarno ocesljana i uvek jednake duzine, za ovih osam godina kako ulazimo u istu zgradu mogla sam makar jednom da je sretnem sveze osisanu, a nisam. Njena garderoba ili prevelika ili premala. Ispod predimenzioniranog kaputa boje vina, sa velikim dugmadima i kaisem na mestu gde bi trebalo da bude struk, viri drecavo ljubicasti dzemper koji je jedva zakopcala. Za pantalone nikada ne bih rekla da su zenske, a opet, sigurno nisu muske. Nekada je sretnem kako bosa tabana hodnikom zgrade, ne bi li pokupila svoj sveze oprani i osuseni ves. Za nokte na nogama ne bi vazio epitet uredni-vise da je proslo previse vremena od kako su sreli makaze. Uvek vuce kese necega sto izgleda dragoceno za nju. Lice joj se lako razvlaci u osmeh otkrivajuci red sivih zuba i dobijajuci pri tom izraz savrsene ravnodusnosti, skoro stupidnosti…
Tu je i ON. Njen on… redje ga srecem samog, najcesce su u paketu. On je duplo tanji od nje, sa licem koje krase beli brkovi prosarani sivim koji izgledaju kao da u njima odmaraju ostaci poslednjeg obroka. Bela proredjena kosa se ne zavrsava na potiljku, vec se nastavlja na vratu i delu ledja koju leti otkriva otvorena majica. Ivice njegove majice su potpuno iskrzane, dok je boja njegove garderobe zacudjujuce sveza. Zasluga sintetike, nikada ne bledi, ma koliko prao, cak i sa praskom koji sadrzi izbeljivac. Sta ti je nauka… bela majica, karirana kosulja i tirkizni dzemper. Mirise na pivo i ”Drinu” ili ”Dravu” bez filtera. Gde bi je u Stockholmu nasao ne znam ali mi tako izgleda.

Ulicom se lagano vuku, razmenjujuci reci s` vremena na vreme. Poslednji deo puta do nase kuce vodi kroz veliki park. Cesto sede, da odmore na klupi okruzenoj cvecem. Nesto pricaju i prostodusno se smeju, vidim ih iz daljine dok im lagano prilazim.
U kasno prolece i u ranu jesen sede na balkonu, on najcesce u beloj zategnutoj potkosulji, malko podignutoj i u kariranim bokser gacama. Ona u cvetnoj haljini kojoj nedostaje forma. U jednoj ruci drze konzervu piva, a u drugoj cigaretu. Smejulje se zadovoljno i uzivaju u suncu, gospodari svog balkona.

Oni su srecni…

Na mom balkonu mogu se videti cipkasti, beli sto i par stolica napravljenih od kovanog gvozdja, visoki svecnjaci i saksije cveca. Tu u suncna jutra i popodneva pijem kafu, nesto citam ili prisivam sedefne dugmice il` satenske tracice. Ja sam uvek doterana i ljubazno sa svima razmenim par reci. Nikada ne mirisem po alkoholu, osim ako se miris ne oseca iz novih cipela koje prepecenica moje mame sprecava da mi naprave zulj. Odajem izgled obrazovane i kulturne, a verovatno i pouzdane, jer mi se komsinice, svaka u poverenju zale jedna na drugu... Iz mojih kesa pored hrane vire knjige i strucni casopisi, a u liftu iza mene ostaje miris parfema i zvakace gume…

Ja sam sama.

Kome je bolje..?
DodjiUmojPesak #73
Odgovori: 40


31. Mar 2012. 14:34:40
...................

sfing #74
Odgovori: 2


01. Apr 2012. 23:12:35
Odgovor :

Nije ni cudo zasto ste samo....meni je sve jasnoi
sfing #75
Odgovori: 2


01. Apr 2012. 23:15:31
prepravka

Nije ni cudo zasto ste sami.....meni je sve jasno
stepski_vuk #76

Odgovori: 535


04. Apr 2012. 15:24:00
...

Pre par dana, a posle mnogo godina, sam sreo Mašu, drugaricu sa fakulteta. Pamtim je kao malu zgodnu plavušaicu. Veselu, bezbrižnu, uvek okruzena gomilom drugova i drugarica i uvek u šemama i kombinacijama. Bila mi je prijatelj koga sam samo poželeti mogao. Puna razumevanja, uvek spremna da se naðe, sa uvek spremnim luckastim savetima da svaki problem uèini trivijalnim. Uz sve to svestrana i uvek puna interesantnih tema.
Sinoæ smo se videli na kafi i šetnji po kraju. Šetali smo po svežoj noæi, držali se za ruke, kao deca, smejali se i priseæali ’naših’ dana. Sjajno sam se proveo. I u ovim godinama je ista, luckasta, vesela, otkaèena i to joj tako dobro stoji. Toliko sitnih fazona koji kao da su izgovoreni bezbroj puta, a u stvari su spontani i vešto ubaèeni u razgovor.
U pola jedne reèenice koja je trajala tridesetak koraka, ona u gestikulaciji rukom zakaèi lica:
"Uh... izgleda da sam ogrebala obraz, vidi ima li nešto!"
"Nema ništa".
"Aj ljubi da ne boli“.
Ili kad usred jedne prièe bez ikakvog konteksta s’temom i naizgled bez ikakvog smisla, kaže:
"Ali ja do skoro nisam znala da u Iranu ne govore arapski, veæ... tamo neki... kako-se-ono-zove jezik. Stao mi mozak, nema veze!"- i nastavi prekinutu prièu.
Na rastanku joj se zahvalim na lepo provedenoj veèeri i unapred se izvinem što se neæu uskoro javiti jer sam jako zauzet ovih dana. Zagrlimo se onako srdaèno, prijateljski, snažno, a ona kaže:
"Jel’ me to žulja tvoj mobilni, ili se baš raduješ što me vidiš!"
Veæ sam odmakao niz ulicu, kad sam èuo njen glas:
"E, aj se javi sutra da se vidimo, pa da ti kažem kojim se jezikom govori u Iranu!"


-----------------
Vuk se nalazi u svakom od nas
i nije teško doæi do njega...

_______________________
PLAVAlagunaNo1 #77

Odgovori: 1567


04. Apr 2012. 20:16:56




-----------------
I’m Sexy And I Know It



"Zene mogu samo da preteraju u jednoj stvari-u svojoj zenstvenosti!"
YSL



http://www.youtube.com/watch?v=GwTociOoiIA
DodjiUmojPesak #78
Odgovori: 40


06. Apr 2012. 12:43:10
ortaci

Tad sam radio na Kijevu i svaki dan sam dva puta dnevno prolazio pored zgrade gde proziveh prvih 14 godina svoga cudnoga zivota...Jednoga dana se nesto zapismo na poslu i kako to obicno biva,resih da svratim onako podmazan da vidim sta rade likovi iz moje rane mladosti...Nadjoh ih naravno uz gajbu Jelena te poslah decka po jos jednu!...Kao smirglaju Tozine prozore...Vidim novu facu,pitam ko je?...Kazu Alek,divan decko,tek se doselio...A on kao majka Tereza...jbt a ja videh pokusaj brisanja nekih tetovaza...neke oziljke od verovatno teskih tuca,itd! Pocesmo pricu i ni pampers ne bi pomogao...Ali ajde svakome treba pruziti sansu,da ne zavrsi samo na smirglanju Tozinih prozora!Umre njemu bolesna majka i lik prodade garsonjeru jer je u medjuvremenu upecao jednu ovcu iz kraja na neogenu i useli se kod nje!...Pita me tih dana najbolji covek moga zivota sa kojim sam prepisao pola evrope i obogatismo se na Chikovim kolicima za bebe: Treba mi 500 evra da premostim!...Alek prodao stan ima kintu...Spojicu vas pa se dogovorite...Popih jedno pet piva u Arilju a oni samo sto se nisu pojebali...Za mene to bese zaboravljena prica...Prodje tri meseca zove me Alek i kaze...Dule se ne javlja???...I???...Daj mi adresu da mu idem na gajbu!...A ti nisi uzeo adresu,liku kome si dao 500 evrova sa tako dobrom kamatom?...Oboica ste mi ortaci i ne dam ti adresu...Jedi kurac,ti si garantovao za njega!!!Probah da nadjem Duleta...nema sanse...ali i dalje me djole boka ...to je njihova stvar!...Jedno vece svratih u Renesansu a pet malih majmuna mi sede za sto...Slinavko rece:Alek je prodao dug!Sad ti i tvoj ortak dugujete NAMA !!! Mislim da je bila bas lepa tuca,pokvarise mi frizuru dibidus, ali klinci debili nasli da me biju u kafani gde sam rodjen?...Pomogose neki iz mladosti i ubismo ih od batina...Ali se Duki ne javlja nikako...Kad pocese da me zovu telefonom i pretise mojim klincima...odnesoh 650 evra i zavrsih posao!!!...Jebes 650 evra...bice ih jos..cak me i oni klinci postuju...ali I Duki i Alek umrese u meni a ja samo cekam da im sa popisam na grobove!!!

DodjiUmojPesak #79
Odgovori: 40


06. Apr 2012. 13:43:47
zagreb

Trgnu me neki glas ali neprirodan,kao sa zvucnika ...: brzi vlak iz Milana preko Trsta , ljubljane i Zagreba za Beograd stize na kolodvor 2 u 03i45...Jebote bre !!! Kakav vlak ,kakav kolodvor ???...Smrzao sam se u trenu mada bese jedno dvajes stepeni empirijski zakljuceno!...Nisam flegma ali sam daleko od panicara ,izvadim duvan ,kresnem Zippoja i krenem da skeniram okolis...ako smo vec u Zagrebu , kad vec tako pise na onoj tabletini !I jebote 03 i 45???...Poslednje cega se secam je da sam sa Petrom rabljaninom ...ortakom iz vojske , sabijao petu flasu vina dok mu vlak ne krene ali u hotelu Posta kod nase stajge ! A tad se setih svega ...Zakasnismo naravno i jedva stigosmo na polazak vlaka ali udjoh sa njim da mu pomognem jer se sapleo i uganuo clanak...i takooo...ne stade na nbgd...a mi odosmo u vagon restoran ...Srecom da placah sve na vreme a konobaru rekoh da me izbaci u Zagrebu pa makar i na glavacke...Posto sam imao dvadesetak minuta ..nadjoh trafiku da kupim duvana i bas se obradovah kad videh Istarski brendi ...sa njim sam se kitio i kao klinac u Porecu na letovanjima da bih ubio strah od korpi za ples !!!Srecom da sam imao hemijsku te napisah na parcetu papira ...Petar se skinuo iz vojske a ja iz Zagreba idem kuci ! i strpah to u dzep...jer ujutru posle brendija se verovatno ne bih secao ni Zagreba !!!
DodjiUmojPesak #80
Odgovori: 40


06. Apr 2012. 17:00:56
znao sam ga samo 48 godina !!!

Mogao bih da pisem ljubavne pesme...Tvoje su oci kao polarno svetlo sto obasjava severni pol,moja je dusa putnik za tobom,kako preziveti ovakvu bol...Tralala...Ali me zivot jebe da se secam dragih ljudi i da tek sad budem Tugomir!...Malopre me portir pita ...Igras li yamb?...Jok! Nikada! Da sam Pinokio,nos bi mi bio bar metar...Jer igrao sam ga bar deset godina i cak bio ubedjen da bih mogao u Vegas,ako se tamo igra u kintu...A prestao sam da ga igram kada je umro CVARAK!!!I nikada ga vise necu igrati...Covek koga sam znao od svoje trece godine zivota...Doveo je iznenada neku bosanku u cetrdesetoj i kao to mu je zena?...Ocutasmo svi,pustismo ga da i on nesto jebe redovno,ali do trenutka dok ona ne ode nazad u Bosnu da kao juri neka nasledstva od bivsih muzeva...Ali dok je bila ovde ,kad god svratih"moradoh" da odigram sa njom par partija yamba...Posle prve videh da krade ko skot ali ocutah zbog njega...To sto se njegovo jebanje svelo na dva puta godisnje me bas zabole ali sto je morao da proda stan zbog njenih dugova je vec nesto drugo...I umro je jadan u danu..pukla mu je abdomalna arterija od stresa...I uz svu tugu ona me na sahrani upoznajuci sa nekim njenim,predstavi:To je onaj sto misli da dobro igra yamb...Da sam imao kasikaru,vec odavno bi svi bili gore...Ovako opet ocutah zbog njega !!!


tetkav #81
Odgovori: 11


09. Apr 2012. 18:24:22
Uskrs u Stockholmu... a nema mnogo veze sa Uskrsom...

Vreli caj od vanile i breskve, nesto malo obojene, mirisljave tecnosti koja se pusi, zvucno pada u tananu soljicu mog rasparenog, starog, engleskog Grindley servisa...
Ima nesto senzualno u mesavini mirisa i zvuka porcelana u toj jednostavnoj, svakodnevnoj ceremoniji, sto nikako ne prestaje da me iznenadjuje...

Kada bi svaki moj dorucak bio ovakav... a istina je da se ja umesto dorucka svakog jutra sminkam...

Kisa lagano sipi napolju, radio svira Sopenov preludijum, svet se cini potpun, a ja se osecam kao neko ko je na lotou osvojio komadic spokoja. Kako spokoj nije bas normalno stanje kod mene, ja ( valjda ne namerno ) cinim sve da ga pretvorim makar u nedoumicu i pitam se...
Da li je sreca stvar izbora..?
Samo je treba imati hrabrosti izabrati, biti odgovoran i ne sakrivati se iza stvari koje cine izbor teskim... u stvari najvaznija je vera. Verovati... ako verujes da je zivot pun mogucnosti reagujes pozitivno, radoznalo i inspirativno. Ako verujes dovoljno jako i predano, ako svojoj veri dopustis da te prozme i ispuni svaki delic tebe, ako sa njom zaspis, sanjas i budis se ona se neminovno pretvara u stvarnost...

Ako zelis nesto dovoljno snazno i istrajno... ispunice ti se...

Ja zelim...


Ti..?

DodjiUmojPesak #82
Odgovori: 40


12. Apr 2012. 20:05:58
...............

Jesi li stvarno bio do Zagreba,kada se skinuo cika Petar?...Jesi li stvarno slao onu bicarku u Hayat? I kada si ti to vozio kombi za Nis?...Molim ???...Lepo te pitam sta se palis?...Jesu li one price na fejsu tacne ili skupljas stolicu za poslednji sistematski pregled?...Posle poslednjih dogadjanja samo mi je jos trebalo da saznam da me cita i rodjeni sin, jer sam mislio da od onih njegovih 17658 ribica ne stize ni da mu se digne jer ne zna za koju da se odluci...Cekaj bre!!!...To se ja samo malo zezam i mi cigani imamo dusu...Ma daj ! Ne lozim te...neke su bas Ok!...E nema vise...sinoc sam resio da ne pisem vise!...Nema leba od toga, jedino mi je dobro dolazilo da ubijem koji satic na poslu...Moras da nastavis!...Pre neko vece sam smuvao ribu da izadjemo jer sam joj poslao jednu tvoju pricu!Teraj se bre u kurac,ti ces da mi nesto pricas ,nisi uspeo da zadrzis dupe na prijavnici studenskog doma, gde ima iljadu picica, nego dade otkaz posle tri meseca,jajaro razmazena!!!Taja ce da mune kintu ,odrecituje nesto kao Sirano,skine joj gacice a Neca ce samo da ga uvali...Odjebi!!!...Ovi matori na fejs gledaju drugacije nego vi klinci...Ovde je SUJETA motorna snaga...ovde te kao vole pa ti napisu da si stoka i ovde se umire od prejake reci!Ovde nezadovoljne udate lece propale brakove i samocu,neuspeli pisci ispisuju poslednje vapaje,neke lose ribe i neki zbunjeni likovi vide priliku da se najzad malo jebu!!!A ja sam najgori!!!Uleteo sam u masinu,za mene je sneg od metra cele godine, Serem za opkladu,zavedem neke divne zene pa onda smisljam genijalne izgovore!!!...Jebe me odgovoran posao a kad primim platicu odmah moram da menjam gace...Svako jutro kada se probudim u meni se rvu dva lika :decak koji i bi dalje da se zeza i pravi sranja i cica koji bi da smanji duvan i alkohol jer pritisak od 190 je za nekoga razlog da odlezi koju nedelju na kardiologiji...I tako lepo dodjem kuci i napijem se kao skot,ne kao stoka,stoka daje: mleko,vunu i meso i lepo resim da je ovo poslednje pisanje poslednjeg indijanca koji je citao : Bukovskog,Hemingveja,Londona,Jesenjina,Kastanedu,Selindzera,Markesa,Harmsa,Antica,Kovacevica,Kapora,Libera i Preleta!!!...A Prele je lepo umeo da kaze: Mars bre u picku materinu svi i cak zavrljaci pisacu masinu sa terase!!!...Odoh da ponovo odgledam Bekstvo iz Sosenka !!! A posle cu do biblioteke da nadjem...Kad su cvetale tikve i Sto godina samoce...Zbogom !!!





DodjiUmojPesak #83
Odgovori: 40


12. Apr 2012. 20:11:56
.............

Rekoh da pisem u prvom licu ..ali to sad nije vazno ...prica ide otprilike ovako...:
93-ca,ludilo,haos i prezivljavanje...I smisli moj disa neku muljacinu sa firmom iz Nisa i rece da se organizujemo kako znamo ali kombi mora cetiri pet-sest puta mesecno za Nis...Djoleo nas boka da li je legalno ili ne,jer je bilo pedes marona po turi a i imali smo nekakve papire haha...Ovi pre mene se kunu ..avantura do yaya...Svega i svacega usput, jos ako malo muljnes sa gorivom puna kapa...I dodje dan da specijalni vojni vozac haubickog Fapa 20-26 pisne do Nisa...Napunim ttejac do vrha,sunem u pljosku do cepa...ali ebiga zaboravim cetkicu za zube...i tu se vec iznerviram...nece ovo na dobro!...Na Steko pumpi tankam Iveko kad zacuh predivan glasic : Da ne idete mozda ka Nisu?...Preda mnom prelepo stvorenje od dvadeset i pet-sest,crnkica kratke kose,uredna,pristojna a ima je onoliko..msm grudi da preroni bazen..tamo vamo...Idem!!!..Ja bih vas zamolila , znate studiram ovde a imam par dana da obidjem roditelje a ne bih bas da placam kartu ,stedim svaki dinar! Umalo je ne zalih dizelom a sve se okrecem u stranu ...digo mi se u trenu!...Samo ti sedi duso,cim platim picimo.I krenu stari smeker da prosipa fore,sarmira,zavodi...Pa koja jos nije dala?...Vidim dete se prima...e stvarno sam frajer !...Stadosmo na jednom parkingu i bese to sex kakav nisam doziveo u zivotu!...Zapalih Marlboro i suknuh takav dim da mislim da mi je deo dima izasao i na ljubinku!..Stadosmo kod prvog motela da zveknemo pice a napaljeni skot vec pravi plan gde da ponovimo radnju , kad mi rece : E pici ti dalje ja ovde imam nesto da zavrsim , nego ako imas neku kintu da kupim neki prezent onim mojim jadnicima...Kao omadjijan dadoh dvajes marona,ali mi prodje kroz ovu ludu glavucu pitanje: Nisi valjda kurava?...Zasto kvaris?..I ko je ovde kurava ?...Ti ili ja?...Ma ebes kintu ..vise mi krivo sto pokvarih dozivljaj a i to sto me svrbucka i pecka vec danima...resicu nekako!!!...Ali ebacu joj familiju sto mi maznu Zippo !!!...I tad se zarekoh da vise ne vozim ni casne sestre !.. Ko zna ???
DodjiUmojPesak #84
Odgovori: 40


12. Apr 2012. 20:14:57
...........

Udjoh na zadnja vrata , najmanja guzva ...Bus tandrce , skripi, klima li klima ali bar ide gde treba !....U samom cosku simpatican klinac nema dvadeset ...do njega gospodja kao sa stranica modnog casopisa ...ali odmah vidis da mrzi ceo svet ...U jednom trenutku momak pokretom tela daje znak da hoce da ustane ali se dama pravi totalno blesava ...Bus usporava da stane na stanici i momak zustro krenu te zadnjicom osmirgla glupacu po nosu...."Kretenu jedan nevaspitani ...nabi mi dupe na nos"..."Ko bre nevaspitan ...posto smo u busu ..bolje da ti mene naguzis nego ja tebe da napusim "...Sidjoh i ja ...pripalih cigaretu i nisam bas bio siguran da je razumela ???
DodjiUmojPesak #85
Odgovori: 40


18. Apr 2012. 12:43:08
nnnnn

Ne radim po dva dana i mogao sam u miskov market ,laganica ovih dana ,ali uvek isto , trk u zadnji cas. Ali nema veze , razlog je tako lep , po njemu mi i stariji delija dobi ime . Kad rekoh u zadnji cas setih se , pre jedno pet sest godina , trideset prvi decembar , zapade mi dezurstvo popodne ali nije bilo frke sve je bilo i okiceno i spremno, medjutim izadjoh oko sest popodne da kupim duvana . Tad sam radio kod Kalenica a tamo sest kafana na deset ari. I naravno uleteh da zveknem Rubina duplaka onako za sankom kad u cosku poznata faca. Svadja se lik sa nekim a nigde nikoga oko njega ...uz napomenu da tad nije bilo mobilnih i ovih sluski u uvetu. Htedoh da pobegnem ali me ugleda .....Bla bla bla ...Sta bre radis ovde kad si izasao u tri?....Nista bre bajo , sve je pod kontrolom ...hik....sve sam zavrsio samo me jebe prase....zajebo me Zikica iz Zaklopace ! Prodo nekom drugom ...Jbt pa ja prase kupio pre pet dana ?...Ostavih ga da iskombinuje tih preostalih trista minuta svoga zivota u staroj godini , jer se pricalo da mu zena ima i tesku narav i tesku ruku !



Strana : Prethodna 1 . . . 3 4 5 [6] 7 8 9 . . . 11 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0226400 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 1048 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker